Δευτέρα, 21 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΑΟ Θήρας: Ενίσχυση με Χατζή και Σαβάρντ

ΑΟ Θήρας: Ενίσχυση με Χατζή και Σαβάρντ

|

Λίγο πριν την έναρξη του 2ου γύρου στη Volley League Γυναικών και ο ΑΟ Θήρας προχώρησε στην προσθήκη δύο αθλητριών. Αμφότερες αγωνίζονται στη θέση της ακραίας, η μία είναι η 22χρονη Ελενα Χατζή και η δεύτερη είναι η Καναδή Βίκι Σαβάρντ που έρχεται από τον Αρη αλλά έχει εμπειρία Κυκλάδων καθότι είχε αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα χάρη στον Πανναξιακό ΑΟΝ..  Και οι δύο αναμένεται να κάνουν ντεμπούτο στο αυριανό (06/01) εντός έδρας παιχνίδι με την Θέτιδα Βούλας (ΔΑΠΠΟΣ 19:00). Ο ΑΟ Θήρας είναι στη 3η θέση της βαθμολογίας, προέρχεται από την ήττα εντός έδρας με θύτη τον Ολυμπιακό και θέλει τη ρεβάνς απέναντι στην Θέτιδα που είναι στη 5η θέση και παλεύει για 4αδα.

Οι σχετικές ανακοινώσεις

Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την πρώην αθλήτρια της αυστριακής Γκρατς, Έλενα Χαντζή, η οποία με τις εμπειρίες της από Ελλάδα και Αυστρία, αναμένεται ότι θα ενισχύσει περαιτέρω την προσπάθεια του συλλόγου για διάκριση.

Γεννημένη στις 2/5/2001 στην Πάτρα η 22χρονη αθλήτρια έχει ύψος 180μ και αγωνίζεται ως ακραία.

«Γέννημα θρέμμα» της Ολυμπιάδας Πατρών (2014-2020), η Χαντζή αγωνίστηκε στον ΑΟΝ Αργυρούπολης, στον Αίαντα Ευόσμου, με συμπαίκτρια στην παρθενική της παρουσία στη Volleyleague την κεντρική μας Θεοφίλη Χαμαλίδου και στον Ιωνικό Νίκαιας. Φέτος αγωνίστηκε στην Αυστρία, όπου με την UVC Holding Graz κατέκτησε την 3η θέση του Κυπέλλου Αυστρίας και συμμετείχε στο Challenge Cup.

Στις πρώτες της δηλώσεις, μετά τη συμφωνία με τη διοίκηση, η νεαρή αθλήτρια τόνισε για το νέο «κεφάλαιο» στην καριέρα της: «Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στο δυναμικό του Α.Ο. Θήρας. Ευχαριστώ τον προπονητή και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου. Το πρωτάθλημα φέτος είναι πολύ απαιτητικό, παρόλα αυτά είμαι σίγουρη πως μέσα από σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να επιτύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα.»

Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας καλωσορίζει στην οικογένεια της την Έλενα και της εύχεται μια καλή και επιτυχημένη νέα χρονιά με υγεία και διακρίσεις με την ομάδα μας».

και…

«Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της με την 30χρονη Καναδή αθλήτρια, Βίκυ Σαβάρ.

Γνώριμη στο φίλαθλο κοινό από την συμμετοχή της στη φετινή Volleyleague με τον Άρη Θεσσαλονίκης, η διεθνής άσος του Καναδά, με την πολύτιμη εμπειρία της από κορυφαίες διοργανώσεις (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, Volley Nations League, Πρωτάθλημα NORCECA, Παναμερικανικό Κύπελλο κ.α) και την επιτυχημένη παρουσία σε πολλά ξένα πρωταθλήματα, θα ενισχύσει τη φετινή προσπάθεια διάκρισης της ομάδας μας, προσφέροντας ακόμη περισσότερη ποιότητα στα άκρα και επιπλέον επιθετικές λύσεις.

