Η αγαπημένη Μαριέττα Γαλάνη πιάνει δουλειά… Οπως έχουμε σημειώσει κατά καιρούς μέσα από τη σελίδα του Naxospress η Μαριέττα Γαλάνη, καταθέτει τις προτάσεις της για το φαγητό της ημέρας. Συγγραφέας, λαογράφος με βάση την εμπειρία της κυρίως όμως, μαγείρισσα, που δημιουργεί πιάτα με αγάπη και με βάση την ιστορία, κυρίως του τόπου της. Της Απειράνθου μίας γυναίκας που αγαπάει με πάθος αυτό που κάνει…
Ποια είναι η πρόταση της σημερινής ημέρας; Τηγανιά με χοιρινό με μανιτάρια πλευρώτους. Μία εξαιρετική πρόταση ενώ η φωτογραφία που συνοδεύει τη συνταγή είναι από την Μαρία Κατεινά, την οποία και ευχαριστούμε
Ας δούμε όμως τη συνταγή και πως μπορούμε να την … φέρουμε στο τραπέζι ώστε να απολαύσουμε αυτό το υπέροχο πιάτο.
Τι θα χρειαστούμε:
Πώς θα τη φτιάξουμε:
Βάζουμε σε τηγάνι το ελαιόλαδο και το κρέας, ρίχνουμε τα μπαχαρικά και τα μυρωδικά και σοτάρουμε.
Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός το κρασί.
Ανακατεύουμε μέχρι να μαραθούν και τέλος σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε τη τηγανιά λίγο σκεπασμένη και σερβίρουμε.