Μια νέα επιχειρηματική πρωτοβουλία ξεκίνησε στη Νάξο από την οικογένεια Βασαλάκη, με στόχο τη στήριξη του τοπικού παραγωγού και την ανάδειξη της αυθεντικότητας των Ναξιώτικων προϊόντων.
Η νέα επιχείρηση Naxos Meat έρχεται να συμβάλει δυναμικά στην ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα του νησιού, επενδύοντας στην ποιότητα, τον επαγγελματισμό και το μέλλον.
Με την υποστήριξη επιδοτούμενου προγράμματος, η εταιρεία δημιούργησε έναν σύγχρονο χώρο, ο οποίος φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως κρίκος σε μια αλυσίδα συνεργασίας με τους παραγωγούς του νησιού, ενισχύοντας παράλληλα την τοπική οικονομία.
Συναντήσαμε τον κ. Γιάννη Βασαλάκη στον νέο αυτό χώρο και μας μίλησε για τις αξίες και το όραμα της επιχείρησης:
«Είμαστε περήφανοι που αποτελούμε κομμάτι αυτού του τόπου. Θέλουμε να αναδείξουμε τη Νάξο και τους ανθρώπους που δημιουργούν αυτά τα εξαιρετικά προϊόντα. Το όνομα Naxos Meat δεν είναι τυχαίο, πάνω απ’ όλα είναι η Νάξος. Είναι συνάντηση με το ντόπιο, με την ποιότητα, με τους ανθρώπους της παραγωγής», δήλωσε ο κ. Βασαλάκης.
Η Naxos Meat φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα φωτεινό παράδειγμα τοπικής ανάπτυξης, όπου η συνεργασία, η συνέπεια και η πίστη στην αξία του τοπικού προϊόντος είναι τα θεμέλια μιας σταθερής και ποιοτικής πορείας.
Σε μια εποχή που η αυθεντικότητα αποκτά ιδιαίτερη σημασία, τέτοιες πρωτοβουλίες αποδεικνύουν ότι η ελληνική περιφέρεια μπορεί να καινοτομεί, να εξελίσσεται και να εμπνέει.
To video created by www.island-videography.com
Δείτε φωτογραφίες:
——
—————
————–