Τετάρτη, 30 Απριλίου, 2025
ΑρχικήΠεριβάλλονΣαντορίνη - ΔΕΥΑΘ: Καμπάνια για την εξοικονόμηση νερού

Σαντορίνη – ΔΕΥΑΘ: Καμπάνια για την εξοικονόμηση νερού

|

Καμπάνια “Stay & Save Water” από τη ΔΕΥΑ Θήρας με τη στήριξη των καταλυμάτων – Συνάντηση του Προέδρου Μανόλη Ορφανού. με το Σωματείο Τουριστικών Καταλυμάτων «Η Ατλαντίδα»

Σαντορίνη…. Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Τουριστικών Καταλυμάτων «Η Ατλαντίδα»  επισκέφτηκαν την Πέμπτη 28/04/2022 τα νέα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Θ., κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου κ. Ορφανού Μανόλη, προκειμένου να ενημερωθούν για την εκστρατεία  της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. «SAVE WATER» και τον τρόπο που αυτή σκοπεύει να διευρυνθεί και να συμπεριλάβει τα ξενοδοχεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας, ώστε και οι επισκέπτες του νησιού να χρησιμοποιούν με σύνεση το νερό.

Αφού προηγήθηκε η τοποθέτηση του Προέδρου της  Δ.Ε.Υ.Α.Θ. κ. Ορφανού Μανόλη αναφορικά με τις προσπάθειες που καταβάλει η Υπηρεσία, για να μπορεί να υπάρξει επάρκεια νερού κατά την διάρκεια της τουριστικής περιόδου, ακολούθησε η παρουσίαση της πρωτοβουλίας «STAY & SAVE WATER» και των υλικών που αυτή περιλαμβάνει από την Ειδική Σύμβουλο Διοίκησης της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. κα. Βλαβιανού Ειρήνη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Τουριστικών Καταλυμάτων «Η Ατλαντίδα» παρακολούθησε προσεκτικά την παρουσίαση, χαιρέτησε με ενθουσιασμό αυτήν την πρωτοβουλία και δεσμεύτηκε ότι θα την στηρίξει.

Μάλιστα, το ραντεβού του Σωματείου Τουριστικών Καταλυμάτων «Η Ατλαντίδα» και της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. ανανεώθηκε για το επόμενο διάστημα σε μία ημερίδα που θα διοργανώσουν από κοινού, στην οποία θα συμμετάσχει και η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης, όπου πρόκειται να ενημερωθούν εκτενέστερα όλοι οι ξενοδόχοι της Σαντορίνης και θα παραλάβουν τα υλικά που θα φιλοξενήσουν στις επιχειρήσεις τους.


 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Τάβλι – 11ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα: Ο Παναγιώτης “Βράχος” Σορώκος νέος πρωταθλητής!

Το κονκλάβιο στο Βατικανό μπορεί να περιμένει – στη Νάξο έχουμε νέο βασιλιά του τάβλι και το όνομά του γράφτηκε με ζάρια και μαεστρία!

Νάξος – Λιμεναρχείο: Αλλαγές σε στάθμευση και στάση στην χερσαία ζώνη από την 1η Μαϊου

Έκκληση από το Λιμεναρχείο Νάξου για συνεργασία προς τους οδηγούς ενόψει της θερινής περιόδου και της αυξημένης κυκλοφορίας στο κέντρο της πόλης - Τι αλλάζει από την 1η Μαϊου

Κουφονήσι: Μπαίνει νέο πλοίο; από 3 Ιουνίου το πρωινό δρομολόγιο του Blue Star Naxos

Ενημέρωση από τον ΣΤΕΚ για τις φετινές συνδέσεις, τις ανησυχίες των επαγγελματιών και τις επερχόμενες ανακοινώσεις της Hellenic Seaways – Blue Star Ferries σχετικά με την ακτοπλοϊκή σύνδεση του Κουφονησίου

Στοίχημα – League One: Μάνσφιλντ εναντίον Πιτέρμπορο και όλα ανοιχτά στο 3.75!

η Μάνσφιλντ θα «κονταροχτυπηθεί» με την Πιτέρμπορο και βλέπουμε φαβορί και αουτσάιντερ. Η πρόταση της ημέρας

Waste-to-Energy / WtE: Τα απορρίμματα της Σαντορίνης πάνε Κρήτη;

Εξι μονάδες καύσης απορριμμάτων – Πού θα χωροθετηθούν - Το επικρατέστερο σενάριο, η συσχέτιση με τον στόχο για μείωση της ταφής σκουπιδιών και οι προκλήσεις

Νάξος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον δρόμο Άγιος Αρσένιος – Βίβλος – Πλάκα λόγω εργασιών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα οδού από Άγιο Αρσένιο προς δρόμο Βίβλου – Πλάκας (περιοχή Άγιοι Απόστολοι)

π. Μάρκος Φώσκολος: Σε αναζήτηση ενός νέου Φραγκίσκου;

π. Μάρκος Φώσκολος: ο Φραγκίσκος μιμήθηκε τον Χριστό σε πολλά, αλλά κυρίως για την προτίμησή του προς τους ελάχιστους αυτού του κόσμου.

