Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑιγαίοΚως - ΕΛΑΣ: Σε εξέλιξη έρευνα για τον εντοπισμό 27χρονης

Κως – ΕΛΑΣ: Σε εξέλιξη έρευνα για τον εντοπισμό 27χρονης

|

Ενας 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός συνελήφθη στην Κω, σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατικης», για την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια-Πατρίτσια τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από την περασμένη Δευτέρα.

Όπως προκύπτει, από τη λήψη μαρτυρικών καταθέσεων και τη συλλογή βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ο 32χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές, κάτοικος Κω στην περιοχή Μαρμάρι, με την κατηγορία της αρπαγής της 27χρονης.

Εχουν ήδη γίνει έρευνες από την αστυνομία παρουσία στο σπίτι του 32χρονου του και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε και εργαζόταν η 27χρονη. Εγινε εξερεύνηση του χώρου, λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού. Ο 32χρονος κατηγορούμενος με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα προσαχθεί ενώπιον της εισαγγελέως Πρωτοδικών Κω όταν περαιωθεί η προανάκριση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, πέντε αλλοδαποί (Πακιστανοί και Μπαγκλαντεσιανοί) προσήχθησαν νωρίτερα για την υπόθεση, ωστόσο οι τέσσερις, λίγο μετά, αφέθηκαν ελεύθεροι. Όπως υποστήριξαν στην Αστυνομία, η κοπέλα, το βράδυ της Δευτέρας, βρέθηκε μαζί τους σε σούπερ μάρκετ του νησιού.

Εκεί, όπως είπαν οι ίδιοι, όταν συνειδητοποίησαν ότι η νεαρή κοπέλα ήταν σε κατάσταση μέθης, της πρότειναν να την πάνε στο σπίτι τους μέχρι να αισθανθεί καλύτερα, όπως και έγινε.

Ένας εκ των συλληφθέντων (από το Μπαγκλαντές) παραδέχθηκε ότι στο σπίτι συνευρέθηκε σεξουαλικά με την κοπέλα. Στη συνέχεια, όπως ανέφερε ο ίδιος, την άφησε σε εξωτερικό χώρο και έφυγε.

Όπως προέκυψε όμως, έπειτα από έρευνα της Αστυνομίας, στο σημείο που υπέδειξε ο Μπαγκλαντεσιανός δεν βρέθηκε κανένα ίχνος της κοπέλας, ενώ ούτε οι κάμερες που ήταν εκεί έδειξαν κάποια κίνηση.

Drones και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά «χτενίζουν» την περιοχή προκειμένου να βρεθεί καποιο στοιχείο που θα οδηγήσει στον εντοπισμό της νεαρής κοπέλα απο την Πολωνία.Η Αστυνομία εξετάζει, επίσης το ενδέχομενο ο Μπαγκλαντεσιανός να γνώριζε από πριν την κοπέλα, η οποία δούλευε σε ξενοδοχείο του νησιού και διατηρούσε σχέση με 28χρονο ομοεθνή της.

Ενα ακόμα στοιχείο που προβληματίζει πολύ τις Αρχές είναι το γεγονός ότι ο Μπαγκλαντεσιανός έβγαλε εισιτήριο για εξωτερικό αμέσως μετά την εξαφάνιση της νεαρής. Την ίδια ώρα οι αξιωματικοί εξετάζουν και όσα είπε ο σύντροφος της 27χρονης για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν κενά. Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας ενώ πηγές σημειώνουν ότι η περιοχή είναι γεμάτη πηγάδια.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η υπόθεση ήρθε στο «φως» μετά από καταγγελία του 28χρονου συντρόφου της, ο οποίος δήλωσε την εξαφάνιση στην Αστυνομία το μεσημέρι της Τρίτης περιγράφοντας την τελευταία συνομιλία που είχε μαζί της.Σύμφωνα με την κατάθεση του νεαρού, η Αναστάζια-Πατρίτσια, επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ της Δευτέρας. Όπως του είπε, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης στο Μαρμάρι και θα επέστρεφε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου με ένα φίλο της ο οποίος θα τη συνόδευε με τη μηχανή του. Σύμφωνα με την κατάθεση του νεαρού, η Αναστάζια-Πατρίτσια, επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ της Δευτέρας. Όπως του είπε, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης στο Μαρμάρι και θα επέστρεφε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου με ένα φίλο της ο οποίος θα τη συνόδευε με τη μηχανή του.

Για την εξαφάνιση της 27χρονης το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Missing Alert ενώ στην ανακοίνωσή της η οργάνωση αναφέρει πως συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νάξος – Κελέτσης: “Έχει εκτελεστεί το 45% του έργου στο φράγμα του Τσικαλαριού, θα τελειώσει γιατί υπάρχει η βούληση”.

Τι είπε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρος Καλέτσης για το φράγμα Τσικαλαριού - Η τοποθέτηση του Δημάρχου Δημήτρη Λιανού και του Επάρχου Ιωάννη Μαργαρίτη

Σαντορίνη – Ενωση Ξενοδόχων: Πετυχημένη η εκδήλωση “Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση "Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό" από την Ένωση Ξενοδόχων και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο

Καβάλα: Αποκτά το πρώτο ιδιωτικό αεροδρόμιο στην Ελλάδα

Οι υποδομές του νέου αεροδρομίου θα περιλαμβάνουν ένα ολοκληρωμένο campus εκπαίδευσης πιλότων αεροσκαφών, από τα πιο σύγχρονα στην Ευρώπη.

