Κυριακή, 13 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΑιγαίοΕκλογές 2023 - "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο": Υποψήφια με τον Γιώργο Χατζημάρκο...

Εκλογές 2023 – “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”: Υποψήφια με τον Γιώργο Χατζημάρκο η Κατερίνα Ανδρούτσου Κουτελιέρη

|

Την υποψηφιότητα της Κατερίνας Ανδρούτσου Κουτελιέρη, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Νάξου.

Η κ. Ανδρούτσου Κουτελιέρη, εκδότρια και ιδιοκτήτρια εταιρείας Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων καθώς και Πρόεδρος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας ΚΙΝΗΜΑ για την προστασία του οικοσυστήματος στα νησιά του Ν. Αιγαίου, αναφέρει στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να πορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

«Πριν 18 χρόνια εγκαταστάθηκα μόνιμα στο νησί που έκλεψε την καρδιά μου: τη Νάξο.

Απέκτησα μια ευτυχισμένη οικογένεια, συνέχισα να εργάζομαι και να δραστηριοποιούμαι ως εκδότης της καθημερινής εφημερίδας μας, «Κυκλαδική».

Η διαδρομή μου ακολούθησε σταθερή πορεία με πίστη στις αρχές και τις αξίες: Αγάπη και Φροντίδα για το Περιβάλλον, Αλληλεγγύη στον Συνάνθρωπο, Σεβασμό στην Προσωπικότητα.

Ως σύζυγος, μητέρα, εργαζόμενη και πολίτης με κοινωνική ευαισθησία γνωρίζω καλά, από πρώτο χέρι, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε οι άνθρωποι που γεννηθήκαμε εδώ ή επιλέξαμε να ζούμε στο Νότιο Αιγαίο.

Ήρθε η ώρα να κάνω το επόμενο βήμα. Να γίνω ο «δικός σας άνθρωπος», για να αντιμετωπίσουμε μαζί κάθε πρόβλημα και να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα που κάνουμε για το μέλλον και την ευτυχία των παιδιών μας εδώ, στο Νότιο Αιγαίο.

Συμμετέχω στο συνδυασμό #μπροστά το Νότιο Αιγαίο, του Περιφερειάρχη μας Γιώργου Χατζημάρκου, τον οποίο εκτιμώ βαθιά, τιμώ για την προσφορά, τη δράση, τις αρχές του και τον θεωρώ εγγύηση για τη ζωή που ονειρευόμαστε».

Βιογραφικό της Κατερίνας Ανδρούτσου 

H Κατερίνα Ανδρούτσου Κουτελιέρη είναι ιδιοκτήτρια ομίλου Μέσων στον οποίο ανήκουν η καθημερινή εφημερίδα «Κυκλαδική» (www.Kykladiki.gr), ο ραδιοφωνικός σταθμός «Μεσόγειος στο Κόκκινο 105’4 fm» (www.mesogeiosstokokkino.gr) και η περιοδική Έκδοση «Νήσος» (www.nisos.gr). Είναι Πρόεδρος στην Α & Κ Relations, Εταιρία Marketing & Δημοσίων Σχέσεων.

Aπό το 2020 είναι Πρόεδρος της της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας ΚΙΝΗΜΑ, που σχεδιάζει και υλοποιεί  δράσεις που θα επαναφέρουν την ισορροπία στο  οικοσύστημα  των νησιών του Ν. Αιγαίου.

Έχει πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία στο χώρο του Μάρκετινγκ και εξεύρεσης χορηγιών και είναι απόφοιτος του Αμερικανικού  Κολεγίου (Deree) με σπουδές επίσης σε Μάρκετινγκ και Δημόσιες Σχέσεις.

Από το 2015 ως σήμερα συνεργάζεται εθελοντικά με την «Νόστος» και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ σε Πρόγραμμα το οποίο έχει ως αντικείμενο την εξεύρεση πόρων για τη βελτίωση της ζωής των προσφύγων στην Ελλάδα.

