Σάββατο, 7 Ιουνίου, 2025
ΑρχικήΠολιτικήΕλλάδα - Γ. Βρούτσης για Φουρθιώτη: ". Υπάλληλοι έρχονταν κλαίγοντας γιατί τους...

Ελλάδα – Γ. Βρούτσης για Φουρθιώτη: “. Υπάλληλοι έρχονταν κλαίγοντας γιατί τους έλεγε ότι θα τον προσκυνήσουμε”.

|

«Αυτός ο τύπος ήρθε στο γραφείο με μπράβους, κλωτσούσε πόρτες.  Είμαι έξω φρενών με αυτόν τον τύπο», λέει ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας,  Γιάννης Βρούτσης για τον “Εθνικο” παρουσιαστή και πλέον έχουμε πολιτικό ζήτημα…  

Από τις πρώτες πρωινές ώρες το είχαμε αναφέρει με την βοήθεια του Αλέξανδρου Αρβανιτά… Μείζον θέμα δημιουργείται στην Κυβέρνηση από την αποκάλυψη του πρώην υπουργού και νυν Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Κυκλάδων Γιάννη Βρούτση, ότι τηλεπαρουσιαστής που απασχολεί την δημοσιότητα το τελευταίο χρονικό διάστημα με την υπόθεση της ασφάλειιάς του από μία ντουζίνα αστυνομικούς εισέβαλε στο γραφείο του ενώ  ήταν Υπουργός και μαζί με μπράβους άρχισε να κλωτσάει πόρτες και καρέκλες και να απειλεί και υπαλλήλους… .

Το σημαντικότερο όμως και πλέον ανησυχητικό είναι πως ο πρωθυπουργός καρατόμησε τον Γιάννη Βρούτση, λίγο μετά την απειλή του συγκεκριμένου παρουσιαστή ότι «θα πάψει να είναι υπουργός εάν δεν του κάνει τα χατίρια»! 

Τι αναφέρει στην συνέντευξή του στην εφημερίδα Documento, ο Γιάννης Βρούτσης; “Eίμαι έξω φρενών με αυτόν τον τύπο. Ήρθε στο υπουργείο και κλοτσούσε πόρτες. Ήρθε με μπράβους. Απειλούσε γενικούς γραμματείς. Υπάλληλοι έρχονταν κλαίγοντας γιατί τους έλεγε ότι θα τον προσκυνήσουμε. Μιλάμε για παρακμή”.

Και τι είχε γίνει; Γιατί η αντίδραση του γνωστού τηλεπαρουσιαστή (σ.σ. η ΕΣΗΕΑ έχει αναφέρει ότι ο εν λόγω κύριος έχει πλαστή ταυτότητα δημοσιογράφου); Οι ελεγκτικές αρχές του υπουργείου εργασίας ανακάλυψαν μία μεγάλη απάτη εις βάρος του ΕΦΚΑ με εικονικές αμοιβές που ξαφνικά εκτοξεύθηκαν σε επίπεδα… Ροναλντίνιο, ενώ αφορούσαν μιστούς υπαλλήλων ραδιοφωνικού σταθμού. Οι μισθοί λοιπόν σε εταιρείες συμφερόντων του τηλεπαρουσιαστή, από 500 € έφτασαν τις …80.000 € μηνιαίως (!!) και έτσι το Δημόσιο έπρεπε να καταβάλει μέσω του προγράμματος «συνεργασία» δεκάδες χιλιάδες ευρώ στον συγκεκριμένο παρουσιαστεί και υπαλλήλους που εντέλει αποδεικνύονται αχυράνθρωποι.

Ο υπουργός αμέσως έδωσε εντολή να μην γίνει καμία πληρωμή και ετοίμασε τροπολογία η οποία διασφάλιζε το δημόσιο χρήμα από παρόμοιες απάτες. Με αποτέλεσμα ο τηλεπαρουσιαστής να μην εισπράξει ούτε ευρώ.

