Σάββατο, 7 Ιουνίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΑΠΑΣ Νάξου: Η συνεργασία με τον όμιλο εταιρειών BREAK EVEN CONSULTING δίνει...

ΑΠΑΣ Νάξου: Η συνεργασία με τον όμιλο εταιρειών BREAK EVEN CONSULTING δίνει πνοή στην ομάδα

|

Ο ΑΠΑΣ Νάξου κέρδισε τη μάχη της παραμονής απέναντι στο Παγκράτι και ετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπου για 4η χρονιά θα βρίσκεται στην National League 1… Η πρώτη δε κίνηση είναι και η πιο σημαντική. Ο λόγος; Μα το γεγονός ότι εξασφαλίζει έναν δυνατό συμπαίκτη με ρίζες από την Απείρανθο της Νάξου…

Οπως διαβάζουμε… Ο ΑΠ.Α.Σ. Νάξου έχει τη χαρά και την τιμή να ανακοινώσει την πολύ σημαντική χορηγική συμφωνία με τον όμιλο εταιρειών BREAK EVEN CONSULTING, στον οποίο πρόεδρος είναι ο συντοπίτης μας Δρ Μάρκος Μαργαρίτης!

Η χορηγική αυτή συμφωνία έχει, αρχικά, ορίζοντα τριετίας και θα αποτελέσει θεμέλιο για τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας του Συλλόγου μας!

Το τμήμα επικοινωνίας του ομίλου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

ΟΜΙΛΟΣ BREAK EVEN CONSULTING & Α.Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ «Τα Φανάρια»: ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΡΙΖΕΣ ΣΤΗ ΝΑΞΟ!

O όμιλος των εταιρειών Break Even Consulting, με βαθιά αίσθηση ευθύνης προς την κοινωνία και τις αξίες που πρεσβεύει, ανακοινώνει με υπερηφάνεια τη συνεισφορά και υποστήριξή του προς τον Απεραθίτικο Αθλητικό Σύλλογο Νάξου.

Στο πλαίσιο αυτής της δέσμευσης, ο όμιλος συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους υποστηρικτές της ομάδας, ενισχύοντας ενεργά τις προσπάθειές της. Αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος της ευρύτερης φιλοσοφίας του για τη στήριξη δράσεων που ενισχύουν την τοπική ανάπτυξη και δημιουργούν ευκαιρίες εξέλιξης για τη νέα γενιά, ειδικά σε κοινότητες με πλούσια παράδοση και δυναμική.

Ο Α.Π.Α.Σ. αποτελεί σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό στη Νάξο, υπηρετώντας με συνέπεια την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους. Ιδρύθηκε το 1984 στην Απείρανθο και από τότε έχει αναδειχθεί σε μια από τις σημαντικότερες αθλητικές δυνάμεις του νησιού, με επιτυχίες που περιλαμβάνουν διακρίσεις σε τοπικά και εθνικά πρωταθλήματα. Ο όμιλος Break Even Consulting, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συνεισφορά της ομάδας, στέκεται αρωγός στη νέα της πορεία, στηρίζοντας τις φιλοδοξίες και τις προσπάθειές του για ανάπτυξη και εξέλιξη.

Η σύνδεση του ομίλου με τη Νάξο είναι βαθιά και προσωπική, καθώς ο πρόεδρός του, Δρ Μάρκος Μαργαρίτης, έχει ρίζες στο νησί. Κατάγεται από την Απείρανθο από την πλευρά του πατέρα του και από τη Χώρα και την Κόρωνο Νάξου από τη μητέρα του, στοιχεία που ενισχύουν τον ισχυρό δεσμό του με τον τόπο καταγωγής του.

Ο κ. Μαργαρίτης έχει επιδείξει διαχρονικά ανιδιοτελή αγάπη για τον τόπο του, υπηρετώντας ως πρόεδρος του Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου και της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων. Η ενεργός συμμετοχή του σε πρωτοβουλίες που προάγουν την πρόοδο και την κοινωνική συνοχή αποτελεί για την εταιρεία μας έμπνευση και αφετηρία για κάθε δράση μας.

Αντικατοπτρίζοντας αυτή τη βαθιά σύνδεση με τον τόπο και τη δέσμευση για στήριξη της τοπικής ανάπτυξης, ο όμιλος των εταιρειών Break Even Consulting, μέσα από την πρωτοβουλία αυτή, ενισχύει τον ρόλο του αθλητισμού ως φορέα εξέλιξης και συνοχής.

Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο πρόεδρος του ομίλου, κ. Μαργαρίτης: «Η αγάπη μου για τη Νάξο και η πίστη στη δύναμη του αθλητισμού ως μοχλού ανάπτυξης και συνοχής της κοινωνίας με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Η στήριξη του ομίλου Break Even Consulting προς τον Α.Π.Α.Σ. «Τα Φανάρια» είναι μια φυσική συνέχεια της σχέσης μου με τον τόπο και της δέσμευσής μας να συμβάλλουμε ενεργά σε κάθε πρωτοβουλία που προάγει την πρόοδο και ενισχύει τις αξίες της συλλογικότητας και της εξέλιξης.»

Η υποστήριξη προς τον Α.Π.Α.Σ. «Τα Φανάρια» αντανακλά τις αξίες του ομίλου για την προαγωγή του αθλητισμού, της συνεργασίας και της αριστείας. Ο όμιλος πιστεύει, ότι τέτοιες πρωτοβουλίες ενδυναμώνουν την κοινωνική συνοχή και προσφέρουν ευκαιρίες στη νεολαία να αναπτύξει τα ταλέντα της. Στοχεύει, μέσα από αυτή τη στήριξη, να συμβάλλει στη δημιουργία ενός δυναμικού περιβάλλοντος ανάπτυξης για την ομάδα και να ενισχύσει τη μακροπρόθεσμη προοπτική του ναξιακού αθλητισμού.

Η όμιλος των εταιρειών Break Even Consulting θα συνεχίσει να επενδύει σε δράσεις που προάγουν τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και την τοπική ανάπτυξη, με γνώμονα τη βιώσιμη εξέλιξη και την ενδυνάμωση των κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται”.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Επίσκεψη του Υφυπουργού Δικαιοσύνης στη Νάξο – Συναντήσεις με φορείς και αυτοψία σε δικαστικές εγκαταστάσεις (video)

Σε διαδοχικές συναντήσεις ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης ενημερώθηκε για την πρόοδο έργων και τις ανάγκες της Νάξου στον τομέα της Δικαιοσύνης

Hellenic Seaplanes: Απογειώνονται τα υδροπλάνα στην Ελλάδα, αλλά όχι σε Μήλο και Σαντορίνη

Παρά την ετοιμότητα της Hellenic Seaplanes, δύο εμβληματικά νησιά μένουν εκτός του εθνικού πτητικού χάρτη λόγω αρνητικών γνωμοδοτήσεων από τις Λιμενικές Αρχές

Μύκονος – Γ. Βρούτσης: Αναβαθμίζεται το γήπεδο ποδοσφαίρου στον Κόρφο με χρηματοδότηση 731.500€

Ο Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης και ο Δήμαρχος Χρήστος Βερώνης ανακοίνωσαν την υλοποίηση του έργου σε ειδική εκδήλωση παρουσία Ολυμπιονικών και αθλητών

«Οι Κούροι ανήκουν στο Φλεριό»: Σαφής αντίθεση στην απομάκρυνσή τους από τη Νάντια Σαλτερή

Δημόσια παρέμβαση της Νάντιας Σαλτερή για την απόφαση του ΚΑΣ – Χωρίς διαβούλευση, χωρίς διάλογο, με κίνδυνο απώλειας της πολιτιστικής ταυτότητας των Μελάνων

Μια Τήνος για όλους: Νέες θέσεις (14) στάθμευσης ΑμεΑ σε κοινότητες του νησιού

Ο Δήμος Τήνου κάνει πράξη την ισότιμη πρόσβαση, με ουσιαστικές παρεμβάσεις για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες σε 11 χωριά του νησιού

Στη Νάξο (και φέτος) το ελικόπτερο αεροπυρόσβεσης, ασπίδα προστασίας για το καλοκαίρι

Το ελικόπτερο Kamov Ka-32 σταθμεύει ξανά στο αεροδρόμιο της Νάξου, έτοιμο να επέμβει άμεσα σε κάθε πυρκαγιά στις Κυκλάδες και το Νότιο Αιγαίο

Νάξος: Συνάντηση συνεργασίας Δημάρχου με νέα διοίκηση νοσοκομείων Σύρου και Νάξου

Με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας, Δήμος και Διοίκηση των Νοσοκομείων Νάξου και Σύρου συναντήθηκαν σε θετικό και παραγωγικό κλίμα

Προκριματικά Μουντιάλ 2026: Νίκη Βελγίου με πολλά γκολ

Η πρόταση της ημέρας έρχεται από τα Προκριματικά του Μουντιάλ 2026.. Ποια είναι η σημερινή μας επιλογή

Γ. Πολυχρονάκος: «Για τις Κυκλάδες όπως τις αγαπήσαμε, όπως πρέπει να τις παραδώσουμε» (video)

