Δευτέρα, 25 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΚυκλάδεςΤήνος, Πάρος και Μήλος, ιδανικές επιλογές για τους Αμερικανούς επισκέπτες

Τήνος, Πάρος και Μήλος, ιδανικές επιλογές για τους Αμερικανούς επισκέπτες

|

Ιδιαίτερα δημοφιλή στην αμερικανική και καναδική αγορά αποδεικνύονται η Μήλος, η Τήνος και η Πάρος. Κοινό τους χαρακτηριστικό, σύμφωνα με το The World Pursuit, είναι ότι παραμένουν ανέγγιχτα από την υπερπληθώρα επισκεπτών διατηρώντας τη φυσιογνωμία τους, όπως αναγνωρίζει ο ταξιδιωτικός ιστότοπος.

Το The World Pursuit , που προσεγγίζει ένα κοινό με περισσότερους από 7.000.000 οπαδούς και αναγνώστες κάθε μήνα και είναι ένα από τα πιο διαβασμένα ταξιδιωτικά ιστολόγια στον κόσμο, γράφει:

«Τα τελευταία χρόνια, καθώς οι ταξιδιώτες αναζητούν τρόπους να ξεφύγουν από τα πλήθη, η Πάρος έχει αποκτήσει δημοτικότητα. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει χάσει τη γοητεία της όμως. Όταν ταξιδέψαμε για πρώτη φορά στην Πάρο πριν από χρόνια ξέραμε ότι η Πάρος ήταν ένα από τα πιο ήσυχα νησιά των Κυκλάδων για επίσκεψη. Πάντα η επιλογή μου σε πιο δημοφιλή, γνωστά νησιά. Ωστόσο, Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι η Πάρος κατατάσσεται εκεί ψηλά ως ένα από τα αγαπημένα και καλύτερα ελληνικά νησιά που πρέπει να επισκεφτούμε ποτέ, ειδικά τον Σεπτέμβριο».

Το ίδιο ενθουσιώδη είναι και τα σχόλια για τη Μήλο που, όπως αναφέρει «ανήκει στα μέρη που πρέπει να επισκεφθείτε». Και οι συντάκτες του ιστολογίου προσθέτουν : «Είχαμε δει φωτογραφίες από τις παραλίες με το σεληνιακό τοπίο και είχαμε ακούσει για το πόσο ήσυχο ήταν το νησί σε σύγκριση με άλλα, οπότε ήταν θέμα χρόνου να τολμήσουμε μόνοι μας στη Μήλο. Ήταν όλα όσα θα μπορούσαμε να ελπίζουμε και είναι ένα από τα καλύτερα ελληνικά νησιά για να επισκεφτεί κάθε τύπος ταξιδιώτη».

Και, βέβαια, δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί από το αφιέρωμα η Τήνος που, όπως αναφέρεται «είναι ένα άλλο ελληνικό νησί που αισθάνεστε σαν να ταξιδεύετε πίσω στο χρόνο». Και συμπληρώνει : «Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε στην Τήνο, από χαλάρωση στην παραλία μέχρι πεζοπορία ανάμεσα σε αρχαία τοπία. Οι τουρίστες στην Τήνο θα βρουν εκπληκτικές παραλίες που είναι μακριά από το τρελό πλήθος, μπορείτε εύκολα να απολαύσετε μια μέρα στην παραλία εδώ χωρίς να παλέψετε για χώρο για πετσέτες. Η Τήνος είναι επίσης γνωστή για τα λατομεία μαρμάρου της και φημίζεται για τις μαρμαροτεχνίες της, που θα βρείτε σε όλο το νησί. Η πόλη του Πύργου είναι απόδειξη αυτού, όπου το μάρμαρο είναι παντού – οι δρόμοι, τα κτίρια, οι εκκλησίες και οι καμάρες σχηματίζονται από αυτό».


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Σαντορίνη: Αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο στο «8ο Φεστιβάλ Στρογγύλη» (αφίσα)

Γιάννης Ζουγανέλης, Λευτέρης Ελευθερίου, Ελένη Καρακάση και Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος παρουσιάζουν τα τραγούδια του μεγάλου συνθέτη στις 26 Αυγούστου.

Σαντορίνη – Γ. Βρούτσης: Ανακατασκευή τεσσάρων γηπέδων, έρχεται νέο στάδιο το 2026 (video)

Με προϋπολογισμό 326.000 ευρώ ξεκινά η αναβάθμιση των γηπέδων σε Εμπορείο, Ακρωτήρι, Βόθωνα και Θηρασιά, ενώ προχωρά το σχέδιο για σύγχρονο στάδιο στη Σαντορίνη.

Θεατρική Παράσταση στο Φιλώτι: «Ο Επιθεωρητής Ντρέικ και η Μαύρη Χήρα» (αφίσα)

Μια κωμωδία μυστηρίου του David Tristram ζωντανεύει στο Αθλοθέατρο Φιλωτίου, με τους Μάριο Αθανασίου, Βαλέρια Κουρούπη και Σπύρο Πούλη.