Αυτό που ακολούθησε όμως είναι έξω από κάθε φαντασία και το αποκαλύπτει ο ίδιος ο υπουργός Γιάννης Βρούτσης στην εφημερίδα Documento. Ο παρουσιαστής μαζί με μπράβους εισέβαλε στο γραφείο του στο υπουργείο και άρχιζε να κλωτσάει καρέκλες και πόρτες, εκβιάζοντας τον υπουργό για να πάρει πίσω την τροπολογία! Ο υπουργός αντέδρασε, αντιστάθηκε και τον πέταξε έξω. Φεύγοντας ο παρουσιαστής τον προειδοποίησε ότι οι ημέρες του στο υπουργείο είναι μετρημένες! Και επιβεβαιώθηκε! Λίγο αργότερα, ο υπουργός καρατομήθηκε σε έναν ανασχηματισμό απολύτως φωτογραφικό!

Στο μεσοδιάστημα ο τηλεπαρουσιαστής από εκπομπή που διαθέτει είχε διαλύσει κυριολεκτικά τον Γιάννη Βρούτση, σε μία επίθεση που παραπέμπει σε δολοφονία χαρακτήρα. Σε αντίθεση με τον διάδοχο του, κύριο Κώστα Χατζηδάκη ο οποίος έχει προνομιακή εμφάνιση στις παρακμιακές εκπομπές του συγκεκριμένου τηλεπαρουσιαστή.

Το μεγάλο ερώτημα όμως είναι πως τον ανασχηματισμό ορίζει και τους υπουργούς τους τοποθετεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Πως είναι δυνατόν λοιπόν ο τηλεπαρουσιαστής να είναι τόσο σίγουρος ότι ο Γιάννης Βρούτσης θα έφευγε από το υπουργείο εάν δεν του έκανε το χατίρι; Εάν δηλαδή δεν του επέτρεπε να ληστέψει δημόσιο χρήμα;

Περήφανοι που μας κυβερνάει ο Φουρθιώτης 

Ας δούμε τι αναφέρει και ο κος Βαξεβάνης σε ανάρτησή του στα social media   “Ο πρώην υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, με συνέντευξή του στο Documento ,  αποκαλύπτει συγκλονιστικές πράγματα με πρωταγωνιστή το «μάνατζερ» Μένιο Φουρθιώτη. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο, ανακάλυψε πως ο Φουρθιώτης και κάποιοι συνεργοί του, δήλωναν εν μέσω πανδημίας μισθούς 80.000 ευρώ, προκειμένου να εξασφαλίσουν την πληρωμή του 60% του μισθού από το Δημόσιο μέσω του προγράμματος «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ». Ο υπουργός επιχείρησε να σταματήσει την κομπίνα και τότε ο Φουρθιώτης εισέβαλε στο Υπουργείο με μπράβους και άρχισε να απειλεί τον Υπουργό, ενώ του υποσχέθηκε πως θα τον καρατομήσει.

Σε μερικές μέρες, ο Γιάννης Βρούτσης αποπέμφθηκε από το Υπουργείο. Τυχαίο; Αυτό πρέπει να το απαντήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Φουρθιώτης συνέχισε τη δράση του με κομπίνες και απάτες ψεύτικων πωλήσεων, που παρά τις καταγγελίες δεν «έβλεπε» η Αστυνομία, θεωρώντας πως δράστης είναι η Γεωργιανή καθαρίστρια του μάνατζερ και όχι ο ίδιος.

Η Αστυνομία μάλιστα παρείχε πολυπληθή φρουρά στο Φουρθιώτη, μηχανές, και θωρακισμένα αυτοκίνητα . Όταν δημοσιοποιήθηκε η προκλητική φύλαξη του μάνατζερ, (την ώρα μάλιστα που η ΕΛΑΣ αφαιρούσε αστυνομική προστασία από πραγματικούς στόχους), το Υπουργείο προχώρησε σε διάψευση των δημοσιευμάτων. Χρειάστηκε να συλληφθεί ο φωτορεπόρτερ του Documento ενώ φωτογράφιζε την αστυνομική συνοδεία που “δεν υπάρχει” για να ξεκινήσει το ξήλωμα του  πουλόβερ. Ο Χρυσοχοΐδης αφαίρεσε τελικώς τη φρουρά που “δεν υπήρχε”, κάνοντας έτσι την παραδοχή πως κακώς υπήρχε φρουρά.

