Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΠανναξιακός ΑΟΝ: Παρουσίαση Οικονόμου και .. στόχος η επιστροφή στην κορυφή

Πανναξιακός ΑΟΝ: Παρουσίαση Οικονόμου και .. στόχος η επιστροφή στην κορυφή

|

Παρουσιάστηκε σήμερα στη Νάξο και δη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Νάξου, ο νέος – παλιός προπονητής του Πανναξιακού ΑΟΝ, Απόστολος Οικονόμου – Τι δήλωσε και η επιβεβαίωση για το γεγονός ότι η ομάδα της Νάξου έχει μπει δυναμικά στο φετινό μεταγραφικό παζάρι

Ο Απόστολος Οικονόμου ήταν ξεκάθαρος… Η συμφωνία με τον Πανναξιακός ΑΟΝ για ανανέωση ενός ακόμη χρόνου όσον αφορά τη συνεργασία τους έγινε πραγματικότητα μετά από .. πέντε λεπτά, δείγμα της θέλησης και των δύο πλευρών να ολοκληρώσουν μία σχέση που πέρυσι ελέω πανδημίας δεν … ολοκληρώθηκε ή έμεινε μισή. Το είπε άλλωστε ο κος Οικόνόμου όταν και κλήθηκε να σχολιάσει την περσινή περίοδο λέγοντας “το ερώτημα παραμένει χωρίς απάντηση. Αν και η ομάδα δημιουργήθηκε σχετικά αργά, έγινε ανταγωνιστική, πέτυχε καλά αποτελέσματα είτε με τις ομάδες που ήταν ψηλότερα στη βαθμολογία, είτε χαμηλότερα και δεν … ολοκλήρωσε”..

Οσο για τη νέα χρονιά; Τόσο ο κος Οικονόμου, όσο και ο πρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟΝ κος Γιώργος Γιαννάκης εμφανίστηκαν αισιόδοξοι. Ο μεν Γιαννάκης τονίζοντας “είμαστε χαρούμενοι γιατί στις εκλογές βρέθηκαν περισσότεροι από 300 άνθρωποι, κάτι σημαντικό με βάση την προηγούμενη εικόνα ανάλογων εκδηλώσεων και έχουμε έρθει σε επαφή με αθλήτριες που θέλουν να έρθουν ή έχουν κλείσει ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες και εντολές του προπονητή μας “..

Ο κος Οικονόμου παραδέχτηκε ότι “η ομάδα με βάση έχει κάνει δυναμικό ξεκίνημα. Θα γνωρίζετε τις επόμενες ημέρες τις συμφωνίες που έχουν γίνει…” Εμφανίστηκε δυσαρεστημένος από το νέο σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος σημειώνοντας “δεν μου αρέσουν τα συστήματα με ομίλους στη κανονική περίοδο” και πρόσθεσε ότι στόχος του Πανναξιακού δεν μπορεί να είναι άλλος από την κορυφή… Οπως διαβάζουμε στο δελτίο ενημέρωσης “Αυτήν μου η απόφαση ενισχύθηκε και από την διαπίστωση ότι παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχει προκαλέσει στον τομέα του τουρισμού ο COVID-19 ,ο συγκεκριμένος σύλλογος δείχνει πως βγήκε πιο συσπειρωμένος και δυνατός μέσα από τις εσωτερικές του διεργασίες, έτσι ώστε ενωμένοι όλοι μαζί να δουλέψουμε σε ένα νέο project ,για έναν Πανναξιακό άκρως ανταγωνιστικό, που θα πρέπει να ανήκει ξανά στην elite της volleyleague γυναικών”.

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης από την ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ (paon.gr) αναφέρει:

“Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Πανναξιακού Αθλητικού Ομίλου Νάξου βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ κ. Απόστολο Οικονόμου.

Ο 38χρονος Λαρισαίος τεχνικός έχει διατελέσει στο παρελθόν προπονητής Ε.Α. Λάρισας, Α.Ε.Κ. Αθηνών με την οποία κατέκτησε 2 τίτλους (πρωτάθλημα Ελλάδας και super Cup Ελλάδας), ΑΕΚ Λάρνακας, Α.Ο. Θήρας, και στη Φινλανδική OR.PO. με την οποία κατέκτησε το κύπελλο Φινλανδίας τη σεζόν 2018-19 ενώ το 2019 επαναπατρίστηκε για την ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ.

