Κυριακή, 6 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΈξοδοςΜύκονος - Art Festival: Συναυλία απόψε "Τα τραγούδια που μας μεγάλωσαν"

Μύκονος – Art Festival: Συναυλία απόψε “Τα τραγούδια που μας μεγάλωσαν”

|

Τετάρτη 04 Αυγούστου και στο Γήπεδο της Άνω Μεράς (ώρα έναρξης 21.00) έχουμε Jukebox και «Τα τραγούδια που μας μεγάλωσαν» – Το Mykonos Art Festival σε μία ακόμη εκδήλωση με δωρεάν είσοδο 

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ένας από τους κορυφαίους μουσικούς και τραγουδοποιούς της χώρας μας, στήνει φέτος ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με τραγούδια από όλη του τη δισκογραφία, καθώς και νέες του συνθέσεις.

Με τον νέο του ρόλο, ως παρουσιαστής, στην τηλεοπτική εκπομπή «Μουσικό κουτί» αλλά πάντα ως σπουδαίος τραγουδοποιός, μας χαρίζει υπέροχες μουσικές βραδιές, ερμηνεύοντας πρωτότυπες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών. Φέτος το καλοκαίρι, ο Νίκος και το κοινό θα γίνουν ένα χωρίς «τηλεοπτική απόσταση» δημιουργώντας ένα μοναδικό ζωντανό jukebox νοσταλγίας και αισιοδοξίας. 

και όπως διαβάζουμε “Μπορούν» άραγε σε ένα playlist το «Knockin’ On Heaven’s Door», το «Dancing Queen», «Το κορίτσι του Μάη», η «Ωδή στον Γεώργιο Καραϊσκάκη», το «Let It Be», το «Πάνω απ’ τα σύννεφα», το «Should I Stay Or Should I Go», το «Πόσο σε θέλω», το «Δεν θέλω», το «Wish You Were Here», το «Μην το πεις πουθενά», το « Μη μ’ αγγίζεις», η «Σκόνη», «Ο ταχυδρόμος»; Η απάντηση είναι ξεκάθαρα ναι! Και απόψε Τετάρτη 4 Αυγούστου στη Μύκονο και δη στο Γήπεδο της Ανω Μεράς στις 9 το βράδυ μέσα από τις δράσεις του Mykonos Art Festival θα έχουμε την απάντηση… 

Μαζί του, οι ΜΠΛΕ, ο Στάθης Δρογώσης, η Αγάπη Διαγγελάκη και ο Βύρωνας Τσουράπης. Οι ΜΠΛΕ έχουν καθιερωθεί ως ένα από τα μακροβιότερα και πιο αγαπημένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ο Στάθης Δρογώσης, αγαπημένος τραγουδοποιός, ερμηνεύει επιλογές από όλη τη δισκογραφική του πορεία, αλλά και αγαπημένα τραγούδια του χθες και του σήμερα. Η Αγάπη Διαγγελάκη και ο Βύρωνας Τσουράπης, μόνιμοι συνεργάτες του Νίκου Πορτοκάλογλου, έρχονται να δώσουν μια φρέσκια νότα στο σχήμα. 

Μάλιστα, όλες οι εκδηλώσεις που γίνονται είναι με δωρεάν είσοδο των θεατών και με βάση όλους τους κανονισμούς που προβλέπουν τα υγειονομκά πρωτόκολλα για τις εκδηλώσεις αυτές 

—————

Wednesday 04.08

Ano Mera Football Pitch

Starting Time: 21:00

Jukebox: “The songs we grew up with”

Nikos Portokaloglou

With MPLE, Stathis Drogosis, Agapi Diaggelaki, Vironas Tsourapis

Concert

Nikos Portokaloglou, one of the best musicians and songwriters of the country, creates a show with song spanning all of his discography, as well as new compositions. With his new role as presenter in the TV show

“Music Box” and as a great songwriter, he always creates beautiful musical nights singing original covers of favourite songs. This summer, Nikos and his audience will become one without television closing this gap

creating a unique jukebox of nostalgia and optimism.

By his side, MPLE, Stathis Drogosis, Agapi Diaggelaki and Vironas Tsourapis. MPLE have established their place as one of the oldest and most loved bands in the Greece scene. Stathis Drogosis, a loved songwriter, will

present favourite songs from his discography as well as other hits, old and new. Agapi Diaggelaki and Vironas Tsourapis, always by the side of Nikos Portokaloglou, come to refresh and rejuvenate the band.

