Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήLifestyleΟι Κρητικές Γιαγιάδες κατεβάζουν κόμμα! (video)

Οι Κρητικές Γιαγιάδες κατεβάζουν κόμμα! (video)

|

Οι τρομερές γιαγιάδες από την Κρήτη επιστρέφουν και αυτή τη φορά τα βάζουν με τους τράπερς.

Το «Καλοκαίρι Στο Νότο» κηρύσσει την έναρξη του φετινού Καλοκαιριού με ακόμη ένα βίντεο που ήδη σαρώνει από τα πρώτα λεπτά της εμφάνισης του! !

Η ιστορία μας γυρίζει πίσω στο χωριό της αγαπημένης γιαγιάς Γιαννούλας από το θρυλικό Cretan Survivor που όντας ακόμη στο τιμόνι του Πολιτιστικού Συλλόγου αναζητάει τρόπους μαζί με τις γυναίκες του χωριού, να προωθήσουν το όχι και τόσο επιτυχημένο, Γλυκό Μελιτζάνα που έχουν φτιάξει!

Και στόχος δεν είναι άλλος από την είσοδο στη Βουλή… «Γιαγιαδίστικο κίνημα ριζοσπαστικού ντολμαδίστικου συνασπισμού» είναι το όνομα του κόμματος.

Η ιδέα έρχεται και μοιάζει ιδανική: θα δημιουργήσουν τραπ. Όπως λένε και οι ίδιες, ποιος Snik και ποιος Light. Η γιαγιά Γιαννούλα και η γιαγιά Ροδάνθη φέρνουν την GANGSTA ατμόσφαιρα στα άλλοτε γραφικά, νυν επικίνδυνα σοκάκια της Κρήτης με αφορμή το απόλυτο γλυκό Μελιτζάνας! Τίποτα δεν μπορεί να τις σταματήσει!

Επηρεασμένες από την δημοφιλή σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro» αλλά και από τα επιτυχημένα TIK TOK των πολιτικών αρχηγών, επιδιώκουν και αυτές να κάνουν την δική τους προσπάθεια προκειμένου να προσελκύσουν τα φώτα της δημοσιότητας και να διαφημίσουν το κόμμα τους!

Τελικά μετά από απανωτές αποτυχίες, καταφεύγουν σε αυτό που ξέρουν καλά, δηλαδή στα trap τραγούδια που αναδεικνύουν μια πιο dark εκδοχή των κατά τα άλλα αθώων αξιαγάπητων γιαγιάδων! Τα εσωκομματικά προβλήματα όμως δεν αργούν να εμφανιστούν και η βεντέντα μεταξύ τους ξεκινά και πάλι!

Μάλιστα, δεν ξεχνούν να υποσχεθούν μεταξύ άλλων τρέντι σεμεδάκια, τίποτα στον ΦΠΑ “τον μάπα”, ενώ δεσμεύτηκαν ότι θα προκαλέσουν πανικό στον Τσίπρα, θα πουν άντε γεια στα market pass του Μητσοτάκη και σε Ανδρουλάκη και Κουτσούμπα θα δώσουν μια τουλούμπα.

Tο βίντεο κλιπ – ύμνος στο γλυκό μελιτζάνα δημιουργήθηκε ως προωθητικό της εκπομπής «Καλοκαίρι στον Νότο», που μεταδίδεται κάθε καλοκαίρι από τους σταθμούς Madness 95 (Lasithi), UP 92,9 (Heraklion), Hxos 94,2 (Rethimno) & Fresh Radio 105 (Chania). Η παγκρήτια ραδιοφωνική εκπομπή φέτος κλείνει 20 χρόνια παρουσίας στο ελληνικό ραδιόφωνο και οι παραγωγοί Γιώργος Μπαλοθιάρης και Γωγώ Βερίγου – μετά την πρόσφατη βράβευση τους στην Βαλένθια για το καλύτερο τουριστικό βίντεο στον κόσμο – υπογράφουν σε επίπεδο σκηνοθεσίας και σεναρίου, ακόμα ένα viral βίντεο γεμάτο με όλα όσα έχουμε αγαπήσει τόσα χρόνια!

Απολαύστε το βίντεο:

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

«Οι Υφάντρες και οι Αναμνήσεις τους»: Το εργοστάσιο Ζησιμάτου ξαναζωντάνεψε στην Ερμούπολη

Μια βιωματική δράση του Cycladic Identity του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης και του Hermoupolis Heritage, που ζωντάνεψε τη μνήμη της κλωστοϋφαντουργίας στη Σύρο

Γ. Πολυχρονάκος: «Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τα νησιά σαν ενοχλητικές κουκίδες στον χάρτη»

Σφοδρή κριτική του Τομεάρχη Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ στις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Bono, The Edge και Gavin Friday στην Αντίπαρο – Ιρλανδικό «άρωμα» ροκ στο Αιγαίο

Τρεις εμβληματικές μορφές της παγκόσμιας ροκ σκηνής απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στις Κυκλάδες

Μανιομανώλης: Ο παλικαράς ζωοκλέφτης από το Φιλώτι που έγραψε ιστορία στα Βουρλά

Απόγονος Κρητικών επαναστατών, μεγαλοβοσκός στη Νάξο και θρύλος για τα κατορθώματά του

