Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠανναξιακού ΑΟΝ – ΑΜΣ Φιλωτίου: Τι απαντούν στην καταγγελία της Κατερίνας Μουστάκη;

Πανναξιακού ΑΟΝ – ΑΜΣ Φιλωτίου: Τι απαντούν στην καταγγελία της Κατερίνας Μουστάκη;

|

Αντίδραση στην καταγγελία. Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν χθες (28/03) το απόγευμα τα σωματεία Πανναξιακός ΑΟΝ και ΑΜΣ Φιλωτίου, αναφορικά με τα όσα ειπώθηκαν και ακούστηκαν στο πρόσφατο (26/03) Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, από την Κατερίνα Μουστάκη –  Δημοτική Σύμβουλο και ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα της Ναξιώτικης αθλητικής οικογένειας.

Οπως είναι ήδη γνωστό η κα Κατερίνα Μουστάκη στη διάρκεια των θεμάτων εκτός ημερήσιας διάταξης, πήρε το λόγο και ανέφερε στο σώμα ότι υπάρχει ελλιπή φύλαξη του χώρου στο κλειστό γυμναστήριο. Ανάμεσα δε στα άλλα προχώρησε σε καταγγελία για  περιστατικό που έλαβε χώρα, πριν από μερικές ημέρες.

Καταγγελία 

Οπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο χώρος του κλειστού θα πρέπει να φυλάσσεται από ικανό για τη θέση αυτή άτομο. Πριν λίγες ημέρες γίναμε μάρτυρες ενός περιστατικού το οποίο μας θορύβησε όλους. Άνδρας που δήλωσε “δημότης Νάξου” και αγνώστων στοιχείων, μπήκε στο χώρο του γηπέδου και έφτασε μέχρι τα αποδυτήρια. Αφού του ζητήθηκαν τα στοιχεία του και του έγινε παρατήρηση, ο άνδρας βγήκε από το γήπεδο. Τον κυνήγησα, αλλά δεν κατάφερα να μάθω κάτι περισσότερο».

Η καταγγελία της Κατερίνας Μουστάκη προκάλεσε την αντίδραση του αρμόδιου Αντιδήμαρχου κου Πολυκρέτη, ο οποίος τόνισε ότι παράνομα η ίδια βρισκόταν εντός του κλειστού. Ενώ ο κος Μαυρομμάτης – ανάμεσα στους άλλους – διερωτήθηκε γιατί η  καταγγελία δεν έγινε στις Αρχές καθότι μιλάμε για ποινικό αδίκημα.

Από τη πλευρά της η κα Μουστάκη αρχικά αναρωτήθηκε εάν το πρόβλημα ήταν η ίδια σημειώνοντας “δέχομαι προσωπική επίθεση ενώ το ζήτημα είναι η παρουσία άγνωστου άνδρα σε φυλασσόμενο χώρο” στη συνέχεια πρόσθεσε ότι δεν προχώρησε σε καταγγελία προς την Αστυνομία, αφού ο άγνωστος άνδρας είχε φύγει. τόνισε δε ότι προσπάθησε να ενημερώσει τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αλλά αυτός απουσίαζε στην Αθήνα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μανώλης Πολυκρέτης ζήτησε να γίνει γνωστή η σύμβαση εργασίας του φύλακα, οι τόνοι ανέβηκαν και ουσιαστικά ήταν άσχετοι με το περιστατικό με αποτέλεσμα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Βασιλάκης, να προχωρήσει σε διακοπή της συνεδρίασης (!!!)

Διαφοροποίηση

Η επιστροφή των συμβούλων στην αίθουσα, έφερε και την “εμφάνιση” του Τάσου Βάβουλα, υπεύθυνου λειτουργίας του κλειστού της Νάξου μέσω τηλεφωνικής παρέμβασης. Τι ανέφερε στο σώμα; Οτι έμαθε από το τηλέφωνο όσα έγιναν στο ΔΑΚ, όμως διαφοροποιήθηκε τονίζοντας ότι ο άγνωστος άνδρας δεν έφθασε στα αποδυτήρια των κοριτσιών. Οτι έμεινε στο χώρο του διαδρόμου. Μάλιστα ανέφερε και τη μαρτυρία του προέδρου του ΑΜΣ Φιλωτίου με δεδομένο ότι το συμβάν έγινε στη διάρκεια προπόνηση της ομάδας του.