Έχει διατελέσει επίσης ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής γυναικείας ομάδας ως assistant coach και προπονητής της Εθνικής ομάδας Νεανίδων – κορασίδων. Τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Ο κ. Οικονόμου βρίσκεται ήδη στο νησί της Νάξου ενώ σήμερα το μεσημέρι παρουσιάστηκε επίσημα στα ΜΜΕ και υπέγραψε την ανανέωση της συμφωνίας του με την ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ στο δημαρχείο της Νάξου παρουσία του προέδρου του συλλόγου κ. Γιαννάκη Γιώργου και μελών του Δ.Σ.

Ο προπονητής κ. Οικονόμου αμέσως μετά την υπογραφή του για τη νέα σεζόν δήλωσε στο paon.gr και στον δημοσιογράφο του arthografos.gr Άλεξ Γεωργαντά: “Αυτήν μου η απόφαση ενισχύθηκε και από την διαπίστωση ότι παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχει προκαλέσει στον τομέα του τουρισμού ο COVID-19 ,ο συγκεκριμένος σύλλογος δείχνει πως βγήκε πιο συσπειρωμένος και δυνατός μέσα από τις εσωτερικές του διεργασίες, έτσι ώστε ενωμένοι όλοι μαζί να δουλέψουμε σε ένα νέο project ,για έναν Πανναξιακό άκρως ανταγωνιστικό, που θα πρέπει να ανήκει ξανά στην elite της volleyleague γυναικών”.

 

Διαβάστε εδώ όλες τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από τις σελίδες του naxospress.gr

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις μέσα από την πλατφόρμα του google news…


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Η Ένωση Γονέων Πάρου κρούει τον κώδωνα: Σοβαρά προβλήματα σε Γυμνάσιο Παροικίας και Δημοτικό Αγκαιριάς

Με επιστολή προς τον Δήμο, ζητούνται άμεσες παρεμβάσεις σε καθαριότητα, φθορές και εξοπλισμό, ώστε η σχολική χρονιά να ξεκινήσει με αξιοπρέπεια.

Στη Δράμα κάνει πρεμιέρα σήμερα το ντοκιμαντέρ «Σμύριδα, μάρμαρο και αμπέλι» με επίκεντρο τη Νάξο (video)

Η μικρού μήκους ταινία του Ορέστη Ρούσκα καταγράφει ιστορίες ανθρώπων που αντιστέκονται στον υπερτουρισμό και δείχνουν τον δρόμο για έναν βιώσιμο τουρισμό στο νησί.

Λιμάνι Πάρου: Ο Αύγουστος των ρεκόρ – 366.812 επιβάτες και 40.710 οχήματα έκαναν… απόβαση!

Η τουριστική «καρδιά» της Πάρου χτύπησε δυνατά, με το λιμάνι να καταγράφει ιστορικά υψηλά σε επιβάτες και οχήματα, επιβεβαιώνοντας τη διαρκή άνοδο του νησιού.

Νάξος – Απόλλωνας: 109 πράσινα χελωνάκια ξεκίνησαν το πρώτο τους ταξίδι στο Αιγαίο (video)

Μια μαγική στιγμή για κατοίκους και επισκέπτες, με τη συμβολή όλων στην προστασία των μικρών Chelonia mydas. (video)

Νάξος: Εκδοση ψηφίσματος και ομόφωνη στήριξη στον δήμαρχο Καισαριανής και τα μέλη του ΔΣ

Το ΔΣ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων ζητά ανάκληση της δίωξης, κατάργηση της «διάταξης Βορίδη» και ενίσχυση των δήμων με προσωπικό και χρηματοδότηση.

Σίφνος: Πρώτη στην Ελλάδα για την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής, σύμφωνα με τη The Sun

Διεθνής διάκριση για το νησί του Τσελεμεντέ, που αναδείχθηκε κορυφαία επιλογή για αυθεντικές εμπειρίες και ποιοτικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές.

Hermoupolis Heritage: Πολίτες έβαψαν και καθάρισαν το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ερμούπολης

Μια εθελοντική πρωτοβουλία που δείχνει πως η αγάπη για την πόλη ξεκινά από τις μικρές, καθημερινές πράξεις φροντίδας.

