Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΚοινωνίαΑμοργός - Κέντρο Υγείας: Ανοιξαν δύο θέσεις γιατρών

Αμοργός – Κέντρο Υγείας: Ανοιξαν δύο θέσεις γιατρών

|

Άνοιξαν δύο θέσεις ιατρών στην Αμοργό – Ποιες οι ειδικότητες και πως μπορούν να επικοινωνήσουν

Σε προσλήψεις με τριετή σύμβαση δυο (2) ιατρών θα προβεί το Κέντρο Υγείας Αμοργού. Η 2η ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου ενέκρινε την κάλυψη θέσεων ειδικότητας Παιδιατρικής και Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας.

Οι ιατροί προσλαμβάνονται για τρία (3) έτη με βαθμό και μισθό Επιμελητή Β. Επιπλέον η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Αμοργού επιδοτούν οικονομικά τους ιατρούς που θα προσληφθούν.

Η πλήρωση των θέσεων είναι ζωτικής σημασίας για την υγειονομική θωράκιση της Αμοργού και της προσφοράς πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στους κατοίκους του νησιού

Συγκεκριμένα για την πρώτη θέση που θα καλυφθεί θα δοθεί ετήσιο επίδομα 11000€. Για τη δεύτερη θέση θα δοθεί ετήσιο επίδομα 6000€. Η οικονομική ενίσχυση αποτελεί ένα κίνητρο προσέλευσης και επιλογής για την Αμοργό ώστε να καλυφθούν οι θέσεις που θα αναβαθμίσουν την παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες προς τους κατοίκους του νησιού.

Καλούμε τους ενδιαφερόμενους Ιατρούς να καταθέσουν ΑΜΕΣΑ αίτηση και να εγγραφούν στο σχετικό κατάλογο της 2ης ΥΠΕ, δηλώνοντας προτίμηση το Κέντρο Υγείας Αμοργού ώστε να προχωρήσει τάχιστα η πρόσληψή τους.

Θα ασκήσουν το λειτούργημα τους σε ένα πανέμορφο και φιλόξενο τόπο. Η Αμοργός είναι απόλυτα ασφαλής, κατάφερε εν μέσω της παγκόσμιας πανδημίας να παραμείνει ένας covidfree προορισμός. Είναι επιλογή και για να ζήσει μια νέα οικογένεια, καθώς υπάρχουν όλες οι βαθμίδες εκπαίδευσης και όλες οι προϋποθέσεις για μια ποιοτική ανάπτυξη των παιδιών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες:

– Στη 2η ΔΥΠΕ. Στην κα Γκόγκου, υπεύθυνη για ΚΥ Αμοργού, τηλ 2132004318, κα Σφυρή και Τσίτσου, υπεύθυνες για επικουρικούς ιατρούς τηλ 2132004332, 2132004244

– Κέντρο Υγείας Αμοργού, τηλ 2285071207

– Αρμόδια αντιδήμαρχος για θέματα υγείας κα. Δεσποτίδη Καλλιόπη Τηλ:6939412115


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Διάκριση για τη Μαρία Δ. Πρασίνου από τη Δονούσα στο Συνέδριο ORCA 2025

Η νέα ερευνήτρια απέσπασε το Βραβείο Νεανίδων Επιστήμονα ORCA Nathan Cochrane στο Leeds.

«Ευγνωμοσύνη»: Έκθεση γλυπτικής & ζωγραφικής στο Κάστρο της Νάξου

Ο Νίκος Κανάκης και η Χρύσα Δημητροκάλλη παρουσιάζουν έργα με άξονα τον άνθρωπο, τη φύση και τις αξίες της ζωής.

Κατερίνα Μουστάκη: «Δεν αξίζουν αυτά τα παιδιά να κάνουν μάθημα σε σάπια κοντέινερ»

Σκληρή τοποθέτηση της Κατερίνας Μουστάκη για τις συνθήκες στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Νάξου και αιχμές κατά του Αντιδημάρχου Παιδείας Φώτη Μαυρομμάτη.

ΑΠΑΣ Νάξου: Όλα τα παιδιά στο κλειστό – Νέο ξεκίνημα για τις Ακαδημίες

Η ομάδα μπάσκετ της Νάξου γράφει ιστορία, προσφέροντας στις Ακαδημίες της αποκλειστική πρόσβαση στο κλειστό γήπεδο «Δ. Περιστεράκης».

Μύκονος: Εξαρθρώθηκε σπείρα που «χτυπούσε» τουριστικά καταλύματα, “κέρδη” άνω των 200.000 ευρώ (!!!)

Τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν για κλοπές άνω των 200.000 ευρώ – Κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες πολλά από τα κλοπιμαία.

