Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝάξος & Μικρές ΚυκλάδεςELaiolithos Luxury Retreat: Ερχεται (12/08) μία μαγική βραδιά Τέχνης και Ομορφιάς

ELaiolithos Luxury Retreat: Ερχεται (12/08) μία μαγική βραδιά Τέχνης και Ομορφιάς

|

ELaiolithos Luxury Retreat .. Ενας πανέμορφος χώρος στην Ορεινή Νάξο και δη στην Μονή, ιδανικός για να μπορέσει κάποιος να απολαύσει την φύση αλλά και την Τέχνη.

Πως μπορεί ένας επισκέπτης να γίνει μάρτυρας δράσης που αφορά Τέχνη; Δεν έχει παρά να πάρει το δρόμο για τη Μονή και δη το ELaiolithos Luxury Retreat.

Ο λόγος; Σάββατο 12 Αυγούστου με ώρα έναρξης 19:30, υπάρχει η εκδήλωση που αφορά έκθεση με τίτλο “Τέχνη & Ανανέωση: Έκθεση Δημιουργικότητας, Ζωής και Δεύτερες Ευκαιρίες”... Στον μαγευτικό χώρο του ELaiolithos Luxury Retreat, όπου μπορείτε να βιώσετε την ομορφιά και τη βιωσιμότητα.

Ετοιμαστείτε για μια βραδιά γεμάτη δημιουργικότητα, έμπνευση και ομορφιά, καθώς εξερευνούμε τον μαγικό κόσμο της τέχνης στο πανέμορφο περιβάλλον του ELaiolithos Luxury Retreat!

Η Εμπειρία:

Αυτή η εκδήλωση υπόσχεται ένα μοναδικό μείγμα καλλιτεχνικής έκφρασης και περιβαλλοντικής συνείδησης και σας υπόσχεται να σας μαγέψει με μια εκπληκτική έκθεση, όπου η τέχνη, η δημιουργικότητα και η έμπνευση συναντώνται. Υπό την προσεκτική επιμέλεια της Ελένης Μαράκη, αυτή η έκθεση εναρμονίζεται απόλυτα με τις βιώσιμες αξίες και το ήθος του ELaiolithos.

Η Τέχνη: Στο επίκεντρο της έκθεσης βρίσκονται οι εξαιρετικές γλυπτικές δημιουργίες του ταλαντούχου καλλιτέχνη Gioris. Τα έργα του, κατασκευασμένα από μια σειρά βιώσιμων υλικών, όπως ξύλο θαλάσσης, κεραμικά, γυαλί και μέταλλο, όχι μόνο ενσωματώνουν τη δημιουργικότητα του καλλιτέχνη, αλλά ξεπερνούν την απλή τέχνη και μας ταξιδεύουν σε έναν μοναδικό κόσμο μυθολογικής ομορφιάς και έμπνευσης. Οι δημιουργίες του Gioris αντλούν την ουσία της φύσης και της θάλασσας, μεταφέροντας την μαγεία τους στα έργα του.

Ένα Ταξίδι στην Ομορφιά:

Αργότερα, καθώς το φως του φεγγαριού θα φωτίζει τον νυχτερινό ουρανό, η ζεστή φιλοξενία της Ελένης Μαράκη θα σας τυλίξει, και θα σας γαληνέψουν οι έμψυχες μουσικές μελωδίες του ταλαντούχου γλύπτη Γιώργου. Ελάτε μαζί μας σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι δημιουργικότητας, όπου η πολυτέλεια και η φύση ενώνονται απρόσκοπτα.

Ο Gioris εμποτίζει την αιώνια ζωή σε έργα τέχνης σχολαστικά κατασκευασμένα από κάποτε άψυχα υλικά, δίνοντάς τους μια φρέσκια και ζωντανή ύπαρξη. Κάποτε στερούνταν ζωντάνιας, αυτά τα υλικά τώρα αναζωογονούνται από τις μεταμορφωτικές πινελιές του Gioris, εμφυσημένες με ανανεωμένο σκοπό και διαχρονική ομορφιά. Αυτό δημιουργεί μια υπέροχη αρμονία μεταξύ τέχνης και βιωσιμότητας, ενσωματώνοντας την ουσία των αξιοσημείωτων δημιουργιών του.


Σας περιμένουμε!

