Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΣτοίχημαΣτοίχημα - Europa League: Η έδρα δίνει προβάδισμα στην Γιουνάιτεντ

Στοίχημα – Europa League: Η έδρα δίνει προβάδισμα στην Γιουνάιτεντ

|

Η αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης.

«Ολντ Τράφορντ» (74.310), Μάντσεστερ – Ωρα έναρξης: 22:00

Πρώτο ματς: Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2.

Παρέμεινε αήττητη για πέμπτο σερί ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Μπαρτσελόνα, έχοντας απέναντί της συνολικό απολογισμό 6-5-3.

Η Μπαρτσελόνα έχει ηττηθεί μόλις σε ένα από τα τελευταία εννιά ματς απέναντι σε ομάδες από την Αγγλία. Αντίθετα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια με αντίπαλο ομάδα από την Ισπανία.

Σε τρεις συναντήσεις τους σε νοκ-άουτ φάση διοργανώσεων, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δύο προκρίσεις και η Μπαρτσελόνα μία. Και στις δύο προκρίσεις της, η Γιουνάιτεντ είχε παίξει εντός έδρας στη ρεβάνς και πήρε τη νίκη, ενώ όταν αποκλείστηκε είχε παίξει το δεύτερο ματς εκτός έδρας.

Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Δείτε επίσης: Κε τε λα Combo – Διπλό δώρο*, διπλή Fonbet απόλαυση!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στάθηκε όρθια στο «Καμπ Νου» και έφυγε με μια ισοπαλία που τη γεμίζει ελπίδα για τη ρεβάνς. Δε φοβήθηκε καθόλου την Μπαρτσελόνα και κυνήγησε τη νίκη, έχοντας τις πιο καθαρές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 50’, στην πρώτη φάση τους για το δεύτερο ημίχρονο με κεφαλιά του Αλόνσο από εκτέλεση κόρνερ, όμως η αντίδραση της Γιουνάιτεντ ήταν άμεση. Ο Ράσφορντ ισοφάρισε στο 52’ και ο Κουντέ με αυτογκόλ στο 59’ συνέβαλε στην ανατροπή του σκορ υπέρ των «κόκκινων διαβόλων».

Οι «μπλαουγκράνα» ισοφάρισαν σε 2-2 στο 76’ και είχαν ευκαιρίες για την ανατροπή, όμως η ισοπαλία έμεινε μέχρι το τέλος. Την Κυριακή, η ομάδα του Τεν Χαγκ επέστρεψε στις νίκες με το 3-0 επί της Λέστερ και μείωσε τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στους τρεις πόντους. Πρωταγωνιστής, ποιος άλλος; Ο Μάρκους Ράσφορντ, που πέτυχε τα δύο πρώτα τέρματα της αναμέτρησης και ήδη μετρά την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του όσον αφορά το σκοράρισμα. Ο Σάντσο διαμόρφωσε το τελικό σκορ με το δεύτερο γκολ του στις τρεις τελευταίες συμμετοχές του για την Premier League.

Δείτε επίσης: Δωρεάν εγγραφή στο telegram για πολλά ταμεία με ένα κλικ

Μπαρτσελόνα

Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στο πρώτο ματς, παραχωρώντας ισοπαλία 2-2 στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε κάποια σημεία του παιχνιδιού μάλλον οι φιλοξενούμενοι έμοιαζαν να παραχωρούν την ισοπαλία, καθώς ήταν πιο ουσιαστικοί και επικίνδυνοι. Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο η Γιουνάιτεντ βρέθηκε πιο κοντά στο γκολ, η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε στο 49’ με κεφαλιά του Αλόνσο από κόρνερ του Ραφίνια.

Η διαχείριση της άμυνας των Καταλανών ήταν τραγική, καθώς δέκα λεπτά οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν ήδη ανατρέψει το σκορ με γκολ του Ράσφορντ (52’) και αυτογκόλ του Κουντέ (59’). Ο Γάλλος, που ίσως από τύχη δεν αποβλήθηκε, χρεώθηκε την ασίστ για την σέντρα-σουτ του Ραφίνια που κατέληξε στα δίχτυα στο 76’. Στο διάστημα 86’-87’ η Μπάρτσα άγγιξε το 3-2, όμως το δοκάρι κι ο Ντε Χέα της στέρησαν την ευκαιρία να ξαναπάρει το προβάδισμα. Στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Τσάβι συνέχισε τις νίκες με το εντός έδρας 2-0 επί της Κάντιθ και παρέμεινε στο +8 από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης. Πρωταγωνιστής ο Σέρχι Ρομπέρτο, ο οποίος σκόραρε στο 43’ και έδωσε την ασίστ για το 2-0 του Λεβαντόφσκι στο 45+1’.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος, μελετημένα, με επιτυχία. Σε ένα κλικ

Προγνωστικά

Στο πρώτο παιχνίδι η Γιουνάιτεντ έδειξε χαρακτήρα κι ότι δεν έχει κανένα λόγο να φοβάται την Μπαρτσελόνα. Εντός έδρας τα πάει τρομερά, τρέχοντας αήττητο σερί 17 αγώνων με 15 νίκες σε αυτό το διάστημα. Δίκαια λοιπόν είναι το φαβορί και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε την κακή εικόνα της Μπαρτσελόνα στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Πανναξιακός ΑΟ: Μένει «στο σπίτι» ο Κώστας Μανωλάς!

