Δευτέρα, 23 Ιουνίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΜύκονος - Maguire: "Φοβήθηκα ότι τελείωσε η καριέρα μου"

Μύκονος – Maguire: “Φοβήθηκα ότι τελείωσε η καριέρα μου”

|

Ο Harry Maguire μίλησε στο BBC για την εμπειρία του στην Ελλάδα… Κι έδωσε τις απαντήσεις που θεώρησε ότι έπρεπε για να συνεχίσει να είναι το καλό παιδί στην Αγγλία … “Εχω την συνείδησή μου καθαρά. Ξέρω τι έγινε εκείνο το βράδυ… Πως είπαν ότι δεν με ξέρουν, όταν μερικά λεπτά νωρίτερα με κλωτσούσαν και έλεγαν ότι θα μου τελειώσουν την καριέρα;”

Πανικό και φόβο ένιωσε ο Χάρι Μαγκουάιρ στην Ελλάδα, μετά από τη σύλληψή του στη Μύκονο, όπως δήλωσε το βράδυ της Πέμπτης (27/8) σε συνέντευξή του στο BBC. Ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος καταδικάστηκε πρωτοβάθμια από τα ελληνικά δικαστήρια (21 μήνες με αναστολή) και κόπηκε από την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για τους επόμενους δύο αγώνες της, εξήγησε πως δεν έκανε κάτι λάθος και πως δέχθηκε αρκετά χτυπήματα στα πόδια που τον έκαναν να αισθανθεί τρόμο, καθότι ένιωσε ότι είναι υπό καθεστώς …απαγωγής.

Προχώρησε σε αναλυτική περιγραφή των γεγονότων εκείνης της βραδιάς, μίλησε για τραυματισμό της αδελφής του, για την συμπεριφορά των ανθρώπων της Αστυνομίας, για το γεγονός ότι η δίκη έγινε πολύ γρήγορα και ουσιαστικά ότι έντυπο είχε στα χέρια του ήταν στα ελληνικά (!!!) και τόνισε ότι «έχω την συνείδησή μου καθαρή, ξέρω τι έγινε εκείνο το βράδυ»

Ας δούμε τι είπε ανάμεσα στα άλλα, ο αρχηγός των «Μπέμπηδων»:

“Ήταν τρομερό να ακούς την απόφαση του δικαστηρίου. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν θεωρώ πως χρωστάω κάποια απολογία, σε κανέναν. Η απολογία είναι κάτι που πρέπει να κάνεις όταν έχει συμβεί κάποιο λάθος. Δεν εύχομαι σε κανέναν να ζήσει αυτό που έζησα.

Είναι προφανές ότι όλη αυτή η ιστορία έχει φέρει σε δύσκολη θέση ένα από τα μεγαλύτερα clubs του κόσμου, μετανιώνω που έβαλα την ομάδα και τους οπαδούς σε όλο αυτό, όμως δεν έκανα κάτι λάθος. Βρέθηκα σε μια κατάσταση που μπορούσε να έχει συμβεί στον καθένα, οπουδήποτε.

Οταν με το λεωφορείο φτάσαμε σε ένα δρόμο που δεν ξέραμε, μας… πέταξαν στο δρόμο και υπήρχαν οκτώ άντρες με απλά ρούχα. Κανείς δεν μας είπε τίποτα. Εκείνη τη στιγμή πίστεψα ότι έπεσα θύμα απαγωγής.

Εκεί που προχωρούσαμε με χειροπέδες στα χέρια, άρχισαν να με χτυπούν στα πόδια… δεν το έβγαλα από το μυαλό μου. Πανικοβλήθηκα και φοβήθηκα για τη ζωή μου, ένιωσα ότι τελείωσε η καριέρα μου. ου το φώναζαν άλλωστε δυνατά….

Κουνούσα τα χέρια μου. Ισως να χτύπησα κάποιον, αλλά σίγουρα όχι τόσο δυνατά όσο εκείνος ή εκείνοι. Δεν είπα ποτέ σε κανέναν “Ξέρετε ποιος είμαι;” Κατάλαβα ότι με γνώριζαν όταν μερικά λεπτά νωρίτερα με χτυπούσαν και μου έλεγαν ότι θα μου τελειώσουν την καριέρα.

Εχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη… Και στο τέλος όλοι θα γνωρίσουν την αλήθεια…  Αγαπάω την Ελλάδα, αγαπάω τα νησιά, τους ανθρώπους. Εχω επισκεφθεί πέντε ή έξι διαφορετικά νησιά, Και πέρασα πολύ όμορφα Δεν έκανα κάτι διαφορετικό στη Μύκονο σε σχέση με όλες τις άλλες επισκέψεις μου. 

Η συνείδησή μου είναι καθαρή… Κι αυτό γιατί ξέρω τι έγινε εκείνο το βράδυ”


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νάξος – Μονή: «Στο ύψος της μουσικής», μία αυθεντική μουσική βραδιά στον ELaiolithos

Το Σάββατο 28 Ιουνίου, η καρδιά της παράδοσης χτυπά στο ELaiolithos – Ένα γλέντι όπως παλιά, με είσοδο ελεύθερη και νότες που αγγίζουν ψυχή και μνήμη (αφίσα)

SEAJETS: Σε χρόνο ρεκόρ η μεταφορά πυροσβεστικών δυνάμεων στη Χίο με το “SUPERRUNNER JET 2”

Άμεση ανταπόκριση της SEAJETS στο κάλεσμα της Πολιτείας – Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με οχήματα έφτασαν στη Χίο με το ταχύπλοο SUPERRUNNER JET 2 για την αντιμετώπιση της μεγάλης πυρκαγιάς

Ρομποτική επέμβαση από απόσταση 11.000 χλμ. ο γιατρός στις ΗΠΑ, ο ασθενής στην Αφρική (!!!)

Μια νέα εποχή στη χειρουργική ανοίγει με την πρώτη εγκεκριμένη διηπειρωτική τηλεχειρουργική επέμβαση – Με ασύλληπτη ακρίβεια και τεχνολογία, η επιστήμη γκρεμίζει τα σύνορα.

Ελλάδα: Παραβατικότητα 77% στη χρήση κοινόχρηστων χώρων από καταστήματα

Το Ελεγκτικό Συνέδριο καταγράφει σοβαρές αδυναμίες στον έλεγχο, τη διαφάνεια και την αποκατάσταση των παραβάσεων σε δήμους της χώρας

ΥΠΑ: Αυξήθηκε κατά 24,8% η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο Νάξου το Μάιο

Θεαματική άνοδος της κίνησης στα μικρά περιφερειακά αεροδρόμια – Πρωτιά για Νέα Αγχίαλο, σημαντική αύξηση και στα Ιωάννινα και τον Άραξο

ΔΕΔΔΗΕ: Προσωρινή διακοπή ρεύματος (24/06) στις Τρίποδες και την περιοχή Μπλουμάς

Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί από τις 10:00 έως τις 13:30 λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο – Ανακοίνωση του Πρακτορείου της ΔΕΔΔΗΕ στη Νάξο.

Στα πορτοκαλί φανάρια… φρενάρουμε ή περνάμε; Τι λέει ο νέος ΚΟΚ

Ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας διευκρινίζει πότε ο οδηγός πρέπει να σταματά, πότε μπορεί να συνεχίσει και τι κυρώσεις προβλέπονται.

Ανεβαίνοντας… στο ποδήλατο: Η Μυτιλήνη επενδύει στον εναλλακτικό τουρισμό

Με επίσημη πιστοποίηση και στρατηγικές παρεμβάσεις, ο Δήμος Μυτιλήνης αναδεικνύει το νησί ως προορισμό φιλικό προς το ποδήλατο, επενδύοντας σε ήπιες μορφές τουρισμού και αειφορία

Ο ζωγράφος της θάλασσας: Ο Ιγκόρ Μπορίσοφ και το όνειρο της Κιμώλου

Από τις πασαρέλες της μόδας στα τιρκουάζ νερά των Κυκλάδων, ο Γάλλος καλλιτέχνης αφηγείται πώς η Ελλάδα, η μυθολογία και ένα μικρό νησί τον οδήγησαν στην απόλυτη έμπνευση και προσωπική αναγέννηση.