Σας καλούμε όλους να έρθετε και να γίνετε μέρος αυτής της ξεχωριστής εμπειρίας που γιορτάζει την τέχνη, τη ζωή και τις δεύτερες ευκαιρίες. Ας ξεκινήσουμε μια κοινή περιπέτεια σε έναν κόσμο ομορφιάς και έμπνευσης, καθώς τιμούμε τον οραματιστή καλλιτέχνη πίσω από όλα αυτά. Αυτή η εκδήλωση είναι μια ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τη συγχώνευση της καλλιτεχνικής έκφρασης με τους ρυθμούς του φυσικού κόσμου, υπενθυμίζοντάς μας τη μεταμορφωτική δύναμη τόσο της τέχνης όσο και της συνεχούς εξέλιξης της ζωής.

Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ και η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, 12:30 μ.μ. ως 10 μ.μ.

Η εκδήλωση και η Έκθεση είναι αφιερωμένη στην αναγνώριση και εκτίμηση πολλών σημαντικών πτυχών:

Τέχνη: Η έκθεση επικεντρώνεται γύρω από την εκτίμηση της καλλιτεχνικής έκφρασης, της δημιουργικότητας και του οπτικού ή πνευματικού αντίκτυπου που φέρνει η τέχνη.

Ζωή: Η εκδήλωση στοχεύει να τιμήσει και να γιορτάσει τη ζωτικότητα της ίδιας της ζωής αγκαλιάζοντας τη χαρά, τις εμπειρίες και τις συνδέσεις που δίνουν νόημα στη ζωή και μας υπενθυμίζει την αξία και την ομορφιά του να είμαστε ζωντανοί

Δεύτερες Ευκαιρίες: Αυτό αναφέρεται στην ευκαιρία για ανανέωση και ανάπτυξη. Το γεγονός υποδηλώνει ότι όπως η τέχνη μπορεί να αποκτήσει νέα πνοή μέσω της επανερμηνείας ή της επανεφεύρεσης, έτσι και οι άνθρωποι μπορούν να βρουν την ευκαιρία να ξαναρχίσουν εκ νέου, να μάθουν από τις προηγούμενες εμπειρίες τους και να ξεκινήσουν νέα ταξίδια.

Οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να μοιραστούν αυτά τα θέματα, καλλιεργώντας μια αίσθηση σύνδεσης, προβληματισμού και εκτίμησης για την ομορφιά και τις δυνατότητες που προσφέρουν η τέχνη, η ζωή και οι δεύτερες ευκαιρίες.

Αυτή η έκθεση μας δίνει την εμπνευσμένη εντύπωση ότι τίποτα δεν χάνεται ανεπανόρθωτα, αλλά μπορεί να αναδυθεί πάντα εκ νέου, μπορεί να αναγεννηθεί. Ελάτε μαζί μας για μια αξέχαστη βραδιά και δείτε τη μαγεία που σας περιμένει. 🌟

Η είσοδος στην Έκθεση είναι δωρεάν κάθε μέρα μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, 12:30 μ.μ. ως 10 μ.μ. Διοργανωτής εκδήλωσης: Νίκος Λαγογιάννης.

 

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Αστυπάλαια: Εντοπισμός 65 αλλοδαπών και σύλληψη διακινητών

Εντοπισμός 65 αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους στην Αστυπάλαια

Ανδρος – Μπατσί: Παραχώρηση ακινήτου για δωρεάν πάρκινγκ στους παραθεριστές

Άνδρος: Παραχώρηση ακινήτου για δωρεάν πάρκινγκ - Ποιος είναι ο λόγος

Τεχνητή Νοημοσύνη: Υπό συνεχή έλεγχο 7.900 παραλίες, ήδη υποβλήθηκαν 265 καταγγελίες

Η Τεχνητή νοημοσύνη αναλαμβάνει δράση για τυχόν αυθαιρεσίες στις παραλίες - Στόχος να εντοπίζονται τυχόν υπερβάσεις από όσους τις μισθώνουν για ξαπλώστρες

Google – Γιορτή της Μητέρας: Η αφιέρωση για την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα

Πότε και γιατί γιορτάστηκε για πρώτη φορά - Η θέση της Ορθόδοξης Εκκλησίας

Τουρκία – Unesco: Διάβημα από την Αθήνα για την Μονή της Χώρας

Η Ελλάδα υποστηρίζει στην πράξη την προσπάθεια προσέγγισης, δίχως να αφήνει αναπάντητες προβληματικές πρωτοβουλίες της Τουρκίας

European Best Destinations (EBD): Πέντε Ελληνικές παραλίες ανάμεσα στις καλύτερες του κόσμου

Το Forbes παρουσιάζει τις 15 κορυφαίες παραλίες, με πέντε ελληνικές να συμπεριλαμβάνονται στην τελική λίστα.