Γεννημένη 14 Φεβρουαρίου 1993 στο Jonquière του Κεμπέκ η Σαβάρ έχει ύψος 1.85μ και αγωνίζεται ως ακραία. Μετά την Carabins στο Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ έπαιξε σε SteelVolleys Linz-Steg (Αυστρία), HPK Naiset (Φινλανδία), Minis Arluy VB Logroño, CV Haris (Ισπανία), Πανναξιακό ΑΟΝ, Άρη Θεσσαλονίκης, Terville-Florange O C (Γαλλία) και SK Prometey (Ουκρανία).

Στις πρώτες της επίσημες δηλώσεις ως αθλήτρια της ομάδας μας η Σαβάρ τόνισε: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που για το β’ μέρος της φετινής Volleyleague θα ενταχθώ στoν A.O. Θήρας. Είναι μια δυνατή ομάδα, ικανή να αγωνιστεί σε πολύ υψηλό επίπεδο. Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα μέχρι το τέλος της σεζόν!”.

Ο Α.Ο. Θήρας καλωσορίζει την Βίκυ στην οικογένεια του συλλόγου μας και της εύχεται μία καλή χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες, σε προσωπικό, αλλά και συλλογικό επίπεδο».

 

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Μικρές Βιβλιοθήκες, Μεγάλες Ιστορίες στη Δονούσα

Δύο νέοι χώροι ανάγνωσης ανοίγουν τις σελίδες τους στο Μερσήνι και την Καλοταρίτισσα – Μια κοινότητα που επενδύει στον πολιτισμό

Ιστορική συμφωνία: Το ΣΕΦ περνά στον Ολυμπιακό για 49 χρόνια

Η Κυβέρνηση ανακοίνωσε την παραχώρηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στην ΚΑΕ Ολυμπιακός για σχεδόν μισό αιώνα – Τι περιλαμβάνει η συμφωνία και ποιες οι δεσμεύσεις της ομάδας

Αλυκό Νάξου: Κατεδαφίζεται το φάντασμα του ξενοδοχείου – Σώζεται το κεδροδάσος

Υπεγράφη η σύμβαση κατεδάφισης των ερειπίων στο Αλυκό – Ένα διαχρονικό «τραύμα» για τη Νάξο οδεύει προς θεραπεία μετά από δεκαετίες αδράνειας

Καταργούνται οι προμήθειες στα ΑΤΜ, σημαντικές ελαφρύνσεις για πολίτες με τροπολογία Πιερρακάκη

Τέλος στις χρεώσεις αναλήψεων από ΑΤΜ άλλων τραπεζών και παρόχων – Δωρεάν συναλλαγές σε απομακρυσμένες περιοχές και πλαφόν 1,50€ για ξένες προμήθειες

Αναζωογόνηση προσώπου & σώματος με υαλουρονικό οξύ και μεσοθεραπεία

Αναζωογόνηση προσώπου και σώματος με υαλουρονικό οξύ και μεσοθεραπεία

Θλίψη στη Σχοινούσα: Το ύστατο χαίρε στη Ρίτα Μούρτζη από τον Σύλλογο Σχοινουσιωτών

Μια αγαπημένη παρουσία του νησιού έφυγε πρόωρα – Συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετισμού και κάλεσμα για στήριξη στη μνήμη της

Μυστήριο με τον θάνατο 23χρονου εργαζόμενου στην Πάρο, ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα

Ο νεαρός εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένος στον λαιμό και άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από αεροδιακομιδή στην Αθήνα – Τι λέει η οικογένειά του

Σύρος: Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης Αλέξη Αθανασίου

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Νοσοκομείου Σύρου – Μηνύματα συμπαράστασης από πολίτες, συνεργάτες και εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης

Οι Ολλανδοί ανακαλύπτουν την αυθεντική Κίμωλο, ιδανικός προορισμός για άνοιξη και φθινόπωρο

Ο έγκριτος ταξιδιωτικός ιστότοπος της Ολλανδίας griekenland.net προτείνει την Κίμωλο ως ήσυχο, αυθεντικό νησί για όσους αναζητούν γαλήνη, πεζοπορία και κυκλαδίτικη εμπειρία… εκτός τουριστικής αιχμής.