Παράλληλα, είχαμε και την κοινή ανακοίνωση των δύο σωματείων που χρησιμοποιούν το κλειστό για προπονήσεις. Ο Πανναξιακός ΑΟΝ και ο ΑΜΣ Φιλωτίου (την ανακοίνωση υπογράφουν οι δύο πρόεδροι Γιώργος Γιαννάκης και Δημήτρης Καλκάνης), τόνισαν ότι ο συγκεκριμένος κύριος δεν έφθασε ποτέ στα αποδυτήρια, παρά μόνο μέχρι τον διάδρομο της εισόδου των αθλητριών.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

“Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων την 26/03/2024 η δημοτική σύμβουλος της μειοψηφίας κ Αικατερίνη Μουστάκη ανέφερε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 στα γυναικεία αποδυτήρια του κλειστού γηπέδου Νάξου εισέβαλε άγνωστος άνδρας και παρέμεινε σε αυτά.

Με την παρούσα γνωστοποιούμε ότι άγνωστος άνδρας εισήλθε στον διάδρομο της εισόδου των αθλητριών και στεκόταν στην πόρτα του γραφείου του φύλακα κατά την αλλαγή των προπονήσεων μεταξύ των δυο ομάδων και ποτέ δεν εισήλθε μέσα στα αποδυτήρια που αλλάζουν οι αθλήτριες σύμφωνα και με μαρτυρίες των αθλητριών.

Μετά από συζήτηση με τον προπονητή του ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ ‘Ό ΖΕΥΣ” αποχώρησε. Είναι ευνόητο ότι αν είχε συμβεί πράγματι όσα αναφέρει η κυρία Μουστάκη, έχοντας πλήρη επίγνωση της ευθύνης μας και τιμώντας την εμπιστοσύνη των γονέων που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους, θα είχαμε αντιδράσει άμεσα και ενημερώσει τους αρμοδίους φορείς ώστε να επιληφθούν.

Η ασφάλεια των αθλητών και αθλητριών μας αποτελεί πρωταρχικό μέλημά μας”.

Η απάντηση της κας Μουστάκη 

Οπως ήταν λογικό είχαμε και την απάντηση της κας Μουστάκη που μέσω ανάρτησης στα social media τόνισε:

” Με τα όσα αναφέρεστε στην κοινή σας ανακοίνωση φαίνεται να αμφισβητείτε το μέχρι που έφτασε ο άγνωστος άνδρας που εισήλθε στο κλειστό γήπεδο. Γνωστοποιείται δε ότι “ο άγνωστος εισήλθε στον διάδρομο της εισόδου των αθλητριών και στεκόταν στο γραφείο του φύλακα” πράγμα αδύνατο, αφού το γραφείο του φύλακα είναι πριν τον διάδρομο της εισόδου των αθλητριών όπου παραδέχεστε ότι εισήλθε. Δεν μπήκατε στην διαδικασία να διαψεύσετε τον υπεύθυνο του γηπέδου που στο δημοτικό συμβούλιο ανέφερε ότι ο άγνωστος άνδρας εισήλθε στην είσοδο του γηπέδου και απομακρύνθηκε από τον φύλακα. Το περιστατικό θεωρώ ήταν σοβαρό και θα έπρεπε να είχατε ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές πράγμα που όπως αναφέρεστε στην ανακοίνωση σας δεν το κάνατε.
Τουλάχιστον με ικανοποιεί το γεγονός ότι μετά την καταγγελία μου πάρθηκε το ελάχιστο μέτρο ασφαλείας και από σήμερα κλείδωσε η είσοδος του γυμναστηρίου!…”

 

Με πληροφορίες από τη σελίδα kykladiki.gr

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νάξος – Κελέτσης: “Έχει εκτελεστεί το 45% του έργου στο φράγμα του Τσικαλαριού, θα τελειώσει γιατί υπάρχει η βούληση”.

Τι είπε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρος Καλέτσης για το φράγμα Τσικαλαριού - Η τοποθέτηση του Δημάρχου Δημήτρη Λιανού και του Επάρχου Ιωάννη Μαργαρίτη

Σαντορίνη – Ενωση Ξενοδόχων: Πετυχημένη η εκδήλωση “Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση "Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό" από την Ένωση Ξενοδόχων και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο

Andrus Beer Trail Race Festival: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε

Η αντίστροφη μέτρηση για το Andrus Beer Trail Race Festival ξεκίνησε

Youth Pass 2024: Διευκρινήσεις και περισσότεροι από 145.000 νέοι δικαιούχοι

Youth Pass: Όσα πρέπει να ξέρετε για τους δικαιούχους και τη διαδικασία

Τήνος: Λιμάνι και αφαλατώσεις στο προσκήνιο της συνάντησης Κροντηρά – Παππά

Στην Τήνο βρέθηκε ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννης Παππάς - το λιμάνι στο επίκεντρο μαζί με τις αφαλατώσεις

Κίμωλος – Πρασσά: Εχει τα πιο καθαρά νερά στον κόσμο (!!!)

