Κυριακή, 27 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΣαντορίνη - "Νομίκεια 2024": Απόλυτη επιτυχία, νίκη Παναθηναϊκού, παρουσία πέντε ολυμπιονικών

Σαντορίνη – “Νομίκεια 2024”: Απόλυτη επιτυχία, νίκη Παναθηναϊκού, παρουσία πέντε ολυμπιονικών

|

Μερικές ημέρες πριν από το πρώτο σερβίς στη volley league γυναικών και στη Σαντορίνη ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα “Νομίκεια 2024″. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 στον τελικό του οικοδεσπότη ΑΟ Θήρας και ο Πανιώνιος με 3-0 του Μίλωνα στον μικρό τελικό.

Γεμάτο το “ΔΑΠΠΟΣ” και τα χαμόγελα των παιδιών έκλεψαν τη παράσταση…

Τι αναφέρει όμως ο οικοδεσπότης ΑΟ Θήρας στον απολογισμό της εκδήλωσης;

Τα πιο επιτυχημένα στην 11ετή διαδρομή τους μπορούν να θεωρηθούν τα φετινά “Νομίκεια 2024” που διοργάνωσε ο Α.Ο. Θήρας τιμώντας τους μεγάλους ευεργέτες της Σαντορίνης Λούλα και Ευάγγελο Νομικό, μιας και τον αθλητικό αλλά και πολιτιστικό αυτό θεσμό του νησιού τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης αλλά και 5 Έλληνες Ολυμπιονίκες που με τη λάμψη τους ανέδειξαν τις αξίες του αθλητισμού, και συγκεκριμένα η Κατερίνα Θάνου, η Ευαγγελία Αναστασιάδου, ο Θεόδωρος Τσελίδης, ο Στέφανος Ντούσκος και η Έφη Σφυρή.

Με την ολοκλήρωση της φετινής διοργάνωσης που πρόσφερε σε όλους απλόχερα ευχάριστες, δυνατές και μοναδικές στιγμές με τη λάμψη ολυμπιονικών αλλά και των πρωταγωνιστριών αθλητριών της Α1 στο γυναικείο βόλει της χώρας μας, η Διοίκηση του Α.Ο. Θήρας εκφράζει την ικανοποίηση και χαρά της για τη επιτυχημένη ολοκλήρωσή τους και ευχαριστεί θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της και συνέβαλαν με τον τρόπο τους στην επιτυχία τους.

Η Διοίκηση του Α.Ο. Θήρας ευχαριστεί επίσης θερμά τις Διοικήσεις των ομάδων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή της και συμμετείχαν στα 11α Νομίκεια που αποτελούν τις τελευταίες φιλικές αναμετρήσεις προετοιμασίας των ομάδων πρίν την έναρξη του Πρωταθλήματος, και συγκεκριμένα τις διοικήσεις και το σύνολο των αθλητριών και της προπονητικής ομάδας του Παναθηναικού, του Πανιωνίου και του Μίλωνα για την άψογη συνεργασία τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Θήρας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στη συνδιοργανώτρια Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και το Δήμο Θήρας για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου που βοήθησαν να πραγματοποιηθούν τα φετινά «Νομίκεια», προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο το νησί μας και τοποθετώντας τη Σαντορίνη στο επίκεντρο του αθλητικού ενδιαφέροντος.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες όμως εκφράζουμε στους χορηγούς μας για την πολύτιμη στήριξή τους μιας και χωρίς αυτούς η πραγματοποίηση και επιτυχία της διοργάνωσης θα ήταν αδύνατη.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε πολύ και εγκάρδια τον Νίκο και Αντώνη Παγώνη της εταιρείας NST που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν τη διοργάνωση αναλαμβάνοντας το σύνολο των μετακινήσεων των φιλοξενούμενων ομάδων, την Μαρίνα Πετίνη – Βασαλακη αθώς επίσης και τον κύριο Γιώργο Δημητροκάλη για την προθυμία της στη φιλοξενία ομάδων, καθώς και την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης για την πολύτιμη βοήθειά της.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά για τις χορηγίες και την πολύτιμη συνδρομή τους την ΒLUE STAR FERRIES, την AEGEAN AIRLINES, την AQUA CARPATICA, τον όμιλο Caldera Collection της οικογένειας Πατηνιώτη, την εταιρία Αbsolut του κ. Μιχάηλ Γιώργου και την εταιρεία DRIVE Hellas του κ. Καραγιαννούδη.

