Δευτέρα, 14 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΤουρισμόςΝάξος & Μικρές Κυκλάδες: Μέσω των Greek Twins φτάσαμε στην Κίνα (photos)

Νάξος & Μικρές Κυκλάδες: Μέσω των Greek Twins φτάσαμε στην Κίνα (photos)

|

Η Νάξος και οι Μικρές Κυκλάδες χάρη στις δίδυμες  Ελληνίδες influencers Σοφία και Μαριάννα Ερωτοκρίτου  “ταξίδεψαν” έως τη Κίνα – Η αναφορά του αρμόδιου αντιδημάρχου Βαγγέλη Κατσαρά (Photos) 

«Είναι προτεραιότητα μας να αναζητούμε νέους αξιόπιστους συμμάχους και φίλους που μπορούν να «ταξιδέψουν» τη Νάξο μας μέσα από τα δικά τους κανάλια προβολής σε υποσχόμενες και αναδυόμενες ταξιδιωτικές αγορές, όπως η Κίνα. Η Σοφία και η Μαριάννα αποτελούν ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα»,

Ποιος το λέει και γιατί; Ο λόγος για τον αντιδήμαρχο Τουρισμού, Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Βαγγέλη Κατσαρά, ο οποίος και σχολιάζει τη παρουσία των Greek Twins στη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδς με στόχο την ανάδειξη των νησιών μας στην αγορά της Κίνας…  . 

Στο πλαίσιο της επίσκεψης της Σοφίας και της Μαριάννας στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, πραγματοποιήθηκε σειρά από live streamings που συνέπεσαν μάλιστα με την εορταστική περίοδο των Κινέζων, ενισχύοντας ακόμη παραπάνω την ανταπόκριση των χιλιάδων πιστών φίλων των «Greek Twins» στα μαγευτικά τοπία και τα γραφικά χωριά της Νάξου.

naxos8.jpeg

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων 

Με στόχο την προβολή του προορισμού στην αγορά της Κίνας και στο πλαίσιο του Έτους Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδας – Κίνας το 2021, που οι δύο χώρες αποβλέπουν στο να διευρύνουν τη συνεργασία τους, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προσκάλεσε τις καταξιωμένες Ελληνίδες influencers Σοφία και Μαριάννα Ερωτοκρίτου που ως «Greek Twins» προσελκύουν εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθους στα social media της Κίνας, μέσα από τα ταξιδιωτικά τους project https://www.greektwins.gr./

Μάλιστα οι δυναμικές δίδυμες διαθέτουν μια νέα συνεργασία με τον Weixin, που αποτελεί πρακτικά το Facebook της Κίνας, για live-streaming από τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας με την υποστήριξη του Γραφείου ΕΟΤ Κίνας. Πρόσφατα το Υπουργείο Τουρισμού τις ανακήρυξε επίσημα «Πρέσβειρες του Ελληνικού Τουρισμού στην Κίνα» για το αξιόλογο έργο που επιτελούν στα ψηφιακά μέσα της εύρωστης ασιατικής χώρας, για την προώθηση της Ελλάδας.

Στον κόσμο των κοινωνικών δικτύων, οι greek_twins ως influencers με έντονη απήχηση στην Κινεζική ταξιδιωτική αγορά, διακρίνονται αισθητά, μέσα από τη δημιουργία αυθεντικών βίντεο από επιλεγμένους κορυφαίους ελληνικούς προορισμούς, όπως η Νάξος. Στο πλαίσιο της επίσκεψης της Σοφίας και της Μαριάννας στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, πραγματοποιήθηκε σειρά από live streamings που συνέπεσαν μάλιστα με την εορταστική περίοδο των Κινέζων, ενισχύοντας ακόμη παραπάνω την ανταπόκριση των χιλιάδων πιστών φίλων των «Greek Twins» στα μαγευτικά τοπία και τα γραφικά χωριά της Νάξου.

