Σάββατο, 5 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΕλλάδαΣαντορίνη: Στις 2 Δεκεμβρίου ανοίγει τις πύλες του το Χριστουγεννιάτικο χωριό!

Σαντορίνη: Στις 2 Δεκεμβρίου ανοίγει τις πύλες του το Χριστουγεννιάτικο χωριό!

|

Η δράση «Χριστούγεννα στη Σαντορίνη» πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και αυτή τη φορά θα έχουμε συμπαραστάτη στη… μαγεία το φορέα του δήμου Τρικκαίων «e-trikala» που διοργανώνει με τεράστια επιτυχία τον φημισμένο «Μύλο των ξωτικών».

Ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ εδώ και μέρες φοράει τα γιορτινά του και στολίζεται για να υποδεχθεί για την έναρξη του «Χριστουγεννιάτικου Χωριού» μικρούς και μεγάλους την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:00 στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Σαντορίνης.

hristoygenna.jpgΗ δράση «Χριστούγεννα στη Σαντορίνη» πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και αυτή τη φορά θα έχουμε συμπαραστάτη στη… μαγεία το φορέα του δήμου Τρικκαίων «e-trikala» που διοργανώνει με τεράστια επιτυχία τον φημισμένο «Μύλο των ξωτικών».

Γονείς και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αισθανθούν το πνεύμα των Χριστουγέννων στο ανανεωμένο «χωριό» μας και παράλληλα να διασκεδάσουν με πληθώρα παιχνιδιών και δράσεων όπως το παγοδρόμιο, την πίστα με τα συγκρουόμενα, την έκθεση με τα Playmobil, τα οικολογικά εργαστήρια ή τη σκοποβολή.

Μάλιστα, φέτος την παράσταση αναμένεται να κλέψει το «Σπίτι του Άη Βασίλη», όπου μια ιδιαίτερη έκπληξη θα περιμένει τους μικρούς μας φίλους, ενώ τα ξωτικά του σπιτιού δεν θα έχουν σταματημό, καθώς παρέα με τα παιδιά θα κάνουν Face Painting, θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητική, εργαστήρι παραμυθιού και πολλά – πολλά ακόμα παιχνίδια.

Φυσικά, στον προαύλιο χώρο θα υπάρχουν και φέτος χριστουγεννιάτικα περίπτερα από τα οποία οι επισκέπτες του «χωριού» θα έχουν τα δυνατότητα να επιλέξουν κάποιο αναμνηστικό δώρο ή να προμηθευτούν ποτό, φαγητό και λιχουδιές.

Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου μας θα πραγματοποιηθεί την ημέρα της έναρξης (2/12) στις 19:30, όπου θα έχουμε τη χαρά να υποδεχθούμε σε ρόλο… παρουσιαστή της εκδήλωσης τον εκπληκτικό Αλέξανδρο Τσουβέλα, ο οποίος έρχεται για να μας ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη διάθεση. Τη βραδιά θα… ντύσουν με τη μουσική τους παρουσία η Χορωδία και η Φιλαρμονική του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ σε συνεργασία με το Εθνικό Ωδείο Θήρας.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του «Χριστουγεννιάτικου Χωριού», το οποίο θα λειτουργεί μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2023, θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε αρκετές θεατρικές παραστάσεις, αλλά και μουσικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους. Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών και θα μπορείτε να το βρίσκετε διαθέσιμο και ανανεωμένο στην ιστοσελίδα μας (www.christmas-santorini.com).

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή (16:00 – 22:00)
Σάββατο – Κυριακή & Αργίες (11:00 – 22:00)

Η είσοδος στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» είναι ελεύθερη.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Αφιερωμένο στη Σαντορίνη το τεύχος Ιουνίου του περιοδικού Greek Hotelier

Το 6ο Περιφερειακό Συνέδριο της ΠΟΞ και το άρθρο του Αντώνη Παγώνη αναδεικνύουν την ανάγκη για βιώσιμες υποδομές, θεσμική στήριξη και στρατηγική αναβάθμιση του νησιού

Σαντορίνη – Πλατεία Σαρπάκη: Ο Δήμος Θήρας προκηρύσσει έργο ανάπλασης 520.800 €

Ο Δήμος Θήρας ανακοινώνει την προκήρυξη Διαγωνισμού για την ανάπλαση της πλατείας Σαρπάκη – Ένα Εμβληματικό Έργο στην καρδιά των Φηρών

Καύσωνας στο Νότιο Αιγαίο: Οδηγίες προστασίας για πολίτες και επισκέπτες

Από 6 έως 9 Ιουλίου, θερμοκρασίες σε επικίνδυνα επίπεδα – Έκκληση για προσοχή σε ευπαθείς ομάδες και περιορισμό έκθεσης στον ήλιο.

«Φρουροί της Ιστορίας»: Το Ιστορικό Αρχείο Νάξου ανοίγει τις πόρτες του στη μνήμη και τη γνώση (video)

Η Μαργαρίτα Κουφοπούλου μάς ξεναγεί στον θησαυρό του νησιού – από το 1527 έως σήμερα – με αφορμή την έκθεση για τη Ναυτική Εβδομάδα 2025.

