Δευτέρα, 28 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΝάξος - ΠΑΣ Νάξου: Καλώς ήρθες Δημήτρη Σκούνα στη... παρέα μας

Νάξος – ΠΑΣ Νάξου: Καλώς ήρθες Δημήτρη Σκούνα στη… παρέα μας

|

Με κάθε επισημότητα, ο ΠΑΣ Νάξου παρουσίασε χθες το νέο του προπονητή, τον Δημήτρη Σκούνα, κάνοντας μία σημαντική επένδυση στην δομή της ομάδας που κάθε χρόνο μας εκπλήσσει με την ποιότητα της δουλειάς της

“Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΠΑΣ Νάξου για την πρόταση τους. Την αποδέχθηκα και από χθες το βράδυ είμαι μέλος της ομάδας. Είναι μία πρόκληση για μένα αυτή η ομάδα, γιατί έχει πολλά νέα παιδιά, κάτι που μου αρέσει στη δουλειά μου. Αν και είχα προτάσεις από ομάδες Γ΄Εθνικής, προτίμησα να συνεργαστώ με τον ΠΑΣ Νάξου και εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας και να ακόμα να ανταποκριθώ και στην εμπιστοσύνη που μου έδειξαν”.

Αυτή τη δήλωση είχε κάνει πριν από μερικές ημέρες, ο προπονητής Δημήτρης Σκούνας, όταν έγινε γνωστό ότι ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΣ Νάξου και έχοντας κλείσει πίσω του το κεφάλαιο Πανναξιακός ΑΟ… Και χθες, είχαμε την επίσημη παρουσία του…. Εκεί όπου οι άνθρωποιτου ΠΑΣ Νάξου υποδέχτηκαν με θέρμη τον έμπειρο τεχνικό.

Το βαρύ βιογραφικό του Δημήτρη Σκούνα δεν τον εμποδίζει να αποδέχεται προκλήσεις όπως αυτή του ΠΑΣ Νάξου στην καριέρα του, πράγμα που επισήμανε και στα λόγια που είπε μπροστά στην κάμερα. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ, Φρέντυ Κρητικός, αναφερόμενος στην κίνηση που έγινε, μίλησε για πολυτέλεια που θα βγει προς όφελος των αθλητών, ενώ ευχήθηκε αυτή η συνεργασία να έχει πολυετή διάρκεια.

Από την πλευρά του ο Φάνης Κουτελιέρης καλωσόρισε τον Δημήτρη Σκούνα και ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Όπως έγινε γνωστό ο Δημήτρης Σκούνας θα αναλάβει και την Κ17, ενώ θα έχει άμεσο συνεργάτη τον Πέτρο Σιδερή. Συνεργασία φυσικά θα υπάρχει και με τον Πέτρο Μαράκη, για τον οποίο ο Δημητρης Σκούνας μίλησε με τα πιο θερμά λόγια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πέτρος Μαράκης θα αναλάβει το τμήμα της Κ15 και θα έχει ως άμεσο συνεργάτη στο Κ13 και Κ11 τον Κυριάκο Πολυκρέτη.

Αναλυτικά το κείμενο της επίσημης ανακοίνωσης από τον ΠΑΣ Νάξου αναφέρει:

Ο ΠΑΣ Νάξου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Δημήτρη Σκούνα !!

Γνωστός σε όλη την Ελλάδα τόσο ως παίκτης (τερματοφύλακας) μιας και έχει φορέσει τη φανέλα μεγάλων ΠΑΕ όπως ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, όσο και ως προπονητής αφού στην 28χρονη θητεία του, μεταξύ άλλων, έχει επτά (7) πρωταθλήματα – ανόδους με τις ομάδες Ναυπακτιακό Αστέρα (3 φορές), Αγερσανι Νάξου, ΑΕ Χανιά, ΑΕ Ρόδου και Πανναξιακό.

Ο Δημήτρης Σκούνας με άμεσο συνεργάτη τον γυμναστή μας Πέτρο Σιδερή, αναλαμβάνει το Αντρικό τμήμα και την Κ17 της ομάδας. Μεταδίδοντας τις πλούσιες γνώσεις και παραστάσεις του στους αθλητές των δυο αυτών τμημάτων ευελπιστούμε ότι σε βάθος χρόνου θα χτίσει ένα σύνολο που θα παίζει σωστό και όμορφο ποδόσφαιρο και αθλητές που θα έχουν όλα τα εφόδια να κάνουν το βήμα παραπάνω αν το επιθυμούν. Δημήτρη Σκούνα καλώς ήρθες στην παρέα μας !!!