Περισσότερες πλροφορίες στη σελίδα του Mykonos Art Festival 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Η Ρίκα Μάασε ενισχύει τον Α.Ο. Θήρας, μία διεθνής μεταγραφή με βλέμμα στο μέλλον

Η ταλαντούχα Γερμανίδα διαγώνια, με πλούσια εμπειρία σε Ελλάδα και Ευρώπη, έρχεται στη Σαντορίνη για να δώσει δύναμη και ποιότητα στην επίθεση του Α.Ο. Θήρας για τη σεζόν 2025-2026.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έξι χρόνια διακυβέρνησης και το βλέμμα στο μέλλον

Από τις ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις και τη στεγαστική πολιτική έως τις παρεμβάσεις στην εργασία και την ασφάλεια, ο Πρωθυπουργός καταγράφει τα επόμενα βήματα διακυβέρνησης

Ο Δημήτρης Μπάκουλης ανοίγει τον Μουσικό Περίβολο στη Νάξο

Μετά τις sold out εμφανίσεις του, ο ταλαντούχος τραγουδοποιός έρχεται την Παρασκευή 11 Ιουλίου για μια μοναδική ατμοσφαιρική συναυλία στο Γυμνάσιο Νάξου – με ελεύθερη είσοδο.

Η Αμοργός καθαρίζει τα μονοπάτια της: Ολοκληρώθηκε η 14η δράση του συλλόγου “Νήσος Αμοργός”

Με τη δύναμη των εθελοντών, καθαρίστηκε πλήρως το μονοπάτι Άγιος Ιωάννης Λευκών – Κάτω Ακρωτήρι Καταπόλων. Έρχεται οργανωμένος περίπατος για την ανάδειξή του.

Απεραθίτικοι σκοποί και τραγούδια της πατινάδας: Ένα βιωματικό μουσικό δρώμενο στην αυλή της Παναγιάς

Την Κυριακή 13 Ιουλίου 2025, η Απείρανθος γεμίζει νότες και μνήμες – Τρεις γενιές μουσικής παράδοσης ζωντανεύουν σε μια βραδιά αφιερωμένη στους σκοπούς της πατινάδας.

Ευρωπαϊκό κύμα επενδύσεων 5,5 δισ. ευρώ για τα νησιά: Διασυνδέσεις, «πράσινη» ενέργεια και ανανέωση στόλου στο επίκεντρο

Από τη Νάξο μέχρι το Αγαθονήσι και από τη Σίφνο έως την Ικαρία, η νησιωτική Ελλάδα προετοιμάζεται για μια μεγάλη «πράσινη» μετάβαση με τρία νέα ευρωπαϊκά ταμεία που φέρνουν έργα 8 δισ. ευρώ – με έμφαση στις διασυνδέσεις, τις ΑΠΕ και την ακτοπλοΐα.

Γιάννης Πάριος: Το θαλασσινό του ταξίδι με 16 τραγούδια-ανάσα Ελλάδας και καρδιάς (video)

Ο αγαπημένος ερμηνευτής παρουσίασε το νέο του άλμπουμ «Τα Θαλασσινά του Πάριου» με ένα αξέχαστο νησιώτικο γλέντι στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, με αναφορές στον πατέρα του, την καταγωγή του και τις ρίζες της μουσικής του πορείας.

Φινλανδία: Χάκα – Ίντερ Τούρκου, δεν… (Χ)αλιούνται στο 3.85!

Με αντίθετους στόχους αλλά κοινή διάθεση για… συμβιβασμό, η ισοπαλία «παίζει δυνατά» στο μεγάλο ματς της Veikkausliiga ανάμεσα σε Χάκα και Ίντερ Τούρκου.

Νάξος – Η Πηγή του Ακεψιμά: Το νερό που “μίλησε” στην ιστορία του νησιού

Ένα ταξίδι στο Φυλλαδάκι, στην ξεχασμένη πέτρινη πηγή του Αγίου Ακεψιμά, μέσα από τη μαρτυρία του Αντώνη Σαλτερή και την ευαισθησία του Γιώργου Καρνέζη.

