Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΣτοίχημαΣτοίχημα - Μουντιάλ 2022: Μετά από εξήντα χρόνια ήρθε η ώρα της...

Στοίχημα – Μουντιάλ 2022: Μετά από εξήντα χρόνια ήρθε η ώρα της νίκης;

|

Εθνική ομάδα της Σερβίας με ενδεκάδα, μεικτή Bundesliga και Serie A… Και ο Νίκος Μποζιονέλος μας αναλύει την αναμέτρηση απόψε με την Πορτογαλία όπου οι οικοδεσπότες αγνοούν τη νίκη από το 1960 (!!!)

Σε public bet εξελίσσεται η μη ήττα της Τουρκίας, αλλά και το over, με τη Νορβηγία στην ουδέτερη Μάλαγα της Ισπανίας. Ναι, 4-2 την Ολλανδία, δεν το παραβλέπεις αλλά αφενός… ποιος Φρανκ ντε Μπουρ, ο Μιχάλης Γρηγορίου της Ολλανδίας; Αφετέρου, οι γείτονες προηγήθηκαν τυχερά, έβαλαν το δεύτερο με πέναλτι, βρήκαν και το τρίτο με μακρινό σουτ ενώ οι «οράνιε» έχαναν ευκαιρίες (20-8 οι τελικές), ΟΚ τους βγήκαν όλα.

Σαφώς πιο σοβαρή ομάδα η Νορβηγία, με πλάνο και λογική, αναλογιστείτε ότι με το Γιβραλτάρ κράτησαν δυνάμεις αρκετοί βασικοί (ο Χάαλαντ έπαιξε μόνο μια ώρα ενώ αρκετοί από ένα ημίχρονο).

Σε άλλο ματς για στοίχημα προγνωστικά απόψε, η Σερβία υποδέχεται (21:45) στο Βελιγράδι την Πορτογαλία στο πλέον αμφίρροπο ματς της βραδιάς. Οι «πλάβι» άφησαν υποσχέσεις στο μεσοβδόμαδο 3-2 επί της Ιρλανδίας, μεταξύ τους φαίνεται πως θα κριθεί η δεύτερη θέση του ομίλου. Ο Βλάοβιτς και, δις, ο Μίτροβιτς σκόραραν για την ανανεωμένη ομάδα του Ντράγκαν Στοΐκοβιτς που παρατάσσεται με ενδεκάδα «λεγεωνάριων»: ουδείς βασικός παίζει εκτός συνόρων, οι περισσότεροι αγωνίζονται σε ομάδες της Bundesliga και της Serie A. Η Πορτογαλία ως και το Αζερμπαϊτζάν με το… κλασικό του Φερνάντο Σάντος, 1-0 νίκησε ενώ ο Μπρούνο Φερνάντες μπήκε ως αλλαγή για να ξεκινήσει βασικός απόψε.

Εντυπωσιακό ότι οι Σέρβοι δεν έχουν νικήσει ποτέ την Πορτογαλία (0-3-3) μετά τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, η οποία είχε επιβληθεί για τελευταία φορά των Ιβήρων το… 1960. Όχι πως η παράδοση παίζει μεγάλο ρόλο στα προκριματικά, αλλά βρήκα αφορμή και το ανέφερα.

 

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Γερμανία – Σλοβενία: Διπλασιάζει ο Λούκα… Λουκ!

Η «μάχη» των προημιτελικών στο Eurobasket 2025 με το βλέμμα στραμμένο στον Σλοβένο σούπερ σταρ – η Γερμανία παραμένει φαβορί για το χρυσό.

Βράβευση των νέων φοιτητών από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Η εκδήλωση-θεσμός πραγματοποιείται για 7η χρονιά, με τη συμμετοχή πανεπιστημιακών, εκπαιδευτικών και εκπροσώπων της νέας γενιάς

Επίτιμος δημότης Ανάφης ο Μάριος Ηλιόπουλος

Ο ιδιοκτήτης της Seajets και πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ τιμήθηκε για την προσφορά του στις Κυκλάδες και την ενίσχυση της νησιωτικής κοινωνίας

Νάξος – Απόλλωνας: Ασφαλιστικά μέτρα και αγωγή πολιτών για τον ΒΙΟ.ΚΑ.

Πολίτες ζητούν την άμεση παύση λειτουργίας του βιολογικού καθαρισμού που εδώ και τρεις δεκαετίες ρυπαίνει τον κολυμβητικό όρμο – Παράλληλες αναφορές σε υπερτουρισμό και αδυναμία υποδομών

Γιάννης Βρούτσης: «Η Ελλάδα είναι παγκόσμια δύναμη στο μπάσκετ – Διεκδικούμε το Final Four της Euroleague»

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού μίλησε για την πρόκριση της Εθνικής στα ημιτελικά του Eurobasket και για τη μεγάλη προσπάθεια να φιλοξενήσει η Αθήνα το Final Four.

