Τρίτη, 19 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήΟικονομίαΝάξος - Φιλώτι: Η Grant Thornton "λέει αντίο" στον Θέμη Λιανόπουλο

Νάξος – Φιλώτι: Η Grant Thornton “λέει αντίο” στον Θέμη Λιανόπουλο

|

Ανακοίνωση εξέδωσε η εταιρεία  Grant Thornton σχετικά με τον θάνατο του Ναξιώτη (από το Φιλώτι) Θέμη Λιανόπουλου – Πότε είναι η εξόδιος ακολουθία

Η Grant Thornton με ιδιαίτερη θλίψη ανακοίνωσε ότι χθες, Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021, έφυγε από τη ζωή ο Θέμης Λιανόπουλος, σύμβουλος Διοίκησης και επικεφαλής του τμήματος Tax & Outsourcing της εταιρείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Θέμης Λιανόπουλος ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας της Grant Thornton, πρωτοπόρος σε θέματα φορολογικού ενδιαφέροντος και γενναιόδωρος σε όσους είχαν το προνόμιο να συνεργαστούν μαζί του. Διαθέτοντας μία επαγγελματική εμπειρία 40 ετών, εντάχθηκε στην οικογένεια της Grant Thornton το 2012, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη του φορολογικού τμήματος της εταιρείας μας και τη διαμόρφωση του στα υψηλά επίπεδα που βρίσκεται σήμερα.

Η μακρά και επιτυχημένη πορεία του, καθώς και η πολυετής εμπειρία του, έδωσαν μία ξεχωριστή πνοή στην Grant Thornton, με τον ίδιο να αποτελεί αρωγό στην ευρύτερη ανάπτυξή της. Επαγγελματίας υψηλότατου επιπέδου ο ίδιος, απολάμβανε την εκτίμηση των κορυφαίων επαγγελματιών του χώρου και την αφοσίωση δυναμικών επιχειρηματιών και στελεχών.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα, Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021, στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών, σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Η οικογένεια, αντί στεφάνων, παρακαλεί όποιον επιθυμεί, να κάνει δωρεά στην Ομάδα Αιγαίου, της οποίας μέλος ήταν ο Θέμης Λιανόπουλος (Λογαριασμός Alpha Bank GR 400140 1050 1050 02002015130), εις μνήμην του.

Η οικογένεια της Grant Thornton εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Σαντορίνη: Οργάνωση δράσης για τη στέγαση των Εκπαιδευτικών στο νησί

Ο Δήμος Θήρας συνεχίζει την πρωτοβουλία στήριξης, καλώντας ιδιοκτήτες ακινήτων να διαθέσουν κατοικίες για τους εκπαιδευτικούς του νησιού.

Εκτακτο: Δυστύχημα με έναν νεκρό στη πόλη της Νάξου

Νάξος και δυστύχημα με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία στη πόλη της Νάξου -τι συνέβη;

Νάξος: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ηλικιωμένος από τη θάλασσα

Χθες το απόγευμα σε περιοχή της Ανατολικής Νάξου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ηλικιωμένος ενώ είχε πάει για ψάρεμα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Προς απευθείας συνομιλίες Ζελένσκι – Πούτιν μετά τις συναντήσεις στον Λευκό Οίκο

Ο Ντόναλντ Τραμπ μιλά για προετοιμασίες τετ α τετ, ενώ το θέμα της κατάπαυσης πυρός παραμένει θολό.

Ο Μάρκος Καφούρος στην Κύθνο για τον Δεκαπενταύγουστο και συναντήσεις με φορείς του νησιού

Θρησκευτικές εκδηλώσεις, επαφές με τη Δημοτική Αρχή και επισκέψεις σε τοπικές παραγωγικές μονάδες – Στο επίκεντρο τα θέματα ακτοπλοΐας, υγείας και πρωτογενούς τομέα.

Μίκης Θεοδωράκης: «Μια Θάλασσα Μουσικής» στην πλατεία Τριπόδων

Μουσικοχορευτική βραδιά αφιερωμένη στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη από τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Νέων Τριπόδων, στο πλαίσιο του Έτους Μίκη Θεοδωράκη.

Στήριξη στους εκπαιδευτικούς: Ο Δήμος Θήρας αναζητά ξανά στέγη για τους δασκάλους και καθηγητές

Για 3η χρονιά Δήμος, Ένωση Γονέων και ΕΛΜΕ Θήρας ενώνουν δυνάμεις ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή έναρξη της σχολικής χρονιάς στη Σαντορίνη.

