Σάββατο, 7 Ιουνίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΑΠΑΣ τα Φανάρια: Το Σάββατο (01/04) κόντρα στο Παγκράτι γιορτάζουμε

ΑΠΑΣ τα Φανάρια: Το Σάββατο (01/04) κόντρα στο Παγκράτι γιορτάζουμε

|

Η ώρα της αλήθειας έφτασε..

Η ώρα της γιορτής στο ΔΑΚ Νάξου καλύτερα…

Αναφερόμαστε στον ΑΠΑΣ τα Φανάρια και το γεγονός ότι η φετινή του διαδρομή φτάνει στο τέλος της…  Πότε; Σάββατο 1η Απριλίου στις 5 το απόγευμα στο ΔΑΚ Νάξου για την τελευταία αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ Εθνικής κατηγορίας…

Οπως διαβάζουμε στη σελίδα basketblog.gr ” Pαρά τα προβλήματα, παρά τα πάρα πολλά έξοδα και τα ταξίδια με τα οποία ήρθε αντιμέτωπη από τις απαρχές κιόλας της σεζόν, η φετινή χρονιά κύλησε τρομερά για τον ΑΠΑΣ Νάξου, με τον οργανισμό των Κυκλάδων όχι απλά να αποφεύγει με ένα μικρό και οικονομικά ταπεινό ρόστερ τον υποβιβασμό στον 1ο όμιλο της Β Εθνικής, αλλά να κατορθώνει μάλιστα να τερματίσει ήδη μερικές στροφές πριν το τέλος εντός της πρώτης τετράδας του βαθμολογικού πίνακα -κάτι που σημαίνει πως καταλαμβάνοντας την 3η θέση θα δώσει το «παρών» στα πρώτα διαχρονικά Playoffs της τρίτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας όντας η μοναδική νησιωτική ομάδα που καταφέρνει κάτι αντίστοιχο (τουλάχιστον προς το παρόν) μαζί με τον ισχυρό ΑΟ Μυκόνου!

Έτσι, με μια αγωνιστική να απομένει για το κλείσιμο της κανονικής διάρκειας οι άνθρωποι της ομάδας καλούν το φίλαθλο κοινό της ομάδας -το οποίο καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν δίνει βροντερό «παρών» τόσο στα εντός έδρας παιχνίδια του συλλόγου όσο και στα ματς στην Αθήνα- να γεμίσει το γήπεδο στον τελευταίο αγώνα της χρονιά κόντρα στον ιστορικό ΑΟ Παγκρατίου, που… καίγεται φυσικά για τη νίκη προκειμένου να μπει και αυτός στα Playoffs του Απριλίου.

Ο φίλαθλος κόσμος του νησιού, ο οποίος γέμισε ασφικτικά με 600 παρουσίες την πρόσφατη μουσική εκδήλωση στην «Γοργόνα» περνώντας ευχάριστα και στηρίζοντας τη μεγαλύτερη μπασκετική δύναμη της Νάξου, καλείται λοιπόν να δώσει το «παρών» φυσικά στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν κόντρα στο Παγκράτι, σε ένα ντέρμπι που είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα του επερχόμενου Σαββάτου (1/4 – 17:00).

Το Παγκράτι καίγεται για τη νίκη καθότι βρίσκετα στην ίδια θέση (4η) με Εθνικό και Αίολο με την ομάδα που θα παίρνει τη 4η θέση να έχει ως ..βραβείο τον αήττητο φέτος Μίλωνα.

Να σημειώσουμε ότι στον πρώτο γύρο, το Παγκράτι είχε επικρατήσει 85-71 σπάζοντας το σερί των Ναξιωτών με έξι διαδοχικές νίκες.

Και βέβαια τα πλέι οφ με βάση τα έως τώρα δεδομένα ξεκινούν την 5η Απριλίου…


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Πρώτη Ολυμπιάδα ανθρωποειδών ρομπότ στην Ολυμπία

Μια νέα εποχή για την τεχνητή νοημοσύνη και τον αθλητισμό

Εκτακτο – Olympic Air: Καθηλωμένο στο διάδρομο το αεροσκάφος λόγω προβλήματος στον κινητήρα

Εκτακτο.. Καθηλώθηκε αεροπλάνο της Olympic Air στον διάδρομο καθότι πήρε φωτιά ο κινητήρας του λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Νάξου

Νάξος – Σύλλογος Φιλωτιτών: Προσκύνημα στο Άγιον Όρος, μία πνευματική διαδρομή

Από το Φιλώτι στην «καρδιά» της Ορθοδοξίας – Ένα ταξίδι κατάνυξης και πνευματικής σύνδεσης με τις ιερές ρίζες της πίστης μας

Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος, αισθητός σε πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας

Ακολούθησε δόνηση 3,8 Ρίχτερ – Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ή τραυματισμοί

6ο Νηπιαγωγείο Νάξου: «Όλα τα παιδιά είναι Καλλιτέχνες» (φωτογραφίες)

Μια μοναδική έκθεση ζωγραφικής από τους μικρούς δημιουργούς του νηπιαγωγείου που απέδειξαν πως η Τέχνη δεν έχει ηλικία (φωτογραφίες)

Η Σίκινος επενδύει στον βιώσιμο τουρισμό με δημιουργία οργανισμού διαχείρισης προορισμού

Υπογράφηκε Μνημόνιο Συνεργασίας με το Υπουργείο Τουρισμού – Στόχος η ολοκληρωμένη και στρατηγική ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος του νησιού

ΓΕΩΘΗΡΑ ΜΑΕ: Το Ελικοδρόμιο Θηρασιάς, επανέρχεται στην υπηρεσία των πολιτών

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες αναβάθμισης – Έτοιμο να εξυπηρετήσει ανάγκες ΕΚΑΒ, Σωμάτων Ασφαλείας και Πολιτικής Προστασίας

Κατερίνα Μονογυιού: “Αναγκαία η Δίκαιη Αναμοριοδότηση των Σχολείων στις Κυκλάδες”

Παρέμβαση της Κατερίνας Μονογυιού για τη στήριξη των εκπαιδευτικών σε Θήρα και Νησιά – Έκκληση για άμεση αναθεώρηση μοριοδότησης με γνώμονα την ισότιμη εκπαίδευση

Με την Υπουργό Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη συναντήθηκε ο Φίλιππος Φόρτωμας

Συζητήθηκαν εκτενώς οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα νησιά των Κυκλάδων αναφορικά με ζητήματα εκπαίδευσης

Τα νησιά της σιωπής. Εκεί όπου ακόμα μπορείς να ακούσεις τον εαυτό σου – Ηρακλειά και Σίκινος ανάμεσά τους

Κι όμως υπάρχουν ακόμα νησιά στο Αιγαίο που δεν τα έχει αγγίξει η τουριστική λαίλαπα.

Νάξος – Μέλανες: Δύο (από τους τρείς) Κούρους αναμένεται να πάρουν το δρόμο για την υπό κατασκευή Νησίδα Μουσείων

Η απόφαση για τη μεταφορά δύο εκ των τριών ημίεργων Κούρων της Νάξου σε μουσειακό χώρο ανοίγει τον δρόμο για την προστασία και ανάδειξη μοναδικών μνημείων του αρχαίου ελληνικού κόσμου.

Νάξος: Πυρκαγιά σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο καθοδόν προς τη Χώρα

Με ψυχραιμία και συνεργασία πολιτών και Πυροσβεστικής αποφεύχθηκε σοβαρό περιστατικό στο δρόμο Γλυνάδου – Χώρας

“Να βουίξει το Αιγαίο”: Το νέο τραγούδι του Γιάννη Βιτζηλαίου γεμίζει νησιώτικο ρυθμό το καλοκαίρι μας (video)

Θάλασσα, μελωδία και χορός ενώνονται στο νέο τραγούδι του Γιάννη Βιτζηλαίου που υπόσχεται να μας ταξιδέψει στα γαλανά νερά του Αιγαίου.

Mission (Not) Possible: Νορβηγοί, με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από Νάξο “πιάστηκαν” στα σύνορα

ζευγάρι τουριστών αποφάσισε να... κάνει εξαγωγή ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, αλλά το ταξίδι τους σταμάτησε λίγο πριν τη "μεγάλη έξοδο".

Κουφονήσια – “Γιορτή Ψαρά”: Μια νύχτα αφιερωμένη στους ανθρώπους της θάλασσας (video)

Παράδοση, διάλογος και κοινότητα ενώθηκαν στη Γιορτή του Ψαρά στα Κουφονήσια, με την παρουσία τοπικών αρχών και ανθρώπων που κρατούν ζωντανό το νησιωτικό μας πνεύμα.

Η 15χρονη Τόνια Κορρέ από τη Νάξο κατακτά τις πίστες των Βαλκανίων!

Με εντυπωσιακές επιδόσεις στο BMU στις Σέρρες, η νεαρή αναβάτρια ανεβαίνει στο βάθρο και στοχεύει σε διεθνείς διακρίσεις.

Θηρασία: Σημαντική ανακάλυψη (σφραγίδες) που αλλάζει την ιστορία της γραφής στο Αιγαίο

Σφραγίδες 4.500 ετών φέρνουν στο φως ένα άγνωστο κεφάλαιο επικοινωνίας και εμπορίου ανάμεσα σε Κυκλαδικά νησιά – Με προέλευση από τη Νάξο το πήλινο αγγείο

Νάξος – “Φάρος του Αλυκού”: Θαλασσινές λιχουδιές με την υπογραφή του Σταμάτη Μαργαρίτη

Μια ξεχωριστή συνεργασία με τον ψαρά Σταμάτη Μαργαρίτη και τη Φάρμα Ρότα δίνει άλλη νοστιμιά στο καλοκαίρι στο Αλυκό.

Νάξος – Κόρωνος: Μια προσφορά από καρδιάς στη μνήμη του Νικόλα Μανωλά

Οι γονείς των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Κορώνου Νάξου ευγνωμονεί την οικογένεια του Νικόλα Μανωλά για μια δωρεά που θα δώσει φωνή στις μαθητικές εκδηλώσεις

Νάξος: Η μουσική στήνει σκηνή στο Χαλκί, η Ευρωπαϊκή Γιορτή επιστρέφει για 12η χρονιά!

Ρυθμοί, χαμόγελα και παλμός στο πιο μελωδικό διήμερο του καλοκαιριού – 21 & 22 Ιουνίου, το Χαλκί γίνεται η καρδιά της μουσικής στη Νάξο.