Η Ένωση Γονέων Πάρου κρούει τον κώδωνα: Σοβαρά προβλήματα σε Γυμνάσιο Παροικίας και Δημοτικό Αγκαιριάς

Με επιστολή προς τον Δήμο, ζητούνται άμεσες παρεμβάσεις σε καθαριότητα, φθορές και εξοπλισμό, ώστε η σχολική χρονιά να ξεκινήσει με αξιοπρέπεια.

Στη Δράμα κάνει πρεμιέρα σήμερα το ντοκιμαντέρ «Σμύριδα, μάρμαρο και αμπέλι» με επίκεντρο τη Νάξο (video)

Η μικρού μήκους ταινία του Ορέστη Ρούσκα καταγράφει ιστορίες ανθρώπων που αντιστέκονται στον υπερτουρισμό και δείχνουν τον δρόμο για έναν βιώσιμο τουρισμό στο νησί.

Λιμάνι Πάρου: Ο Αύγουστος των ρεκόρ – 366.812 επιβάτες και 40.710 οχήματα έκαναν… απόβαση!

Η τουριστική «καρδιά» της Πάρου χτύπησε δυνατά, με το λιμάνι να καταγράφει ιστορικά υψηλά σε επιβάτες και οχήματα, επιβεβαιώνοντας τη διαρκή άνοδο του νησιού.

Νάξος – Απόλλωνας: 109 πράσινα χελωνάκια ξεκίνησαν το πρώτο τους ταξίδι στο Αιγαίο (video)

Μια μαγική στιγμή για κατοίκους και επισκέπτες, με τη συμβολή όλων στην προστασία των μικρών Chelonia mydas. (video)

Νάξος: Εκδοση ψηφίσματος και ομόφωνη στήριξη στον δήμαρχο Καισαριανής και τα μέλη του ΔΣ

Το ΔΣ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων ζητά ανάκληση της δίωξης, κατάργηση της «διάταξης Βορίδη» και ενίσχυση των δήμων με προσωπικό και χρηματοδότηση.

Η Παπαβασιλείου αλλάζει όψη: Έρχεται η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων στη Νάξο

Μετά την «παύση» λόγω σεισμών, ξεκινούν τα έργα υπογείωσης καλωδίων και ανακατασκευής πεζοδρομίων – Προϋπολογισμός 2,15 εκατ. ευρώ.

Εκτακτο – Νάξος: Φωτιά στο ύψος του Τιμίου Σταυρού, στο δρόμος προς Γαλήνη

Φωτιά σε εξέλιξη στον επαρχιακό δρόμο Νάξου - Εγγαρών στο ύψος του Τιμίου Σταυρού

Μείωση ΦΠΑ κατά 30% σε νησιά με λιγότερους από 20.000 κατοίκους – Εκτός σχεδιασμού οι Κυκλάδες

Η εξαγγελία από τη ΔΕΘ και ο πίνακας με τα νησιά που εντάσσονται - Δείτε ποια νησιά εντάσσονται και συνολικά κερδισμένοι είναι 67.000 κάτοικοι

ΑΜΠΕΛΙΦΕΣΤ 2025: Η Νάξος γιορτάζει με κρασί, μουσική και χορό στον αμπελώνα Τρανάμπελο

Δύο βραδιές (5 & 6 Σεπτεμβρίου) γεμάτες ρυθμούς, γεύσεις και φεγγαρόλουστες εμπειρίες στο πιο μεθυστικό φεστιβάλ του Αιγαίου.

Νάξος – Κεραμωτή: Εφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της κοινότητας, Εμμανουήλ Φακίνος

Μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία για την ξαφνική απώλεια του Προέδρου της Κεραμωτής, που υπήρξε σύμβολο ανθρωπιάς και προσφοράς. - Σήμερα η εξόδιος ακολουθία

«Βιώσιμες Κυκλάδες»: Το Φιλώτι της Νάξου στο πρώτο ντοκιμαντέρ της Πρωτοβουλίας για τη Δημοσιογραφία (video)

Η καρδιά της κτηνοτροφίας, η κρίση νερού και η μάχη για διατήρηση της ταυτότητας

Ι. Μητρόπολη Παροναξίας: «Η Μονή Τιμίου Σταυρού Σαγκρίου δεν είναι χώρος εκδηλώσεων αλλά ιερός τόπος λατρείας»

Με σκληρή ανακοίνωση, η Μητρόπολη Παροναξίας απαντά σε δημοσιεύματα για το Φεστιβάλ Νάξου, θέτοντας ζήτημα σεβασμού της ιστορικότητας και ιερότητας της Μονής.

Το «Τσικάλι» της Νάξου: Εκεί όπου το μαγειρείο γίνεται εμπειρία

Σπιτικά φαγητά, ντόπιες πρώτες ύλες και η τέχνη του σεφ Διομήδη Ανέστη σε ένα μαγειρείο που μυρίζει Ελλάδα και θαλασσινή αύρα Αιγαίου.

Μ. Κουτουλάκης: «Ιστορική μείωση ΦΠΑ 30% στα νησιά έως 20.000 κατοίκους»

Ο Γενικός Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής σχολιάζει τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και μιλά για «μια νέα αρχή» στην ολοκληρωμένη νησιωτική πολιτική.