Κυριακή, 27 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΝάξος & Μικρές ΚυκλάδεςΣτ. Πολυκρέτης: Επτά χρόνια... φαγούρας, η μοναδική σχέση του με την ΟΝΝΕΔ...

Στ. Πολυκρέτης: Επτά χρόνια… φαγούρας, η μοναδική σχέση του με την ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων

|

“…. Έχοντας διατελέσει πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων είμαι περήφανος και τυχερός για όλα τα στελέχη που είχα και έχω δίπλα μου σε κάθε μας βήμα.
Δηλώνω περήφανος για την ομάδα των στελεχών που συμμετέχουν στις κομματικές οργανώσεις τόσο σε επίπεδο ΟΝΝΕΔ όσο και στις Δημ.Τ.Ο. και στην Δ.Ε.Ε.Π. Κυκλάδων….”

Ποιος το λέει αυτό και γιατί; Ο λόγος στον Στάθη Πολυκρέτη, τον πρώην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων, ο οποίος πρόσφατα λόγω ορίου ηλικίας άφησε τη θέση του, στον Αντώνη Μανδηλαρά…

Και μέσα από κείμενο – με τίτλο “7 χρόνια στο τιμόνι της ΟΝΝΕΔ για τις Κυκλάδες” – κάνει έναν μίνι απολογισμό και προχωρεί σε ευχαριστίες στα πρόσωπα που στάθηκαν στο πλευρό του όταν είχε την εμπλοκή στα κοινά με την ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων.. 

Αναλυτικά…. 

“Ένας κύκλος σε επίπεδο Νεολαίας ολοκληρώνεται μετά από 7 χρόνια αγώνα και προσπάθειας για την δημιουργία μιας δυναμικής ΟΝΝΕΔ για τα νησιά των Κυκλάδων.

Όλα τα χρόνια δώσαμε μάχες, με χαρές και λύπες αλλά πάντα η Νεολαία μας ήταν, είναι και θα είναι ενωμένη, όπως έχουμε μάθει από την αρχή αυτού του αγώνα και έχουμε αποδείξει όλα τα χρόνια.

Έχοντας διατελέσει πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων είμαι περήφανος και τυχερός για όλα τα στελέχη που είχα και έχω δίπλα μου σε κάθε μας βήμα.

Δηλώνω περήφανος για την ομάδα των στελεχών που συμμετέχουν στις κομματικές οργανώσεις τόσο σε επίπεδο ΟΝΝΕΔ όσο και στις Δημ.Τ.Ο. και στην Δ.Ε.Ε.Π. Κυκλάδων.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για όλη αυτή την πορεία φίλους, συνεργάτες και στελέχη που μαζί χτίσαμε από την αρχή την ΟΝΝΕΔ στις Κυκλάδες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προέδρους της ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβο και Παύλο Μαρινάκη που ήταν δίπλα μας σε κάθε μας βήμα.

Ευχαριστώ τον π. Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Ανδρέα Καρασαρίνη που πίστεψε και βοήθησε εξ αρχής την προσπάθεια μας.

Τον Γραμματέα Περιφερειακών Οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ Μένιο Κορομηλά για την άψογη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και την υποστήριξη του σε όλα μας τα βήματα.

Τέλος, ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ορφέα Γεωργίου και τον Γραμματέα Περιφερειακών Οργανώσεων Θεοφάνη Πασχάλη οι οποίοι ήταν δίπλα μου σε όλη την πορεία έως και σήμερα σε κάθε βήμα και κάθε επιλογή.

Εύχομαι καλή δύναμη σε όλα τα στελέχη της Νεολαίας μας, έχοντας εννοείται την στήριξη μου στο έργο τους και στους αγώνες τους.

Κλείνοντας, θα ευχαριστήσω τους δυο ανθρώπους που στήριξαν αυτή την πορεία με κάθε κόστος και με όλη τους την δύναμη, όντας μια γροθιά από την πρώτη μας στιγμή, τον Νίκο Σιδερή και τον Σπύρο Ψαρρό, δύο άνθρωποι που θα αποτελούν πάντα τις “κολόνες” αυτής της πορείας με τις μεγάλες νίκες.

Καλή επιτυχία στο νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων Αντώνη Μανδηλαρά, στην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων Μαρία Πολυκρέτη και στον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Μυκόνου Γιώργο Πολυκανδριώτη.