Ανδρος – Γαύριο: Ένα έργο πνοής για το νέο λιμάνι ξεκινά να γίνεται πραγματικότητα

Με χρηματοδότηση 700.000 ευρώ ξεκινά η μελέτη για την αναβάθμιση και επέκταση του λιμανιού – Το έργο βάζει τέλος στις δυσλειτουργίες και στηρίζει το μέλλον της Άνδρου

Συνεχής Ενημέρωση: Μεγάλη Πυρκαγιά στην Ορεινή Νάξο, επίκεντρο τη Ράχη του Προφήτη Ηλία στη Μονή (video)

Εναέρια και επίγεια μέσα μάχονται με τις φλόγες στη ράχη της Μονής – Από όχημα που πήρε φωτιά η πιθανή αιτία της πυρκαγιάς (video)

Εκτακτο: Φωτιά σε εξέλιξη στον Κυνίδαρο

Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις – Συνδρομή από υδροφόρες των ΟΤΑ για την κατάσβεση της δασικής πυρκαγιάς

«Μπαμπά, τι φαΐ θα φάμε σήμερα;». Το νέο σπιτικό στέκι στη Χώρα Νάξου με καρδιά και ουσία

Όταν η καθημερινή ερώτηση του παιδιού γίνεται γευστική απάντηση για όλη την οικογένεια.

Naxos Meat: Μια νέα επιχειρηματική σελίδα για τη Νάξο, στήριγμα στην τοπική παραγωγή

Η οικογένεια Βασαλάκη επενδύει στον πρωτογενή τομέα, ενισχύοντας το ντόπιο προϊόν με ποιότητα και όραμα

“O Χαρχαλιάς”: Η νέα ταβέρνα στη Μέση Ποταμιά που μαγειρεύει με καρδιά και μνήμες

Στην πράσινη καρδιά της Νάξου, μια αυθεντική ταβέρνα σερβίρει γεύσεις που μυρίζουν πατρίδα, με σεβασμό στην τοπική παράδοση και ζεστή φιλοξενία που σε κάνει να νιώθεις σαν στο σπίτι σου.

Νάξος: Όταν τα σκουπίδια… μιλούν, μήνυμα με σακούλες σε ασυνείδητο οδηγό

Παρκάρισμα "καρφί" δίπλα στους κάδους και η πιο ευφάνταστη απάντηση των κατοίκων: δύο σακούλες σκουπιδιών στο καπό αυτοκινήτου. Νάξος, έχεις ταλέντο!

Όταν τα Raptor συνάντησαν τη Νάξο – Μια τριήμερη εξόρμηση γεμάτη περιπέτεια και Κυκλαδίτικη ψυχή

Με 18 οχήματα και 70 μέλη, το Raptor Club Greece εξερεύνησε τις ομορφιές της Νάξου σε ένα μοναδικό Summer Tour γεμάτο εικόνες, προκλήσεις και φιλοξενία

Ηρώ Μουκίου: «Στη Νάξο βρήκα ξανά τη γαλήνη, όπως στη ζωγραφική και τη θάλασσα»

Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά στον Νίκο Σκορδιαλό για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος Έρωτας», την επιστροφή της στην τηλεόραση, την αγάπη της για τη ζωγραφική και τη βαθιά σχέση της με την πίστη και τη νέα γενιά.

Αμοργός – Σεισμός: “Ήρεμη η εικόνα”, λέει ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος

Η δόνηση σημειώθηκε νότια-νοτιοδυτικά της Αρκεσίνης, με εστιακό βάθος 15,6 χλμ – Δεν αλλάζει η εικόνα ύφεσης στην περιοχή, επισημαίνουν οι σεισμολόγοι

Τραγωδία στο Κουφονήσι: 88χρονη ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε ηλικιωμένη γυναίκα από τη θαλάσσια περιοχή «Άμμος» στο Κουφονήσι. Ο θάνατός της διαπιστώθηκε στο Ιατρείο Κουφονησίου. Προανάκριση από το Λιμεναρχείο Νάξου.