Naxos Medical και Μάιος: Εξειδικευμένοι γιατροί, υψηλού επιπέδου φροντίδα στη Νάξο

Με επισκέψεις κορυφαίων ιατρών και πλούσιο πρόγραμμα προληπτικών και διαγνωστικών υπηρεσιών, το πολυιατρείο Naxos Medical συνεχίζει να αποτελεί σημείο αναφοράς για τη δημόσια υγεία του νησιού.

Βατικανό: Ο «Φραγκίσκος της Ασίας» φαβορί για νέος Πάπας

Ο καρδινάλιος Λούις Αντόνιο Τάγκλε από τις Φιλιππίνες είναι γνωστός για την ταπεινότητά του και οι ομιλίες του προσελκύουν χιλιάδες πιστούς

Νάξος: Ο Προφήτης Ηλίας “ζητά βοήθεια” – Ένα μνημείο κινδυνεύει να σωπάσει

Ο ιστορικός ναός στην Παλιά Χώρα στέκει πληγωμένος από τον χρόνο και τη σιωπή, καθώς οι προσπάθειες αποκατάστασής του παραμένουν στάσιμες για πάνω από μία δεκαετία.

Νάξος – Αστυνομία: Σύλληψη έξι ατόμων για διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης

Συνελήφθησαν στη Νάξο από Αστυνομικούς του ΑΤ Νάξου έξι άτομα για διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης

Αλλοίωση αποτελέσματος στο Πανναξιακός – Θύελλα (1-1): Δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στο 90’!

Σε φάση εντός περιοχής, ο Μανούσος της Θύελλας έκανε ξεκάθαρο χέρι, με τον διαιτητή να υποδεικνύει φάουλ εκτός περιοχής — παρότι το σημείο της παράβασης ήταν ξεκάθαρα μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Blue Star Ferries – Πρωτομαγιά: Δεμένα τα πλοία, το “Blue Star Naxos” θα ταξιδέψει λίγο πριν τα μεσάνυχτα

Απεργία των πλοίων την Πρωτομαγιά με βάση την απόφαση της ΠΝΟ - Πως θα κινηθούν τα πλοία της Blue Star Ferries;

Αμοργός – Νέα Πνοή: Κίνδυνος απαξίωσης της περιουσίας από το Π.Δ. 129/2025

Ο κίνδυνος απώλειας οικοδομησιμότητας στους οικισμούς κάτω των 2.000 κατοίκων προκαλεί αναστάτωση και έντονες αντιδράσεις στην Αμοργό - Δελτίο Τύπου από την παράταξη "Νέα Πνοή"

Κυκλάδες: Κατασκευαστικά παράδοξα σε Πάρο – Σέριφο προκαλούν αντιδράσεις

Δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις σε νησιά των Κυκλάδων οι οποίες προκάλεσαν τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών

Blue Star Naxos: Ο Cpt Πολυχρόνης Ραπτάκης μιλά για τη ζωή στη θάλασσα και τις δυσκολίες της ακτοπλοΐας (video)

Ο cpt Πολυχρόνης Ραπτάκης άνοιξε την καρδιά του στην κάμερα της ΕΡΤ3, περιγράφοντας τη μοναξιά του ναυτικού και τα προβλήματα των λιμενικών υποδομών. (video)

Νάξος: “Fast & Furious” στις Αμμοθίνες της Πλάκας

Επεισόδιο με όχημα μέσα σε προστατευόμενη περιοχή Natura 2000 στη Νάξο – Καταγγελία πολιτών και άμεση παρέμβαση της Αστυνομίας

Blue Star Ferries: Τροποποίηση δρομολογίων σε πλοία προς Βόρειο Αιγαίο και Δωδεκάνησα

Με την ένταξη των ανέμων να αγγίζει και τα 9 μποφόρ έχουμε τροποποίηση δρομολογίων από τον Πειραιά προς Δωδεκάνησα και Βόρειο Αιγαίο

Κίνηση για τη Προστασία των Νησίδων – Νάξος: “Όχι στη θυσία της Δονούσας”, έρχονται ενημερωτικές συναντήσεις

Δύο εκδηλώσεις στη Νάξο για την απειλή που συνιστούν τα πλωτά αιολικά στη Δονούσα και οι νέες ανεμογεννήτριες στο Αιγαίο - Πότε και Που ;