Η προσπάθεια προβολής του προορισμού στην Κινεζική αγορά από την εν λόγω δράση θα ενδυναμωθεί και με επιπλέον ενέργειες δικτύωσης από το Γραφείο ΕΟΤ της Κίνας που συνεργάζεται στενά με τις επιτυχημένες influencers. Μέχρι στιγμής, ο απολογισμός εντυπωσιάζει καθώς οι τρεις live μεταδόσεις που πραγματοποιήθηκαν, ανέδειξαν τα χωριά, την ιστορία, τις παραδόσεις και τη γαστρονομία της Νάξου και δημιούργησαν πάνω από 524.000 views με 193.500 likes! Οι μεταδόσεις εντάχθηκαν στην καμπάνια του ΕΟΤ Κίνας σε συνεργασία με την πλατφόρμα Wechat Channels, που έχει αφιέρωμα στην Ελλάδα.  

naxos5.jpg

«Είναι προτεραιότητα μας να αναζητούμε νέους αξιόπιστους συμμάχους και φίλους που μπορούν να «ταξιδέψουν» τη Νάξο μας μέσα από τα δικά τους κανάλια προβολής σε υποσχόμενες και αναδυόμενες ταξιδιωτικές αγορές, όπως η Κίνα. Η Σοφία και η Μαριάννα αποτελούν ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Βαγγέλης Κατσαράς που στήριξε με προσωπική φροντίδα τη συγκεκριμένη ενέργεια.

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ευχαριστεί θερμά τη Blue Star Ferries, την Ένωση Ξενοδόχων Νάξου και  το Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων καθώς και όλους τους τοπικούς συλλόγους και επαγγελματίες που πρόσφεραν με μεγάλη προθυμία τις υπηρεσίες τους για τη φιλοξενία των «Greek Twins» και την προβολή της Νάξου.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νάξος – Πολιτιστικός Σύλλογος “Κούρος, ο Ελληνας”: Το “ευχαριστώ” και … η υπόσχεση για συνεχή μάχη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μελάνων «Κούρος ο Έλληνας» ευχαριστεί τον Δήμο Νάξου για την ιστορική του στάση και καλεί σε συνέχεια του αγώνα για την παραμονή των μνημείων στο Φλεριό

Απίστευτο: Πήδηξε από τον καταπέλτη του “Champion Jet 3” στην Πάρο

ναστάτωση στο λιμάνι της Παροικιάς όταν 24χρονος ημεδαπός πήδηξε από τον καταπέλτη πλοίου κατά τον απόπλου – Παρενέβη το Λιμενικό, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός

Η πατινάδα στ’ Απεράθου: Όταν το τραγούδι γίνεται τελετουργία

Από τον έρωτα μέχρι τον σαρκασμό της πρώτης νύχτας – μια βαθιά βιωματική πολιτιστική εμπειρία στον τόπο που τη γέννησε

Πολιτιστικό Καλοκαίρι στην Κωμιακή: Εκδηλώσεις, γιορτές και παράδοση τον Ιούλιο (πρόγραμμα)

Με τη συνεργασία τοπικών φορέων, η Κωμιακή «ζωντανεύει» με ποικίλες πολιτιστικές δράσεις – Από εγκαίνια και γιορτές μέχρι παιδικές εκδηλώσεις και περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες

Με λαμπρότητα και ευλάβεια τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Παϊσίου στη Νάξο

Διπλές εορταστικές εκδηλώσεις σε Κορωνοχώρι και πόλη Νάξου παρουσία των Σεβ. Μητροπολιτών Καλλινίκου και Γεωργίου – Αφιέρωμα στους Αγίους Τέσσερις Μάρτυρες της Κρήτης στο πλαίσιο των "Νικοδημείων 2025".

Νάξος – Σύλλογος Αποφοίτων Γυμνασίου: Αντίο στον Στέλιο Ζαφειρόπουλο, ένα δάσκαλο με ψυχή και φως

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Γυμνασίου Νάξου αποχαιρετά με συγκίνηση τον αγαπημένο εκπαιδευτικό και επιστήμονα, που άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στη μαθητική και τοπική κοινότητα.

Νάξος – “Κλεμμένη Άνοιξη”: Μια συγκλονιστική φωτογραφική μαρτυρία για τον πόλεμο και την ελπίδα

Η βραβευμένη έκθεση της Alena Grom φιλοξενείται στον Μουσικό Περίβολο του 1ου Γυμνασίου Νάξου και αποτυπώνει με βαθιά ευαισθησία το τραύμα και την αξιοπρέπεια των γυναικών που επέζησαν του πολέμου.

