Σάββατο, 7 Ιουνίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΣτοίχημαΣτοίχημα - Κατάρ 2022: Θα κάνουν την υπέρβαση οι Αμερικανοί;

Στοίχημα – Κατάρ 2022: Θα κάνουν την υπέρβαση οι Αμερικανοί;

|

Θα κάνει την έκπληξη η Αμερική; Κόντρα στην Ολλανδία είναι το αουτσάιντερ αλλά έχει την δυνατότητα για υπέρβαση … Η πρόταση από την Foxbet.gr 

Η φάση των «16» του Μουντιάλ αρχίζει με παιχνίδι (σ.σ.στην Ντόχα στο “Khalifa International Stadium” το απόγευμα του Σαββάτου με ώρα έναρξης 17:00), στο οποίο φαινομενικά θα «μιλήσουν» οι άμυνες.

Εκεί στηρίχτηκαν Ολλανδία και ΗΠΑ, ώστε να τσεκάρουν το εισιτήριό τους από τη φάση των ομίλων.

Αυτό είναι το μουντιάλ κανάλι πουδείχνει τα παιχνίδια

Γράφει ο Λάμπρος Γκαραγκάνης

Οι «οράνιε» (2-1-0, 5-1 γκολ) είδαν την εστία τους να παραβιάζεται μόνο στο 1-1 με το Εκουαδόρ. Η Αμερική (1-2-0, 2-1 γκολ), αντίστοιχα, μόνο στο 1-1 με την Ουαλία. Εδώ τα πράγματα είναι αρκετά πιο απλά για τις δύο ομάδες. Αν κοιτάξουν να παρουσιάσουν το ίδιο αγωνιστικό μοτίβο και… παίξουν με τη φωτιά, το πιθανότερο είναι να μην επιτύχουν τον στόχο τους.

Αυτό ισχύει σε υπερθετικό βαθμό για το φαβορί. Η Ολλανδία θα χρειαστεί σκορ, ώστε να μην κινδυνέψει. Το ζήτημα είναι πόσο μπορεί να στηριχτεί, σε νοκ άουτ αγώνα, στους Xάκπο και Κλάασεν, οι οποίοι με γκολ και ασίστ την έχουν οδηγήσει έως εδώ. Θα χρειαστεί έξτρα λύσεις ο πολύπειρος κόουτς Φαν Χάαλ, αλλά οι Ντεπάι, Μπέρχβαϊν και Bέχορστ δεν έχουν δείξει πως μπορούν να τις προσφέρουν.

Από την άλλη, οι ΗΠΑ θα έχουν διαθέσιμους τούς Σάρτζεντ και Πούλισικ, όπως υπήρξε επίσημη ενημέρωση για την πορεία των τραυματισμών και της αποθεραπείας τους.

Ένα από τα ζητήματα που καλείται να επιλύσει ο κόουτς Μπερχάλτερ είναι ότι έχει εγκλωβιστεί στους δύο, κάτι που κάνει την ομάδα του απολύτως προβλέψιμη.

Ουσιαστικά, αν η Ολλανδία περιορίσει τον Πούλισικ, θα έχει κάνει τη μισή δουλειά. Εφόσον το αουτσάιντερ θέλει να αιφνιδιάσει τους Ευρωπαίους, πρέπει να πάρει περισσότερο χρόνο και πρωτοβουλίες ο παικταράς Μπρέντεν Άαρονσον της Λιντς. Έως τώρα χρησιμοποιείται ως αλλαγή και, πολύ λογικά, βρίσκεται εκτός ρυθμού.

Με δύο παίκτες, περίπου στη θέση του, να προέρχονται από τραυματισμό, ο Μπερχάλτερ πρέπει να του δώσει φανέλα βασικού. Ακόμα και αν αυτό δεν γίνει, θα τον χρησιμοποιήσει περισσότερο από τα ματς ομίλου.

Μία επιλογή, για σκόρερ στο 90λεπτο, θα είναι επάνω του.

Σε κάθε περίπτωση ο φαβοριτισμός της Ολλανδίας προκύπτει μονάχα από το όνομα και όχι αγωνιστικά.

Σε σχέση με Σενεγάλη, Εκουαδόρ και Κατάρ, οι ΗΠΑ (τουλάχιστον δοκιμάστηκαν, έως τώρα, στο 0-0 με την Αγγλία) είναι αντίπαλος υψηλότερου βαθμού δυσκολίας.

Θα πονταριστεί η έκπληξη, σε ημίχρονο και τελικό ξεχωριστά. 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος, αισθητός σε πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας

Ακολούθησε δόνηση 3,8 Ρίχτερ – Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ή τραυματισμοί

6ο Νηπιαγωγείο Νάξου: «Όλα τα παιδιά είναι Καλλιτέχνες» (φωτογραφίες)

Μια μοναδική έκθεση ζωγραφικής από τους μικρούς δημιουργούς του νηπιαγωγείου που απέδειξαν πως η Τέχνη δεν έχει ηλικία (φωτογραφίες)

Η Σίκινος επενδύει στον βιώσιμο τουρισμό με δημιουργία οργανισμού διαχείρισης προορισμού

Υπογράφηκε Μνημόνιο Συνεργασίας με το Υπουργείο Τουρισμού – Στόχος η ολοκληρωμένη και στρατηγική ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος του νησιού

ΓΕΩΘΗΡΑ ΜΑΕ: Το Ελικοδρόμιο Θηρασιάς, επανέρχεται στην υπηρεσία των πολιτών

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες αναβάθμισης – Έτοιμο να εξυπηρετήσει ανάγκες ΕΚΑΒ, Σωμάτων Ασφαλείας και Πολιτικής Προστασίας

Κατερίνα Μονογυιού: “Αναγκαία η Δίκαιη Αναμοριοδότηση των Σχολείων στις Κυκλάδες”

Παρέμβαση της Κατερίνας Μονογυιού για τη στήριξη των εκπαιδευτικών σε Θήρα και Νησιά – Έκκληση για άμεση αναθεώρηση μοριοδότησης με γνώμονα την ισότιμη εκπαίδευση

Με την Υπουργό Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη συναντήθηκε ο Φίλιππος Φόρτωμας

Συζητήθηκαν εκτενώς οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα νησιά των Κυκλάδων αναφορικά με ζητήματα εκπαίδευσης

Τα νησιά της σιωπής. Εκεί όπου ακόμα μπορείς να ακούσεις τον εαυτό σου – Ηρακλειά και Σίκινος ανάμεσά τους

Κι όμως υπάρχουν ακόμα νησιά στο Αιγαίο που δεν τα έχει αγγίξει η τουριστική λαίλαπα.

Naxos Summer Camp 2025: Καλοκαίρι γεμάτο θάλασσα, παιχνίδι και νέες εμπειρίες!

Από 30 Ιουνίου στον Άη Γιώργη – Κολύμβηση, survivor games, ποδόσφαιρο, ζωγραφική, χορός και πολύ γέλιο για παιδιά 4-14 ετών!

Αμοργιανό Φεστιβάλ 2025: Τιμώντας την Παναγία και τους Ήρωες της Κινάρου

Η Αμοργός γιορτάζει με τέχνη, μουσική και μνήμη — Ένα τριήμερο πολιτιστικής συγκίνησης από 7 έως 9 Ιουνίου

«Το Μυστικό του Αρχιπελάγους»: Ιστορικό μυθιστόρημα με την υπογραφή του Γ. Καστελλάνου

Μια πρώτη συγγραφική εμφάνιση που εντυπωσιάζει με ιστορικό βάθος και λογοτεχνική ωριμότητα

Νάξος – Μέλανες: Δύο (από τους τρείς) Κούρους αναμένεται να πάρουν το δρόμο για την υπό κατασκευή Νησίδα Μουσείων

Η απόφαση για τη μεταφορά δύο εκ των τριών ημίεργων Κούρων της Νάξου σε μουσειακό χώρο ανοίγει τον δρόμο για την προστασία και ανάδειξη μοναδικών μνημείων του αρχαίου ελληνικού κόσμου.

Νάξος: Πυρκαγιά σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο καθοδόν προς τη Χώρα

Με ψυχραιμία και συνεργασία πολιτών και Πυροσβεστικής αποφεύχθηκε σοβαρό περιστατικό στο δρόμο Γλυνάδου – Χώρας

“Να βουίξει το Αιγαίο”: Το νέο τραγούδι του Γιάννη Βιτζηλαίου γεμίζει νησιώτικο ρυθμό το καλοκαίρι μας (video)

Θάλασσα, μελωδία και χορός ενώνονται στο νέο τραγούδι του Γιάννη Βιτζηλαίου που υπόσχεται να μας ταξιδέψει στα γαλανά νερά του Αιγαίου.

Mission (Not) Possible: Νορβηγοί, με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από Νάξο “πιάστηκαν” στα σύνορα

ζευγάρι τουριστών αποφάσισε να... κάνει εξαγωγή ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, αλλά το ταξίδι τους σταμάτησε λίγο πριν τη "μεγάλη έξοδο".

Κουφονήσια – “Γιορτή Ψαρά”: Μια νύχτα αφιερωμένη στους ανθρώπους της θάλασσας (video)

Παράδοση, διάλογος και κοινότητα ενώθηκαν στη Γιορτή του Ψαρά στα Κουφονήσια, με την παρουσία τοπικών αρχών και ανθρώπων που κρατούν ζωντανό το νησιωτικό μας πνεύμα.

Η 15χρονη Τόνια Κορρέ από τη Νάξο κατακτά τις πίστες των Βαλκανίων!

Με εντυπωσιακές επιδόσεις στο BMU στις Σέρρες, η νεαρή αναβάτρια ανεβαίνει στο βάθρο και στοχεύει σε διεθνείς διακρίσεις.

Θηρασία: Σημαντική ανακάλυψη (σφραγίδες) που αλλάζει την ιστορία της γραφής στο Αιγαίο

Σφραγίδες 4.500 ετών φέρνουν στο φως ένα άγνωστο κεφάλαιο επικοινωνίας και εμπορίου ανάμεσα σε Κυκλαδικά νησιά – Με προέλευση από τη Νάξο το πήλινο αγγείο

Νάξος – “Φάρος του Αλυκού”: Θαλασσινές λιχουδιές με την υπογραφή του Σταμάτη Μαργαρίτη

Μια ξεχωριστή συνεργασία με τον ψαρά Σταμάτη Μαργαρίτη και τη Φάρμα Ρότα δίνει άλλη νοστιμιά στο καλοκαίρι στο Αλυκό.

Νάξος – Κόρωνος: Μια προσφορά από καρδιάς στη μνήμη του Νικόλα Μανωλά

Οι γονείς των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Κορώνου Νάξου ευγνωμονεί την οικογένεια του Νικόλα Μανωλά για μια δωρεά που θα δώσει φωνή στις μαθητικές εκδηλώσεις

Νάξος: Η μουσική στήνει σκηνή στο Χαλκί, η Ευρωπαϊκή Γιορτή επιστρέφει για 12η χρονιά!

Ρυθμοί, χαμόγελα και παλμός στο πιο μελωδικό διήμερο του καλοκαιριού – 21 & 22 Ιουνίου, το Χαλκί γίνεται η καρδιά της μουσικής στη Νάξο.