Κυριακή, 20 Απριλίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΣτοίχημαΣτοίχημα - Europa League: Ιντερ εναντίον Σαχτάρ και ο νικητής στα χέρια...

Στοίχημα – Europa League: Ιντερ εναντίον Σαχτάρ και ο νικητής στα χέρια της Σεβίλλης

|

Ιντερ – Σαχτάρ και το δεύτερο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Europa League… Ο Νίκος Μποζιονέλος μας μιλάει για στατιστικά, μικρές ή μεγάλες ιστορίες που έχουν άρωμα Ελλάδας και μας υπενθυμίζει ότι οι αποψινοί αντίπαλοι έχουν παίξει ξανά σε άδειο γήπεδο!

Η Σεβίλλη, νικώντας 2 – 1 τη Γιουνάιτεντ, έφτασε για έκτη φορά σε τελικό UEFA Cup / Europa League έχοντας 6/6 προκρίσεις από ημιτελικούς και 5/5 σε τελικούς (!!!) Κι απόψε περιμένει αντίπαλο: Ιντερ εναντίον Σαχτάρ στην (άδεια, ελέω πανδημίας) «Αρένα» του Ντίσελντορφ.

Η Ιντερ απέκλεισε τη Λέβερκουζεν με 2-1, δίκαια αν και… ίδρωσε προς το τέλος δεχόμενη πίεση αλλά νωρίτερα δικαιούνταν κι άλλο γκολ, μετά από αυτά των Μπαρέλα και Λουκάκου, με τον Βέλγο να σκοράρει σε ένατη σερί αναμέτρηση στον θεσμό (!), φτάνοντας τα 31 στα επίσημα φέτος. Πρώτη παρουσία σε… ευρω-ημιτελικό μετά το 2010 και το τρεμπλ επί ημερών Ζοσέ Μουρίνιο,, συνολικά σε ημιτελικούς ευρωπαϊκών Κυπέλλων μετά 9/17 προκρίσεις. H Σαχτάρ μετά την 3άρα στη ρεβάνς επί της Βόλφσμπουργκ, στο Κίεβο, διέλυσε με 4-1 τη Βασιλεία στον προημιτελικό. Άλλες δύο φορές ήταν σε ημιτελικό της διοργάνωσης (αλλά και γενικά): το 2009 απέκλεισε στον «εμφύλιο» την Ντινάμο Κιέβου (και κατέκτησε το τρόπαιο στον τελικό με τη Βέρντερ) και το 2016 αποκλείστηκε από τη Σεβίλλη. Ματσάρα για στοίχημα προτάσεις σήμερα.

Ιντερ και Σαχτάρ αντάμωσαν ξανά το 2005-06 στον 3ο προκριματικό του Champions League, με τους Λομβαρδούς να προκρίνονται με 2-0 στο Ντόνετσκ (με γκολ από Ομπαφέμι Μάρτινς και Αντριάνο) και 1-1 στο Μιλάνο (οι Ρεκόμπα και Ελάνο τα γκολ). Μάλιστα στο Μιλάνο έπαιξαν χωρίς κόσμο, κεκλεισμένων, ελέω τιμωρίας της Ιντερ για τα επεισόδια του προημιτελικού της περσινής σεζόν με τη Μίλαν (με το γήπεδο κυριολεκτικά να φλέγεται). Σύμπτωση; Καλό για όσους ψάχνουν στοίχημα προτάσεις για χ.

Τεχνικός τότε για τους Ουκρανούς ήταν ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, πατέρας του γνωστού μας Ραζβάν και είχε παίκτες γνώριμούς μας όπως ο Ραζβάν Ρατ (ΠΑΟΚ 2014-15), ο Κόσμιν Μπαρκαουάν (ΠΑΟΚ 2006-07, ΟΦΗ 2007-09) ενώ στην Ιντερ έπαιζαν οι Αλβαρο Ρεκόμπα (Πανιώνιος 2008-09), Εστέμπαν Καμπιάσο (Ολυμπιακός 2015-17).

Η Ιντερ δεν έχει ηττηθεί ποτέ από ουκρανικές ομάδες: 5-3-0 ο απολογισμός (2-2-0 στο Μιλάνο κα 3-1-0 εκτός). Η Σαχτάρ μετρά 7-2-15 κόντρα σε ιταλικές ομάδες: 5-0-7 εντός και 2-2-8 εκτός.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο Foxbet.gr


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Καστράκι: Τα σπινθηροβόλα μάτια του Εσταυρωμένου έβλεπαν τον κόσμο

Ο Γιώργος Καρνέζης γράφει για την παρουσία του Κυριάκου Σαλτερή στα πολιτιστικά δρώμενα του Καστρακίου

Ρήγμα Ανύδρου: Εδωσε σεισμό 4.3 R μεταξύ Αμοργού – Σαντορίνης

Σεισμός 4,3 Ρίχτερ ανοιχτά της Αμοργού και κοντά στη Σαντορίνη - Η δόνηση ταρακούνησε το νησί ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα

Νάξος – Τραγαία: Μεγάλο Σάββατο με ποδόσφαιρο ”Για τον Νικόλα…”

Νάξος: Μεγάλο Σάββατο στην Τραγαία με ποδόσφαιρο ”Για τον Νικόλα…” (video)

Ανδρος: Το όνειρο του Κλειστού Γυμναστηρίου γίνεται πραγματικότητα

Το όνειρο του Κλειστού στην Άνδρο γίνεται πραγματικότητα – Άνοιξε ο διαγωνισμός για την κατασκευή του - Τι αναφέρει ο δήμαρχος κος Σουσούδης

Κάλυμνος: Κινδυνεύει να χάσει τα δάχτυλά του ο 15χρονος

Κροτίδες: Κατάσχεση 130.000 τεμαχίων – Κινδυνεύει να χάσει τα δάχτυλά του ο 15χρονος

Πρόταση Ημέρας: Αρνάκι ψητό με δεντρολίβανο και πατάτες τραχτές

Αρνάκι ψητό με δεντρολίβανο και πατάτες τραχτές με την σφραγίδα της Κέρκυρας

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα από το NaxosPress.gr! 

Η Ανάσταση του Χριστού ας γεμίσει τα σπίτια μας με χαρά και το νησί μας με χαμόγελα και αισιοδοξία.

Ημερομηνία Πάσχα: Μπορούν τελικά να εορτάσουν όλοι οι Χριστιανοί μαζί;

Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, Καθολικοί και Ορθόδοξοι θα γιορτάσουν μαζί το Πάσχα — την Ανάσταση του Χριστού — την ίδια Κυριακή.

Times: “Πάρος: Το κυκλαδίτικο νησί που θα σε κάνει να το ερωτευτείς”

Όχι τόσο πολύβουη όσο η Μύκονος ή η Σαντορίνη, αλλά με απαράμιλλη γοητεία – ένας κυκλαδίτικος παράδεισος που συνδυάζει το παραδοσιακό με το κοσμοπολίτικο

Νάξος – Απόλλων: Συνάντηση διοίκησης και αθλητριών στο ΔΑΚ με Γιάννη Βρούτση (video – photos)

Επίσκεψη του Υπουργού Γιάννη Βρούτση στον Πρωταθλητή Αιγαίου Απόλλων Νάξου (pics-video)

Αμοργός: Με πυροτεχνήματα και λουλούδια, η υποδοχή του “Express Skopelitis” (video)

Αργά το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (15/04) το Express Skopelitis μετά από σαράντα και πλέον ημέρες έφτασε στα Κατάπολα - δείτε την υποδοχή από τους κατοίκους (video)

Νάξος: Ενα ακόμη ξενοδοχείο 4 αστέρων “έρχεται” στο νησί

“Στα σκαριά” έργο για νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Νάξο

Φιλώτι: Εφυγε από τη ζωή ανήμερα της ονομαστικής του εορτής ο Λεωνίδας Ανωμερίτης

Ο ΣΦΕΑ αποχαιρετά τον συναγωνιστή του Λεωνίδα Δ. Ανωμερίτη - Μεγάλη Πέμπτη η κηδεία του στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης

Νάξος – Καστράκι: Πότε θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου την Μεγάλη Παρασκευή (video)

Νάξος - Καστράκι: Πότε θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου στο Καστράκι στην Παναγία Γρηγορούσα (χρονοδιάγραμμα)

Πρέβελης: Το πλοίο που αγαπήθηκε και μισήθηκε όσο κανένα άλλο

Το "Πρέβελις" βρίσκεται στην Ελευσίνα, έτοιμο για το τελευταίο του ταξίδι προς τη Τουρκία και μία αναπληρώτρια καθηγήτρια στην Ανάφη μοιράζεται τις σκέψεις της για το πλοίο

Κυκλάδες – Πάσχα: “Κόντρες” μεταξύ SeaJets και Attica Group για τα έκτακτα δρομολόγια

«Η ενέργεια της Attica δεν αποτελεί απλώς μία επιθετική επιχειρηματική κίνηση, αλλά μια ευθεία υπονόμευση του κοινωνικού ρόλου της ακτοπλοΐας και πλήγμα στην νησιωτικότητα», δηλώνει ο Όμιλος Sea Jets - Η απάντηση της Attica Group

Νάξος – Airbnb: Εσοδα σε ετήσια βάση που αγγίζουν και τα 33.000 ευρώ (!!!)

Σύμφωνα με στοιχεία από το τελευταίο 12μηνο, νησιωτικοί προορισμοί, όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη, προσφέρουν τα υψηλότερα έσοδα στην Ελλάδα, με ετήσιο τζίρο ανά καταχώρηση που ξεπερνά τις 43.000 ευρώ.

Αμοργός- Χοζοβιώτισσα: Ένας μοναχός, ένα παιδί, μια εικόνα χίλιες λέξεις

Πολύς κόσμος επιλέγει τους Ιερούς χώρους των μοναστηριών για να ζήσει τις μέρες της Μ. Εβδομάδας και του Πάσχα σιωπηλά και ήρεμα όπως ακριβώς αρμόζει στη μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης.

Naxos Vibe: Οι σεισμοί στη περιοχή της Σαντορίνης και η “απάντηση” της Νάξου

Πώς οι Σεισμοί στη Σαντορίνη Επηρέασαν τις Κρατήσεις και Πώς η Νάξος Απαντά με Μια Δυνατή Σεζόν

“Πρέβελης”: Ετοιμάζεται σιγά σιγά για το τελευταίο του ταξίδι, στη Τουρκία

Το "Πρέβελης" κλείνει το κύκλο της ιστορίας του. Από χθες στην Ελευσίνα και από εκεί περιμένει το .. πράσινο φως για τα διαλυτήρια στην Τουρκία