Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚυκλάδεςΕνωση Ξενοδόχων Σαντορίνης: Στόχος η επέκταση των αεροπορικών συνδέσεων

Ενωση Ξενοδόχων Σαντορίνης: Στόχος η επέκταση των αεροπορικών συνδέσεων

|

Τι έκανες Αντώνη στην Ισπανία;

Στην Fitur 2024 που  αποτελεί την σημαντικότερη έκθεση τουρισμού στην Ισπανία και μία εκ των σημαντικότερων παγκοσμίως, ιδιαίτερα για τις χώρες της Λατινικής Αμερικής λόγω του ότι η Μαδρίτη αποτελεί διαμετακομιστικό κόμβο για τις τουριστικές ροές από και προς την Ευρώπη, ο κύριος Αντώνης Παγώνης, πρόεδρος των ξενοδόχων της Σαντορίνης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να ανταλλάξει απόψεις με εκπροσώπους των αεροπορικών εταιρειών Vueling,  Iberia και Volotea στο πλαίσιο των προσπαθειών επέκτασης του προγράμματός τους με νέες πτήσεις προς τη Σαντορίνη.

Επίσης, ο κύριος Παγώνης συμμετείχε στο συνέδριο που διοργάνωσε στο πλαίσιο της Fitur 2024 ο “Σύνδεσμος Πρακτόρων Λατινικής Αμερικής στην Ευρώπη”, δεδομένου οτι σήμερα η συγκεκριμένη αποτελεί μια από τις πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενες αγορές διεθνώς, ιδιαίτερα μάλιστα στα ακριβά και πολύ ακριβά ταξίδια.

Στο πλαίσιο των εργασιών αυτού του συνεδρίου, ο κύριος Παγώνης πραγματοποίησε εκτενείς και στοχευμένες συζητήσεις με τον μεγαλύτερο τουριστικό πράκτορα των χωρών της Λατινικής Αμερικής Alejandro Οsa, που διοργανώνει ταξίδια προς την Ελλάδα και πρόεδρο του Συνδέσμου Πρακτόρων Λατινικής Αμερικής στην Ευρώπη” με θέμα την ενίσχυση και αναβάθμιση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Επίσης, ο κύριος Παγώνης πραγματοποίησε συναντήσεις με εκπροσώπους του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού με θέμα τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη και την εξέλιξη των επιχειρήσεων ώστε να συμβαδίζουν με τις ανάγκες και απαιτήσεις της εποχής, καθώς και με στελέχη του γραφείου ΕΟΤ στη Μαδρίτη.

 Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασαν οι διοργανωτές, η FITUR 2024 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καταγράφοντας ιστορικά υψηλό επίπεδο συμμετοχών και επισκέψεων.

Στο σύνολο των 5 ημερών διάρκειάς της, την έκθεση αναμένεται να επισκεφθούν – σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών – πάνω από 250.000 άτομα, περίπου στα ίδια επίπεδα με το ιστορικά υψηλό επίπεδο της έκθεσης του 2020, διπλάσιος δε αριθμός σε σύγκριση με το 2021.

Η ελληνική συμμετοχή στη φετινή FITUR αρίθμησε συνολικά 15 εκθέτες, με την συντριπτική πλειονότητα αυτών να στεγάζονται στο περίπτερο του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, το οποίο χαρακτηρίστηκε από αξιοπρεπή παρουσία και άρτια οργάνωση, ευρισκόμενο σε καλή θέση στον εκθεσιακό χώρο, διαθέτοντας τον λογότυπο “Greece” στις κορυφές του και αναδεικνύοντας τους ελληνικούς προορισμούς και τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο.

Οι Έλληνες εκθέτες προσέλκυσαν υψηλό αριθμό ενδιαφερόμενων επαγγελματιών και ιδιωτών επισκεπτών της έκθεσης, πραγματοποιώντας στοχευμένες συναντήσεις για την προώθηση της χώρας μας και την επέκταση του τουριστικού δικτύου της στην αγορά της Ισπανίας.

Παράλληλα προέβαλαν τις υπηρεσίες τους στους επαγγελματίες και ιδιώτες επισκέπτες της έκθεσης, ανανέωσαν τις επαφές τους με το πελατολόγιο τους και διερεύνησαν τις προοπτικές για ενίσχυση υφιστάμενων και ανάπτυξη νέων συνεργασιών στις αγορές της Ιβηρικής και των χωρών Λατινικής Αμερικής.

Οι πληροφορίες σχετικά με την έκθεση Fitur 2024 προέρχονται από το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στη Μαδρίτη


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Ανάφη: Το υπέροχο νησί για ήρεμες διακοπές και η πρωτιά στην Μεσόγειο (video)

Το υπέροχο νησί για ήρεμες διακοπές στις Κυκλάδες που κατέχει μια ξεχωριστή πρωτιά (ποια είναι;) σε όλη τη Μεσόγειο (video)

Σύρος – Μουσείο Κλωστοϋφαντουργίας: Παρουσιάζεται (23/05) το “Gyaros Story”

Παρουσίαση του νέου website και mobile application που μας «ταξιδεύει» στη Θαλάσσια Προστατευόμενη Περιοχή της Γυάρου

Νάξος: Δράσεις από το Δήμο για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων

Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2024 - Μουσεία για την Εκπαίδευση και την Έρευνα

Νάξος – Πολιτιστικός & Περιβαλλοντικός Σύλλογος Γυναικών: Το 1ο Συνέδριο Παιδιών ξεκινάει (!!!)

