Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΠολιτικήΝάξος: Στο Φιλώτι "συνελήφθη" η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Νάξος: Στο Φιλώτι “συνελήφθη” η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου

|

Επέστρεψε στη Νάξο για διακοπές η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και χθες βρέθηκε στο Φιλώτι – Η αναφορά του Αντώνη Μανιού για τη παρουσία της στο όμορφο χωριό των Κυκλάδων

“Μαθαίνω ότι η κυρία Σακελλαροπούλου θα έρθει στην Αθήνα την Τετάρτη το πρωί (με πτήση ενός Σούπερ Πούμα) και θα αναχωρήσει επιστρέφοντας στη Νάξο με το ίδιο ελικόπτερο αμέσως μετά την ορκωμοσία. Θα έχει με την ευκαιρία της ορκωμοσίας και μια συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού οι συναντήσεις Πρωθυπουργού και Προέδρου της Δημοκρατίας γίνονται πλέον ανελλιπώς μία φορά τον μήνα.”

Αυτό είχε αναφέρει την παραμονή της ορκωμοσίας των νέων μελών της Κυβέρνησης ο ΒΗΜΑτοδότης σχετικά με τις διακοπές της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου… Και δικαιώθηκε όσον αφορά την επιστροφή της Προέδρου στη Νάξο,… Κάτι που αποδεικνύεται με την αρωγή του φωτογραφικού φακού. Η πρόεδρος βρέθηκε χθες στο Φιλώτι της Νάξου. Κι εκεί, ο Αντώνης Μανιός – εκπαιδευτικός αλλά και άνθρωπος που έχει άμεση σχέση με τις πολιτιστικές δράσεις του χωριού και δη του Συλλόγου – είχε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να επικοινωνήσει μαζί της και όπως διαβάζουμε «Μεγάλη τιμή αποτελεί για το Φιλώτι το γεγονός ότι η αξιότιμος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου βρέθηκε σήμερα σε φιλικό της σπίτι στο χωριό μας. Της δόθηκαν βιβλία του Συλλόγου Φιλωτιτών ως, αναμνηστικά της επισκέψεως της”.

Ανάρτηση που έχει γίνει στη σελίδα του συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου… Η κα Πρόεδρος σύμφωνα με όσα έχουμε διαβάσει – κι εάν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο όπως ο … μίνι ανασχηματισμός – θα μείνει στη Νάξο έως τις 13 Αυγούστου, συνεχίζει τις βόλτες της στο νησί, επισκέπτεται αρχαιολογικούς ή σημαντικε΄ς χώρους στη Νάξο, αν και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, όχι μόνο έχει φίλους μέσω του δικαστικού σώματος με καταγωγή από τη Νάξο, αλλά και η ίδια με τους γονείς της από νεαρή ηλικία έρχονταν στο νησί…. 

Και είναι ιδιαίτερα τιμητικό για το νησί της Νάξου να φιλοξενεί πρόσωπα όπως η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, επιτρέποντάς της να κινείται με άνεση και χωρίς το …φόβο αδιάκριτων ματιών… Κάτι που αρέσει ιδιαίτερα σε προσωπικότητες που θέλουν να ξεκουραστούν, να χαλαρώσουν χωρίς να …φοβούνται ότι κάποιος τους παρακολουθεί…


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νάξος – Δημοτική Επιτροπή: Συνεδρίαση (02/09) με 13 θέματα και τον .. Προφήτη Ηλία στο προσκήνιο

Στις 12:00 το μεσημέρι στο Δημοτικό Κατάστημα – Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

«E-Kouros»: Παράταση έως 19 Σεπτεμβρίου για τις αιτήσεις , τι ισχύει για τα ερασιτεχνικά σωματεία

Ολιγοήμερη παράταση έδωσε το Υπουργείο Αθλητισμού για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων εγγραφής και επικαιροποίησης στο Μητρώο 2025.

ΔΕΔΔΗΕ – Νάξος: Διακοπή ρεύματος το πρωί της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου, δείτε τις περιοχές

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω τεχνικών εργασιών σε κεντρικές περιοχές της Χώρας Νάξου.

Νάξος: Διαδικτυακή επίθεση από Ισραηλινούς στη «Ταβέρνα Αξιώτισσα»

Μετά το επεισόδιο της 25ης Αυγούστου, το εστιατόριο δέχεται συντονισμένη επίθεση με fake reviews από το εξωτερικό, ενώ ο ιδιοκτήτης καταγγέλλει έλλειψη προστασίας από την Google.

Ενοποιούνται φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, έρχεται το νέο πιστοποιητικό οικονομικής ενημερότητας

Μέχρι το τέλος του 2025 η νέα ψηφιακή πλατφόρμα θα εκδίδει ένα ενιαίο πιστοποιητικό που θα διευκολύνει πολίτες και επιχειρήσεις στις συναλλαγές τους.

Μαξίμου: Υιοθέτηση ισχυρισμών Ισραηλινών τουριστών για την υπόθεση της “Αξιώτισσας”

Ο Παύλος Μαρινάκης μιλά για «ανατριχιαστικό περιστατικό» και καλεί εμμέσως τη Δικαιοσύνη να εφαρμόσει τον αντιρατσιστικό νόμο – Αμηχανία σε ερώτηση για τη συμπεριφορά των πελατών.

