Ομορφιές και γεύσεις υπέροχες ναξιώτικες «έπαιξαν» στην σημερινή εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ!
Ο αγαπημένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής της τηλεόρασης, Χρήστος Νέζος, μαγείρεψε μία πανεύκολη συνταγή για ψάρι πλακί με άφθονη Πατάτα Νάξου και παρουσίασε… on camera το πεντανόστιμο αποτέλεσμα, ενώ ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, αναφέρθηκε στην έως τώρα τουριστική κίνηση στο νησί μας.
Λεπτομέρεια: τόσο ο Χ. Νέζος όσο και ο Δ. Καπούνης βρίσκονταν… μέσα σε ένα καΐκι, στα ανοιχτά της πανέμορφης παραλίας της Αγίας Άννας Νάξου!
Δείτε το σχετικό video