Πρωτοδικείο Νάξου: Υπεγράφη η σύμβαση μίσθωσης για “νέα στέγη” στο Υπουργείο Δικαιοσύνης

Στην πλατεία Πέτρου Ευριπαίου παραμένει η έδρα του Πρωτοδικείου Νάξου – Επίλυση του στεγαστικού ζητήματος με την παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης

Ζητείται Πωλητής/Πωλήτρια στη Νάξο από εμπορική εταιρεία με έδρα την Αθήνα

Μόνιμη θέση πλήρους απασχόλησης για κάτοικο Νάξου – Παρέχεται εταιρικό αυτοκίνητο και tablet, σταθερός μισθός 1.275€ + bonus

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ρεύματος το Σάββατο 5 Ιουλίου σε περιοχές της Χώρας Νάξου

Ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ για προγραμματισμένες τεχνικές εργασίες και διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της πόλης Νάξου – Προσοχή στις εγκαταστάσεις που παραμένουν υπό τάση

Blue Star Ferries: Αλλαγή ώρας αναχώρησης (18:30) για το “BLUE STAR 1”

Το πλοίο θα αναχωρήσει από το λιμάνι του Πειραιά στις 18:30 αντί για 17:30 – Δείτε το ανανεωμένο ωράριο για Πάρο, Νάξο, Ίο και Θήρα

Νέα συνεργασία ΑΣΠΕ – NOVA με προσφορές κινητής για τα μέλη του Συνδέσμου Πολυτέκνων Νάξου

Εξαιρετικά πακέτα καρτοκινητής και επιπλέον επιλογές για συνδέσεις και διαδικτυακή τηλεόραση μέσω της νέας συνεργασίας

«Όπου Υπάρχει Ελλάδα»: Ζωντανά από την Πάρο για 2η μέρα στον ΣΚΑΪ (video)

Η εκπομπή με την Ευλαμπία Ρέβη και τον Γιώργο Κουρδή ταξιδεύει στην Πάρο, ανακαλύπτοντας ιστορίες ανθρώπων, γεύσεις, φυσική ομορφιά και δράσεις με κοινωνικό αποτύπωμα.

Νάξος: “Σιωπή” στην τοπική κοινωνία, έφυγε πρόωρα ο Γεώργιος Λαΐος

Η Νάξος αποχαιρετά έναν νέο άνθρωπο με έντονη κοινωνική παρουσία και ανθρώπινη προσφορά – Κηδεύεται την Πέμπτη 3 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Κοιμητηρίου Άνω Λιοσίων

Ουρές για μια αλλαγή εισιτηρίου στο λιμάνι της Νάξου, η κακοκαιρία φέρνει ταξιδιωτικό… μποτιλιάρισμα

Η απαγόρευση απόπλου λόγω των θυελλωδών ανέμων φέρνει αναστάτωση σε εκατοντάδες επισκέπτες που σχηματίζουν ουρές στα πρακτορεία της Νάξου για να αλλάξουν τα δρομολόγιά τους

Blue Star Ferries: Ακινητοποιημένα αύριο τα πλοία στο Νότιο Αιγαίο λόγω καιρικών συνθηκών

Δυσμενείς καιρικές συνθήκες φέρνουν ακυρώσεις σε όλα τα κυριακάτικα δρομολόγια των Blue Star Naxos, Myconos, Delos και Paros – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ταξιδιώτες

BLUE STAR 1: Με καθυστέρηση και αλλαγές το αποψινό δρομολόγιο, χωρίς προσέγγιση στην Ανάφη

Λόγω του απαγορευτικού απόπλου, το πλοίο αναχωρεί τελικά στις 22:00 από Πειραιά, με τροποποιημένες ώρες άφιξης και χωρίς στάση στην Ανάφη

Ο παππούς της Σχοινούσας που δεν σταματά να χορεύει – Ο 92χρονος Γιώργος Κωβαίος ξανά στη Γιορτή Φάβας (video)

Με την εγγονή του στο πλευρό, ο Γιώργος Κωβαίος, 92 ετών, συγκίνησε και φέτος στη Γιορτή Φάβας της Σχοινούσας, κρατώντας ζωντανή την ψυχή της παράδοσης (video)

Αμολήθηκαν τα θηρία να φάνε ακόμα ένα καπετάνιο

Η πρόσκρουση του Champion Jet 3 στην Πάρο φέρνει ξανά στο φως την επικινδυνότητα των λιμανιών και την ανάγκη για θεσμική στήριξη των πλοιάρχων – Όχι άλλο στοχοποίηση των ανθρώπων της θάλασσας

Νάξος – Κωμιακή: «Έφυγε» ο Δημήτρης Ιωάννου Καρούσης, θλίψη για τον αγαπημένο “Τζήμα”

Αποχαιρετισμός σε έναν ήσυχο και αγαπητό συγχωριανό που δεν ξέχασε ποτέ τον τόπο του – Το χωριό τον τιμά με συγκίνηση

Σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο, πέρασαν τα 100 χιλιόμετρα την ώρα οι ριπές ανέμου στη Τήνο

Το Αιγαίο σε χειμωνιάτικη διάθεση μέσα στο κατακαλόκαιρο – Δεμένα τα πλοία σε πολλά λιμάνια, με εξαίρεση τον Αργοσαρωνικό

«Εκεί που η θάλασσα είναι ζωή» – Φόρος τιμής στους ναυτικούς της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων (video)

Με αφορμή τη Ναυτική Εβδομάδα, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τιμά με συγκίνηση τους ανθρώπους που ζουν, εργάζονται και αγαπούν τη θάλασσα (video)

Μεγάλη επιτυχία για τη “Λυσιστράτη” στα Ύρια – Μια νύχτα θεάτρου κάτω από τα αστέρια της ιστορίας (video)

Η «Λυσιστράτη» ζωντανεύει στη Νάξο, μεταφέροντας μηνύματα αγάπης, ειρήνης και συλλογικής φωνής στο σήμερα.