Το 2016 βραβεύτηκε  από την  UNESCO για την συνεισφορά της  στον Πολιτισμό.

Έχει διδάξει στη Δημοσιογραφική σχολή του  ΑΝΤ1, στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων καθώς και στο ΙΕΚ Μαρκοπούλου (Marketing).

 

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Αλ. Φραντζέσκος: Οι Κούροι των Μελάνων πρέπει να μείνουν: Η ιστορία δεν ξεριζώνεται

Η αυθεντικότητα, η βιωματική εμπειρία και η πολιτισμική συνέχεια κινδυνεύουν όταν αποκόβουμε τα μνημεία από τον τόπο τους. Οι Κούροι των Μελάνων ανήκουν εκεί όπου γεννήθηκαν – στο φως, στη μνήμη και στο τοπίο της Νάξου.

Κλείνουν τέσσερα σχολεία στις Κυκλάδες, «καμπανάκι» για την εγκατάλειψη των νησιών

Ένα Δημοτικό και τρία Νηπιαγωγεία κατεβάζουν ρολά σε Νάξο και Κέα για το σχολικό έτος 2025-2026 λόγω έλλειψης μαθητών – Τι προβλέπει η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας.

Μια “πράσινη” ζωή ξεκινά στη Νάξο, πρώτη φωλιά Chelonia mydas στις Κυκλάδες!

Ιστορική στιγμή στον Απόλλωνα – Η πράσινη θαλάσσια χελώνα φωλεοποίησε για πρώτη φορά στη Νάξο, προκαλώντας συγκίνηση, δέος και ευθύνη για το μέλλον.

«Ναξιακά» 2025 – Τιμητικός 14ος τόμος αφιερωμένος στον Στέφανο Εμμ. Ψαρρά

Η Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων τιμά τον φιλόλογο, ιστορικό και ποιητή Στέφανο Ψαρρά με έναν αναμνηστικό τόμο γεμάτο συγκίνηση, λόγο και μνήμη

Καλοκαίρι στη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες: Πολιτισμός, παράδοση και φως σε κάθε γωνιά

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων παρουσιάζει ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων για το καλοκαίρι 2025, με συναυλίες, θεατρικά δρώμενα, φεστιβάλ, αφιερώματα και πολιτιστικές δράσεις σε όλα τα νησιά του δήμου.

Νάξος – Αστυνομικό Τμήμα: Σύλληψη 34χρονου για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη διαμονή

Εντοπίστηκε με κοκαΐνη, κεταμίνη, MDMA και κάνναβη – Κατασχέθηκε και πλαστό διαβατήριο

Βρούτσης: Επίσκεψη στη Νάξο για τις εορταστικές εκδηλώσεις του Αγίου Νικοδήμου

Ο Αν. Υπουργός Αθλητισμού θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για τον Πολιούχο της Νάξου – Επαφές με φορείς και πολίτες

Νάξος – Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου: Ομόφωνη αντίθεση στη μεταφορά των Κούρων (video)

Συζήτηση για τη γνωμοδότηση του ΚΑΣ με θέμα τη συντήρηση και προστασία των αρχαϊκών Κούρων – Σαφές μήνυμα από τον Δήμο, τους φορείς και την τοπική κοινωνία υπέρ της παραμονής τους στον φυσικό τους χώρο.

Νάξος εκτός σεζόν: Όταν ο τουρισμός φεύγει και τα βράδια γεμίζουν με ησυχία

Καθώς οι τουρίστες φεύγουν, η Νάξος επιστρέφει στον δικό της ρυθμό. Οι δρόμοι αδειάζουν, τα φώτα χαμηλώνουν και το νησί ξαναβρίσκει τη φωνή της σιωπής.

