Κυριακή, 8 Ιουνίου, 2025
ΑρχικήΚυκλάδεςSpringen Reisen: Με επίκεντρο τη Πάρο καλύπτει φέτος τις Κυκλάδες

Springen Reisen: Με επίκεντρο τη Πάρο καλύπτει φέτος τις Κυκλάδες

|

Στα ελληνικά νησιά, τις Κυκλάδες και το island hopping δίνει ιδιαίτερη έμφαση αυτή τη χρονιά ο Αυστριακός σπεσιαλίστας για την Ελλάδα, Springer Reisen, καταγράφοντας πολύ καλή πορεία ζήτησης από την έναρξη της χρονιάς.

Ποια είναι τα νησιά που ξεχωρίζουν; Επίκεντρο η Πάρος … 

Οπως διαβάζουμε στην ενημερωτική σελίδα ” Από τις 27 Μαΐου έως τις 30 Σεπτεμβρίου, η Springer Reisen προσφέρει σύνδεση με το νησί της Πάρου με την Avanti Air κάθε Σάββατο. Από εκεί και πέρα, μέσω κράτησης και με πλοίο μετακίνηση προς Νάξο, Σίφνο, Μήλο, Φολέγανδρο, Αστυπάλαια, Κουφονήσι, Αμοργό, Μύκονο και Τήνο.

Παράλληλα, το νησί της Σκιάθου – πάμε στις Σποράδες – θα εξυπηρετείται από την Springer Reisen από τις 26 Μαΐου έως τις 29 Σεπτεμβρίου. Στο πακέτο περιλαμβάνει μεταφορά με πλοίο για Σκόπελο και Αλόννησο. Νέα στο πρόγραμμα είναι η χερσόνησος του Πηλίου, η οποία είναι εύκολα προσβάσιμη με πλοίο από τη Σκιάθο”.

Η Ελλάδα είναι ο δημοφιλέστερος προορισμός του, όμως ανεβαίνουν ακόμα και οι κρατήσεις για τα Χριστούγεννα, δήλωσε η διευθύντρια του τουρ οπερέιτορ, Andrea Springer.

Οι κρουαζιέρες έχουν επιστρέψει επίσης σε ισχυρή ζήτηση, η ζήτηση στα τουριστικά γραφεία του τουρ οπερείτορ για προϊόντα all in είναι υψηλή, και παρότι οι πωλήσεις καταγράφουν σημάδια στασιμότητας, έπειτα από τις προσφορές προκρατήσεων που υπάρχουν διαθέσιμες κατά τους πρώτους μήνες της χρονιάς, αυτό θεωρείται φυσιολογικό.

Για την υψηλή σεζόν, ο Springer έχει φροντίσει να διασφαλίσει απόθεμα κλινών στους προορισμούς του που εξυπηρετούνται με τσάρτερ. Για τα μικρότερα ξενοδοχεία, τα οποία συνήθως λειτουργούν χωρίς απόθεμα κλινών, ο τουρ οπερέιτορ χρησιμοποιεί την πλατφόρμα μάρκετινγκ WebHotelier στην οποία ενώνουν τις δυνάμεις τους τα μικρά ξενοδοχεία στην Ελληνική ενδοχώρα και στις Κυκλάδες.

Είμαστε ο πρώτος τουρ οπερέιτορ σε γερμανόφωνη αγορά που δημιουργούμε μια τέτοια πλατφόρμα. Ως αποτέλεσμα, το εύρος των κλινών μας στην Ελλάδα αυξάνεται πολύ, δήλωσε η κ. Springer.

Ο Springer καινοτόμησε και στα τουριστικά γραφεία της δυτικής Αυστρίας. Οι πτήσεις από Μόναχο προς Σαντορίνη με τον όμιλο Lufthansa θα προσφέρονται τρεις φορές την εβδομάδα.

Το εύρος των βιλών θα είναι διευρυμένο, καθώς και το μάρκετιγνκ για γαμήλια ταξίδια στην Ελλάδα.

Σε επίπεδο μικρών Ελληνικών νησιών, Κυκλάδων και island hopping, είμαστε πρωτοπόροι στις γερμανόφωνες χώρες, επισήμανε η κ. Springer.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Ο Κύκλωπας της Ηρακλειάς… διαβάζει Ομήρου Οδύσσεια

Στην καρδιά των Μικρών Κυκλάδων, ένας μονόφθαλμος ήρωας του μύθου επανέρχεται με μαγιό και βιβλίο — γιατί και οι Κύκλωπες έχουν δικαίωμα στη δεύτερη ανάγνωση.

ΕΛΜΕ Νοτίου Αιγαίου: Ψήφισμα και κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση Αλληλεγγύης στη Νάξο

Μπροστά στη γενοκτονία που εκτυλίσσεται στη Γάζα, οι εκπαιδευτικοί του Νοτίου Αιγαίου σηκώνουν φωνή αξιοπρέπειας και ανθρωπιάς — Κυριακή 8 Ιουνίου, 11:00, Πλατεία Μανδηλαρά στη Νάξο.

Νάξος – “Emerald Azzurra”: Η πολυτέλεια “έδεσε” στο νησί των Κυκλάδων

Με 110 μέτρα μήκος και 50 πολυτελείς καμπίνες, το υπερσύγχρονο "Emerald Azzurra" πραγματοποιεί μία ακόμη επταήμερη κρουαζιέρα στο Αιγαίο και φέρνει τη Νάξο στο χάρτη των VIP προορισμών

Νάξος: Συγκέντρωση Αλληλεγγύης (08/06) για την Παλαιστίνη

«Η σιωπή μας είναι συνενοχή» – Ένα κάλεσμα για ζωή, ειρήνη και δικαιοσύνη από την Πρωτοβουλία Πολιτών Νάξου

Πρώτη Ολυμπιάδα ανθρωποειδών ρομπότ στην Ολυμπία

Μια νέα εποχή για την τεχνητή νοημοσύνη και τον αθλητισμό

Εκτακτο – Olympic Air: Καθηλωμένο στο διάδρομο το αεροσκάφος λόγω προβλήματος στον κινητήρα

Εκτακτο.. Καθηλώθηκε αεροπλάνο της Olympic Air στον διάδρομο καθότι πήρε φωτιά ο κινητήρας του λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Νάξου

Νάξος – Σύλλογος Φιλωτιτών: Προσκύνημα στο Άγιον Όρος, μία πνευματική διαδρομή

Από το Φιλώτι στην «καρδιά» της Ορθοδοξίας – Ένα ταξίδι κατάνυξης και πνευματικής σύνδεσης με τις ιερές ρίζες της πίστης μας

Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος, αισθητός σε πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας

Ακολούθησε δόνηση 3,8 Ρίχτερ – Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ή τραυματισμοί

6ο Νηπιαγωγείο Νάξου: «Όλα τα παιδιά είναι Καλλιτέχνες» (φωτογραφίες)

Μια μοναδική έκθεση ζωγραφικής από τους μικρούς δημιουργούς του νηπιαγωγείου που απέδειξαν πως η Τέχνη δεν έχει ηλικία (φωτογραφίες)

Η Σίκινος επενδύει στον βιώσιμο τουρισμό με δημιουργία οργανισμού διαχείρισης προορισμού

Υπογράφηκε Μνημόνιο Συνεργασίας με το Υπουργείο Τουρισμού – Στόχος η ολοκληρωμένη και στρατηγική ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος του νησιού

Νάξος: Πυρκαγιά σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο καθοδόν προς τη Χώρα

Με ψυχραιμία και συνεργασία πολιτών και Πυροσβεστικής αποφεύχθηκε σοβαρό περιστατικό στο δρόμο Γλυνάδου – Χώρας

Νάξος – Μέλανες: Δύο (από τους τρείς) Κούρους αναμένεται να πάρουν το δρόμο για την υπό κατασκευή Νησίδα Μουσείων

Η απόφαση για τη μεταφορά δύο εκ των τριών ημίεργων Κούρων της Νάξου σε μουσειακό χώρο ανοίγει τον δρόμο για την προστασία και ανάδειξη μοναδικών μνημείων του αρχαίου ελληνικού κόσμου.

Εκτακτο – Olympic Air: Καθηλωμένο στο διάδρομο το αεροσκάφος λόγω προβλήματος στον κινητήρα

Εκτακτο.. Καθηλώθηκε αεροπλάνο της Olympic Air στον διάδρομο καθότι πήρε φωτιά ο κινητήρας του λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Νάξου

Η 15χρονη Τόνια Κορρέ από τη Νάξο κατακτά τις πίστες των Βαλκανίων!

Με εντυπωσιακές επιδόσεις στο BMU στις Σέρρες, η νεαρή αναβάτρια ανεβαίνει στο βάθρο και στοχεύει σε διεθνείς διακρίσεις.

Νάξος – Κόρωνος: Μια προσφορά από καρδιάς στη μνήμη του Νικόλα Μανωλά

Οι γονείς των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Κορώνου Νάξου ευγνωμονεί την οικογένεια του Νικόλα Μανωλά για μια δωρεά που θα δώσει φωνή στις μαθητικές εκδηλώσεις

Νάξος – “Φάρος του Αλυκού”: Θαλασσινές λιχουδιές με την υπογραφή του Σταμάτη Μαργαρίτη

Μια ξεχωριστή συνεργασία με τον ψαρά Σταμάτη Μαργαρίτη και τη Φάρμα Ρότα δίνει άλλη νοστιμιά στο καλοκαίρι στο Αλυκό.

Θηρασία: Σημαντική ανακάλυψη (σφραγίδες) που αλλάζει την ιστορία της γραφής στο Αιγαίο

Σφραγίδες 4.500 ετών φέρνουν στο φως ένα άγνωστο κεφάλαιο επικοινωνίας και εμπορίου ανάμεσα σε Κυκλαδικά νησιά – Με προέλευση από τη Νάξο το πήλινο αγγείο

Mission (Not) Possible: Νορβηγοί, με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από Νάξο “πιάστηκαν” στα σύνορα

ζευγάρι τουριστών αποφάσισε να... κάνει εξαγωγή ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, αλλά το ταξίδι τους σταμάτησε λίγο πριν τη "μεγάλη έξοδο".

Νάξος: Σε κίνδυνο ο ξύλινος πεζόδρομος του Αγίου Νικολάου

Παρά τις επίσημες προειδοποιήσεις για την επικινδυνότητα, παραμένει ακάλυπτος ο περίπατος στην Αγία Άννα – Έκκληση κατοίκων για παρέμβαση

Η Νάξος γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με δράσεις σε Xώρα και Απείρανθο

Εκπαιδευτικά εργαστήρια, παραμύθια, τέχνη και τεχνολογία για μικρούς και μεγάλους στη Χώρα και την Απείρανθο