Ο ΑΠΑΣ Νάξου ενισχύθηκε με τον Ευγένιο Σεργιένκο, όλες οι κινήσεις στο ρόστερ

Ο 31χρονος forward με εμπειρία από Ελλάδα και εξωτερικό έρχεται στα Φανάρια για να δώσει ύψος και ποιότητα στη γραμμή των ψηλών.

Διαψεύδει τις φήμες παραίτησης ο Δήμαρχος Σύρου, Αθανασίου: “Θα ολοκληρώσουμε την πενταετία”

Με επίσημη ανακοίνωση ο Αλέξανδρος Αθανασίου βάζει τέλος στα σενάρια αποχώρησης και καλεί τους δημότες σε ενότητα για την πρόοδο του νησιού.

Τμήμα Αθλητισμού Πολιτισμού Δήμου Θήρας: «Ένα σακί τραγούδια» στην Οία

Η Οία υποδέχεται το μουσικό οδοιπορικό «Ένα σακί τραγούδια» με ήχους από κάθε γωνιά του Ελληνισμού

Γιώργος Λεονταρίτης: Μια νέα σελίδα για τη δημόσια υγεία στις Κυκλάδες

Η Ογκολογική Μονάδα του Νοσοκομείου Σύρου, χάρη στη δωρεά του Αντώνη Κομνηνού, ενώνει επιστήμη και ανθρωπιά

Εκτακτο: Τροχαίο στο δρόμο προς το αεροδρόμιο της Νάξου

Αυτοκίνητο κατέληξε σε τάφρο στον δρόμο Χώρας – Αεροδρομίου. Σώα η οδηγός, νέα ερωτήματα για το οδικό δίκτυο της Νάξου.

Ψήφισμα της Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για τον θάνατο του Ιωάννη Σκάρκου

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με συγκίνηση τον πρώην πρόεδρο και ενεργό μέλος της, Ιωάννη Σκάρκο πότε και που θα γίνει η εξόδιος ακολουθία

Νάξος: Η «Αξιώτισσα» απαντά για το επεισόδιο με τους Βρετανούς τουρίστες – «Έσκισαν το αυτοκόλλητο, δεχόμαστε απειλές»

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας Γιάννης Βάσιλας δίνει τη δική του εκδοχή: οι τουρίστες αποχώρησαν αφού πρώτα προκάλεσαν, ενώ μετά το δημοσίευμα της Daily Mail η επιχείρηση καταγγέλλει μπαράζ συκοφαντιών και απειλών.

Νάξος: Συλλήψεις για παράνομη θήρα – Θανάτωσαν 5 άγρια ζώα εκτός κυνηγετικής περιόδου

Δύο άτομα, 26 και 59 ετών, συνελήφθησαν για θήρευση χωρίς άδεια και κατοχή παράνομου εξοπλισμού.

Νάξος: «Μαμά με καρότσι σε πόλη αφιλόξενη», η κραυγή αγωνίας μιας νέας μητέρας

Το σχόλιο του Στράτου Φουτάκογλου και η ανοιχτή επιστολή μαθήτριας του που φωτίζει την αδιαφορία για πεζούς, μητέρες και ΑμεΑ

Νάξος – Δαμαριώνας: “Γιώργος Μπίλης: Ο καλλιτέχνης που τραγούδησε τη ζωή” (video)

Μια βραδιά μνήμης και αγάπης στον Δαμαριώνα για τον άνθρωπο της παρέας και της μουσικής. (video)

Ρωγμές στο ελληνικό τουριστικό θαύμα: Η Σαντορίνη χάνει έδαφος, η κλιματική κρίση πιέζει

Μετά τα 21,7 δισ. ευρώ που απέφερε ο τουρισμός το 2024, η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με υπερφόρτωση υποδομών, λειψυδρία, στεγαστικό χάος και τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής.

Άδωνις Γεωργιάδης: «Ντροπή για το επεισόδιο στη Νάξο – Οι Εβραίοι πολίτες είναι ασφαλείς στην Ελλάδα»

Σαφή θέση υπέρ των βρετανών τουριστών πήρε ο υπουργός Υγείας, καταδικάζοντας το περιστατικό αντισημιτισμού και μιλώντας για επιλεκτικές «ευαισθησίες» στην ελληνική κοινωνία.

Ασφυξία στο λιμάνι της Νάξου – Μαζική επιστροφή εκδρομέων και το διαχρονικό ζήτημα των υποδομών

Με χιλιάδες ταξιδιώτες να επιστρέφουν, η Νάξος βρέθηκε ξανά αντιμέτωπη με το αδιαχώρητο στο λιμάνι και την ανάγκη για νέο σύγχρονο λιμενικό έργο.

ΑΑΔΕ: Πρόστιμα και 48ωρο «λουκέτο» σε επιχειρήσεις νησιών (Πάρος) για φοροδιαφυγή

Εντατικοί έλεγχοι σε Ρόδο, Πάρο, Χανιά, Ύδρα, Κέρκυρα και Πειραιά αποκάλυψαν περισσότερες από 400 παραβάσεις για μη έκδοση αποδείξεων.