Euro Γυναικών: Τελευταία πράξη με combo αξίας στο Πολωνία – Δανία

Η Δανία αποχαιρετά τη διοργάνωση με στόχο τη νίκη – Combo επιλογή στο 2 & Over 2,5 για ποντάρισμα με απόδοση διπλασιασμού

Τζεφ Μπέζος: After wedding party στη Νάξο με την Λόρεν Σάντσεζ, η «έξυπνη» αγάπη του για το νησί

Μετά τον χλιδάτο γάμο των 48 εκατομμυρίων στη Βενετία, ο ιδρυτής της Amazon και η εκρηκτική σύζυγός του επιλέγουν τη Νάξο για το after wedding ταξίδι τους, επιβεβαιώνοντας την ιδιαίτερη σχέση του δισεκατομμυριούχου με το νησί και τα φιλόδοξα σχέδιά του για το «smart island» των Κυκλάδων.

Aperto – Cucina Italiana: Η αυθεντική ιταλική εμπειρία ήρθε στη Νάξο με την υπογραφή του κορυφαίου pizzaiolo Νίκου Σωτηρόπουλου

Ένα νέο γαστρονομικό σημείο στην καρδιά της Νάξου που ενώνει την ιταλική φινέτσα με τη δημιουργικότητα του Έλληνα pizzaiolo που διακρίθηκε δύο φορές ως ο καλύτερος της χώρας και στους 50 κορυφαίους της Ευρώπης.

Κατ’ Οίκον Νοσηλευτική Φροντίδα στη Νάξο από τη Φραντζέσκα Λαγογιάννη

Με επιστημονική γνώση, σεβασμό και ολιστική προσέγγιση, η Φραντζέσκα Λαγογιάννη προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες νοσηλείας στο σπίτι, σε όλη τη Νάξο.

Εκρηκτική αύξηση επιβατών στο λιμάνι Νάξου τον Ιούνιο (πίνακας)

Οι αριθμοί αυξάνονται, οι υποδομές όμως όχι. Η Νάξος «ασφυκτιά» και χρειάζεται λύση τώρα.

Νάξος – Κατερίνα Καινούργιου: Ρομαντικό ηλιοβασίλεμα και η ξακουστή πατάτα στο τραπέζι της

Η παρουσιάστρια περνά τις διακοπές της στο νησί των Κυκλάδων με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, απολαμβάνοντας τα τοπικά εδέσματα, τη γαλήνη του τοπίου και τις συγκινήσεις μετά το φινάλε της σεζόν.

Αποκαλύφθηκε σκάνδαλο 40 εκατ. ευρώ στο μεταφορικό ισοδύναμο, έγκαιρη παρέμβαση Παππά έσωσε το Δημόσιο

Χάρη σε διοικητικούς ελέγχους και αποφασιστικές κινήσεις, απετράπη καταβολή δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ σε ύποπτες αιτήσεις επιχειρήσεων – Η συντριπτική πλειονότητα από την Κρήτη

Blackout στη Χώρα Νάξου τα πρώτα λεπτά της Κυριακής, αντιδράσεις επιχειρηματιών

Στο σκοτάδι για μισή ώρα το κέντρο της τουριστικής ζωής – Αυξάνονται τα παράπονα επαγγελματιών

Σέριφος: 87χρονη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την παραλία Συκαμιά

Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στο Πολυδύναμο Ιατρείο του νησιού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της – Προανάκριση από το Λιμεναρχείο

Συλλήψεις σε Μύκονο, Σύρο, Σαντορίνη, Πάρο και Νάξο για ναρκωτικά, παραβάσεις και ηχορύπανση

Δέκα συλλήψεις για παραβάσεις ναρκωτικών, παράνομη διαμονή, ηχορύπανση, λειτουργία καταστημάτων χωρίς άδεια, Κ.Ο.Κ. και πλαστογραφία πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 5-6 Ιουλίου 2025 σε πέντε νησιά των Κυκλάδων.

Νάξος: Αλλαγές στην κυκλοφορία σε Χώρα, Αγία Άννα, Άγιο Προκόπη και Πλάκα, “εμφάνιση” του e-naxios

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ανακοινώνει τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την τουριστική περίοδο – Δωρεάν στάθμευση και έλεγχος τροφοδοσίας στα παραλιακά μέτωπα