Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΚέα: Τι έκανε ο Δήμος Ντικούδης στα Kea Beach Games

Κέα: Τι έκανε ο Δήμος Ντικούδης στα Kea Beach Games

|

Mε μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται τα Kea Beach Games στην όμορφη Κέα! Πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε το Kea Basketball Camp, ένα παιδικό καμπ καλαθοσφαίρισης όπου συμμετείχε ο Δήμος Ντικούδης ο οποίος έπαιξε Μπάσκετ με τα παιδιά, μοιράστηκε μαζί τους λίγες από τις σημαντικές εμπειρίες του αλλά επίσης αναφέρθηκε και στις αξίες του αθλητισμού!

Στο τέλος της προπόνησης μοίρασε αυτόγραφα στα παιδιά και φωτογραφήθηκε μαζί τους! Μαζί του ήταν και τα δύο του παιδιά που έπαιξαν και συμμετείχαν στην προπόνηση αυτή! Ο πρώην άσος της Εθνικής ομάδας μπάσκετ Δήμος Ντικούδης που επισκέπτεται πολύ συχνά την Τζια μας δήλωσε:

“Τα Kea Beach Games είναι ένας θεσμός που δίνει την δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να αθληθούν το καλοκαίρι και έτσι να συνδυάζουν τις διακοπές με την οργανωμένη άσκηση. Τα παιδιά περνάνε όμορφα, γυμνάζονται και γνωρίζουν πολλά αθλήματα! Είδα πολλά παιδιά που απολάμβαναν το μπάσκετ γιαυτό εύχομαι η συνεργασία του ΣΠΑΚΕ με τα Kea Beach Games να συνεχιστεί και του χρόνου και να υπάρξει ανάπτυξη του Μπάσκετ εδώ στην Τζιά!”

Το Kea Basketball Camp διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Σύλλογο των Παλαιμάχων Καλαθοσφαίρισης ΣΠΑΚΕ δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα παιδιά της Κέας, αλλά και σε παιδιά που βρίσκονται στο νησί για διακοπές, να προπονηθούν στο όμορφο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης και να γνωρίσουν τον πρωταθλητή Δήμο Ντικούδη!

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΚΕ κος Μιχάλης Κυρίτσης που συνεργάστηκε ενεργά για την διοργάνωση αυτή δήλωσε: “Τα Kea Beach Games συμβάλλουν στην διάδοση του αθλητισμού ως τρόπου ζωής για μικρούς και μεγάλους. Είναι πολύ σημαντικό ότι διεξάγονται στο νησί της Κέας υπό την αιγίδα του Δήμου Κέας, που έχει ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη από αθλητικές εκδηλώσεις. Ο ΣΠΑΚΕ στηρίζει την εξαιρετική πρωτοβουλία της κ. Ίρις Βλαχούτσικου που με την επιτυχή οργάνωση αυτού του καμπ προτρέπει όλα τα νέα παιδιά του όμορφου νησιού της Κεας και όχι μόνον, στο αθλητικό πνεύμα και δράση για μια καλύτερη ζωή . Εύχομαι, τα Kea Beach Games να αναδείξουν στο μέλλον επιτυχημένους αθλητές του μπάσκετ και άλλων αθλημάτων αλλά κυρίως να συμβάλλουν στην διαμόρφωση σωστών και ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων!

Προπονήτρια του καμπ και ενεργό μέλος του ΣΠΑΚΕ είναι κα Βίκυ Δημουλά η οποία δήλωσε: “Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την κα Ίρις Βλαχούτσικου η οποία σε συνεργασία με τον ΣΠΑΚΕ μας έδωσε την δυνατότητα να συμμετάσχουμε σε αυτήν την ευχάριστη διοργάνωση στο όμορφο νησί της Κέας! Πρόκειται για μία προσπάθεια που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του Μπάσκετ αλλά και του αθλητισμού γενικότερα στο νησί και οφείλουμε όλες και όλοι βοηθήσουμε να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια προσελκύοντας όλο και μεγαλύτερο αριθμό παιδιών! Είναι σημαντικό τα παιδιά να μπορούν να ενασχοληθούν και το καλοκαίρι με το αγαπημένο τους άθλημα!

Η οργάνωση του κάμπ και η μεταξύ μας συνεργασία υπήρξε άψογη σε κάθε επίπεδο με δράσεις που πραγματοποιήθηκαν τόσο στο γήπεδο όσο και στην παραλία με Beach Basketball! Το σημαντικότερο από όλα και η μεγαλύτερη ανταμοιβή για όλους μας ήταν η χαρά και τα χαμόγελα των παιδιών! Ευχή μας η συνέχιση και ενίσχυση του πρωτοποριακού αυτού αθλητικού θεσμού των Kea Beach Games!»

Το πρόγραμμα των Kea Beach Games συμπεριλαμβάνει διοργανώσεις αναψυχής και αθλητικές διοργανώσεις για όλους, αλλά και πολλά Παιδικά ΚΑΜΠ σε διάφορα αθλήματα υπό την Αιγίδα του Δήμου Κέας και την σημαντική στήριξη πολλών χορηγών. Φέτος διοργανώθηκε και το Kea Olympic Games Camp όπου τα παιδιά, κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, έμαθαν πολλά Ολυμπιακά Αθλήματα, τους αθλητές της Team Hellas και συμμετείχαν στην Τελετή Λήξης του Καμπ που τίποτα δεν είχε να ζηλέψει από την Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι!

Το πρόγραμμα των Kea Beach Games θα συνεχιστεί και με άλλα παιδικά καμπ και αγώνες και θα ολοκληρωθεί το Οκτώβριο με δύο ακόμα τουρνουά Beach Volley και Beach Soccer.

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Πρόταση Ημέρας – Φαγητό: Παστίτσιο με μπολονέζ μανιταριών …

Αντί για κιμά έχει μανιτάρια αυτό το πλωθωρικό παστίτσιο. Έχει και ντοματάκια από τη Σαντορίνη, δραμινό τσορίθο και νιώτικο κεφαλοτύρι.

Μ. Χρυσοχοϊδης: “Περίπου 9.000 συλλήψεις ανηλίκων το πρώτο 8μηνο του 2024”

Χρυσοχοΐδης: Αυξήθηκαν κατά 50% οι συλλήψεις ανήλικων

Δίκτυο για τις Βιώσιμες Κυκλάδες: Συναντήσεις με Δημάρχους και προστασία της πολιτιστικής ταυτότητας

Συνάντηση της ΕΛΛΕΤ και του Δικτύου για τις Βιώσιμες Κυκλάδες με δημάρχους του νομού - Τι αναφέρει ο Ιωάννης Σπιλάνης

Τη Θηρασιά στη Σίφνο ταξίδεψε η Ένωση Θηραίων Λαυρεωτικής Μεσογαίας Αττικής “Αγ. Ειρήνη”

Γεύσεις, χοροί, φορεσιές και άρωμα Θηρασιάς φέτος στη Σίφνο, με μια ομάδα που στην κυριολεξία "πετούσε" και σερβίριζε μελιτίνια, σκορδομακάρονα και κουφέτο

Μύκονος: Προκήρυξη διαγωνισμού για νέο αποχετευτικό

Προκηρύχθηκε διαγωνισμός για νέο αποχετευτικό έργο στη Μύκονο - Κόστος και χρονοδιάγραμμα

Βάρκες: Απαλλαγή φόρων για σκάφη κάτω των επτά μέτρων (!!!)