Ταυτόχρονα αποκαλύπτεται, πως ο Φουρθιώτης κάνει χρήση πλαστής ταυτότητας δημοσιογράφου της ΕΣΗΕΑ . Για την χρήση της πλαστής ταυτότητας είναι ενήμερη η ίδια η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου με επιστολή ομολογία που  της έχει στείλει ο Φουρθιώτης, αλλά αντί να τον στείλει στον Εισαγγελέα για πλαστογραφία, κάνει πως δεν γνωρίζει.

Η χώρα μοιάζει όλο και περισσότερο με Κολομβία. Κανένας όμως δεν αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί. Υπάρχουν αστυνομικοί που έχουν υπογράψει έγγραφα με τα οποία πιστοποιούν πως ο Φουρθιώτης κινδυνεύει και αντί να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα με θέα την πόρτα της φυλακής, υπηρετούν σε καίριες θέσεις στο Σώμα.

Η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ παραμένει στη θέση της, ο πρωθυπουργός μας θυμίζει πως είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ζώων και όσοι πεθαίνουν από covid, μπορούν να είναι περήφανοι γιατί η χώρα κυβερνιέται. Από τον Φουρθιώτη φυσικά.

Περήφανοι που μας κυβερνάει ο Φουρθιώτης

Ο πρώην υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, με συνέντευξή του στο Documento ,…

Δημοσιεύτηκε από Kostas Vaxevanis στις Κυριακή, 4 Απριλίου 2021

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Πρώτη Ολυμπιάδα ανθρωποειδών ρομπότ στην Ολυμπία

Μια νέα εποχή για την τεχνητή νοημοσύνη και τον αθλητισμό

Εκτακτο – Olympic Air: Καθηλωμένο στο διάδρομο το αεροσκάφος λόγω προβλήματος στον κινητήρα

Εκτακτο.. Καθηλώθηκε αεροπλάνο της Olympic Air στον διάδρομο καθότι πήρε φωτιά ο κινητήρας του λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Νάξου

Νάξος – Σύλλογος Φιλωτιτών: Προσκύνημα στο Άγιον Όρος, μία πνευματική διαδρομή

Από το Φιλώτι στην «καρδιά» της Ορθοδοξίας – Ένα ταξίδι κατάνυξης και πνευματικής σύνδεσης με τις ιερές ρίζες της πίστης μας

Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος, αισθητός σε πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας

Ακολούθησε δόνηση 3,8 Ρίχτερ – Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ή τραυματισμοί

6ο Νηπιαγωγείο Νάξου: «Όλα τα παιδιά είναι Καλλιτέχνες» (φωτογραφίες)

Μια μοναδική έκθεση ζωγραφικής από τους μικρούς δημιουργούς του νηπιαγωγείου που απέδειξαν πως η Τέχνη δεν έχει ηλικία (φωτογραφίες)

Η Σίκινος επενδύει στον βιώσιμο τουρισμό με δημιουργία οργανισμού διαχείρισης προορισμού

Υπογράφηκε Μνημόνιο Συνεργασίας με το Υπουργείο Τουρισμού – Στόχος η ολοκληρωμένη και στρατηγική ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος του νησιού

ΓΕΩΘΗΡΑ ΜΑΕ: Το Ελικοδρόμιο Θηρασιάς, επανέρχεται στην υπηρεσία των πολιτών

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες αναβάθμισης – Έτοιμο να εξυπηρετήσει ανάγκες ΕΚΑΒ, Σωμάτων Ασφαλείας και Πολιτικής Προστασίας

Κατερίνα Μονογυιού: “Αναγκαία η Δίκαιη Αναμοριοδότηση των Σχολείων στις Κυκλάδες”

Παρέμβαση της Κατερίνας Μονογυιού για τη στήριξη των εκπαιδευτικών σε Θήρα και Νησιά – Έκκληση για άμεση αναθεώρηση μοριοδότησης με γνώμονα την ισότιμη εκπαίδευση

Με την Υπουργό Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη συναντήθηκε ο Φίλιππος Φόρτωμας

Συζητήθηκαν εκτενώς οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα νησιά των Κυκλάδων αναφορικά με ζητήματα εκπαίδευσης

Τα νησιά της σιωπής. Εκεί όπου ακόμα μπορείς να ακούσεις τον εαυτό σου – Ηρακλειά και Σίκινος ανάμεσά τους

Κι όμως υπάρχουν ακόμα νησιά στο Αιγαίο που δεν τα έχει αγγίξει η τουριστική λαίλαπα.