Το 1ο Συνέδριο Παιδιών είναι γεγονός - Κυριακή 19 Μαϊου - Ο κόσμος μας …με άλλα μάτια!

Κυκλάδες – Μ. Καφούρος: Ενημέρωση από Κυκλαδίτες για τοπικά θέματα

«Πρόγραμμα συναντήσεων του βουλευτή Κυκλάδων Μάρκου Εμμ. Καφούρου για τα τοπικά θέματα και τις Ευρωεκλογές».

Ιταλία: Για τον Μάιο επέλεξαν οι Ιταλοί Νάξο, Αστυπάλαια και Σκόπελο

Η επιλογή των Ιταλών για το φετινό Μάιο .. Τι αναφέρει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τουρισμού για τη Νάξο Βαγγέλης Κατσαράς

Κτηνοτροφική Ενωση Φιλωτίου – Β. Κρασσάς: “Φέρνουμε τον Υφυπουργό για να δει τα προβλήματα από κοντά” (video)

O πρόεδρος της Κτηνοτροφικής Ενωσης Φιλωτίου Βασίλης Κρασσάς μιλάει στη Ραδιοφωνία Κυκλάδων για την έλευση του Υφυπουργού Σταύρου Κελέτση (video)

Κάνεις δίαιτα; 52 light τυριά που τρώμε κι είναι όλα ελληνικά!

Τι τυριά τρώμε στη δίαιτα; Ξεχάστε τα αδιάφορα ξένα τυριά που πλασάρονται ως light. Οι Έλληνες παραγωγοί φτιάχνουν τα δικά τους, χαμηλά σε λιπαρά αλλά πλούσια σε γεύση.

ΟΤΑ: 30 εκατ. ευρώ από το Πράσινο Ταμείο για την δημιουργία αντιπυρικών ζωνών

Ο κύριος στόχος του έργου είναι να συμβάλλει στην αμφίδρομη και αποτελεσματική πυροπροστασία των οικισμών και των δασικών οικοσυστημάτων.

Νάξος – Δημαρχείο: Συνάντηση που “έλιωσε” τον πάγο στις εσωκομματικές σχέσεις;

Η συνάντηση που έγινε στο Δημαρχείο Νάξου παρουσία και των τεσσάρων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας

Νάξος – Final 4 (U14): Σήμερα ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στον Πανναξιακό ΑΟΚ και τον ΑΟ Ανδρου

Πως έφτασαν έως τον τελικό του u14 οι ΑΟ Ανδρου και Πανναξιακός ΑΟΚ...

Κυκλάδες – Final 4 (U-14): Κυρίαρχος ο Πανναξιακός ΑΟΚ

Εντυπωσιακός ο Πανναξιακός ΑΟΚ κατέκτησε τον τίτλο της καλύτερης ομάδας στο Final 4 (P-14)... Η ανάρτηση του Πανναξιακού ΑΟΚ και ο πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά

Νάξος – Χαλκί: Η έκλειψη Σελήνης το 1692, η αναβολή της συντέλειας ελέω ιερομόναχου Χρύσανθου

Ορεινός Αξώτης: 1692 μεγάλος πανικός στο Χαλκί Νάξου εξ αφορμής της εκλείψεως της Σελήνης

Ομάδα Αιγαίου: 30ος Επετειακός Διάπλους, γιορτή με κύματα αγάπης

30ος Επετειακός Διάπλους του Αιγαίου Πελάγους – Φούρνοι, Θύμαινα, Αγαθονήσι, Αρκιοί, Λειψοί, Πάτμος, Κίναρος, Σίκινος, Κουφονήσι 16 – 26 Μαΐου 2024

Χατζηανδρέου προς Προέδρους Κοινοτήτων Νάξου και Μικρών Κυκλάδων: “επιβεβλημένη η παρουσία σας στη συνεδρίαση”.

Ανοιχτή Πρόσκληση του Λεονάδρου Χατζηανδρέου στους προέδρους των Κοινοτήτων Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ώστε να παραστούν στην αυριανή (13/05) συνεδρίαση για την αύξηση των δημοτικών τελών

Νάξος: Κλειστό το κεντρικό πάρκινγκ του δημαρχείου, ποιος ο λόγος (photos)

Νάξος.... Εδώ και 48 ώρες το μεγαλύτερο μέρος του πάρκινγκ στο Δημαρχείο είναι κλειστό ... Ποιος ο λόγος;

Νάξος: Η μεγάλη …. επιστροφή στην Αθήνα

Εικόνα από το λιμάνι της Νάξου σήμερα...

Ρόδος: «Λουκέτο» θα μπει στο κατάστημα με τα κρεβάτια μέσα στο νερό (!!!)

Τελεσίγραφο... Παράνομα μπαρ ξανά σε λειτουργία - «Λουκέτο» θα μπει στο κατάστημα της Ρόδου με τα κρεβάτια μέσα στο νερό, που βρέθηκε πέρυσι στην επικαιρότητα, καθώς έπρεπε να έχει σφραγιστεί από το 2017

Νάξος & Μικρές Κυκλάδες: Αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα “Καλοκαιρινή Φύλαξη Παιδιών με Δημιουργική Απασχόληση”

Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων: Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο πρόγραμμα "Καλοκαιρινή Φύλαξη Παιδιών με Δημιουργική Απασχόληση" (χρονοδιάγραμμα)