Ισραηλινή επίθεση στη Ντόχα: Επικίνδυνη κλιμάκωση με στόχο στελέχη της Χαμάς

Σφοδρές διεθνείς αντιδράσεις για την επιχείρηση στην πρωτεύουσα του Κατάρ – Βαριές κατηγορίες περί «μαφιόζικης τακτικής» από αναλυτές.

Ευχαριστήριο των γονέων – κηδεμόνων Αγγιδιών προς το ΚΤΕΛ Νάξου

Με λόγια συγκίνησης οι οικογένειες εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για την ασφαλή και συνεπή μεταφορά των παιδιών στα σχολεία.

Ενοικιάζεται δυάρι νεόδμητο στο Καστράκι Νάξου

Πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα με θέα θάλασσα και βουνό, διαθέσιμο από 1 Σεπτεμβρίου 2025 έως 30 Ιουνίου 2026

Η Παπαβασιλείου αλλάζει όψη: Έρχεται η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων στη Νάξο

Μετά την «παύση» λόγω σεισμών, ξεκινούν τα έργα υπογείωσης καλωδίων και ανακατασκευής πεζοδρομίων – Προϋπολογισμός 2,15 εκατ. ευρώ.

Εκτακτο – Νάξος: Φωτιά στο ύψος του Τιμίου Σταυρού, στο δρόμος προς Γαλήνη

Φωτιά σε εξέλιξη στον επαρχιακό δρόμο Νάξου - Εγγαρών στο ύψος του Τιμίου Σταυρού

Μείωση ΦΠΑ κατά 30% σε νησιά με λιγότερους από 20.000 κατοίκους – Εκτός σχεδιασμού οι Κυκλάδες

Η εξαγγελία από τη ΔΕΘ και ο πίνακας με τα νησιά που εντάσσονται - Δείτε ποια νησιά εντάσσονται και συνολικά κερδισμένοι είναι 67.000 κάτοικοι

ΑΜΠΕΛΙΦΕΣΤ 2025: Η Νάξος γιορτάζει με κρασί, μουσική και χορό στον αμπελώνα Τρανάμπελο

Δύο βραδιές (5 & 6 Σεπτεμβρίου) γεμάτες ρυθμούς, γεύσεις και φεγγαρόλουστες εμπειρίες στο πιο μεθυστικό φεστιβάλ του Αιγαίου.

Νάξος – Κεραμωτή: Εφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της κοινότητας, Εμμανουήλ Φακίνος

Μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία για την ξαφνική απώλεια του Προέδρου της Κεραμωτής, που υπήρξε σύμβολο ανθρωπιάς και προσφοράς. - Σήμερα η εξόδιος ακολουθία

«Βιώσιμες Κυκλάδες»: Το Φιλώτι της Νάξου στο πρώτο ντοκιμαντέρ της Πρωτοβουλίας για τη Δημοσιογραφία (video)

Η καρδιά της κτηνοτροφίας, η κρίση νερού και η μάχη για διατήρηση της ταυτότητας

Ι. Μητρόπολη Παροναξίας: «Η Μονή Τιμίου Σταυρού Σαγκρίου δεν είναι χώρος εκδηλώσεων αλλά ιερός τόπος λατρείας»

Με σκληρή ανακοίνωση, η Μητρόπολη Παροναξίας απαντά σε δημοσιεύματα για το Φεστιβάλ Νάξου, θέτοντας ζήτημα σεβασμού της ιστορικότητας και ιερότητας της Μονής.

Το «Τσικάλι» της Νάξου: Εκεί όπου το μαγειρείο γίνεται εμπειρία

Σπιτικά φαγητά, ντόπιες πρώτες ύλες και η τέχνη του σεφ Διομήδη Ανέστη σε ένα μαγειρείο που μυρίζει Ελλάδα και θαλασσινή αύρα Αιγαίου.

Μ. Κουτουλάκης: «Ιστορική μείωση ΦΠΑ 30% στα νησιά έως 20.000 κατοίκους»

Ο Γενικός Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής σχολιάζει τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και μιλά για «μια νέα αρχή» στην ολοκληρωμένη νησιωτική πολιτική.