Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΕλλάδαΣτ. Κασσελάκης: Παντρεύεται σήμερα Πέμπτη με τον Τάιλερ στις ΗΠΑ

Στ. Κασσελάκης: Παντρεύεται σήμερα Πέμπτη με τον Τάιλερ στις ΗΠΑ

|

Στη Νέα Υόρκη θα παντρευτούν σήμερα Πέμπτη 19 Οκτωβρίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ.

Η ανακοίνωση έγινε με τον πλέον θεσμικό τρόπο στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ από τον ίδιο τον Στέφανο Κασσελάκη.

Με αυτό τον τρόπο δικαιολόγησε και την απουσία του από το καθοδηγητικό όργανο του κόμματος, που συνεδρίασε για πρώτη φορά υπό την προεδρία του και στην οποία συμμετείχε μέσω zoom από τις ΗΠΑ.

Ο κ. Κασσελάκης δέχθηκε ευχές από τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας.

Υπενθυμίζεται ότι η απουσία του Στέφανου Κασσελάκη για το ιδιωτικό του ταξίδι στη Νέα Υόρκη την ημέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών σχολιάστηκε από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος μόλις εχθές δήλωσε ότι αγνοεί τον λόγο που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στις ΗΠΑ.

Το ταξίδι σχολιάστηκε και από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον Νίκο Χατζηνικολάου: «Δεν μπορεί να μη σχολιάσω το εντυπωσιακό γεγονός ότι αποφάσισε να αναχωρήσει για τις Ηνωμένες Πολιτείες για προσωπική του υπόθεση την ημέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών».

Το σπίτι του ζευγαριού 
Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του, Τάιλερ Μακμπέθ, κατά την παραμονή τους στη Νέα Υόρκη διαμένουν σε σπίτι στα προάστια της πόλης.

Το σπίτι είναι περιστοιχισμένο από δέντρα και ιδιωτική λίμνη. Το κτήμα έχει δύο ακίνητα, εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, ενώ υπάρχει και πισίνα. Διαθέτει ακόμη φάρμα ζώων που προσφέρει φρέσκα προϊόντα για αγορά.

Σύμφωνα με το «Live News», το σπίτι διατίθεται και για ενοικίαση μέσω ΑirBnb, αντί 1.500 ευρώ τη βραδιά, και καθώς το μεγαλύτερο από τα δύο ακίνητα αυτή την εποχή είναι νοικιασμένο, Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ μένουν στο μικρότερο εξ αυτών.

Με τον Τάιλερ θέλουμε να αποκτήσουμε δύο αγόρια
Σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Σταύρο Θεοδωράκη και την εκπομπή «Πρωταγωνιστές», ο κ. Κασσελάκης είχε εκφράσει την επιθυμία του ίδιου και του Τάιλερ να αποκτήσουν δύο αγόρια μέσω παρένθετης μητέρας.

«Είμαστε ήδη οικογένεια με τον Τάιλερ. Οικογένεια γίνεσαι όταν έχεις έναν συνάνθρωπο, με τον οποίο ευθυγραμμίζεσαι ψυχολογικά, αξιακά, και δημιουργείς το οικοσύστημά σου. Δύο άνθρωποι που επιλέγουν την αγάπη είναι οικογένεια. Η αγάπη κάνει την οικογένεια. Εγώ και ο Τάιλερ θα θέλαμε να επεκτείνουμε την οικογένειά μας», είχε πει.

«Μπορεί κάποιος να κοιτάει με στραβά μάτια, αλλά στο τέλος της μέρας ξέρουμε ποιοι είμαστε. Θεωρώ ότι είμαστε ήδη οικογένεια. Ο Τάιλερ και εγώ θέλουμε να αποκτήσουμε δύο αγόρια. Τον Απόλλωνα και τον Ηλία. Με παρένθετη μητέρα. Θα θέλαμε η προσωπικότητα του καθενός μας να μεταφερθεί στα παιδιά», πρόσθεσε.