Τέλος ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε στους δημοσιογράφους που αποδέχθηκαν την πρόσκλησή μας και ταξίδεψαν στο νησί μας, καθώς και στους Παναγιώτη Μυτιληναίο και Σπύρο Μάκαρη για το σύνολο της τεχνικής υποστήριξης της διοργάνωσης, τον Αντώνη Κοραή, την Γεωργία Δίελα και τη Δέσποινα Αλεφραγκή για την δημοσιογραφική κάλυψη της διοργάνωσης και το Volcano TV και τον Santorini FM 106.4 ως χορηγών επικοινωνίας.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά και ευελπιστούμε πως θα σας έχουμε δίπλα μας και στο μέλλον ώστε με τη συμβολή και τη στήριξή σας να κρατήσουμε ψηλά τον αθλητισμό του νησιού μας.

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Kalami Festival: Μουσική απόψε κάτω από τα αστέρια της Νάξου με Aggelina, Usurum & Σκιαδαρέσσες

Η παραλία της Μικρής Βίγλας υποδέχεται για πρώτη φορά το Kalami Festival σήμερα (27 Ιουλίου) με τρεις καλλιτεχνικές παρουσίες και μια βραδιά γεμάτη ψυχή, αφήγηση και ρυθμό.

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες σε Κύθηρα και Μεσσηνία. ενδείξεις βελτίωσης αλλά ο κίνδυνος παραμένει

Από Εύβοια και Κύθηρα μέχρι Χανιά και Μεσσηνία, οι πυροσβέστες συνεχίζουν με αυταπάρνηση – Νέες αναζωπυρώσεις, ενεργά μέτωπα και προειδοποίηση για κρίσιμη Κυριακή

Καίγεται η Προύσα: Η Τουρκία μετρά πληγές από πύρινη λαίλαπα στη βορειοδυτική επαρχία

Ανεξέλεγκτη πυρκαγιά κατακαίει δασικές εκτάσεις και απειλεί οικισμούς στην επαρχία Προύσα – Εκκενώσεις, αποκλεισμοί δρόμων και δραματικές εικόνες καταστροφής

ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου: Παρέμβαση Λιανού για δίκαιη κατανομή πόρων

Ο Δήμαρχος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων ζητά αλλαγή πλαισίου ώστε τα Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία να έχουν έσοδα για ανταποδοτικά έργα – Νέες ισορροπίες στους νησιωτικούς δήμους

45 βαθμοί στη σκιά: Ο καύσωνας «ψήνει» τη Δυτική Ελλάδα – Ασφυκτική η κατάσταση και στην Αττική (πίνακας)

Από τη Σκάλα Μεσσηνίας έως την Αμφιλοχία, οι θερμοκρασίες σπάνε τα όρια – 24 σταθμοί κατέγραψαν πάνω από 42°C, σύμφωνα με το meteo.gr – Πού λειτουργεί το μελτέμι ως «καταβάτης»

Εθνική μάχη με τις φλόγες: Σπίτια καίγονται, χωριά εκκενώνονται σε 6 περιοχές της Ελλάδας

Αττική, Εύβοια, Μεσσηνία, Κύθηρα, Θεσσαλονίκη και τώρα και η Ήπειρος βρίσκονται στο έλεος της φωτιάς – Εικόνες απόλυτης καταστροφής, αγώνας επιβίωσης από πολίτες και Πυροσβεστική

Η Δονούσα και ο θησαυρός της: Η παραλία Κέδρος στις κορυφαίες παγκοσμίως

Ο Κέδρος της Δονούσας γοητεύει παγκόσμια, κατακτώντας μια θέση ανάμεσα στις ωραιότερες παραλίες του κόσμου σύμφωνα με το Forbes — ένας τόπος φυσικής μαγείας, ιστορίας και απόλυτης ηρεμίας.

Σ.Α.Ε.Κ. Νάξου στο Φιλώτι: Γεφυρώνοντας το σχολείο με την αγορά εργασίας

Ανώτερη Επαγγελματική Κατάρτιση στον τόπο μας με ειδικότητες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της Νάξου – Μια μοναδική ευκαιρία για νέους και νέες

Αμοργός – Γιορτή Ψημένης Ρακής: Μια νύχτα γεμάτη παράδοση, χορό και αρώματα του νησιού!

Το Σάββατο 26 Ιουλίου 2025 στα Κατάπολα η Αμοργός στήνει ένα γλέντι που μυρίζει ψημένη, ακούγεται σαν βιολί και χτυπάει κατευθείαν στην καρδιά του καλοκαιριού.