Διακοπές στην Ευρώπη; Πρόσεξε τι φοράς, πού καπνίζεις και… πού πατάς!

Από το Πορτοφίνο μέχρι την Πράγα, νέοι κανόνες και τσουχτερά πρόστιμα περιμένουν τους απρόσεκτους ταξιδιώτες του καλοκαιριού.

Νάξος: “Σιωπή” στην τοπική κοινωνία, έφυγε πρόωρα ο Γεώργιος Λαΐος

Η Νάξος αποχαιρετά έναν νέο άνθρωπο με έντονη κοινωνική παρουσία και ανθρώπινη προσφορά – Κηδεύεται την Πέμπτη 3 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Κοιμητηρίου Άνω Λιοσίων

Ο παππούς της Σχοινούσας που δεν σταματά να χορεύει – Ο 92χρονος Γιώργος Κωβαίος ξανά στη Γιορτή Φάβας (video)

Με την εγγονή του στο πλευρό, ο Γιώργος Κωβαίος, 92 ετών, συγκίνησε και φέτος στη Γιορτή Φάβας της Σχοινούσας, κρατώντας ζωντανή την ψυχή της παράδοσης (video)

Νάξος – Κωμιακή: «Έφυγε» ο Δημήτρης Ιωάννου Καρούσης, θλίψη για τον αγαπημένο “Τζήμα”

Αποχαιρετισμός σε έναν ήσυχο και αγαπητό συγχωριανό που δεν ξέχασε ποτέ τον τόπο του – Το χωριό τον τιμά με συγκίνηση

Αμολήθηκαν τα θηρία να φάνε ακόμα ένα καπετάνιο

Η πρόσκρουση του Champion Jet 3 στην Πάρο φέρνει ξανά στο φως την επικινδυνότητα των λιμανιών και την ανάγκη για θεσμική στήριξη των πλοιάρχων – Όχι άλλο στοχοποίηση των ανθρώπων της θάλασσας

«Εκεί που η θάλασσα είναι ζωή» – Φόρος τιμής στους ναυτικούς της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων (video)

Με αφορμή τη Ναυτική Εβδομάδα, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τιμά με συγκίνηση τους ανθρώπους που ζουν, εργάζονται και αγαπούν τη θάλασσα (video)

Ο θρυλικός Σκοπελίτης: Το πλοίο που δεν ξέχασε ποτέ τις Μικρές Κυκλάδες (video)

Από το 1956 μέχρι σήμερα, ο Σκοπελίτης συνεχίζει να συνδέει ζωές και νησιά, με κάθε καιρό και σε κάθε ανάγκη – ένα συγκινητικό αφιέρωμα στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»

Η Σχοινούσα, η Δονούσα και η Ηρακλειά στο φως του ΣΚΑΪ – Εκεί που «υπάρχει Ελλάδα» (video)

Η εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα» ταξιδεύει ξανά στις Μικρές Κυκλάδες με ζωντανές εικόνες, ιστορίες ανθρώπων και χρώματα Αιγαίου που συγκινούν.

ΔΕΔΔΗΕ: Προσωρινή διακοπή ρεύματος αύριο Τετάρτη 2 Ιουλίου σε περιοχές της Νάξου

Σύντομη διακοπή ρεύματος νωρίς το πρωί σε Άγιο Γεώργιο, Παραλία, Στελίδα και άλλες περιοχές της Χώρας – Μια απαραίτητη τεχνική παρέμβαση για την ασφάλεια του δικτύου.

«Όπου Υπάρχει Ελλάδα»: Η Νάξος στο επίκεντρο της πρώτης εκπομπής του Ιουλίου (video)

Η Ευλαμπία Ρέβη και ο Γιώργος Κουρδής ξεκινούν τον Ιούλιο από τη Νάξο – Τοπία, πολιτισμός, προβλήματα και πρόσωπα στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων. (video)

Ο Κώστας Μακεδόνας στη Νάξο, μία καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη συναίσθημα και τραγούδι

Στις 16 Ιουλίου, το Γυμνάσιο Νάξου υποδέχεται τον Κώστα Μακεδόνα και τη Χριστιάνα Γαλιάτσου σε μια συναυλία με άρωμα Ελλάδας και μελωδίες που μιλούν στην ψυχή