Αλλαγές στο ΕΚΑΒ: Νέα ασθενοφόρα και ελικόπτερα – Παραμένει το πρόβλημα του προσωπικού

Το υπουργείο Υγείας σχεδιάζει ενίσχυση στόλου και καλύτερο συντονισμό, όμως η έλλειψη διασωστών παραμένει το μεγαλύτερο εμπόδιο.

Αεροδρόμια: Επενδύσεις δισεκατομμυρίων σε Αθήνα, Κρήτη, Καλαμάτα και 22 περιφερειακά

Από το φιλόδοξο σχέδιο των 1,28 δισ. ευρώ στο «Ελ. Βενιζέλος» έως το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι και τις παραχωρήσεις στην Καλαμάτα και σε 22 περιφερειακά, η Ελλάδα επενδύει στρατηγικά για να στηρίξει την άνοδο του τουρισμού.

Νάξος – AlteR riTmo: Γιορτάζει 10 χρόνια χορού και δημιουργίας με νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης (αφίσα)

Με αφορμή τα 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας, το Κέντρο Χοροκινητικής Έκφρασης AlteR riTmo ανανεώνει τα μαθήματά του, εγκαινιάζει νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και προσφέρει 50% έκπτωση στα ετήσια δίδακτρα για νέες εγγραφές.

Ρωγμές στο ελληνικό τουριστικό θαύμα: Η Σαντορίνη χάνει έδαφος, η κλιματική κρίση πιέζει

Μετά τα 21,7 δισ. ευρώ που απέφερε ο τουρισμός το 2024, η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με υπερφόρτωση υποδομών, λειψυδρία, στεγαστικό χάος και τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής.

Σαντορίνη: Αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο στο «8ο Φεστιβάλ Στρογγύλη» (αφίσα)

Μια μεγάλη συναυλία-φόρος τιμής στον αξέχαστο ερμηνευτή, με τον Δημήτρη Μπάση, τον Κώστα Τριανταφυλλίδη και τον Δημήτρη Μπάκουλη, τη Δευτέρα 25 Αυγούστου 2025 στις 21:00 στον Προαύλιο Χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Δήμου Θήρας.

Μειώσεις φόρων για 4 εκατ. φορολογούμενους,οι αλλαγές που έρχονται στο φορολογικό σύστημα

Αυξάνεται το αφορολόγητο, μειώνονται οι συντελεστές και τα τεκμήρια – Το πακέτο μέτρων που θα εξαγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ.

Εκτακτο: Δυστύχημα με έναν νεκρό στη πόλη της Νάξου

Νάξος και δυστύχημα με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία στη πόλη της Νάξου -τι συνέβη;

Τραγωδία στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο

Θλίψη στη Νάξο: 20χρονος νεκρός και 17χρονος σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο τα ξημερώματα της Τρίτης. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Εκτακτο: Ατύχημα στον επαρχιακό δρόμο προς το αεροδρόμιο, τι συνέβη

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ σημειώθηκε ατύχημα στον δρόμο Χώρας - Αεροδρομίου, τι συνέβη

Νάξος: Συμμορία διαρρηκτών με λεία άνω των 120.000 ευρώ – Συνελήφθη 33χρονος

Αστυνομικοί του Α.Τ. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εξάρθρωσαν κύκλωμα που «χτυπούσε» σπίτια και τουριστικά καταλύματα – Δώδεκα οι εξιχνιασμένες κλοπές.

Νάξος: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ηλικιωμένος από τη θάλασσα

Χθες το απόγευμα σε περιοχή της Ανατολικής Νάξου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ηλικιωμένος ενώ είχε πάει για ψάρεμα

Εσπερινό ΓΕ.Λ. Νάξου: Θλίψη για τον άδικο χαμό του μαθητή Χύκα Μικέλ

H σχολική κοινότητα αποχαιρετά τον 20χρονο μαθητή με λόγια αγάπης και συγκίνησης – Συλλυπητήρια στην οικογένεια και ευχές ανάρρωσης στον τραυματισμένο φίλο του.

Νάξος – “Σώστε τις παραλίες”: Μετά από μισό αιώνα κατεδαφίζεται το αυθαίρετο ξενοδοχείο στο Αλυκό Νάξου

Ένα εμβληματικό έργο αποκατάστασης ξεκινά: η φύση παίρνει πίσω τον χώρο που της ανήκει

Διάψευση από τον Δήμο Κέας για φημολογούμενα κρούσματα γαστρεντερίτιδας

«Ανυπόστατες οι αναφορές για εκατοντάδες περιστατικά και θάνατο – Σταθερά μειούμενα τα κρούσματα μετά τον Δεκαπενταύγουστο»

Νάξος: Νέα προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος τη Δευτέρα 25 Αυγούστου

Από τις 05:00 έως τις 07:00 το πρωί – Δεύτερη συνεχόμενη ημέρα με διακοπές ηλεκτροδότησης στο νησί

Ανησυχία στην Τζια: Έξαρση κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας με δεκάδες περιστατικά καθημερινά

Περισσότερα από 80 περιστατικά την ημέρα στο Περιφερειακό Ιατρείο – Έχουν ενημερωθεί ΥΠΕ και ΕΟΔΥ.