Η ΟΝΝΕΔ στις Κυκλάδες συνεχίζει ακόμη πιο δυνατή!!

Με εκτίμηση,

Στάθης Πολυκρέτης

π. Πρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων

Περιφερειακός Συντονιστής Κυκλάδων
Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων Νέας Δημοκρατίας


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

45 βαθμοί στη σκιά: Ο καύσωνας «ψήνει» τη Δυτική Ελλάδα – Ασφυκτική η κατάσταση και στην Αττική (πίνακας)

Από τη Σκάλα Μεσσηνίας έως την Αμφιλοχία, οι θερμοκρασίες σπάνε τα όρια – 24 σταθμοί κατέγραψαν πάνω από 42°C, σύμφωνα με το meteo.gr – Πού λειτουργεί το μελτέμι ως «καταβάτης»

Εθνική μάχη με τις φλόγες: Σπίτια καίγονται, χωριά εκκενώνονται σε 6 περιοχές της Ελλάδας

Αττική, Εύβοια, Μεσσηνία, Κύθηρα, Θεσσαλονίκη και τώρα και η Ήπειρος βρίσκονται στο έλεος της φωτιάς – Εικόνες απόλυτης καταστροφής, αγώνας επιβίωσης από πολίτες και Πυροσβεστική

Η Δονούσα και ο θησαυρός της: Η παραλία Κέδρος στις κορυφαίες παγκοσμίως

Ο Κέδρος της Δονούσας γοητεύει παγκόσμια, κατακτώντας μια θέση ανάμεσα στις ωραιότερες παραλίες του κόσμου σύμφωνα με το Forbes — ένας τόπος φυσικής μαγείας, ιστορίας και απόλυτης ηρεμίας.

Σ.Α.Ε.Κ. Νάξου στο Φιλώτι: Γεφυρώνοντας το σχολείο με την αγορά εργασίας

Ανώτερη Επαγγελματική Κατάρτιση στον τόπο μας με ειδικότητες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της Νάξου – Μια μοναδική ευκαιρία για νέους και νέες

Αμοργός – Γιορτή Ψημένης Ρακής: Μια νύχτα γεμάτη παράδοση, χορό και αρώματα του νησιού!

Το Σάββατο 26 Ιουλίου 2025 στα Κατάπολα η Αμοργός στήνει ένα γλέντι που μυρίζει ψημένη, ακούγεται σαν βιολί και χτυπάει κατευθείαν στην καρδιά του καλοκαιριού.

Η Νάξος έγινε ξανά πανεπιστημιακή πολιτεία, oλοκληρώθηκε το 22ο Θερινό Σχολείο «Μανώλης Μαρμαράς»

Για 22η συνεχή χρονιά, φοιτητές και επιστήμονες συνάντησαν τη γεωγραφία, τον πολιτισμό και τον τουρισμό στο πλαίσιο του Θερινού Σχολείου Νάξου – Φέτος με αφορμή τα 30 χρόνια του Τμήματος Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Νίσυρος – Μήλος – Κίμωλος ενωμένες: Κατηγορηματικό “όχι” στη γεωθερμία υψηλής ενθαλπίας

Με ομόφωνη απόφαση της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου, οι νησιωτικές κοινωνίες απαιτούν την εξαίρεση από κάθε σχεδιασμό εξόρυξης λιθίου, επικαλούμενες σοβαρούς κινδύνους για περιβάλλον, τουρισμό και δημόσια υγεία.

Διπλή θαλάσσια εμπειρία για παιδιά από το Naxos Water Sports με κολύμβηση & ιστιοπλοΐα!

Από 28 Ιουλίου έως 8 Αυγούστου, μικροί Ναξιώτες και επισκέπτες μαθαίνουν τα μυστικά της θάλασσας μέσα από δημιουργικά καλοκαιρινά προγράμματα.

Lennart Neubauer: Η μάχη στη Fuerteventura, ο τραυματισμός και η υπόσχεση επιστροφής

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής από τη Νάξο πάλεψε με πόνο, έγραψε την υψηλότερη βαθμολογία του event και αποχαιρέτησε την Καναρία με ένα μεγάλο “θα επιστρέψω”.

«Ζωολογικός Ήχος»: Παιδιά, τραγούδια και φαντασία στον Πύργο Μπαζαίου με τον Γιώργη Χριστοδούλου

Μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους με τα ωραιότερα παιδικά τραγούδια για ζώα στην ελληνική γλώσσα, έρχεται την Τετάρτη 30 Ιουλίου στο Φεστιβάλ Νάξου.