Andrus Beer Trail Race Festival: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε

Η αντίστροφη μέτρηση για το Andrus Beer Trail Race Festival ξεκίνησε

Youth Pass 2024: Διευκρινήσεις και περισσότεροι από 145.000 νέοι δικαιούχοι

Youth Pass: Όσα πρέπει να ξέρετε για τους δικαιούχους και τη διαδικασία

Τήνος: Λιμάνι και αφαλατώσεις στο προσκήνιο της συνάντησης Κροντηρά – Παππά

Στην Τήνο βρέθηκε ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννης Παππάς - το λιμάνι στο επίκεντρο μαζί με τις αφαλατώσεις

Κίμωλος – Πρασσά: Εχει τα πιο καθαρά νερά στον κόσμο (!!!)

Στις Κυκλάδες και δη στην Κίμωλο η παραλία Πρασσά έχει τα πιο καθαρά νερά σε παγκόσμιο επίπεδο (!!!)

“Γαλάζια Σημαία: Οι βραβεύσεις για το 2024 έρχονται στην προσεχή Παρασκευή

Ανακοινώνονται την Παρασκευή 24 Μαΐου οι βραβεύσεις για το 2024 για την "Γαλάζια Σημαία"

Αμοργός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Όρμο Αιγιάλης

Πότε ξεκινούν οι κυκλοφορικές ρυθμίσεις στην Αιγιάλη;

Νάξος – Ταβέρνα η Αξιώτισσα: “Τα Καλά στοιχειά” του chef Γιάννη Βάσιλα αποκαλύπτονται (και μετά μουσικής)

Στην "Ταβέρνα η Αξιώτισσα" παρουσιάζεται απόψε (18/05) το δεύτερο βιβλίο του chef Γιάννη Βάσιλα - Τι αναφέρει η πρόσκληση

Χατζηανδρέου προς Προέδρους Κοινοτήτων Νάξου και Μικρών Κυκλάδων: “επιβεβλημένη η παρουσία σας στη συνεδρίαση”.

Ανοιχτή Πρόσκληση του Λεονάδρου Χατζηανδρέου στους προέδρους των Κοινοτήτων Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ώστε να παραστούν στην αυριανή (13/05) συνεδρίαση για την αύξηση των δημοτικών τελών

Νάξος & Μικρές Κυκλάδες: Αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα “Καλοκαιρινή Φύλαξη Παιδιών με Δημιουργική Απασχόληση”

Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων: Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο πρόγραμμα "Καλοκαιρινή Φύλαξη Παιδιών με Δημιουργική Απασχόληση" (χρονοδιάγραμμα)

Νάξος – Χαλκί: Η έκλειψη Σελήνης το 1692, η αναβολή της συντέλειας ελέω ιερομόναχου Χρύσανθου

Ορεινός Αξώτης: 1692 μεγάλος πανικός στο Χαλκί Νάξου εξ αφορμής της εκλείψεως της Σελήνης

Νάξος – ΓΕΛ Νάξου “Μανώλης Γλέζος”: Συμμετοχή εκπαιδευτικών στο “Teachers Academy” (photos)

Συμμετοχή πέντε εκπαιδευτικών του ΓΕΛ Νάξου «Μανώλης Γλέζος» σε εκπαιδευτικά κέντρα του "Teachers Academy" (Photos)

Νάξος – Γλινάδο: Εκπαιδευτική εκδρομή σε Δήλο – Τήνο, χρονοδιάγραμμα

Εκπαιδευτική Εκδρομή από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Γλινάδου "Ιωάννης Ν. Βενιέρης" .. Χρονοδιάγραμμα

Νάξος: Δράσεις από το Δήμο για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων

Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2024 - Μουσεία για την Εκπαίδευση και την Έρευνα

Νάξος – Ταβέρνα η Αξιώτισσα: “Τα Καλά στοιχειά” του chef Γιάννη Βάσιλα αποκαλύπτονται (και μετά μουσικής)

Στην "Ταβέρνα η Αξιώτισσα" παρουσιάζεται απόψε (18/05) το δεύτερο βιβλίο του chef Γιάννη Βάσιλα - Τι αναφέρει η πρόσκληση

Νάξος: Στον αστερισμό των νοσηλευτών – τριών του 51ου Πανελλήνιου Συνεδρίου

Η Νάξος καλωσορίζει τους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες που έφτασαν σήμερα στο νησί μας για να συμμετάσχουν στις εργασίες του 51ου Πανελλήνιου Συνεδρίου του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος (Ε.Σ.Ν.Ε.)

Νάξος – Συνέδριο Νοσηλευτών: Φέρνει πεζοδρόμηση στη παραλιακή οδό

Με βάση ενημέρωση από το Λιμεναρχείο Νάξου,, η χερσαία ζώνη το απόγευμα της Τετάρτης (15/05) θα γίνει ένας τεράστιος πεζόδρομος

Νάξος: Δημοτικό Συμβούλιο τη Δευτέρα (13/05) με επίκεντρο την αύξηση των δημοτικών τελών

Από την Δημοτική Επιτροπή πέρασαν οι προτάσεις για αύξηση δημοτικών Τελών - Ποια τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα (13/05)