Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΚυκλάδες: Η Αμοργός στην "αγκαλιά" της Dr.Online

Κυκλάδες: Η Αμοργός στην “αγκαλιά” της Dr.Online

|

Η Αμοργός στην υπηρεσία πληροφόρησης υγείας Dr.Online – Τι αναφέρει ο Δήμαρχος κος Καραϊσκος 

Ο τομέας υγείας και πρόληψης ενισχύεται στην Αμοργό με τη συμμετοχή  στην υπηρεσία πληροφόρησης υγείας Dr. Online που αποτελεί προσφορά της NN Hellas σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Μέσα από αυτό το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης, παρέχονται  υπηρεσίες πληροφόρησης υγείας από απόσταση με τη βοήθεια της τεχνολογίας.  Συγκεκριμένα η εφαρμογή Dr. Online δίνει τη δυνατότητα τηλεσυνεδρίας, μέσω βιντεοκλήσης ή chat, με γιατρούς που παρέχουν πληροφορίες υγείας και είναι διαθέσιμη, 24 ώρες τη μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Ο Δήμος Αμοργού σε συνεργασία με τους προέδρους των  τοπικών διαμερισμάτων θα διανείμει τα voucher στους μόνιμους κατοίκους του νησιού μαζί με το φυλλάδιο οδηγών.

Ο Δήμαρχος Αμοργού Λευτέρης Καραΐσκος δήλωσε, « Η υγεία των κατοίκων αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα μας. Ευχαριστώ την NN Hellas και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου γιατί μέσω της διεύρυνσης του προγράμματος Dr.Online και στις Κυκλάδες ενισχύεται η πρόληψη υγείας στην Αμοργό»

Η συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου 

Με επίκεντρο τον άνθρωπο και πιστή στις αξίες της «Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε», η NN Hellas διευρύνει την προσφορά της στον τομέα της υγείας και της πρόληψης, αγκαλιάζοντας μετά τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες, παρέχοντας χωρίς κόστος την υπηρεσία πληροφόρησης υγείας Dr Online. Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, δίνει πρόσβαση στην εφαρμογή σε επιπλέον 10.000 κατοίκους νησιών με πληθυσμό μικρότερο των 2.000, αλλά και σε όλους τους αποδέκτες κοινωνικής μέριμνας.

Στο ανανεωμένο πρόγραμμα εντάσσονται συνολικά 18 νησιά των Κυκλάδων. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνονται εξ ολοκλήρου οι πληθυσμοί 15 νησιών (Μακρόνησος, Κέρος, Δονούσα, Σχοινούσα, Σίκινος, Ηρακλειά, Ανάφη, Θηρασία, Άνω Κουφονήσι, Φολέγανδρος, Κίμωλος, Αντίπαρος, Σέριφος, Κύθνος και Αμοργός), αλλά και όσοι λαμβάνουν υποστήριξη από τις Δομές Πρόνοιας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Σύρο, την Τήνο και την Πάρο.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργος Χατζημάρκος, σημείωσε: «Η υγεία και η ευημερία των κατοίκων της Περιφέρειάς μας παραμένουν πρωταρχικό μας μέλημα και ως εκ τούτου, με μεγάλη χαρά καλωσορίσαμε τη διεύρυνση του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας της NN Hellas και για την Περιφερειακή Ενότητα των Κυκλάδων. Πρόκειται για μία σπουδαία πρωτοβουλία σε μία εποχή που η υγεία βρίσκεται σταθερά στο προσκήνιο, ενώ αγωνιζόμαστε ακόμα ενάντια στην πανδημία και τις επιπτώσεις της».

Η κα. Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της NN Hellas, δήλωσε σχετικά: «Μέσα από αυτό το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης, επιθυμία μας ήταν να προσφέρουμε υπηρεσίες πληροφόρησης υγείας από απόσταση με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Με  τη δέσμευσή μας να στεκόμαστε έμπρακτα δίπλα στην ελληνική κοινωνία και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, πλέον περισσότεροι από 20.000 συμπολίτες μας έχουν αυτή τη δυνατότητα».


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νάξος – Μέλανες: Αγία Παρασκευή και οι “Περιφάνες” κάνουν την εμφάνισή τους (video)

Παραδοσιακό δρώμενο «περιφάνες» στις Μέλανες. Μεγάλη Παρασκευή 2 Μαϊου 2024, μετά τον εσπερινό. Ιερός Ναός Αγίων Αποστόλων. Πολιτιστικός Σύλλογος Κοινότητας Μελάνων Νάξου «Κούρος ο Έλληνας»

Νάξος – Καστράκι: Πότε θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου την Μεγάλη Παρασκευή (video)

Νάξος - Καστράκι: Πότε θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου στο Καστράκι στην Παναγία Γρηγορούσα (χρονοδιάγραμμα)

ΕΡΤ1: «Φτάσαμε» με τον Ζερόμ Καλούτα – Ταξιδεύοντας στην Αμοργό, προβολή το Αγιο Πάσχα