Όταν ο Στέφανος Κασσελάκης είχε «συστήσει» τον Τάιλερ
Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε συστήσει τον σύντροφό του μέσα από το επίσημο βίντεο με το οποίο γνωστοποίησε πως κατεβαίνει υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Γνώρισα τον Τάιλερ στα 31 μου. Νοσοκόμος στις ΜΕΘ, ξαγρυπνούσε δίπλα στους ασθενείς, ενώ έκανε το διδακτορικό του με το φως της ημέρας. Και όπως είχα δει από τους γονείς μου στα εύκολα και στα δύσκολα, όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο καλύτερο από σένα, κάνεις ό,τι μπορείς να τον κρατήσεις, ό,τι και να λένε οι άλλοι», είχε πει.

Μετά τη νίκη τους στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, στις πρώτες του δηλώσεις, ο κ. Κασσελάκης δεν είχε παραλείψει να ευχαριστήσει τον σύντροφό του για τη στήριξη.

«Πάνω από όλα, να ευχαριστήσω τη δική μου προσωπική οικογένεια, χωρίς την οποία δεν θα μπορούσα να είμαι εδώ. Και αυτή είναι ο Τάιλερ και η σκυλίτσα μας. Να πω στον Τάιλερ… Ευχαριστώ! Είσαι ο λόγος που είμαι εδώ».

Ο Στ. Κασσελάκης επίσης, δείχνει προστατευτικός έναντι του συντρόφου του. Προ ημερών πήγαν μαζί στο Ηρώδειο για την παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη «Έρως ανήκατε μάχαν». Όταν, δημοσιογράφος απηύθυνε ερώτηση στον Τάιλερ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε: «Δεν είναι αυτός το δημόσιο πρόσωπο, εγώ είμαι».

Με πληροφορίες από τη σελίδα iefimerida.gr 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Υπόθεση …Νερό: Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Δονούσας ζητά επανεξέταση της τιμολογιακής πολιτικής και δίκαιες χρεώσεις

Μετά την Ηρακλειά και τα Κουφονήσια, διαμαρτύρεται και η Δονούσα για τις αυξήσεις - Τι ζητούν οι επαγγελματίες

Κύπελλο Ελλάδος: Πάλεψε η ΕΛΛΑΣ Σύρου αλλά ηττήθηκε (4-2) από τον Ατρόμητο, περιμένει εκτός έδρας το Αιγάλεω

Οι Συριανοί έδειξαν χαρακτήρα και πέτυχαν δύο γκολ, αποσπώντας το χειροκρότημα – Τιμήθηκε ο Μιχάλης Λυγνός πριν τη σέντρα

Νάξος: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη φωλιά Πράσινης θαλάσσιας χελώνας στις Κυκλάδες

138 νεοσσοί κατάφεραν να φτάσουν στη θάλασσα – Ένα μοναδικό γεγονός για το νησί και την προστασία της φύσης

Κάρπαθος: Γεννήθηκε το πρώτο φωκάκι της χρονιάς

Η πρώτη γέννηση μεσογειακής φώκιας (Monachus monachus) για το 2025 καταγράφηκε σε θαλάσσιο σπήλαιο – Σπάνια στιγμή για το απειλούμενο είδος

Αγιο Ορος: Εκοιμήθη ο Αγιορείτης Γέροντας Βασίλειος Γοντικάκης

Η εξόδιος ακολουθία αύριο στην Ιερά Μονή Ιβήρων – Ο λόγιος και πνευματικός καθοδηγητής που σφράγισε το Άγιον Όρος και την Ορθοδοξία

Μάρκος Καφούρος: Αναφορά για επαναφορά μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου

Ο Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ μεταφέρει το ψήφισμα του Δ.Σ. Θήρας στον Υπουργό Οικονομικών, ζητώντας μέτρα στήριξης για νοικοκυριά και επιχειρήσεις στις νησιωτικές περιοχές.

Παρέμβαση Φιλίππου Φόρτωμα για τις συντάξεις χηρείας του πρώην ΟΓΑ

Ερώτηση στη Βουλή για την άρση αδικιών του νόμου Κατρούγκαλου και την εξίσωση παλαιών και νέων συντάξεων χηρείας προς όφελος των δικαιούχων.