Κυκλάδες: Δύο συλλήψεις για βιασμό σε Μύκονο και Σύρο

Στη Μύκονο 30χρονος κατηγορείται για βιασμό 30χρονης αλλοδαπής – Στη Σύρο, 40χρονος φέρεται να επιχείρησε ασελγείς πράξεις σε βάρος 19χρονης στον Φοίνικα

Νάξος – «Τέλος στα πρόστιμα, Δήμαρχε – Πεζοδρόμηση τώρα»: Η κραυγή μίας πόλης που πνίγεται

Αδικημένοι επαγγελματίες κρεμούν πανό αγανάκτησης στην καρδιά της Νάξου και ζητούν κάτι απλό: Ίδιους όρους για όλους.

Έκτακτα μέτρα στη Σέριφο λόγω υπερκατανάλωσης νερού – Απαγορεύσεις και πρόστιμα

Ο Δήμος Σερίφου καλεί τους πολίτες να περιορίσουν τη χρήση νερού λόγω αυξημένης κατανάλωσης και περιορισμένων αποθεμάτων – Πρόστιμα έως και 1.000€ για παραβάτες.

Καμπανάκι Γιαννάκου για το Νοσοκομείο Σύρου: “Αν εφαρμοστεί το πρωτόκολλο, κλείνει”

Σοβαρές ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό – Η υπερπροσπάθεια των βοηθών νοσηλευτών κρατά όρθιο το νοσοκομείο αναφοράς των Κυκλάδων

Νάξος: Πωλείται πέτρινο ακίνητο 37τ.μ. με αυλή στο Καστράκι, πολύ κοντά στη θάλασσα

Αναζητάτε επένδυση δίπλα στη θάλασσα; Ένα γοητευτικό πέτρινο ακίνητο με δυνατότητα αναβάθμισης και επέκτασης διατίθεται προς πώληση στο Καστράκι, κοντά σε μία από τις ομορφότερες παραλίες της Νάξου

Νάξος: Σύλληψη 70χρονου κυβερνήτη για παράνομο απόπλου σκάφους στον Πάνερμο

Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, επιβατηγό τουριστικό σκάφος απέπλευσε χωρίς άδεια από το Λιμεναρχείο

Νάξος – Κεραμωτή: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Σοφία Φυρογένη

Η Κεραμωτή Νάξου αποχαιρετά μια αγαπημένη μορφή της τοπικής κοινωνίας – Αντί στεφάνου, δωρεά στον Ιερό Ναό από τον Σύλλογο Κεραμωτής

Ηρακλειά: Ειρηνική διαμαρτυρία στο λιμάνι με επίκεντρο την μη έλευση του Tera Jet 2

Μεγάλη αναστάτωση στην Ηρακλειά λόγω της αιφνίδιας διακοπής του καθημερινού δρομολογίου της SeaJets. Εκατοντάδες επισκέπτες χωρίς εισιτήρια, καταλύματα με ακυρώσεις και οι κάτοικοι σε κινητοποιήσεις για να σωθεί η τουριστική σεζόν.

Νάξος: Ψήφισμα του Προοδευτικού Ομίλου Γλινάδου για τον θάνατο του Γεωργίου Δημητροκάλλη

Ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. για να τιμηθεί η μνήμη του πρώην Προέδρου και ενεργού μέλους του Συλλόγου, Γεωργίου Δημητροκάλλη (Μίχαλου)

Η SEAJETS εξασφαλίζει δωρεάν μετακίνηση από και προς Ηρακλειά για όλους τους επιβάτες

Πρωτοβουλία ευθύνης από την εταιρεία και το Ίδρυμα Τάκης Ηλιόπουλος για τη στήριξη της τουριστικής σύνδεσης με τις Μικρές Κυκλάδες

Ταχύπλοα… για λίγους: Γιατί το ακτοπλοϊκό ταξίδι στις Κυκλάδες έγινε πολυτέλεια

Ακριβά εισιτήρια, περιορισμένες επιλογές και «ταρίφα χωρίς αναλογία» – Η μεγάλη ψαλίδα στις τιμές μεταξύ Ελλάδας και Ευρώπης και το παράδοξο των Κυκλάδων