Κυριακή, 6 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήLifestyleΕλλάδα: Αννα Βίσση σε Δέσποινα Βανδή: Θέλω να ματώσεις.....(video)

Ελλάδα: Αννα Βίσση σε Δέσποινα Βανδή: Θέλω να ματώσεις…..(video)

|

Βανδή-Βίσση ή Βίσση – Βανδή έλυσαν τα 25 χρόνια κόντρας με ένα πεταχτό φιλί στο στόμα (video)

Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση ή Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή…. συναντήθηκαν χθες το βράδυ για πρώτη φορά τηλεοπτικά, στο πλατό του J2US και… έλυσαν τις διαφορές τους τραγουδώντας μαζί μεγάλες τους επιτυχίες.

Συνάντηση που έγινε με την ευκαιρία του τηλεοπτικού σόου Just the two of us (OPEN) με νικητές τον Νάσο Παπαργυρόπουλο και τη Ζόζεφιν… και ελάχιστα ασχολήθηκαν με το συγκεκριμένο δίδυμο… Ο λόγος; Η συνάντηση Άννας – Δέσποινας…

Μπορεί να μην είχαν ανταλλάξει προσωπικά κουβέντα όλα αυτά τα χρόνια, όμως η φημολογούμενη μεταξύ τους κόντρα συντηρούνταν. Κόντρα που λέγεται ότι ξεκίνησε από μία δήλωση της Δέσποινας Βανδή τον… προηγούμενο αιώνα («Η Βίσση είναι 30 χρόνια στο τραγούδι κι εγώ δεν είμαι ακόμη 30 χρονών») και συνεχίστηκε έως πρόσφατα όταν και ουσιαστικά βρέθηκαν κάτω από την ίδια δισκογραφική στέγη…

Και χθες στο πλατό του J2US μπήκε το τέλος, όπου συνυπήρξαν και τραγούδησαν παρέα.  Μάλιστα, η ατάκα της Άννας Βίσση προς την Δέσποινα Βανδή όταν την κάλεσε στην σκηνή, «θέλω να έρχεσαι αργά … να ματώσεις» έδωσε το έναυσμα για ουκ ολίγα σχόλια….

Και η αλήθεια είναι ότι όταν βρέθηκαν στη σκηνή αμφότερες έδειξαν ότι μπορούν να λειτουργήσουν μαζί… Χημεία πολύ δυνατή και τα τραγούδια κύλισαν σαν νερό…. Στο τέλος δε έκλεισαν και με ένα πεταχτό φιλί στο στόμα. (το 18:48 του βίντεο)

Ο Νίκος Κοκλώνης – υποψήφιος πλέον για το Νόμπελ Ειρήνης – εξήγησε ότι Άννα Βίσση Δέσποινα Βανδή είχαν συναντηθεί πριν από λίγες ημέρες στο σπίτι του. Εκεί βρισκόταν ήδη η Δέσποινα Βανδή και λίγο αργότερα ήρθε και η Άννα Βίσση. Με την ατάκα της «η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη» φαίνεται ότι έσπασε ο πάγος και μετά από δύο λεπτά, όπως αποκάλυψε ο Κοκλώνης Βανδή, Βίσση μιλούσαν σαν φίλες από τα παλιά.

vissi_1_2_3_4_5_6_7_8_9_10.jpg

Η Άννα Βίσση, μετά το δημόσιο “ευχαριστώ” της Δέσποινας Βανδή από το stage του σόου, θέλησε και εκείνη με τη σειρά της να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της γι’ αυτή τη μουσική συνάντηση. Τα ξημερώματα λοιπόν, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανέβασε ένα τρυφερό στιγμιότυπό της με τη Δέσποινα και έγραψε στη λεζάντα:

«Ήταν αληθινό. Ήμασταν και οι δύο χαρούμενες. Σ’ ευχαριστώ Δέσποινα», έγραψε χαρακτηριστικά η μεγάλη σταρ, εκδηλώνοντας τα πραγματικά συναισθήματά της για αυτή τη μουσική συνάντηση.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Η Ρίκα Μάασε ενισχύει τον Α.Ο. Θήρας, μία διεθνής μεταγραφή με βλέμμα στο μέλλον