Σαντορίνη: Διακοπή στο δίκτυο ηλεκτροδότησης λόγω τεχνικών εργασιών

Η διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7, τη Δευτέρα 8 Και την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου σε αρκετές περιοχές του νησιού

Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης: «Έρχεται η εβδομάδα του Φθινοπώρου που το νησί πάλλεται στον ρυθμό της αγάπης»

Από τις 4 έως τις 12 Οκτωβρίου το νησί της Σαντορίνης ζει ξανά τη μεγάλη γιορτή της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Η Παπαβασιλείου αλλάζει όψη: Έρχεται η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων στη Νάξο

Μετά την «παύση» λόγω σεισμών, ξεκινούν τα έργα υπογείωσης καλωδίων και ανακατασκευής πεζοδρομίων – Προϋπολογισμός 2,15 εκατ. ευρώ.

Τα Καπετανέικα επιστρέφουν στη Νάουσα – Μια γιορτή θάλασσας και μνήμης

Για 9η χρονιά, τα ξύλινα σκαριά τιμούν τον Κώστα Γουζέλη και αναβιώνουν την παράδοση της ναυτικής Ελλάδας στον κόλπο της Νάουσας.

Φ. Μαυρομμάτης: Σε εξέλιξη οι εργασίες αναβάθμισης στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Νάξου (photos)

Παρεμβάσεις σε δάπεδο και τουαλέτες ΑμεΑ – Στόχος η βελτίωση των υποδομών και η κάλυψη των αναγκών μαθητών και εκπαιδευτικών.

Εκτακτο – Νάξος: Φωτιά στο ύψος του Τιμίου Σταυρού, στο δρόμος προς Γαλήνη

Φωτιά σε εξέλιξη στον επαρχιακό δρόμο Νάξου - Εγγαρών στο ύψος του Τιμίου Σταυρού

ΔΕΔΔΗΕ – Νάξος: Διακοπή ρεύματος το πρωί της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου, δείτε τις περιοχές

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω τεχνικών εργασιών σε κεντρικές περιοχές της Χώρας Νάξου.

Blue Star Naxos: Φήμες για πώληση σε καναδική εταιρεία – Τι απαντά η Attica Group

Συζητήσεις στην ακτοπλοϊκή πιάτσα για τίμημα 36 εκατ. ευρώ – Η ιστορία του πλοίου που έγινε «σύμβολο» για τις Κυκλάδες

Νομική εκπροσώπηση για την «Αξιώτισσα» – Κ. Παπαδάκης: «Δεν θα περάσει ο εκφοβισμός και η συκοφαντία»

Ο γνωστός δικηγόρος αναλαμβάνει την υπόθεση της ταβέρνας στη Νάξο που βρίσκεται στο επίκεντρο διεθνούς εκστρατείας συκοφαντιών και απειλών.

Νάξος: Έντονες αντιδράσεις για την ακύρωση μίσθωσης ακινήτου και το μέλλον σχολικών μονάδων (video)

Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο με αιχμές για «σπατάλη» 120.000 ευρώ, προτάσεις για τρεις νέες σχολικές μονάδες και διαφωνίες για το Δικαστικό Μέγαρο.

ΑΜΠΕΛΙΦΕΣΤ 2025: Η Νάξος γιορτάζει με κρασί, μουσική και χορό στον αμπελώνα Τρανάμπελο

Δύο βραδιές (5 & 6 Σεπτεμβρίου) γεμάτες ρυθμούς, γεύσεις και φεγγαρόλουστες εμπειρίες στο πιο μεθυστικό φεστιβάλ του Αιγαίου.

Νάξος: «Μαμά με καρότσι σε πόλη αφιλόξενη», η κραυγή αγωνίας μιας νέας μητέρας

Το σχόλιο του Στράτου Φουτάκογλου και η ανοιχτή επιστολή μαθήτριας του που φωτίζει την αδιαφορία για πεζούς, μητέρες και ΑμεΑ

Νάξος: Διαδικτυακή επίθεση από Ισραηλινούς στη «Ταβέρνα Αξιώτισσα»

Μετά το επεισόδιο της 25ης Αυγούστου, το εστιατόριο δέχεται συντονισμένη επίθεση με fake reviews από το εξωτερικό, ενώ ο ιδιοκτήτης καταγγέλλει έλλειψη προστασίας από την Google.

Kεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο για το περιστατικό στη Νάξο «Σκηνές πογκρόμ του 19ου αιώνα»

Σκληρή ανακοίνωση του ΚΙΣ για τον αντισημιτισμό στην Ελλάδα – Κάνει λόγο για υπονόμευση της δημοκρατίας και καλεί σε μηδενική ανοχή στη ρητορική μίσους.

Νάξος – «Αξιώτισσα»: Η απάντηση των ιδιοκτητών μετά το περιστατικό με Βρετανούς πελάτες και την … στόχευση της Κυβέρνησης

Οι ιδιοκτήτες της γνωστής ταβέρνας στη Νάξο καταγγέλλουν οργανωμένη συκοφαντική εκστρατεία και δηλώνουν αποφασισμένοι να υπερασπιστούν την αξιοπρέπειά τους.