Νάξος – Μέλανες: Δύο (από τους τρείς) Κούρους αναμένεται να πάρουν το δρόμο για την υπό κατασκευή Νησίδα Μουσείων

Η απόφαση για τη μεταφορά δύο εκ των τριών ημίεργων Κούρων της Νάξου σε μουσειακό χώρο ανοίγει τον δρόμο για την προστασία και ανάδειξη μοναδικών μνημείων του αρχαίου ελληνικού κόσμου.

Νάξος: Πυρκαγιά σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο καθοδόν προς τη Χώρα

Με ψυχραιμία και συνεργασία πολιτών και Πυροσβεστικής αποφεύχθηκε σοβαρό περιστατικό στο δρόμο Γλυνάδου – Χώρας

“Να βουίξει το Αιγαίο”: Το νέο τραγούδι του Γιάννη Βιτζηλαίου γεμίζει νησιώτικο ρυθμό το καλοκαίρι μας (video)

Θάλασσα, μελωδία και χορός ενώνονται στο νέο τραγούδι του Γιάννη Βιτζηλαίου που υπόσχεται να μας ταξιδέψει στα γαλανά νερά του Αιγαίου.

Mission (Not) Possible: Νορβηγοί, με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από Νάξο “πιάστηκαν” στα σύνορα

ζευγάρι τουριστών αποφάσισε να... κάνει εξαγωγή ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, αλλά το ταξίδι τους σταμάτησε λίγο πριν τη "μεγάλη έξοδο".

Κουφονήσια – “Γιορτή Ψαρά”: Μια νύχτα αφιερωμένη στους ανθρώπους της θάλασσας (video)

Παράδοση, διάλογος και κοινότητα ενώθηκαν στη Γιορτή του Ψαρά στα Κουφονήσια, με την παρουσία τοπικών αρχών και ανθρώπων που κρατούν ζωντανό το νησιωτικό μας πνεύμα.

Η 15χρονη Τόνια Κορρέ από τη Νάξο κατακτά τις πίστες των Βαλκανίων!

Με εντυπωσιακές επιδόσεις στο BMU στις Σέρρες, η νεαρή αναβάτρια ανεβαίνει στο βάθρο και στοχεύει σε διεθνείς διακρίσεις.

Θηρασία: Σημαντική ανακάλυψη (σφραγίδες) που αλλάζει την ιστορία της γραφής στο Αιγαίο

Σφραγίδες 4.500 ετών φέρνουν στο φως ένα άγνωστο κεφάλαιο επικοινωνίας και εμπορίου ανάμεσα σε Κυκλαδικά νησιά – Με προέλευση από τη Νάξο το πήλινο αγγείο

Νάξος – Κόρωνος: Μια προσφορά από καρδιάς στη μνήμη του Νικόλα Μανωλά

Οι γονείς των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Κορώνου Νάξου ευγνωμονεί την οικογένεια του Νικόλα Μανωλά για μια δωρεά που θα δώσει φωνή στις μαθητικές εκδηλώσεις

Νάξος – “Φάρος του Αλυκού”: Θαλασσινές λιχουδιές με την υπογραφή του Σταμάτη Μαργαρίτη

Μια ξεχωριστή συνεργασία με τον ψαρά Σταμάτη Μαργαρίτη και τη Φάρμα Ρότα δίνει άλλη νοστιμιά στο καλοκαίρι στο Αλυκό.

Νάξος: Η μουσική στήνει σκηνή στο Χαλκί, η Ευρωπαϊκή Γιορτή επιστρέφει για 12η χρονιά!

Ρυθμοί, χαμόγελα και παλμός στο πιο μελωδικό διήμερο του καλοκαιριού – 21 & 22 Ιουνίου, το Χαλκί γίνεται η καρδιά της μουσικής στη Νάξο.