Η ταλαντούχα Γερμανίδα διαγώνια, με πλούσια εμπειρία σε Ελλάδα και Ευρώπη, έρχεται στη Σαντορίνη για να δώσει δύναμη και ποιότητα στην επίθεση του Α.Ο. Θήρας για τη σεζόν 2025-2026.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έξι χρόνια διακυβέρνησης και το βλέμμα στο μέλλον

Από τις ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις και τη στεγαστική πολιτική έως τις παρεμβάσεις στην εργασία και την ασφάλεια, ο Πρωθυπουργός καταγράφει τα επόμενα βήματα διακυβέρνησης

Ο Δημήτρης Μπάκουλης ανοίγει τον Μουσικό Περίβολο στη Νάξο

Μετά τις sold out εμφανίσεις του, ο ταλαντούχος τραγουδοποιός έρχεται την Παρασκευή 11 Ιουλίου για μια μοναδική ατμοσφαιρική συναυλία στο Γυμνάσιο Νάξου – με ελεύθερη είσοδο.

Η Αμοργός καθαρίζει τα μονοπάτια της: Ολοκληρώθηκε η 14η δράση του συλλόγου “Νήσος Αμοργός”

Με τη δύναμη των εθελοντών, καθαρίστηκε πλήρως το μονοπάτι Άγιος Ιωάννης Λευκών – Κάτω Ακρωτήρι Καταπόλων. Έρχεται οργανωμένος περίπατος για την ανάδειξή του.

Απεραθίτικοι σκοποί και τραγούδια της πατινάδας: Ένα βιωματικό μουσικό δρώμενο στην αυλή της Παναγιάς

Την Κυριακή 13 Ιουλίου 2025, η Απείρανθος γεμίζει νότες και μνήμες – Τρεις γενιές μουσικής παράδοσης ζωντανεύουν σε μια βραδιά αφιερωμένη στους σκοπούς της πατινάδας.

Ευρωπαϊκό κύμα επενδύσεων 5,5 δισ. ευρώ για τα νησιά: Διασυνδέσεις, «πράσινη» ενέργεια και ανανέωση στόλου στο επίκεντρο

Από τη Νάξο μέχρι το Αγαθονήσι και από τη Σίφνο έως την Ικαρία, η νησιωτική Ελλάδα προετοιμάζεται για μια μεγάλη «πράσινη» μετάβαση με τρία νέα ευρωπαϊκά ταμεία που φέρνουν έργα 8 δισ. ευρώ – με έμφαση στις διασυνδέσεις, τις ΑΠΕ και την ακτοπλοΐα.

Γιάννης Πάριος: Το θαλασσινό του ταξίδι με 16 τραγούδια-ανάσα Ελλάδας και καρδιάς (video)

Ο αγαπημένος ερμηνευτής παρουσίασε το νέο του άλμπουμ «Τα Θαλασσινά του Πάριου» με ένα αξέχαστο νησιώτικο γλέντι στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, με αναφορές στον πατέρα του, την καταγωγή του και τις ρίζες της μουσικής του πορείας.

Φινλανδία: Χάκα – Ίντερ Τούρκου, δεν… (Χ)αλιούνται στο 3.85!

Με αντίθετους στόχους αλλά κοινή διάθεση για… συμβιβασμό, η ισοπαλία «παίζει δυνατά» στο μεγάλο ματς της Veikkausliiga ανάμεσα σε Χάκα και Ίντερ Τούρκου.

Νάξος – Η Πηγή του Ακεψιμά: Το νερό που “μίλησε” στην ιστορία του νησιού

Ένα ταξίδι στο Φυλλαδάκι, στην ξεχασμένη πέτρινη πηγή του Αγίου Ακεψιμά, μέσα από τη μαρτυρία του Αντώνη Σαλτερή και την ευαισθησία του Γιώργου Καρνέζη.

Διακοπές στην Ευρώπη; Πρόσεξε τι φοράς, πού καπνίζεις και… πού πατάς!