Η Νάξος έγινε ξανά πανεπιστημιακή πολιτεία, oλοκληρώθηκε το 22ο Θερινό Σχολείο «Μανώλης Μαρμαράς»

Για 22η συνεχή χρονιά, φοιτητές και επιστήμονες συνάντησαν τη γεωγραφία, τον πολιτισμό και τον τουρισμό στο πλαίσιο του Θερινού Σχολείου Νάξου – Φέτος με αφορμή τα 30 χρόνια του Τμήματος Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου

“Μαχαιριά” στο λιμάνι της Νάξου: Σοβαρό επεισόδιο βίας μεταξύ νεαρών εργαζομένων

Ένα μεσημέρι του Ιουλίου μετατράπηκε σε σκηνικό τρόμου για περαστικούς και ντόπιους, όταν διαπληκτισμός ανάμεσα σε δύο υπαλλήλους γραφείου ενοικίασης εξελίχθηκε σε αιματηρό περιστατικό.

Δικαστική δικαίωση για τους κατοίκους του Καλοξύλου, ακυρώθηκε η άδεια λειτουργίας του νέου τυροκομείου της ΕΑΣ Νάξου

Μετά από μακροχρόνιο δικαστικό αγώνα, το Τριμελές Διοικητικό Εφετείο Πειραιά ακύρωσε την άδεια λειτουργίας του υπό ανέγερση τυροκομείου, δικαιώνοντας πλήρως τους περιοίκους

Όταν το GPS σε οδηγεί… σε αδιέξοδο: Τουρίστας σφήνωσε όχημα σε σοκάκι της Νάξου

Αμερικανός οδηγός ακολούθησε πιστά τις οδηγίες πλοήγησης και κατέληξε… στα στενά της Φουντάνας – Η φωτογραφία που έγινε viral και η ανάγκη για καλύτερη καθοδήγηση στους τουρίστες

Δονούσα: Ο τραυματισμός κοπέλας από ομπρέλα (!!!) αποκαλύπτει μια τρύπα στο σύστημα

Μια γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά σε απομονωμένη παραλία της Δονούσας και σώθηκε χάρη στην αλληλεγγύη ντόπιων και τουριστών — αλλά η πολιτεία έλειπε. Και την επόμενη φορά;

Αλυκό Νάξου: Κατεδαφίζεται το φάντασμα του ξενοδοχείου – Σώζεται το κεδροδάσος

Υπεγράφη η σύμβαση κατεδάφισης των ερειπίων στο Αλυκό – Ένα διαχρονικό «τραύμα» για τη Νάξο οδεύει προς θεραπεία μετά από δεκαετίες αδράνειας

Κυκλάδες – Ανατροπή στο τουριστικό χάρτη: Νάξος και Πάρος ανεβαίνουν, Μύκονος και Σαντορίνη «κατεβαίνουν»

Το καλοκαίρι του 2025 φέρνει ανακατατάξεις στους δημοφιλείς νησιωτικούς προορισμούς – Η Νάξος και η Πάρος «λάμπουν» με αύξηση ζήτησης, ενώ Σαντορίνη και Μύκονος μετρούν απώλειες και ανησυχίες

Θλίψη στη Σχοινούσα: Το ύστατο χαίρε στη Ρίτα Μούρτζη από τον Σύλλογο Σχοινουσιωτών

Μια αγαπημένη παρουσία του νησιού έφυγε πρόωρα – Συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετισμού και κάλεσμα για στήριξη στη μνήμη της

Νάξος -“Ξόβορα 2025”: Μουσικά σεμινάρια, χορός και παράδοση στην καρδιά της Απειράνθου

Από 26 έως 31 Ιουλίου, η Απείρανθος φιλοξενεί για τέταρτη χρονιά τα Ξόβορα — με δασκάλους τον Γ. Ζευγόλη, Ν. Αγγελόπουλο, Δ. Παππούλη και Στ. Γανωτή — σε ένα πενθήμερο γεμάτο μουσική, χορό, παραμύθι και εξορμήσεις

Νάξος – Τραγαία: Όταν η προσπάθεια γράφει ιστορία, Επιτυχίες για τους μαθητές του Γενικού Λυκείου (πίνακας)

Με δάκρυα συγκίνησης, χαμόγελα και βαθιά υπερηφάνεια, οι μαθητές του ΓΕΛ Τραγαίας πέτυχαν σπουδαίες εισαγωγές στις Πανελλαδικές 2025 — αποδεικνύοντας πως τα μεγάλα όνειρα ανθίζουν και στα μικρά σχολεία

Νάξος – «Τέλος στα πρόστιμα, Δήμαρχε – Πεζοδρόμηση τώρα»: Η κραυγή μίας πόλης που πνίγεται

Αδικημένοι επαγγελματίες κρεμούν πανό αγανάκτησης στην καρδιά της Νάξου και ζητούν κάτι απλό: Ίδιους όρους για όλους.