Στις Κυκλάδες και δη στην Κίμωλο η παραλία Πρασσά έχει τα πιο καθαρά νερά σε παγκόσμιο επίπεδο (!!!)

“Γαλάζια Σημαία: Οι βραβεύσεις για το 2024 έρχονται στην προσεχή Παρασκευή

Ανακοινώνονται την Παρασκευή 24 Μαΐου οι βραβεύσεις για το 2024 για την "Γαλάζια Σημαία"

Αμοργός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Όρμο Αιγιάλης

Πότε ξεκινούν οι κυκλοφορικές ρυθμίσεις στην Αιγιάλη;

Νάξος – Ταβέρνα η Αξιώτισσα: “Τα Καλά στοιχειά” του chef Γιάννη Βάσιλα αποκαλύπτονται (και μετά μουσικής)

Στην "Ταβέρνα η Αξιώτισσα" παρουσιάζεται απόψε (18/05) το δεύτερο βιβλίο του chef Γιάννη Βάσιλα - Τι αναφέρει η πρόσκληση

Ζήτω η οινοποσία και η υπερβολική αισιοδοξία …

Ο Αλέκος Αρβανιτάς με την δικό του μοναδικό τρόπο σκέψης αναλύει τα γεγονότα της εβδομάδας που πέρασαν εντός κι εκτός Ελλάδας

Κυκλάδες – Final 4 (U-14): Κυρίαρχος ο Πανναξιακός ΑΟΚ

Εντυπωσιακός ο Πανναξιακός ΑΟΚ κατέκτησε τον τίτλο της καλύτερης ομάδας στο Final 4 (P-14)... Η ανάρτηση του Πανναξιακού ΑΟΚ και ο πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά

Χατζηανδρέου προς Προέδρους Κοινοτήτων Νάξου και Μικρών Κυκλάδων: “επιβεβλημένη η παρουσία σας στη συνεδρίαση”.

Ανοιχτή Πρόσκληση του Λεονάδρου Χατζηανδρέου στους προέδρους των Κοινοτήτων Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ώστε να παραστούν στην αυριανή (13/05) συνεδρίαση για την αύξηση των δημοτικών τελών

Νάξος & Μικρές Κυκλάδες: Αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα “Καλοκαιρινή Φύλαξη Παιδιών με Δημιουργική Απασχόληση”

Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων: Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο πρόγραμμα "Καλοκαιρινή Φύλαξη Παιδιών με Δημιουργική Απασχόληση" (χρονοδιάγραμμα)

Νάξος – Χαλκί: Η έκλειψη Σελήνης το 1692, η αναβολή της συντέλειας ελέω ιερομόναχου Χρύσανθου

Ορεινός Αξώτης: 1692 μεγάλος πανικός στο Χαλκί Νάξου εξ αφορμής της εκλείψεως της Σελήνης

Νάξος – ΓΕΛ Νάξου “Μανώλης Γλέζος”: Συμμετοχή εκπαιδευτικών στο “Teachers Academy” (photos)

Συμμετοχή πέντε εκπαιδευτικών του ΓΕΛ Νάξου «Μανώλης Γλέζος» σε εκπαιδευτικά κέντρα του "Teachers Academy" (Photos)

Νάξος – Final 4 (U14): Σήμερα ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στον Πανναξιακό ΑΟΚ και τον ΑΟ Ανδρου

Πως έφτασαν έως τον τελικό του u14 οι ΑΟ Ανδρου και Πανναξιακός ΑΟΚ...

Νάξος: Δράσεις από το Δήμο για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων

Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2024 - Μουσεία για την Εκπαίδευση και την Έρευνα

Νάξος – Γλινάδο: Εκπαιδευτική εκδρομή σε Δήλο – Τήνο, χρονοδιάγραμμα

Εκπαιδευτική Εκδρομή από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Γλινάδου "Ιωάννης Ν. Βενιέρης" .. Χρονοδιάγραμμα

Νάξος: Στον αστερισμό των νοσηλευτών – τριών του 51ου Πανελλήνιου Συνεδρίου

Η Νάξος καλωσορίζει τους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες που έφτασαν σήμερα στο νησί μας για να συμμετάσχουν στις εργασίες του 51ου Πανελλήνιου Συνεδρίου του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος (Ε.Σ.Ν.Ε.)

Νάξος – Ταβέρνα η Αξιώτισσα: “Τα Καλά στοιχειά” του chef Γιάννη Βάσιλα αποκαλύπτονται (και μετά μουσικής)

Στην "Ταβέρνα η Αξιώτισσα" παρουσιάζεται απόψε (18/05) το δεύτερο βιβλίο του chef Γιάννη Βάσιλα - Τι αναφέρει η πρόσκληση