Φεστιβάλ Στρογγύλη On The Road: Μια μουσική βραδιά με το «The Hollywood Project»

Την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2025 στον υπαίθριο χώρο μπροστά από τον Μητροπολιτικό Ναό Θήρας, τρεις μουσικοί παρουσιάζουν αγαπημένα ελληνικά τραγούδια

Κύπελλο Ελλάδας: Από το Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο ξεκινάει η μάχη της ΕΛΛΑΣ Σύρου (video)

Πρεμιέρα στη League Phase του κυπέλλου Ελλάδος, με τους Συριανούς να αγωνίζονται σήμερα στις 16:00 στο Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου

«Έφυγε» ο Γιώργος Κωβαίος – Ο χορευταράς παππούς της Σχοινούσας που έγινε σύμβολο ζωής και παράδοσης

Μέχρι τα 92 του χρόνια χόρευε με πάθος στη Γιορτή Φάβας, δίπλα στην εγγονή του Ποθητή – Ένας άνθρωπος που ένωσε γενιές μέσα από τη μουσική και την αγάπη για τον τόπο του.

Αναφορά στο Ευρωκοινοβούλιο για την Αμοργό: Αντίδραση σε λιμενικά και οδικά έργα με χρηματοδότηση της Ε.Ε.

Ο Νικόλαος Γαβαλάς, εκ μέρους περιβαλλοντικών συλλόγων και εκατοντάδων πολιτών, καταγγέλλει την καταστροφική επίδραση αναπτυξιακών έργων στην Αμοργό και ζητά παρέμβαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Minoan Lines: Δύο νέα πλοία στη γραμμή Ηράκλειο–Μήλος–Πειραιάς μέχρι το 2028

«Στολίδια για το Ηράκλειο» τα χαρακτήρισε ο διευθύνων σύμβουλος Λουκάς Σιγάλας – Στόχος η αύξηση της επιβατικής κίνησης και η πράσινη μετάβαση στη ναυτιλία

Γυμνάσιο Σκαδού: 22 μαθητές φέτος δίνουν ζωή στο σχολείο της Ορεινής Νάξου

Από το παλιό δημοτικό του Σκαδού στο σύγχρονο Γυμνάσιο: Ένα σχολείο που κρατά ζωντανή την εκπαίδευση στα ορεινά χωριά της Νάξου

Νάξος – Εντοπίστηκε ζωντανός ο αγνοούμενος στο Προφήτη Ηλία μετά από 4 ημέρες

Συγκλονιστική διάσωση από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νάξου – Στο σημείο σπεύδει ελικόπτερο για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Νάξος – Αύγουστος 2025: περισσότερες αφίξεις, Ισχυρότερο το σύνολο του καλοκαιριού (πίνακες)

Στο λιμάνι της Νάξου οι επιβάτες αυξήθηκαν 5,2% τον Αύγουστο σε σχέση με πέρυσι, ενώ το τρίμηνο Ιουνίου–Αυγούστου έκλεισε με +6,5% συνολικά. Τι δείχνει η δεκαετία.

Χώρα Νάξου: «Πάγωσε» το αίτημα κατοίκων για αλλαγή κυκλοφοριακού στη Μικρασιατών Προσφύγων

Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων για επικίνδυνες συνθήκες, ο Δήμος Νάξου απάντησε αρνητικά στο αίτημα αλλαγής κατεύθυνσης της ημικεντρικής οδού.

Νάξος: “Στάση” Σινούκ για παραλαβή ασθενούς από άλλο νησί, πριν αναχωρήσει για Αττική

Το είδαμε κι αυτό... Ελικόπτερο Σινούκ έμεινε στη Νάξο για αρκετά λεπτά περιμένοντας το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ ώστε να παραλάβει άλλο ασθενή και να τον μεταφέρει στην Αττική

Με την Ιωάννα Συνοδινού από την Αμοργό, η νέα σύνθεση του Δ.Σ. του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας

Με απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Γιάννη Βρούτση, ανανεώθηκε η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Ε.Φ., με συμμετοχή του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Σταύρου Ελληνιάδη και της φοιτήτριας Μαρούσας Σιδέρη.

Ηρακλειά: Με έναν μαθητή ξεκίνησε το Δημοτικό Σχολείο, δύο στο νηπιαγωγείο, τη Δευτέρα (15/09) ο αγιασμός (video)

Η νέα σχολική χρονιά βρίσκει τη μικρή Ηρακλειά με μόλις τρία παιδιά σε σχολική τάξη – Ο πρόεδρος της κοινότητας Δημήτρης Γαβαλάς μιλά για τη μοναξιά του ενός μαθητή και τις προκλήσεις της νησιωτικότητας (video)