Η επερχόμενη έναρξη του Avant Mar, του νέου ξενοδοχείου της Grivalia Hospitality στην Πάρο, το καλοκαίρι του 2023 και η συνεργασία του με το Matsuhisa ήταν η αφορμή για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Μαΐου στο Matsuhisa Athens.
Το Matsuhisa Paros, το εστιατόριο-ορόσημο του ξενοδοχείου, παρουσιάστηκε με μεγάλη συμμετοχή εκπροσώπων του χώρου της φιλοξενίας, ενώ το πρώτο tasting αποτέλεσε για τους προσκεκλημένους μια ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον κόσμο της Nobu-style κουζίνας.
To event περιελάμβανε μια εμπειρία γευσιγνωσίας, όπου πιάτα με ιδιαίτερους συνδυασμούς έδωσαν μια πρώτη γεύση από τις γαστρονομικές δημιουργίες που αναμένεται να απολαύσει κανείς στο Matsuhisa Paros, όπως το Black Cod Kadaifi, τα Wagyu Tacos και μια ιδιαίτερη επιλογή σε rolls.
Η κυρία Άννα Ασημακοπούλου, General Manager του Avant Mar, ανέφερε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ανοίξουμε τις πόρτες του Avant Mar και του Matsuhisa Paros, ιδιαίτερα σε αυτή τη χρονική στιγμή που συμπληρώνονται 20 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του Matsuhisa Mykonos, του πρώτου open air εστιατορίου Matsuhisa στον κόσμο. Η συνεργασία μας συνδυάζει την αριστεία της κουζίνας του Nobu Matsuhisa με την πολυτέλεια και την άριστη εξυπηρέτηση που παρέχει το Avant Mar. Ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια αξέχαστη εμπειρία γεύσης στο Matsuhisa Paros, συνδυάζοντας την απόλαυση της φιλοξενίας μας με τη μαγεία της Nobu–style κουζίνας».
Αίσθηση ξεχωριστής φιλοξενίας στο Avant Mar
Σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία στη Νάουσα της Πάρου και με θέα το Αιγαίο, το Avant Mar θα υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες του στην καρδιά του καλοκαιριού. Χτισμένο σε έκταση 6,1 στρεμμάτων, το ξενοδοχείο διαθέτει δυναμικότητα 38 δωματίων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται επτά πολυτελείς σουίτες με ιδιωτική plunge pool, καθώς και η “The Avant Mar Premium Sea View Suite” που διακρίνονται για την εκλεπτυσμένη αισθητική τους. Μεταξύ άλλων, το Avant Mar διαθέτει μία high-end μπουτίκ, ένα ζαχαροπλαστείο με ελληνικά παραδοσιακά γλυκά, χώρους ευεξίας, καθώς και ένα υπαίθριο θέατρο που θα λειτουργούν ως σημεία αναζωογόνησης πνεύματος και σώματος. Παράλληλα, η αμμώδης παραλία Πιπέρι με τα κρυστάλλινα νερά είναι η ιδανική επιλογή για στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Το ήσυχο περιβάλλον του Avant Mar μέσα από την κομψή ατμόσφαιρά του υπόσχεται να χαρίσει στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ηρεμίας ικανοποιώντας ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.
Υψηλή γαστρονομία με την υπογραφή του Matsuhisa
Η εμπειρία της γαστρονομίας στο Matsuhisa Paros, το fine dining εστιατόριο του Avant Mar συνδυάζει γεύσεις από την Ιαπωνία με επιρροές από το Περού και αναδεικνύεται με την υπογραφή του σεφ Nobu Matsuhisa για πρώτη φορά στην Πάρο. Με τη μαγευτική θέα που απλώνεται στο Αιγαίο και μια ατμόσφαιρα που συνδυάζει απέριττη πολυτέλεια και απλότητα, το Matsuhisa Paros δημιουργεί ένα γαστρονομικό ταξίδι στα βάθη της Nobu φιλοσοφίας, υπερβαίνοντας τις σύγχρονες υψηλές απαιτήσεις.
Στη διάθεση των επισκεπτών βρίσκεται, επίσης, ένα πολυτελές στην απλότητά του, παραθαλάσσιο all day restaurant με τη γαστρονομική καθοδήγηση του βραβευμένου Executive Chef, Δημήτρη Κατσάνου, το οποίο υπηρετεί τη γαστρονομική τάση του bistronomy.
Οι επισκέπτες του Avant Mar μπορούν να απολαύσουν μια άνετη και απολαυστική διαμονή, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό θα φροντίζει κάθε λεπτομέρεια για να τους εξασφαλίσει μια αξέχαστη εμπειρία.
Με το Matsuhisa Paros να βρίσκεται στην τελική ευθεία για το άνοιγμά του, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία αξέχαστη εμπειρία διαμονής. Η αψεγάδιαστη ποιότητα και η προσοχή στη λεπτομέρεια σε συνδυασμό με τις μοναδικές δημιουργίες του Chef Nobu Matsuhisa δημιουργούν την κατάλληλη απόλυτη φιλοξενίας σε έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς, το Avant Mar στην Πάρο.