Τετάρτη, 4 Ιουνίου, 2025
ΑρχικήΑιγαίοΕκλογές 2023 - "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο": Στο πλευρό Χατζημάρκου ο Φιοράντης...

Εκλογές 2023 – “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”: Στο πλευρό Χατζημάρκου ο Φιοράντης από την Τήνο

|

Την υποψηφιότητα του μουσικού Χρήστου Φιοράντη από την Τήνο, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, καλωσορίζει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Τήνου.

Ο κ. Φιοράντης, επιχειρηματίας και μουσικός με έντονη κοινωνική δράση, μέσω και του Φιλανθρωπικού Σωματείου ΚΑΡΙΤΑΣ ΕΛΛΑΣ, αναφέρει στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

“Η αγάπη μου και η αλληλεγγύη για το συνάνθρωπο, η βαθιά γνώση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι νησιώτες, η αγάπη μου για τον τόπο μου και η ανάγκη να προσφέρω στο να βελτιωθούν οι υποδομές του νησιού μας, η διαβίωση των ανθρώπων και η βελτίωση της καθημερινότητάς τους είναι αυτά που με ώθησαν στο να είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το Συνδυασμό “ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ” με Περιφερειάρχη το Γιώργο Χατζημάρκο”.

Το σχόλιο Χατζημάρκου 

Τι αναφέρει ο Γιώργος Χατζημάρκος μέσω των social media; “Συνεχίζουμε Χρήστο Φιοράντη.  Στον αγώνα που έχει σταθερά στο επίκεντρο τον Ανθρωπο. Στην μάχη των έργων, των δράσεων και των πρωτοβουλιών που στοχεύουν στην κοινωνική συνοχή. Σε αυτή την υγεία της κοινωνίας που εσύ υπηρετείς στην δουλειά σου και στον ελεύθερο χρόνο σου, ως στόχο ζωής. Η ανιδιοτέλεια με την οποία αγκαλιάζεις κάθε κοινωνική πρωτοβουλία, η αγάπη για τον συνάνθρωπο σου που οδηγεί κάθε απόφαση σου και η ευγένεια ψυχής με την οποία μπαίνεις σε κάθε αγώνα, είναι και δικός μας πήχης. Για την Τήνο που λατρεύεις και για όλα τα νησιά που υπηρετείς, η δέσμευση είναι μόνο μία : να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ακούραστα για να τα κρατήσουμε σε πορεία #mprosta”

Βιογραφικό Φιοράντη 

Ο Χρήστος Φιοράντης είναι μουσικός και επιχειρηματίας. Γεννήθηκε την 1η Ιανουαρίου του 1974 στο Σμαρδάκιτο της Τήνου.

Γονείς του είναι ο Αντώνης και η Μαρία Φιοράντη και αδέλφια του ο Ιωσήφ, η Ελένη, ο Αντώνης (Τώνης), η Ρίτα, ο Σίμος και ο Μάρκος.

Από μικρός ασχολήθηκε με τη μουσική. Διδάχτηκε μπουζούκι και βιοπορίστηκε δουλεύοντας σε οικοδομικές εργασίες. Δημιούργησε ένα συγκρότημα που αγαπήθηκε από την κοινότητα της Τήνου, την «Τηνιακή Κομπανία».

Σπούδασε στη σχολή φωνητικής του «ANΤENA» με δασκάλα τη Λία Βίσσυ, την Έμμα Κούρου και τον Αλεξ Παναγή και στη θεατρική παρουσία, τη Λίνα Λοτσάρη.

Έχει συμμετάσχει αφιλοκερδώς εκδηλώσεις για τη στήριξη του Κέντρου Υγείας Τήνου, για το «Χαμόγελο του Παιδιού» κ.α.

Έχει έντονη κοινωνική δράση, συμμετοχή σε θρησκευτικές εκδηλώσεις και στο Φιλανθρωπικό Σωματείο ΚΑΡΙΤΑΣ ΕΛΛΑΣ, στο Διοικητικό Συμβούλιο του οποίου, υπήρξε μέλος τη θητεία 2019-2022.

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Η 15χρονη Τόνια Κορρέ από τη Νάξο κατακτά τις πίστες των Βαλκανίων!

Με εντυπωσιακές επιδόσεις στο BMU στις Σέρρες, η νεαρή αναβάτρια ανεβαίνει στο βάθρο και στοχεύει σε διεθνείς διακρίσεις.

Θηρασία: Σημαντική ανακάλυψη (σφραγίδες) που αλλάζει την ιστορία της γραφής στο Αιγαίο

Σφραγίδες 4.500 ετών φέρνουν στο φως ένα άγνωστο κεφάλαιο επικοινωνίας και εμπορίου ανάμεσα σε Κυκλαδικά νησιά – Με προέλευση από τη Νάξο το πήλινο αγγείο

Πειραιάς σε οριακό σημείο – SOS για τις υποδομές από τον Θεόδωρο Κόντε

Ο επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων προειδοποιεί: το λιμάνι δεν αντέχει άλλες αφίξεις χωρίς σχέδιο και υποδομές

Σεισμός 5,3 Ρίχτερ ανοιχτά της Ιεράπετρας: Αισθητός σε όλη την Κρήτη

Καθησυχαστικοί οι σεισμολόγοι Λέκκας και Τσελέντης – Αναμένονται μετασεισμοί, συστάσεις για προσοχή στις παραλίες

Θα καούμε φέτος το καλοκαίρι; Ο Γιώργος Τσατραφύλλιας απαντά

Οι εποχικές προγνώσεις δείχνουν θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα, αλλά χωρίς έντονα καύσωνα, σύμφωνα με τα κλιματικά μοντέλα