Συζητήθηκε στο ΣτΕ η αίτηση αναστολής για το «Πράσινο Σημείο» στη Νάουσα Πάρου

Ο Δήμος Πάρου υπερασπίστηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας το έργο που στοχεύει στη βιώσιμη διαχείριση αποβλήτων και την προστασία του περιβάλλοντος.

Πιστοποιήσεις καταλληλότητας για 8 παιδικές χαρές σε Νάξο και Μικρές Κυκλάδες

Με απευθείας ανάθεση σε εξειδικευμένη εταιρεία προχωρά ο Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στη διαδικασία ελέγχου και πιστοποίησης των παιδικών χαρών σε Νάξο, Φιλώτι, Απείρανθο, Κουφονήσι και άλλες κοινότητες.

Γερασμένα και ανεπαρκή τα λιμάνια των νησιών, SOS από τους πλοιάρχους, στο επίκεντρο το λιμάνι της Νάξου

Κατασκευασμένα πριν από 40-50 χρόνια, τα περισσότερα λιμάνια αδυνατούν να καλύψουν τις σημερινές τουριστικές ανάγκες – Σοβαρά προβλήματα σε Νάξο, Πάρο, Τήνο, Λέρο και Σαντορίνη.

Κυκλοφοριακό χάος στο Χαλκί Νάξου: Εικόνες αγανάκτησης και πλήγμα στον τουρισμό

Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, εγκλωβισμένοι οδηγοί και επισκέπτες – Ζητούνται λύσεις για υποδομές και συγκοινωνία στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων

Εκτακτο: Δυστύχημα με έναν νεκρό στη πόλη της Νάξου

Νάξος και δυστύχημα με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία στη πόλη της Νάξου -τι συνέβη;

Εκτακτο: Φωτιά στον ΧΥΤΑ της Νάξου

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα ενημέρωση για φωτιά στο ΧΥΤΑ της Νάξου

Πολυχρόνης Ραπτάκης, πλοίαρχος “Blue Star Naxos”: «Στην ακτοπλοΐα είμαστε πολύ πίσω σε σχέση με το εξωτερικό» (video)

Τι λέει για τις ελλείψεις στις υποδομές, τις “ουρές” στα λιμάνια και τη βοήθεια του Blue Star Delos σε ιστιοπλοϊκό με Γάλλους τουρίστες (video)

Αγ. Προκόπιος Νάξου: Όταν οι αμμοθίνες γίνονται… πάρκινγκ και η Natura απλώς κοιτά

Η οργισμένη ανάρτηση του Λεωνίδα Μαγκανάρη για την καταστροφή στον Άγιο Προκόπιο φέρνει ξανά στο φως το ετήσιο δράμα των προστατευόμενων περιοχών που γονατίζουν κάτω από τις ρόδες και την αδιαφορία.

Νάξος: H “βασίλισσα των Κυκλάδων” αύριο (17/08) θα μας μαγέψει …χωρίς πυξίδα (video)

Η Πηνελόπη και ο Γιάννης έδεσαν στο λιμάνι, άφησαν την καρδιά τους ελεύθερη και αφέθηκαν στη μαγεία ενός τόπου που σε καλεί να τον ανακαλύψεις ξανά και ξανά.

Νάξος: Εγγαρίτικο πανηγύρι με κέφι και παράδοση (video)

Χορός, μουσική και τραγούδια μέχρι το πρωί στο πανηγύρι του Συλλόγου Εγγαριτών «Άγιος Τρύφων», με τον Νίκο Οικονομίδη και κορυφαίους καλλιτέχνες.

Συλλήψεις δύο εργαζομένων για την πυρκαγιά στη Νάξο, αυτανάφλεξη η αιτία

Δύο εμπλεκόμενοι με το χώρο του ΧΥΤΑ συνελήφθησαν ενώ βοήθησαν στην κατάσβεση – Ερωτήματα για την εφαρμογή του Νόμου και την έλλειψη μέτρων ασφαλείας.

Νίκος Οικονομίδης & Κυριακή Σπανού: 15 Αυγούστου και πάλι στις Εγγαρές με νησιώτικο ρυθμό

Το καθιερωμένο συναπάντημα μουσικής, χορού και συγκίνησης επιστρέφει στις Εγγαρές για μια νύχτα που θα μείνει αξέχαστη.

Νάξος: Όταν η “βασίλισσα των Κυκλάδων” σε μαγεύει χωρίς πυξίδα (photos)

Η Πηνελόπη και ο Γιάννης έδεσαν στο λιμάνι, άφησαν την καρδιά τους ελεύθερη και αφέθηκαν στη μαγεία ενός τόπου που σε καλεί να τον ανακαλύψεις ξανά και ξανά.