“Μαχαιριά” στο λιμάνι της Νάξου: Σοβαρό επεισόδιο βίας μεταξύ νεαρών εργαζομένων

Ένα μεσημέρι του Ιουλίου μετατράπηκε σε σκηνικό τρόμου για περαστικούς και ντόπιους, όταν διαπληκτισμός ανάμεσα σε δύο υπαλλήλους γραφείου ενοικίασης εξελίχθηκε σε αιματηρό περιστατικό.

Δικαστική δικαίωση για τους κατοίκους του Καλοξύλου, ακυρώθηκε η άδεια λειτουργίας του νέου τυροκομείου της ΕΑΣ Νάξου

Μετά από μακροχρόνιο δικαστικό αγώνα, το Τριμελές Διοικητικό Εφετείο Πειραιά ακύρωσε την άδεια λειτουργίας του υπό ανέγερση τυροκομείου, δικαιώνοντας πλήρως τους περιοίκους

Όταν το GPS σε οδηγεί… σε αδιέξοδο: Τουρίστας σφήνωσε όχημα σε σοκάκι της Νάξου

Αμερικανός οδηγός ακολούθησε πιστά τις οδηγίες πλοήγησης και κατέληξε… στα στενά της Φουντάνας – Η φωτογραφία που έγινε viral και η ανάγκη για καλύτερη καθοδήγηση στους τουρίστες

Δονούσα: Ο τραυματισμός κοπέλας από ομπρέλα (!!!) αποκαλύπτει μια τρύπα στο σύστημα

Μια γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά σε απομονωμένη παραλία της Δονούσας και σώθηκε χάρη στην αλληλεγγύη ντόπιων και τουριστών — αλλά η πολιτεία έλειπε. Και την επόμενη φορά;

Αλυκό Νάξου: Κατεδαφίζεται το φάντασμα του ξενοδοχείου – Σώζεται το κεδροδάσος

Υπεγράφη η σύμβαση κατεδάφισης των ερειπίων στο Αλυκό – Ένα διαχρονικό «τραύμα» για τη Νάξο οδεύει προς θεραπεία μετά από δεκαετίες αδράνειας

Έκτακτα μέτρα στη Σέριφο λόγω υπερκατανάλωσης νερού – Απαγορεύσεις και πρόστιμα

Ο Δήμος Σερίφου καλεί τους πολίτες να περιορίσουν τη χρήση νερού λόγω αυξημένης κατανάλωσης και περιορισμένων αποθεμάτων – Πρόστιμα έως και 1.000€ για παραβάτες.

Κυκλάδες – Ανατροπή στο τουριστικό χάρτη: Νάξος και Πάρος ανεβαίνουν, Μύκονος και Σαντορίνη «κατεβαίνουν»

Το καλοκαίρι του 2025 φέρνει ανακατατάξεις στους δημοφιλείς νησιωτικούς προορισμούς – Η Νάξος και η Πάρος «λάμπουν» με αύξηση ζήτησης, ενώ Σαντορίνη και Μύκονος μετρούν απώλειες και ανησυχίες

Θλίψη στη Σχοινούσα: Το ύστατο χαίρε στη Ρίτα Μούρτζη από τον Σύλλογο Σχοινουσιωτών

Μια αγαπημένη παρουσία του νησιού έφυγε πρόωρα – Συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετισμού και κάλεσμα για στήριξη στη μνήμη της

Νάξος -“Ξόβορα 2025”: Μουσικά σεμινάρια, χορός και παράδοση στην καρδιά της Απειράνθου

Από 26 έως 31 Ιουλίου, η Απείρανθος φιλοξενεί για τέταρτη χρονιά τα Ξόβορα — με δασκάλους τον Γ. Ζευγόλη, Ν. Αγγελόπουλο, Δ. Παππούλη και Στ. Γανωτή — σε ένα πενθήμερο γεμάτο μουσική, χορό, παραμύθι και εξορμήσεις

Νάξος – «Τέλος στα πρόστιμα, Δήμαρχε – Πεζοδρόμηση τώρα»: Η κραυγή μίας πόλης που πνίγεται

Αδικημένοι επαγγελματίες κρεμούν πανό αγανάκτησης στην καρδιά της Νάξου και ζητούν κάτι απλό: Ίδιους όρους για όλους.