Σαντορίνη: Seatrack σε Καμάρι και Περίσσα. Πρόσβαση στη θάλασσα για όλους

Εγκαθίστανται νωρίτερα φέτος τα συστήματα αυτόνομης πρόσβασης για άτομα με αναπηρία στις παραλίες της Σαντορίνης

Δυναμική παρουσία της Π.Ν.Αι. στο 10ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς στη Καλαμάτα

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου είχαν την ευκαιρία να γευτούν δημιουργίες των σεφ πάνω στις νησιώτικες συνταγές

Έναρξη ναυαγοσωστικής κάλυψης στις πολυσύχναστες παραλίες της Πάρου

Ο Δήμος Πάρου εξασφαλίζει έγκαιρα την προστασία λουομένων για τα έτη 2025 και 2026

«Παίρνει σύνταξη» και κρεμάει το γιλέκο του ο Όσκαρ της ΕΛ.ΑΣ

Μετά από οκτώ χρόνια δράσης, ο σκύλος περιπολίας που «διάβαζε» τα σήματα και εντόπιζε κινδύνους, αποχωρεί με τιμές και συγκίνηση

Σαντορίνη: Το Santorini Experience επιστρέφει 10-12 Οκτωβρίου 2025 για 8η χρονιά

9 βραβεία για την κορυφαία αθλητική διοργάνωση του Αιγαίου

Νάξος – Μέλανες: Δύο (από τους τρείς) Κούρους αναμένεται να πάρουν το δρόμο για την υπό κατασκευή Νησίδα Μουσείων

Η απόφαση για τη μεταφορά δύο εκ των τριών ημίεργων Κούρων της Νάξου σε μουσειακό χώρο ανοίγει τον δρόμο για την προστασία και ανάδειξη μοναδικών μνημείων του αρχαίου ελληνικού κόσμου.

Πάρος: «Κλείνουμε πριν μας κλείσουν», η εστίαση σε απεργία στις 5 Ιουνίου

Σε συμβολικό λουκέτο προχωρούν οι παραλιακές επιχειρήσεις του νησιού – Αντίδραση απέναντι σε τιμωρητικές πολιτικές και κρατική απουσία - Το σχόλιο του Γιάννη Παπαδόπουλου

Νάξος: Έτοιμος ο νέος δρόμος που ενώνει Αγιο Προκόπιο με Κάπαρες (Πλάκα – Αγία Αννα)

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία ο νέος οδικός άξονας που συνδέει τον Άγιο Προκόπιο με τις Κάπαρες, μειώνοντας τον χρόνο διαδρομής και αυξάνοντας την οδική ασφάλεια – Ευχαριστίες από τον πρόεδρο της κοινότητας Αγίου Αρσενίου

Κυκλάδες – Blue Star Ferries: Ξεκινούν τα θερινά δρομολόγια του “Blue Star 1”, πρωινό το “Blue Star Naxos”

Από την Κυριακή 1 Ιουνίου, το "Blue Star 1" αναλαμβάνει τη βραδινή αναχώρηση από Πειραιά, ενώ από Δευτέρα 2 Ιουνίου, το "Blue Star Naxos" ξεκινάει τα καθημερινά πρωινά του δρομολόγια προς Πάρο, Νάξο, Μικρές Κυκλάδες, Αμοργό και Αστυπάλαια.

“Να βουίξει το Αιγαίο”: Το νέο τραγούδι του Γιάννη Βιτζηλαίου γεμίζει νησιώτικο ρυθμό το καλοκαίρι μας (video)

Θάλασσα, μελωδία και χορός ενώνονται στο νέο τραγούδι του Γιάννη Βιτζηλαίου που υπόσχεται να μας ταξιδέψει στα γαλανά νερά του Αιγαίου.

Νάξος – Σύλλογος Μηχανικών: “Όχι σε οριζόντιους περιορισμούς, Ναι, σε στοχευμένο πλαίσιο για τις θερινές οικοδομικές εργασίες”

Ο Σύλλογος εκφράζει έντονο προβληματισμό για την αιφνιδιαστική πρόθεση του Δήμου να επιβάλει οριζόντιους περιορισμούς, χωρίς επαρκή διαβούλευση – Προτείνει στοχευμένο και ρεαλιστικό πλαίσιο που προστατεύει τόσο τον τουρισμό όσο και τον κατασκευαστικό κλάδο.

Νάξος: Αναβολή στη συζήτηση για τις θερινές οικοδομικές εργασίες, παράταση διαβούλευσης έως 10 Ιουνίου

Δεν θα ισχύσει από φέτος η ρύθμιση για περιορισμούς στις κατασκευαστικές δραστηριότητες. Συνάντηση διαβούλευσης με οικοδόμους και νέα προθεσμία για προτάσεις.

«Αχ πανάθεμά σε Αθήνα»: Ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος τραγουδά για τα νησιά και τη νοσταλγία (video)

Μια νέα νησιώτικη μελωδία-ύμνος από τον μετρ του Αιγαίου, με τη συμμετοχή της οικογένειας Κονιτοπούλου (video)

Νάξος – Αεροδρόμιο: Πραγματοποιήθηκε νυχτερινή αεροδιακομιδή με τα νέα φορητά φώτα

Ένα 24ωρο μετά την τοποθέτηση του προσωρινού φωτισμού, το νησί απέκτησε ξανά τη δυνατότητα νυχτερινής αερομεταφοράς ασθενών με ελικόπτερα AW-109

Νάξος: Δυναμική παρέμβαση εργαζομένων και αναβολή της συζήτησης για απαγόρευση οικοδομικών εργασιών το καλοκαίρι

Μετά από κινητοποίηση της Επιτροπής Εργαζομένων στις Κατασκευές, η Δημοτική Αρχή Νάξου υποχρεώθηκε να αποσύρει το θέμα από το Δημοτικό Συμβούλιο