Από το Πορτοφίνο μέχρι την Πράγα, νέοι κανόνες και τσουχτερά πρόστιμα περιμένουν τους απρόσεκτους ταξιδιώτες του καλοκαιριού.

Νάξος: “Σιωπή” στην τοπική κοινωνία, έφυγε πρόωρα ο Γεώργιος Λαΐος

Η Νάξος αποχαιρετά έναν νέο άνθρωπο με έντονη κοινωνική παρουσία και ανθρώπινη προσφορά – Κηδεύεται την Πέμπτη 3 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Κοιμητηρίου Άνω Λιοσίων

Ο παππούς της Σχοινούσας που δεν σταματά να χορεύει – Ο 92χρονος Γιώργος Κωβαίος ξανά στη Γιορτή Φάβας (video)

Με την εγγονή του στο πλευρό, ο Γιώργος Κωβαίος, 92 ετών, συγκίνησε και φέτος στη Γιορτή Φάβας της Σχοινούσας, κρατώντας ζωντανή την ψυχή της παράδοσης (video)

Νάξος – Κωμιακή: «Έφυγε» ο Δημήτρης Ιωάννου Καρούσης, θλίψη για τον αγαπημένο “Τζήμα”

Αποχαιρετισμός σε έναν ήσυχο και αγαπητό συγχωριανό που δεν ξέχασε ποτέ τον τόπο του – Το χωριό τον τιμά με συγκίνηση

Αμολήθηκαν τα θηρία να φάνε ακόμα ένα καπετάνιο

Η πρόσκρουση του Champion Jet 3 στην Πάρο φέρνει ξανά στο φως την επικινδυνότητα των λιμανιών και την ανάγκη για θεσμική στήριξη των πλοιάρχων – Όχι άλλο στοχοποίηση των ανθρώπων της θάλασσας

«Εκεί που η θάλασσα είναι ζωή» – Φόρος τιμής στους ναυτικούς της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων (video)

Με αφορμή τη Ναυτική Εβδομάδα, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τιμά με συγκίνηση τους ανθρώπους που ζουν, εργάζονται και αγαπούν τη θάλασσα (video)

Ο θρυλικός Σκοπελίτης: Το πλοίο που δεν ξέχασε ποτέ τις Μικρές Κυκλάδες (video)

Από το 1956 μέχρι σήμερα, ο Σκοπελίτης συνεχίζει να συνδέει ζωές και νησιά, με κάθε καιρό και σε κάθε ανάγκη – ένα συγκινητικό αφιέρωμα στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»

Η Σχοινούσα, η Δονούσα και η Ηρακλειά στο φως του ΣΚΑΪ – Εκεί που «υπάρχει Ελλάδα» (video)

Η εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα» ταξιδεύει ξανά στις Μικρές Κυκλάδες με ζωντανές εικόνες, ιστορίες ανθρώπων και χρώματα Αιγαίου που συγκινούν.

ΔΕΔΔΗΕ: Προσωρινή διακοπή ρεύματος αύριο Τετάρτη 2 Ιουλίου σε περιοχές της Νάξου

Σύντομη διακοπή ρεύματος νωρίς το πρωί σε Άγιο Γεώργιο, Παραλία, Στελίδα και άλλες περιοχές της Χώρας – Μια απαραίτητη τεχνική παρέμβαση για την ασφάλεια του δικτύου.

«Όπου Υπάρχει Ελλάδα»: Η Νάξος στο επίκεντρο της πρώτης εκπομπής του Ιουλίου (video)

Η Ευλαμπία Ρέβη και ο Γιώργος Κουρδής ξεκινούν τον Ιούλιο από τη Νάξο – Τοπία, πολιτισμός, προβλήματα και πρόσωπα στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων. (video)

Ο Κώστας Μακεδόνας στη Νάξο, μία καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη συναίσθημα και τραγούδι

Στις 16 Ιουλίου, το Γυμνάσιο Νάξου υποδέχεται τον Κώστα Μακεδόνα και τη Χριστιάνα Γαλιάτσου σε μια συναυλία με άρωμα Ελλάδας και μελωδίες που μιλούν στην ψυχή