Υπουργείο Οικονομικών με τροπολογία που πέρασε στη Βουλή «τα σκάφη αναψυχής β΄ κατηγορίας κάτω των 7 μέτρων απαλλάσσονται από τον ειδικό φόρο πλοίων

Νάξος – Ν. Πιτταράς: “Η παράδοση και η αγάπη κάνουν ξεχωριστή τη Γραβιέρα Νάξου”

Ο Νικόλας Πιτταράς μίλησε στην εκπομπή "Πρωίαν σε Είδον" για την Γραβιέρα Νάξου ΠΟΠ

Ηρακλειά: Το “ευχαριστώ” στην Blue Star Ferries και το αίτημα για επέκταση δρομολογίων έως 25 Σεπτεμβρίου

Η κοινότητα Ηρακλειάς καταθέτει την άποψή της για το θέμα της επέκτασης δρομολογίων έως τέλη Σεπτεμβρίου

Κυκλάδες (Ανδρος): “Η Μικρή Σκωτία” ξεδιπλώνει την ομορφιά της

Το όμορφο ελληνικό νησί που οι τουρίστες αποκαλούν «Μικρή Σκωτία»

Fast Ferries: Μία ανάσα από την αγορά των “Διονύσιος Σολωμός” και “Αδαμάντιος Κοραής”

Αλλαγές στην Ελληνική Ακτοπλοία .. Το μπάσιμο της Fast Ferries. Σήμερα Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται το deal...

Airbnb 2023 – Νάξος και Μικρές Κυκλάδες: Εφτασαν τις 12.000 κλίνες έναντι 8 χιλιάδων κλινών στα ξενοδοχεία (!!!)

Εννέα νησιά στην Ελλάδα που διέλυσαν κάθε έννοια ανταγωνισμού στη σχέση Airbnb και ξενοδοχεία (!!!)

16ο Φεστιβάλ “Ν. Τσελεμεντές”: Τα φώτα έσβησαν, μα η Σίφνος πάντα λάμπει..!! (video & photos)

Η Σίφνος κάθε χρόνο καλεί τα υπόλοιπα νησάκια των Κυκλάδων, καλεί φίλους από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό να παντρέψουν γεύσεις και παραδόσεις, να γίνουν ένα, να περάσουν ένα τριήμερο αφιερωμένο στη φιλοξενία, τα ήθη, τα έθιμα.

TasteAtlas – Σκληρά τυριά: Στη 2η θέση του κόσμου η Γραβιέρα Νάξου

Ανάμεσα στο 100 κορυφαία τυριά του κόσμου, το ταξιδιωτικό site TasteAtlas συγκαταλέγει 12 ελληνικά τυριά διαφορετικών ειδών και προελεύσεων - Ποια είναι από τις Κυκλάδες

Zante Ferries: “Επεισοδιακή” συνεδρίαση και αναμονή για την πώληση των “Σολωμός” και “Κοραής”

Η παρέμβαση της Levante ferries με ανεβασμένη προσφορά κατά 3 εκατ. ευρώ ανέβασε τους τόνους στην γενική συνέλευση

Σίφνος: Ληστεία στο κέντρο της Απολλωνίας (!!!)

Πρωτοφανές για την Σίφνο η ληστεία που έγινε σήμερα το μεσημέρι στη Σίφνο και συγκεκριμένα στο κέντρο της Απολλωνίας κοντά στον χώρο στάθμευσης από...

Αμοργος – Ενωση Ξενοδόχων: Εντονη γραπτή διαμαρτυρία για τα δρομολόγια

Επιστολή διαμαρτυρίας για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από την Ένωση Ξενοδόχων Αμοργού

Νάξος – Λιμεναρχείο: Η παρουσία του αντιδημάρχου Βαγγέλη Κατσαρά για εξηγήσεις και η επόμενη ημέρα

Η επίσημη ανακοίνωση από το Λιμενικό Σώμα σχετικά με τον πνιγμό της 73χρονης στον Αγιο Γεώργιο Νάξου και η παρουσία ενώπιον του Εισαγγελέα, του αντιδημάρχου Βαγγέλη Κατσαρά