Αρχική Κυκλάδες Σαντορίνη: Εκπρόσωπος Τύπου του ΤΩΡΑ! η Αλεξάνδρα Δαρζέντα- Κουτρουλιά

Σαντορίνη: Εκπρόσωπος Τύπου του ΤΩΡΑ! η Αλεξάνδρα Δαρζέντα- Κουτρουλιά

0
Σαντορίνη: Εκπρόσωπος Τύπου του ΤΩΡΑ! η Αλεξάνδρα Δαρζέντα- Κουτρουλιά
Parousiasi-ypopsifion-ORFANOS

Ο πρόεδρος της παράταξης «ΤΩΡΑ! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά», Μανόλης Ορφανός, καθώς και όλα τα μέλη, με μεγάλη τιμή και χαρά, ανακοινώνουν ως εκπρόσωπο Τύπου του ΤΩΡΑ! την κα Αλεξάνδρα Δαρζέντα- Κουτρουλιά.

Πολυτάλαντη και αεικίνητη, υπήρξε στέλεχος τουριστικών επιχειρήσεων, καθηγήτρια ξένων γλωσσών, υπεύθυνη συντονισμού αναπτύξεως Δημοσίων σχέσεων της Γενικής Διεύθυνσης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων μελών πολυεθνικής τουριστικής και ξενοδοχειακής αλυσίδας, καθώς επίσης και υπεύθυνη σύνταξης μελετών για συμμετοχή σε προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διαγωνισμούς Δημοσίων & Κρατικών φορέων για μεγάλη εταιρεία συμβούλων.

Στον πολιτικό στίβο, τον οποίο συνεχίζει άλλωστε ως ενεργό μέλος της παράταξης του ΤΩΡΑ!, έχει αφήσει και εκεί το σημάδι της, καθώς έχει διατελέσει : αντιπρόεδρος στην Αναπτυξιακή Κοινοτική Επιχείρηση Οίας, αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Οίας, μέλος της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης «Άρωμα Αιγαίου», μέλος του Δ.Σ. Συλλόγου Στήριξης Κέντρου Υγείας Θήρας, καθώς και αναπληρώτρια Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής.

Το ΤΩΡΑ!, υπερήφανα και με πλήρη στήριξη και εμπιστοσύνη, παραδίδει τα ηνία της επικοινωνίας και εκπροσώπησης, στην κα Αλεξάνδρα Δαρζέντα- Κουτρουλιά, σεβαστό και αξιόλογο μέλος της κοινωνίας μας.

Μανόλης Ορφανός

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»