4004854_7d15d.jpg

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα Sportcyclades.gr

 

Διαβάστε εδώ όλες τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από τις σελίδες του naxospress.gr

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις μέσα από την πλατφόρμα του google news…

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Σαντορίνη: Βεντέμα 2025 – Η μεγάλη γιορτή του καλοκαιριού, εκεί που ο τρύγος γίνεται γιορτή!

Η Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων τιμά την παράδοση του τρύγου με ένα αυθεντικό σαντορινιό γλέντι

Σαντορίνη: Βήμα προόδου για την εκπαίδευση, με ίδρυση νέων τμημάτων ένταξης σε σχολεία

Ο Δήμος Θήρας χαιρετίζει την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας που ενισχύει την ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση για όλους τους μαθητές.

Απόλλωνας Νάξου: Πέντε μέρες γεμάτες μουσική, χορό και παιδικά χαμόγελα!

Τα Θερινά Εργαστήρια Μουσικής επιστρέφουν από 26 έως 30 Ιουλίου 2025 στον Απόλλωνα Νάξου, με εργαστήρια, συναυλίες, ταινίες και γιορτές για μικρούς και μεγάλους.

Η γραβιέρα Πιτταρά που κατέκτησε τον κόσμο – Μια γεύση Νάξου στην κορυφή της γαστρονομίας

Από τα ημιορεινά της Νάξου στα κορυφαία βραβεία παγκοσμίως – Το τυροκομείο Πιτταράς φέρνει την ελληνική παράδοση στο τραπέζι του κόσμου

Γκνιστάν – Ελσίνκι: Με τον δύσκολο τρόπο στο 4.20

Ένα ειδικό στοίχημα για όσους πιστεύουν στο σενάριο της πρώτης έκπληξης και της τελικής ανατροπής.

Κινηματογραφική Λέσχη: Η «Λάουρα» του Ότο Πρέμινγκερ επιστρέφει στο Κάστρο της Νάξου

Μια υπνωτιστική νύχτα κινηματογράφου στην αυλή του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Νάξου, με τη διαχρονική noir ταινία «Laura» (1944), την Τετάρτη 30 Ιουλίου στις 21:30.

Επιστροφή των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά: Αίτημα ζωτικής σημασίας από το Επιμελητήριο Κυκλάδων

Ο Γιάννης Ρούσσος ζητά την άμεση επαναφορά του μειωμένου ΦΠΑ από 1/1/2025, βάσει της νέας ευρωπαϊκής οδηγίας – Τα νησιά του Αιγαίου δεν αντέχουν άλλη καθυστέρηση

Αναλήψεις μετρητών από ΑΤΜ: Τέλος στις υπέρογκες χρεώσεις, tι αλλάζει από 11 Αυγούστου

Μετά από δεκαεπτά χρόνια παρεμβάσεων και διαμαρτυριών, οι νέες ρυθμίσεις για τις χρεώσεις στα ΑΤΜ επιχειρούν να βάλουν τέλος στις υψηλότερες προμήθειες της Ευρώπης.

Το γραβιεροπιτάκι, οι Ιταλοί και η ουρά στον φούρνο

Μια καλοκαιρινή σκηνή από την καθημερινότητα της Νάξου: Ιταλοί τουρίστες, πολύβουες αναμονές και το αθάνατο γραβιεροπιτάκι πρωταγωνιστούν στο νέο χρονογράφημα του Γιώργου Καστελλάνου.

Η συνήθεια του καλοκαιριού που έγινε λατρεία: Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης στη Βρύση του Δανακού!

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός Δημήτρης Ζερβουδάκης επιστρέφει στη Νάξο για μια μοναδική καλοκαιρινή συναυλία την Τετάρτη 30 Ιουλίου – Μουσική, συναίσθημα και λαϊκή παράδοση σε μια βραδιά-θεσμό στη Βρύση του Δανακού.

“Μαχαιριά” στο λιμάνι της Νάξου: Σοβαρό επεισόδιο βίας μεταξύ νεαρών εργαζομένων

Ένα μεσημέρι του Ιουλίου μετατράπηκε σε σκηνικό τρόμου για περαστικούς και ντόπιους, όταν διαπληκτισμός ανάμεσα σε δύο υπαλλήλους γραφείου ενοικίασης εξελίχθηκε σε αιματηρό περιστατικό.

Δικαστική δικαίωση για τους κατοίκους του Καλοξύλου, ακυρώθηκε η άδεια λειτουργίας του νέου τυροκομείου της ΕΑΣ Νάξου

Μετά από μακροχρόνιο δικαστικό αγώνα, το Τριμελές Διοικητικό Εφετείο Πειραιά ακύρωσε την άδεια λειτουργίας του υπό ανέγερση τυροκομείου, δικαιώνοντας πλήρως τους περιοίκους

Όταν το GPS σε οδηγεί… σε αδιέξοδο: Τουρίστας σφήνωσε όχημα σε σοκάκι της Νάξου

Αμερικανός οδηγός ακολούθησε πιστά τις οδηγίες πλοήγησης και κατέληξε… στα στενά της Φουντάνας – Η φωτογραφία που έγινε viral και η ανάγκη για καλύτερη καθοδήγηση στους τουρίστες

Δονούσα: Ο τραυματισμός κοπέλας από ομπρέλα (!!!) αποκαλύπτει μια τρύπα στο σύστημα

Μια γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά σε απομονωμένη παραλία της Δονούσας και σώθηκε χάρη στην αλληλεγγύη ντόπιων και τουριστών — αλλά η πολιτεία έλειπε. Και την επόμενη φορά;

Κυκλάδες – Ανατροπή στο τουριστικό χάρτη: Νάξος και Πάρος ανεβαίνουν, Μύκονος και Σαντορίνη «κατεβαίνουν»

Το καλοκαίρι του 2025 φέρνει ανακατατάξεις στους δημοφιλείς νησιωτικούς προορισμούς – Η Νάξος και η Πάρος «λάμπουν» με αύξηση ζήτησης, ενώ Σαντορίνη και Μύκονος μετρούν απώλειες και ανησυχίες

Νάξος – Τραγαία: Όταν η προσπάθεια γράφει ιστορία, Επιτυχίες για τους μαθητές του Γενικού Λυκείου (πίνακας)

Με δάκρυα συγκίνησης, χαμόγελα και βαθιά υπερηφάνεια, οι μαθητές του ΓΕΛ Τραγαίας πέτυχαν σπουδαίες εισαγωγές στις Πανελλαδικές 2025 — αποδεικνύοντας πως τα μεγάλα όνειρα ανθίζουν και στα μικρά σχολεία

Νάξος -“Ξόβορα 2025”: Μουσικά σεμινάρια, χορός και παράδοση στην καρδιά της Απειράνθου

Από 26 έως 31 Ιουλίου, η Απείρανθος φιλοξενεί για τέταρτη χρονιά τα Ξόβορα — με δασκάλους τον Γ. Ζευγόλη, Ν. Αγγελόπουλο, Δ. Παππούλη και Στ. Γανωτή — σε ένα πενθήμερο γεμάτο μουσική, χορό, παραμύθι και εξορμήσεις

Ανυπόφορη η “ανάσα” στις Κυκλάδες, ο καύσωνας “έγραψε” 40 βαθμούς στη Μέση της Νάξου (!!!)

Ακραίες θερμοκρασίες σάρωσαν το Αιγαίο: 40άρια σε Μέση Νάξου, Δαμαριώνα, Κουφονήσια – Πνιγηρές συνθήκες ακόμα και στις πιο δροσερές νησιωτικές ανάσες

Πολεοδομική επανεκκίνηση σε Αντίπαρο και Μικρές Κυκλάδες: Νέα Ειδικά Σχέδια για Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσια και Δονούσα

Με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης, ξεκινά ένα ολιστικό πολεοδομικό σχέδιο που αλλάζει το αναπτυξιακό τοπίο σε πέντε νησιά των Κυκλάδων

Νάξος: Παραίτηση Φλεριανού από τη θέση του Αντιδημάρχου Ισότητας, ποιους λόγους επικαλείται (έγγραφο παραίτησης)

Ο Βασίλης Φλεριανός παραιτήθηκε από την προεδρία της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας, επικαλούμενος αντικειμενική αδυναμία άσκησης των καθηκόντων του – Συζητείται η αντικατάστασή του στο σημερινό (23/07) Δημοτικό Συμβούλιο.