Δήλωση του Τομεάρχη Νησιωτικής Πολιτικής ΠΑΣΟΚ για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με επίκεντρο τις Κυκλάδες, το νερό και το μέλλον της βιώσιμης ανάπτυξης

Νάξος: Ξεκίνησε η ναυαγοσωστική κάλυψη στις πολυσύχναστες παραλίες

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων επαναφέρει την οργανωμένη ναυαγοσωστική προστασία για το 2025, με έμφαση στην πρόληψη, την ασφάλεια και τον σεβασμό στον άνθρωπο

Νάξος – Μέλανες: Δύο (από τους τρείς) Κούρους αναμένεται να πάρουν το δρόμο για την υπό κατασκευή Νησίδα Μουσείων

Η απόφαση για τη μεταφορά δύο εκ των τριών ημίεργων Κούρων της Νάξου σε μουσειακό χώρο ανοίγει τον δρόμο για την προστασία και ανάδειξη μοναδικών μνημείων του αρχαίου ελληνικού κόσμου.

Κυκλάδες – Blue Star Ferries: Ξεκινούν τα θερινά δρομολόγια του “Blue Star 1”, πρωινό το “Blue Star Naxos”

Από την Κυριακή 1 Ιουνίου, το "Blue Star 1" αναλαμβάνει τη βραδινή αναχώρηση από Πειραιά, ενώ από Δευτέρα 2 Ιουνίου, το "Blue Star Naxos" ξεκινάει τα καθημερινά πρωινά του δρομολόγια προς Πάρο, Νάξο, Μικρές Κυκλάδες, Αμοργό και Αστυπάλαια.

Νάξος: Πυρκαγιά σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο καθοδόν προς τη Χώρα

Με ψυχραιμία και συνεργασία πολιτών και Πυροσβεστικής αποφεύχθηκε σοβαρό περιστατικό στο δρόμο Γλυνάδου – Χώρας

“Να βουίξει το Αιγαίο”: Το νέο τραγούδι του Γιάννη Βιτζηλαίου γεμίζει νησιώτικο ρυθμό το καλοκαίρι μας (video)

Θάλασσα, μελωδία και χορός ενώνονται στο νέο τραγούδι του Γιάννη Βιτζηλαίου που υπόσχεται να μας ταξιδέψει στα γαλανά νερά του Αιγαίου.

Νάξος: Έτοιμος ο νέος δρόμος που ενώνει Αγιο Προκόπιο με Κάπαρες (Πλάκα – Αγία Αννα)

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία ο νέος οδικός άξονας που συνδέει τον Άγιο Προκόπιο με τις Κάπαρες, μειώνοντας τον χρόνο διαδρομής και αυξάνοντας την οδική ασφάλεια – Ευχαριστίες από τον πρόεδρο της κοινότητας Αγίου Αρσενίου

Mission (Not) Possible: Νορβηγοί, με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από Νάξο “πιάστηκαν” στα σύνορα

ζευγάρι τουριστών αποφάσισε να... κάνει εξαγωγή ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, αλλά το ταξίδι τους σταμάτησε λίγο πριν τη "μεγάλη έξοδο".

Κυκλάδες – “Μαριέττα Γιαννάκου”: Ξεκινά η ανακαίνιση 17 σχολείων μέσω του προγράμματος (πίνακας)

Υπογράφηκε η σύμβαση για την υλοποίηση σημαντικών παρεμβάσεων σε 426 σχολικές μονάδες πανελλαδικά – Εργασίες και σε σχολεία Πάρου, Νάξου, Μυκόνου, Σύρου, Τήνου, Θήρας και Ίου

Κουφονήσια – “Γιορτή Ψαρά”: Μια νύχτα αφιερωμένη στους ανθρώπους της θάλασσας (video)

Παράδοση, διάλογος και κοινότητα ενώθηκαν στη Γιορτή του Ψαρά στα Κουφονήσια, με την παρουσία τοπικών αρχών και ανθρώπων που κρατούν ζωντανό το νησιωτικό μας πνεύμα.

Η 15χρονη Τόνια Κορρέ από τη Νάξο κατακτά τις πίστες των Βαλκανίων!

Με εντυπωσιακές επιδόσεις στο BMU στις Σέρρες, η νεαρή αναβάτρια ανεβαίνει στο βάθρο και στοχεύει σε διεθνείς διακρίσεις.

«Κλείνουμε – γιατί αλλιώς θα μας κλείσουν»: Η εστίαση στην Πάρο κατεβάζει ρολά στις 5 Ιουνίου

Οι επαγγελματίες διαμαρτύρονται για τις καθυστερήσεις και τα εξοντωτικά πρόστιμα που απειλούν τη λειτουργία των επιχειρήσεων τους – Ζητούν άμεσες λύσεις