ΕΤ1 «Φτάσαμε» με τον Ζερόμ Καλούτα – Ταξιδεύοντας στην Αμοργό της άγριας ομορφιάς και του απέραντου γαλάζιου - Προβολή: Κυριακή του Πάσχα

ΕΚΥΤ: Εκδήλωση με θέμα “Κυκλάδες: Φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον υπό απειλή;”

Ένωση Κυκλαδικού Τύπου (ΕΚΥΤ) - Πότε και που θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα "Κυκλάδες- Φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον υπό απειλή"

Σαγκρί – ΠΝΟΕΣ: Μεγάλη Παρασκευή με περιφορά Επιταφίου, …τσουρέκια την Ανάσταση

Πρόσκληση παρουσίας την Μεγάλη Παρασκευή στο Μοναστήρι του Αγίου Ελευθερίου στο Σαγκρί - Τι έχουν ετοιμάσει τα μέλη από τις ΠΝΟΕΣ για την Ανάσταση

Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας – Καλλίνικος: “Η βραδιά της Αναστάσεως να είναι μία ουσιαστικά εμπειρία κοινωνίας κι όχι μία εθιμοτυπική συμμετοχή”

Ποιμαντορική Εγκύκλιος του Μητροπολίτη Παροναξίας Καλλίνικου για την εορτή του Πάσχα προς τους Πιστούς Νάξου, Πάρου και Αντιπάρου - Ποια είναι η ευχή του

Meteo – Απρίλιος: Ο πιο θερμός μήνας τα τελευταία 15 χρόνια στο Νότιο Αιγαίο (!!!)

Ο πιο θερμός Απρίλιος τα τελευταία 15 χρόνια σε Θεσσαλία, Πελοπόννησο και Νησιά Αιγαίου (πίνακας)

Νάξος – Πρωτομαγιά: Επιτυχημένη η κινητοποίηση με επίκεντρο την αύξηση των δημοτικών τελών

Απεργιακό συλλαλητήριο Πρωτομαγιάς και διαμαρτυρία για την αύξηση των Δημοτικών Τελών

ΠΝΑι – Φολέγανδρος: Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων (Photos)

Ολοκλήρωση της ανακατασκευής της αθλητικής εγκατάστασης στην Φολέγανδρο από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Μήλος: Νέο 5αστερο ξενοδοχείο … έρχεται

“Στα σκαριά” νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Μήλο

Νάξος – ΧΥΤΑ: Υπό έλεγχο και έσβησε η φωτιά

Εσβησε η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο ΧΥΤΑ της Νάξου

Blue Star Ferries: Εκτακτη προσέγγιση σήμερα και αύριο στη Νάξο του “Blue Star 2”

Ενα ακόμη έκτακτο δρομολόγιο απόψε από τον Πειραιά για Πάρο - Νάξο και Σαντορίνη

“Νόσος Νάξος”: Ενεργοποιείται (από Νοσοκομείο Νάξου) η διαδικασία του γονιδιακού ελέγχου

Συνάντηση την περασμένη Δευτέρα (22/04) στο Δημαρχείο Νάξου με σκοπό την ενεργοποίηση της διαδικασίας γονιδιακού ελέγχου για τη "Νόσος Νάξος"

Stoiximan AegeanBall Festival 2024: Ανοιξαν οι έγγραφές

Κορυφαία διοργάνωση 3Χ3 με 13 βραβεία σε πολλαπλές κατηγορίες - Το χρονοδιάγραμμα

Νάξος – “Λαϊκή Συσπείρωση”: Ανακοίνωση για Πρωτομαγιά, καταγγελία για επικείμενη αύξηση δημοτικών τελών

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η "Λαϊκή Συσπείρωση" Νάξου σχετικά με την Πρωτομαγιά - Γιατί καταγγέλλει τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

ΚΕ.ΔΑ.Σ.Υ. Νάξου: Πάει στη βουλή με παρέμβαση του Φίλιππου Φόρτωμα

Ο Φίλιππος Φόρτωμας φέρνει στη Βουλή το στεγαστικό πρόβλημα του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Νάξου

ΑΠΑΣ Νάξου Terranaxia – Play Offs: Φινάλε στο όνειρο, ήττα στην Βούλα και αποκλεισμός

Ο ΑΠΑΣ Νάξου Terranaxia πάλεψε αλλά πνίγηκε στην άμυνα του Πρωτέα Βούλας - Ηττα στον 3ο αγώνα 66-55 και με 2-1 ήττες έμεινε εκτός συνέχεια - Το σχόλιο της διοίκησης για το φετινό ταξίδι της Ναξιώτικης Ομάδας

Play Offs: Ε όχι έτσι, να αποκλειστείς από τον τελικό Πανναξιακέ (!!!)

Απίστευτη εξέλιξη στον σημερινό αγώνα με τον Ηλυσιακό... Δέχτηκε σερί 12 -1 στις τελευταίες φάσεις και έχασε 67-65... Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρετά τα πλέι οφ η ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΚ

Πανναξιακός ΑΟ: Πρώτη θέση στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου στη Μήλο (επιδόσεις)

Συγχαρητήρια στην ομάδα στίβου για την 1η θέση στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου