Σάββατο, 2 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήLifestyleΑντιγόνη Μακρή: "Άργησα να πιστέψω στον εαυτό μου, αλλά δεν το μετάνιωσα...

Αντιγόνη Μακρή: “Άργησα να πιστέψω στον εαυτό μου, αλλά δεν το μετάνιωσα ποτέ”

|

Η Αντιγόνη Μακρή δεν φοβάται να μιλήσει με ειλικρίνεια. Με αφοπλιστικό χαμόγελο και βαθιά πίστη στο θέατρο και τον εαυτό της, η νεαρή ηθοποιός και τραγουδίστρια, ανοίγει την καρδιά της στο Naxospress και τον Νίκο Σκορδιαλό.

Κείμενο – video: Νίκος Σκορδιαλός 

Μιλάει για τη διαδρομή μέχρι τον πρώτο της τηλεοπτικό ρόλο στην επιτυχημένη σειρά «Άγιος Έρωτας» του Alpha, τις ανασφάλειες που την καθυστέρησαν, τη δύναμη του θεάτρου και τη σχέση της με την πίστη.

Μια συνέντευξη γεμάτη αλήθεια, συναίσθημα και Κυκλαδίτικο καλοκαίρι.

“Δεν είχα βλέψεις για κάποια καριέρα” δηλώνει και μας περιγράφει τα στάδια από τα οποία πέρασε και τις επιλογές που έκανε μέχρι να αποφασίσει πως θέλει να γίνει ηθοποιός.

“Άργησα πολύ να πιστέψω στον εαυτό μου” εξομολογείται αλλά αισθάνεται και τυχερή καθώς οι γονείς ήταν δίπλα της να την στηρίζουν σε οποία απόφαση και αν έπαιρνε.

“Αυτή η συνέντευξη είναι η αφορμή για να έρθω στη Νάξο. Λατρεύω την θάλασσα” μας αποκαλύπτει καθώς θεωρεί πως καλοκαίρι χωρίς νησί των Κυκλάδων δεν γίνεται.

“Από μικρή μου άρεσε το τραγούδι” αναφέρει σχετικά με τις διασκευές τραγουδιών που κυκλοφόρησε στην καραντίνα καθώς κάπως ήθελε να παραμείνει δημιουργική.

Βέβαια μοιράζεται μαζί μας και την γνώμη της για την εμφάνιση της Κλαυδίας στην σκηνή της Eurovision αλλά και την άποψη της γενικότερα σχετικά με τον θεσμό.

“Τα πηγαίνουμε όλοι πολύ καλά μεταξύ μας” δηλώνει για τους συνεργάτες της στην σειρά “Άγιος Έρωτας” και μας βάζει στο κλίμα της σειράς πίσω από τις κάμερες.

“Η Ελένη νοιώθει αποτυχημένη στον έρωτα” αποκαλύπτει και μας περιγράφει πως κατάφερε να πλάσει αυτόν τον ρόλο, έναν χαρακτήρα ο οποίος νοιώθει εγκλωβισμένος στα “Πρέπει” της τότε εποχής αλλά βρίσκεται και σε δίλημμα σχετικά με τις ερωτικές προτιμήσεις του.

“Είμαι πολύ δεμένη με την σκηνή με τον μονόλογο” εξομολογείται και μας περιγράφει πως γυρίστηκε αυτή η σκηνή, η οποία συγκλόνισε και συγκίνησε ,εκτός από την ίδια, και τους τηλεθεατές και θαυμαστές της σειράς.

Το θέατρο σου δίνει εφόδια χωρίς να το καταλάβεις” δηλώνει και μας περιγράφει τους ρυθμούς και τις συνθήκες που επικρατούν σε αυτό αλλά και στην τηλεόραση.

Καθώς η σειρά “Άγιος Έρωτας” βασίζεται στην πίστη στον Θεό και την θρησκεία, η Αντιγόνη μας αποκαλύπτει την δική της σχέση με την πίστη και την εκκλησία.

Μας αποκαλύπτει τι της αρέσει να κάνει στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που τις απομένει τα απαιτητικά γυρίσματα , μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις της για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια και μας αποκαλύπτει αν ο “Άγιος Έρωτας” θα συνεχίσει και δεύτερη χρονιά στον Alpha.

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Σκορδιαλό και το NaxosPress


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

«Χορεύουμε συρτό στην παραλία»: Μια ανθρώπινη αλυσίδα χορού στη Χώρα της Νάξου

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε ένα μεγάλο καλοκαιρινό αντάμωμα χορού, τη Δευτέρα 4 Αυγούστου.

Σόνια Θεοδωρίδου στη Δήλο: Μια μαγική συναυλία υπό το φως της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου

Η διεθνούς φήμης σοπράνο παρουσιάζει τις «Μεσογειακές Μελωδίες» στο ιερό νησί του Απόλλωνα, το Σάββατο 9 Αυγούστου 2025.

Αφιέρωμα στην Αρχόντισσα του Αιγαίου: Η Κεραμωτή τιμά την Ειρήνη Κονιτοπούλου – Λεγάκη

Τιμητική εκδήλωση για τη σπουδαία ερμηνεύτρια της νησιώτικης μουσικής στις 11 Αυγούστου στην Κεραμωτή Νάξου — με τη συμμετοχή της κόρης της, Ελένης Λεγάκη.

Στην Παναγία της Τήνου ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο διάσημος Σέρβος τενίστας και ο πρωθυπουργός επισκέφθηκαν τον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας, προσκύνησαν την εικόνα και έγιναν δεκτοί με συγκίνηση από τους πιστούς.

Πλίμουθ – Μπάρνσλεϊ: Στήριγμα η έδρα στο 2.22 στην πρεμιέρα της League One

Η Πλίμουθ υποδέχεται την Μπάρνσλεϊ στο ξεκίνημα της σεζόν, με το «Χόουμ Παρκ» να αποτελεί σύμμαχο σε τιμή που αγγίζει τον διπλασιασμό.

Πολυχρονάκος: «Ο κ. Μητσοτάκης έχει πλέον απέναντί του την κοινωνία»

Σφοδρή επίθεση από τον Τομεάρχη Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση επιδοτήσεων Βορίδη - Αυγενάκη

Τρεις Καπετάνιοι, μία θάλασσα, μία φωτογραφία από τα Κουφονήσια που λέει όσα δεν ειπώθηκαν ποτέ

Μια ξεχωριστή στιγμή στα Κουφονήσια με φόντο το Αιγαίο και την αθόρυβη καθημερινή ηρωικότητα τριών αυθεντικών ναυτικών, που έγιναν συνώνυμα με την ασφάλεια, τη συνέχεια και το φιλότιμο στα νησιά μας.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς στον Πύργο Μπαζαίου (03/08), καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι στη Νάξο

Η νέα μουσική παράσταση του Φοίβου Δεληβοριά «προσγειώνεται» στο Φεστιβάλ Νάξου, την Κυριακή 3 Αυγούστου, στο μαγευτικό περιβάλλον του ιστορικού Πύργου Μπαζαίου

Κωμιακή, 2 Αυγούστου: Από τον καύσωνα στην ομίχλη – Το καλοκαίρι… θυμήθηκε το φθινόπωρο

Ο καιρός «αναποδογύρισε» απότομα στην ορεινή Νάξο – Σκηνικό ομίχλης, 19 βαθμοί και μια ανάρτηση από την Κωμιακή που έγινε viral

Πρόταση Ημέρας: Πατάτες κοκκινιστές με ατσίνορα: Zero waste γεύση από τη Νάξο

Μια αυθεντική συνταγή από την Απεράθου, με πρωταγωνίστρια την πατάτα Νάξου και το παραδοσιακό παστό ζαμπόνι

«Γκαζιά στο χωριό, προσγείωση στον στύλο – Ένα ακόμα crash test στους δρόμους της Νάξου»

Όταν η τουριστική ταχύτητα συναντά την επαρχιακή… στενότητα: Τροχαίο έξω από το Γαλανάδο υπενθυμίζει τι σημαίνει "δρόμοι made in 1965".

Ο Tom Hanks στη Νάξο: Στιγμές απλότητας, χαμόγελα και μια σέλφι στην Απείρανθο

Ο χολιγουντιανός σταρ επισκέφθηκε τη Νάξο την Τετάρτη 30 Ιουλίου, ανακαλύπτοντας τη μαγεία του Σαγκρίου και της Απειράνθου – Ένα γεύμα, μια σέλφι και πολλές όμορφες αναμνήσεις

Νάξος: Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων βάζει “όρια” στην Πορτάρα, τέλος στην ανεξέλεγκτη πρόσβαση

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων βάζει “όρια” στην Πορτάρα – Τέλος στην ανεξέλεγκτη πρόσβαση - Όταν ο σεβασμός δεν είναι αυτονόητος, η προστασία γίνεται μονόδρομος

Κυκλάδες: Γυρίζουν την πλάτη στα «χρυσά» νησιά, “χαμένη” και η Αμοργός, σταθερή η Νάξος

Υψηλές τιμές και οικονομική πίεση στρέφουν Έλληνες και ξένους σε εναλλακτικούς, οικονομικότερους προορισμούς

Αμοργός: Ένταση και επεισόδια στο πανηγύρι της ψημένης ρακής μετά από πολιτικό σύνθημα

Απρόσμενη τροπή πήρε το παραδοσιακό γλέντι στα Κατάπολα, όταν συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης προκάλεσαν αντιδράσεις, λογομαχίες και τελικά, διακοπή της γιορτής.

Hellenic Seaways: Το “HIGHSPEED 4” αντικαθιστά το “HELLENIC HIGHSPEED”, ποιος ο λόγος;

Αλλαγή πλοίου στη γραμμή Πειραιάς – Κυκλάδες – Κατάπολα – Επιστροφή, σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Seaways

Πανελλαδικές 2025: «Πνοή» επιτυχίας για τους μαθητές της Νάξου

Μαθητές και μαθήτριες του φροντιστηρίου «ΠΝΟΗ» στη Νάξο διακρίνονται στις Πανελλαδικές εξετάσεις – Πού πέρασαν και τι βαθμούς συγκέντρωσαν

Η Κέα λέει «όχι» στην τουριστική υπερβολή, το νησί αντέχει μέχρι 1.000 ακόμη κλίνες

Ο Δήμος Κέας ζητά επίσημη απαγόρευση για τα Σύνθετα Τουριστικά Καταλύματα – Στο τραπέζι το ζήτημα της φέρουσας ικανότητας και της ταυτότητας του νησιού

Έλενα Ξενάκη: Από το Σαγκρί Νάξου στην κορυφή του κόσμου με την Εθνική Πόλο (video)

Η MVP του παγκόσμιου τελικού μιλά με συγκίνηση για το χρυσό μετάλλιο, τις θυσίες, την ομάδα της καρδιάς της και το αίτημα για ένα κολυμβητήριο αποκλειστικά για την Εθνική – Μια Νάξια ψυχή που εμπνέει. (video)

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Καταργείται ο δεύτερος γύρος, εκλογές τον Νοέμβριο, Νέο όριο το 42% για εκλογή Δημάρχου

Η κυβέρνηση φέρνει ριζικές αλλαγές στον εκλογικό νόμο για δήμους και περιφέρειες – Τέλος ο δεύτερος γύρος, λιγότεροι υποψήφιοι και αλλαγές στη σταυροδοσία.