Η ΕΑΣ Νάξου αποχαιρετά τον πρόεδρο της Κεραμωτής, Μανώλη Φακίνο

Συγκινητικό μήνυμα του Δημήτρη Καπούνη για την απώλεια ενός αγωνιστή της αυτοδιοίκησης και του αγροτικού κόσμου

Γ. Βρούτσης: «Ιστορική απόφαση η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ για χωριά έως 1.500 κατοίκους – Μεγάλη ανάσα για τις Κυκλάδες»

Η εξαγγελία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ για μείωση και πλήρη κατάργηση του ΕΝΦΙΑ σε μικρούς οικισμούς αποτελεί «δικαίωση της πολιτικής μας», τονίζει ο Υπουργός Αθλητισμού και Βουλευτής Κυκλάδων

Μείωση ΦΠΑ κατά 30% σε νησιά με λιγότερους από 20.000 κατοίκους – Εκτός σχεδιασμού οι Κυκλάδες

Η εξαγγελία από τη ΔΕΘ και ο πίνακας με τα νησιά που εντάσσονται - Δείτε ποια νησιά εντάσσονται και συνολικά κερδισμένοι είναι 67.000 κάτοικοι

Αλλαγή στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου – Η Ευθαλία Σπανού αντικαθιστά τον Νικόλαο Μοστράτο

Η παραίτηση του Νικολάου Μοστράτου και η ορκωμοσία της πρώτης επιλαχούσας του συνδυασμού «Πάρος, με Ευθύνη και Ενότητα»

Νάξος – Θεαματική μανούβρα του Hellenic Highspeed στο λιμάνι (video)

Το ταχύπλοο προσεγγίζει από Πάρο και Πειραιά και δένει σε μόλις 3 λεπτά με εντυπωσιακή ακρίβεια

Προκριματικά Μουντιάλ 2026: Τουρκία – Ισπανία, το ντέρμπι κορυφής και ποντάρουμε στα .. γκολ

Δύσκολη αποστολή για τη «Φούρια Ρόχα» στην Κωνσταντινούπολη – Στοίχημα με αξία το 2 & G/G

Η Παπαβασιλείου αλλάζει όψη: Έρχεται η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων στη Νάξο

Μετά την «παύση» λόγω σεισμών, ξεκινούν τα έργα υπογείωσης καλωδίων και ανακατασκευής πεζοδρομίων – Προϋπολογισμός 2,15 εκατ. ευρώ.

Εκτακτο – Νάξος: Φωτιά στο ύψος του Τιμίου Σταυρού, στο δρόμος προς Γαλήνη

Φωτιά σε εξέλιξη στον επαρχιακό δρόμο Νάξου - Εγγαρών στο ύψος του Τιμίου Σταυρού

ΔΕΔΔΗΕ – Νάξος: Διακοπή ρεύματος το πρωί της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου, δείτε τις περιοχές

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω τεχνικών εργασιών σε κεντρικές περιοχές της Χώρας Νάξου.

Blue Star Naxos: Φήμες για πώληση σε καναδική εταιρεία – Τι απαντά η Attica Group

Συζητήσεις στην ακτοπλοϊκή πιάτσα για τίμημα 36 εκατ. ευρώ – Η ιστορία του πλοίου που έγινε «σύμβολο» για τις Κυκλάδες

Νομική εκπροσώπηση για την «Αξιώτισσα» – Κ. Παπαδάκης: «Δεν θα περάσει ο εκφοβισμός και η συκοφαντία»

Ο γνωστός δικηγόρος αναλαμβάνει την υπόθεση της ταβέρνας στη Νάξο που βρίσκεται στο επίκεντρο διεθνούς εκστρατείας συκοφαντιών και απειλών.

ΑΜΠΕΛΙΦΕΣΤ 2025: Η Νάξος γιορτάζει με κρασί, μουσική και χορό στον αμπελώνα Τρανάμπελο

Δύο βραδιές (5 & 6 Σεπτεμβρίου) γεμάτες ρυθμούς, γεύσεις και φεγγαρόλουστες εμπειρίες στο πιο μεθυστικό φεστιβάλ του Αιγαίου.

Νάξος: Έντονες αντιδράσεις για την ακύρωση μίσθωσης ακινήτου και το μέλλον σχολικών μονάδων (video)

Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο με αιχμές για «σπατάλη» 120.000 ευρώ, προτάσεις για τρεις νέες σχολικές μονάδες και διαφωνίες για το Δικαστικό Μέγαρο.

Νάξος: Διαδικτυακή επίθεση από Ισραηλινούς στη «Ταβέρνα Αξιώτισσα»

Μετά το επεισόδιο της 25ης Αυγούστου, το εστιατόριο δέχεται συντονισμένη επίθεση με fake reviews από το εξωτερικό, ενώ ο ιδιοκτήτης καταγγέλλει έλλειψη προστασίας από την Google.

Kεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο για το περιστατικό στη Νάξο «Σκηνές πογκρόμ του 19ου αιώνα»

Σκληρή ανακοίνωση του ΚΙΣ για τον αντισημιτισμό στην Ελλάδα – Κάνει λόγο για υπονόμευση της δημοκρατίας και καλεί σε μηδενική ανοχή στη ρητορική μίσους.

Νάξος – Κεραμωτή: Εφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της κοινότητας, Εμμανουήλ Φακίνος

Μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία για την ξαφνική απώλεια του Προέδρου της Κεραμωτής, που υπήρξε σύμβολο ανθρωπιάς και προσφοράς. - Σήμερα η εξόδιος ακολουθία