Κυκλάδες – Final 4 (U-14): Κυρίαρχος ο Πανναξιακός ΑΟΚ

Εντυπωσιακός ο Πανναξιακός ΑΟΚ κατέκτησε τον τίτλο της καλύτερης ομάδας στο Final 4 (P-14)... Η ανάρτηση του Πανναξιακού ΑΟΚ και ο πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά

ΕΚΑΒ: Δραματική η υποστελέχωση στη νησιωτική Ελλάδα

Δραματικά υποστελεχωμένο το ΕΚΑΒ στα νησιά - Κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές! - Ποια η εικόνα στις Κυκλάδες

Αντιπυρική περίοδος: Τα εννέα …sos για την δασοπυρόσβεση

Στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας προετοιμάζονται πυρετωδώς ίσως για το πιο δύσκολο καλοκαίρι μέχρι… το επόμενο

Τήνος: Συνάντηση Κροντηρά με τον Αποστολικό Νούντσιο στην Ελλάδα

Η συνάντηση του Δημάρχου Τήνου Παναγιώτη Κροντηρά, με τον Αποστολικό Νούντσιο στην Ελλάδα

Νάξος – Δημαρχείο: Συνάντηση που “έλιωσε” τον πάγο στις εσωκομματικές σχέσεις;

Η συνάντηση που έγινε στο Δημαρχείο Νάξου παρουσία και των τεσσάρων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας

Νάξος – Final 4 (U14): Σήμερα ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στον Πανναξιακό ΑΟΚ και τον ΑΟ Ανδρου

Πως έφτασαν έως τον τελικό του u14 οι ΑΟ Ανδρου και Πανναξιακός ΑΟΚ...

Νάξος & Μικρές Κυκλάδες: Ξεκινούν οι εγγραφές στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς

Το χρονοδιάγραμμα και τα δικαιολογητικά για την εγγραφή μαθητών στους δύο δημοτικούς παιδικούς σταθμούς στη Χώρα Νάξου

Νάξος: Κλειστό το κεντρικό πάρκινγκ του δημαρχείου, ποιος ο λόγος (photos)

Νάξος.... Εδώ και 48 ώρες το μεγαλύτερο μέρος του πάρκινγκ στο Δημαρχείο είναι κλειστό ... Ποιος ο λόγος;

Νάξος – Ενωση Συνταξιούχων: Παράσταση διαμαρτυρίας (09/05) έξω από το Δημαρχείο

Ποιος είναι ο λόγος που ώθησε την Ενωση Συνταξιούχων Νάξου για παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο

Νάξος: Η μεγάλη …. επιστροφή στην Αθήνα

Εικόνα από το λιμάνι της Νάξου σήμερα...

Κυκλάδες – Αστυνομία: Συλλήψεις σε Νάξο και Κέα

Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις σε Νάξο και Κέα

Ομάδα Αιγαίου: 30ος Επετειακός Διάπλους, γιορτή με κύματα αγάπης

30ος Επετειακός Διάπλους του Αιγαίου Πελάγους – Φούρνοι, Θύμαινα, Αγαθονήσι, Αρκιοί, Λειψοί, Πάτμος, Κίναρος, Σίκινος, Κουφονήσι 16 – 26 Μαΐου 2024

Νάξος – Δημοτική Επιτροπή: Συνεδρίαση αύριο (09/05) με επίκεντρο την αύξηση των δημοτικών τελών

Η ώρα της κρίσης για την αύξηση των δημοτικών τελών στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

The Guardian: Δονούσα, η φετινή επιλογή για τις καλοκαιρινές διακοπές

Το ελληνικό νησί που προτείνει ο Guardian για τις καλοκαιρινές διακοπές είναι ένας από τους ανέγγιχτους φυσικούς παραδείσους της άγονης γραμμής του Αιγαίου.