Αδένωμα υπόφυσης: Συμπτώματα, διάγνωση και θεραπευτική προσέγγιση

Αδένωμα υπόφυσης: Συμπτώματα, διάγνωση και θεραπευτική προσέγγιση

Νάξος και τα Online παιχνίδια τα ήσυχα βράδια του νησιού

Όταν η Παράδοση Συναντά την Οθόνη: Οι Νάξιοι και τα Online Παιχνίδια στα Ήσυχα Βράδια του Νησιού

Αλ. Φραντζέσκος: Οι Κούροι των Μελάνων πρέπει να μείνουν: Η ιστορία δεν ξεριζώνεται

Η αυθεντικότητα, η βιωματική εμπειρία και η πολιτισμική συνέχεια κινδυνεύουν όταν αποκόβουμε τα μνημεία από τον τόπο τους. Οι Κούροι των Μελάνων ανήκουν εκεί όπου γεννήθηκαν – στο φως, στη μνήμη και στο τοπίο της Νάξου.

Εκρηκτική αύξηση επιβατών στο λιμάνι Νάξου τον Ιούνιο (πίνακας)

Οι αριθμοί αυξάνονται, οι υποδομές όμως όχι. Η Νάξος «ασφυκτιά» και χρειάζεται λύση τώρα.

Νάξος – Κατερίνα Καινούργιου: Ρομαντικό ηλιοβασίλεμα και η ξακουστή πατάτα στο τραπέζι της

Η παρουσιάστρια περνά τις διακοπές της στο νησί των Κυκλάδων με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, απολαμβάνοντας τα τοπικά εδέσματα, τη γαλήνη του τοπίου και τις συγκινήσεις μετά το φινάλε της σεζόν.

Τζεφ Μπέζος: After wedding party στη Νάξο με την Λόρεν Σάντσεζ, η «έξυπνη» αγάπη του για το νησί

Μετά τον χλιδάτο γάμο των 48 εκατομμυρίων στη Βενετία, ο ιδρυτής της Amazon και η εκρηκτική σύζυγός του επιλέγουν τη Νάξο για το after wedding ταξίδι τους, επιβεβαιώνοντας την ιδιαίτερη σχέση του δισεκατομμυριούχου με το νησί και τα φιλόδοξα σχέδιά του για το «smart island» των Κυκλάδων.

Αποκαλύφθηκε σκάνδαλο 40 εκατ. ευρώ στο μεταφορικό ισοδύναμο, έγκαιρη παρέμβαση Παππά έσωσε το Δημόσιο

Χάρη σε διοικητικούς ελέγχους και αποφασιστικές κινήσεις, απετράπη καταβολή δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ σε ύποπτες αιτήσεις επιχειρήσεων – Η συντριπτική πλειονότητα από την Κρήτη

Aperto – Cucina Italiana: Η αυθεντική ιταλική εμπειρία ήρθε στη Νάξο με την υπογραφή του κορυφαίου pizzaiolo Νίκου Σωτηρόπουλου

Ένα νέο γαστρονομικό σημείο στην καρδιά της Νάξου που ενώνει την ιταλική φινέτσα με τη δημιουργικότητα του Έλληνα pizzaiolo που διακρίθηκε δύο φορές ως ο καλύτερος της χώρας και στους 50 κορυφαίους της Ευρώπης.

Απίστευτο: Πήδηξε από τον καταπέλτη του “Champion Jet 3” στην Πάρο

ναστάτωση στο λιμάνι της Παροικιάς όταν 24χρονος ημεδαπός πήδηξε από τον καταπέλτη πλοίου κατά τον απόπλου – Παρενέβη το Λιμενικό, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός

Σέριφος: 87χρονη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την παραλία Συκαμιά

Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στο Πολυδύναμο Ιατρείο του νησιού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της – Προανάκριση από το Λιμεναρχείο

Κατ’ Οίκον Νοσηλευτική Φροντίδα στη Νάξο από τη Φραντζέσκα Λαγογιάννη

Με επιστημονική γνώση, σεβασμό και ολιστική προσέγγιση, η Φραντζέσκα Λαγογιάννη προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες νοσηλείας στο σπίτι, σε όλη τη Νάξο.

Νάξος: Πέντε «κρυμμένες» παραλίες για ήσυχες (!!!) αποδράσεις

Από τον εξωτικό Πάνορμο μέχρι τη μυστική Χαβάη, ανακαλύψτε πέντε μοναδικές ακτές της Νάξου που προσφέρουν αυθεντική νησιωτική εμπειρία, μακριά από την πολυκοσμία.

Ο κυρ Θόδωρας και τα donats του Αγίου Προκοπίου, 31 καλοκαίρια σε μία παραλία

Στην άμμο της Νάξου, ο ήχος «donuts, βρε donuts» δεν είναι απλώς κάλεσμα για λουκουμάδες, είναι η φωνή του ίδιου του καλοκαιριού. Μια ιστορία με αλάτι, ιδρώτα και πολλή αγάπη.