Ο διεθνής αμυντικός ανανέωσε με τον Πανναξιακό για τη σεζόν 2025-26 – έμπνευση για τη νέα γενιά της Νάξου

Ελλάδα: Πρώτο κουδούνι για 1,3 εκατ. μαθητές, τα νέα μαθήματα

Πρεμιέρα και για τα 12 Ωνάσεια Σχολεία - Εισάγεται πιλοτικό μάθημα κατά των fake news - Συνεχίζει το ψηφιακό φροντιστήριο - Μπαίνουν 10.000 απινιδωτές - Πόσα σχολεία καταργούνται

Το στυγερό έγκλημα του Φλώριου Σοϊλέ «Σκιά» στο Φιλώτι

Πώς μια ερωτική ιστορία κατέληξε σε βασανιστήρια, δολοφονία και λαϊκή εξέγερση στη Νάξο του 1902

Ο τρύγος στον Καλόξυλο: Μνήμες, άνθρωποι και ευχές για «Καλά Κρασιά»

Ο εκπαιδευτικός Αντώνης Τζιώτης μοιράζεται μέσα από τη σελίδα του εικόνες και συναισθήματα από τον Σεπτέμβρη της γης και των ανθρώπων

Πανναξιακός ΑΟΚ: Νέο απόκτημα ο Σέρβος γκαρντ Νεμάνια Μιλόσεβιτς

Η τέταρτη μεταγραφή ενισχύει την περιφέρεια ενόψει της National League 2

Το πρώτο κουδούνι στην Κωμιακή Νάξου χτυπά με μία .. ντουζίνα μαθητές

Ανάρτηση-κατάθεση ψυχής από τον Γιώργο Κρητικό, κάτοικο Κωμιακής, που θυμάται το σχολείο του πριν από 50 χρόνια

ΕΕΕΕΚ Νάξου: Ζητούνται άμεσες λύσεις για το στεγαστικό πρόβλημα

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Νάξου στηρίζει την εκπαιδευτική κοινότητα και καταγγέλλει τις επικίνδυνες συνθήκες λειτουργίας

Αττική: Μέσα σε λίγες ώρες τρεις μικροσεισμοί σε Κηφισιά και Χαλάνδρι

Σεισμική διπλή δόνηση στα βόρεια προάστια της Αττικής – 2,5 Ρίχτερ στην Κηφισιά

Εκτάκτο – Αλλαγή απόφασης: Αύριο 11/09 κανονικά, ο αγιασμός στο ΕΕΕΕΚ Νάξου

Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί θα δώσουν το παρών στον προαύλιο χώρο για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

«Οι Νοσηλευτές δίνουν ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» – Κάλεσμα στους πολίτες να γίνουν εθελοντές δότες

Το ΓΝ-ΚΥ Νάξου συμμετέχει στην 4η Πανελλήνια Εθελοντική Δράση Δωρεάς Μυελού των Οστών

Η Παπαβασιλείου αλλάζει όψη: Έρχεται η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων στη Νάξο

Μετά την «παύση» λόγω σεισμών, ξεκινούν τα έργα υπογείωσης καλωδίων και ανακατασκευής πεζοδρομίων – Προϋπολογισμός 2,15 εκατ. ευρώ.

Εκτακτο – Νάξος: Φωτιά στο ύψος του Τιμίου Σταυρού, στο δρόμος προς Γαλήνη

Φωτιά σε εξέλιξη στον επαρχιακό δρόμο Νάξου - Εγγαρών στο ύψος του Τιμίου Σταυρού

Μείωση ΦΠΑ κατά 30% σε νησιά με λιγότερους από 20.000 κατοίκους – Εκτός σχεδιασμού οι Κυκλάδες

Η εξαγγελία από τη ΔΕΘ και ο πίνακας με τα νησιά που εντάσσονται - Δείτε ποια νησιά εντάσσονται και συνολικά κερδισμένοι είναι 67.000 κάτοικοι

Νάξος – Κεραμωτή: Εφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της κοινότητας, Εμμανουήλ Φακίνος

Μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία για την ξαφνική απώλεια του Προέδρου της Κεραμωτής, που υπήρξε σύμβολο ανθρωπιάς και προσφοράς. - Σήμερα η εξόδιος ακολουθία

«Βιώσιμες Κυκλάδες»: Το Φιλώτι της Νάξου στο πρώτο ντοκιμαντέρ της Πρωτοβουλίας για τη Δημοσιογραφία (video)

Η καρδιά της κτηνοτροφίας, η κρίση νερού και η μάχη για διατήρηση της ταυτότητας

Το «Τσικάλι» της Νάξου: Εκεί όπου το μαγειρείο γίνεται εμπειρία

Σπιτικά φαγητά, ντόπιες πρώτες ύλες και η τέχνη του σεφ Διομήδη Ανέστη σε ένα μαγειρείο που μυρίζει Ελλάδα και θαλασσινή αύρα Αιγαίου.

Μ. Κουτουλάκης: «Ιστορική μείωση ΦΠΑ 30% στα νησιά έως 20.000 κατοίκους»

Ο Γενικός Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής σχολιάζει τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και μιλά για «μια νέα αρχή» στην ολοκληρωμένη νησιωτική πολιτική.

Κακαβιά: Συνελήφθη 37χρονη με ένταλμα από τον Ανακριτή Πλημμελειοδικών Νάξου

Η γυναίκα, υπήκοος Βουλγαρίας, εντοπίστηκε στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Ιωαννίνων

6 Σεπτεμβρίου: Η Νάξος συμμετέχει στο πανελλαδικό κάλεσμα για Δικαιοσύνη στα Τέμπη

Η Μαρία Καρυστιανού καλεί πολίτες σε συγκεντρώσεις – Συμμετοχές και στις Κυκλάδες