Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚινηματογράφοςΑμοργός: Το Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών δέχεται υποβολές ταινιών

Αμοργός: Το Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών δέχεται υποβολές ταινιών

|

Το Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τα Ελληνικά Εθνικά Βραβεία Τουριστικών Ταινιών στην Αθήνα (27 Σεπτεμβρίου 2020) – Δέχεται υποβολές ταινιών για τον Εθνικό και Διεθνή διαγωνισμό μέχρι τις 20 Ιουνίου 2020.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Αμοργού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την 11η έκδοση του Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 14 Νοεμβρίου 2020 στην Αμοργό στο ξενοδοχείο 5 αστέρων Aegialis Hotel & Spa.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθούν Ομιλίες, Εργαστήρια και Master Classes με θέμα το Τουριστικό Μάρκετινγκ και την Κινηματογράφηση Τουριστικών Ταινιών. Φέτος για πρώτη φορά, το Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού θα παρουσιάσει τα Ελληνικά Εθνικά Βραβεία Τουριστικών Ταινιών στην Αθήνα σε μία εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, στις 27 Σεπτεμβρίου 2020, στην οποία θα προβληθούν και θα βραβευθούν οι ταινίες του Εθνικού Διαγωνισμού.

Το Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού δέχεται υποβολές ταινιών για τον Εθνικό και Διεθνή διαγωνισμό μέχρι τις 20 Ιουνίου 2020.

Οι ταινίες μπορούν να υποβληθούν στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ  https://amorgosfilmfestival.com/film-entry-form/, στην πλατφόρμα του FilmFreeway https://filmfreeway.com/AmorgosTourismFilmFestival και στην πλατφόρμα του Festhome https://festhome.com/en/festival/amorgos-tourism-film-festival.

Σχετικά με το Φεστιβάλ
Το Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού είναι μια διεθνής, τετραήμερη εκδήλωση η οποία διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Αμοργού. Ξεκίνησε το 2010 κατά την διάρκεια του Διεθνούς Συνεδρίου για τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό «ΥΠΕΡΙΑ» και πραγματοποιείται από τότε ενελειπώς σε ετήσια βάση παρουσιάζοντας την αφρόκρεμα των τουριστικών και ταξιδιωτικών ταινιών.

Ο οπτιακουστικός τομέας είναι διεθνώς ο πιο αποτελεσματικός τρόπος προώθησης του τουριστικού προϊόντος και εμπειρίας. Η αποστολή του Φεστιβάλ είναι να διατηρήσει και να εξελίξει την πλατφόρμα επικοινωνίας μεταξύ όλων των παραγόντων της τουριστικής βιομηχανίας με τους καλύτερους παραγωγούς τουριστικών και ταξιδιωτικών ταινιών καθώς και να γίνει αρωγός της αναγνώρισης των καλύτερων τουριστικών ταινιών διεθνώς.

Από το 2017, το Φεστιβάλ είναι μέλος της Διεθνούς Επιτροπής Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών – CIFFT η οποία δημιουργήθηκε το 1989 στη Βιέννη, για να αναγνωρίσει, επιβραβεύσει και να πανηγυρίσει την υπεροχή των καλύτερων Ταξιδιωτικών Ταινιών στην Βιομηχανία Μάρκετινγκ. Υποστηρίζεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών – UNWTO και την Ευρωπαϊκή Ταξιδιωτική Επιτροπή.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε:

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Ειρήνη Λάππα
E-mail: info@amorgosfilmfestival.com 
Website: https://amorgosfilmfestival.com


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Naxos Medical: Πρωτομαγιά με επίσκεψη από τον Πνευμονολόγο Νίκο Κουφό

Την Πρώτη Μαϊου θα βρίσκεται στη Νάξο, ο πνευμονολόγος Νίκος Κουφός και θα δεχτεί επισκέψεις στο Naxos Medical

Ελλάδα, η χώρα της αμφισβήτησης, άνευ ουδεμίας αντίρρησης. Αλλά σε λάθος κατεύθυνση

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από τις συνεντεύξεις στη τηλεόραση έως τις εκθέσεις που δείχνουν την αλήθεια για την σκληρή πραγματικότητα στην Ελλάδα Και καταλήγει με νόημα "Αν θες να μάθεις για το νερό, μη ρωτάς τα ψάρια"

Σύλλογος Μονιατών Νάξου “Η Τέχνη”: Πρόσκληση να “ασβεστώσουμε τους δρόμους όπως παλιά”

Ομορφή δράση σήμερα Σάββατο του Λαζάρου από το Σύλλογο Μονιατών Νάξου "Η Τέχνη"

ΠΝΑι: Επιτήδειοι αποσπούν χρήματα υποδυόμενοι υπαλλήλους

Προσοχή! Επιτήδειοι αποσπούν χρήματα από πολίτες και επιχειρηματίες, υποδυόμενοι υπαλλήλους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Πάσχα: Σύγχυση στην αγορά αρνιού

Αντιδράσεις για την ένταξη των αμνοεριφίων στο «καλάθι» – Ανησυχία για την επάρκεια λόγω εξαγωγών

Νάξος – ΧΥΤΑ: Υπό έλεγχο και έσβησε η φωτιά

Εσβησε η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο ΧΥΤΑ της Νάξου

“Νόσος Νάξος”: Ενεργοποιείται (από Νοσοκομείο Νάξου) η διαδικασία του γονιδιακού ελέγχου

Συνάντηση την περασμένη Δευτέρα (22/04) στο Δημαρχείο Νάξου με σκοπό την ενεργοποίηση της διαδικασίας γονιδιακού ελέγχου για τη "Νόσος Νάξος"

ΑΠΑΣ Νάξου Terranaxia – Play Offs: Φινάλε στο όνειρο, ήττα στην Βούλα και αποκλεισμός

Ο ΑΠΑΣ Νάξου Terranaxia πάλεψε αλλά πνίγηκε στην άμυνα του Πρωτέα Βούλας - Ηττα στον 3ο αγώνα 66-55 και με 2-1 ήττες έμεινε εκτός συνέχεια - Το σχόλιο της διοίκησης για το φετινό ταξίδι της Ναξιώτικης Ομάδας

Νάξος – Αναβολή: Οι καιρικές συνθήκες “νίκησαν” το μπάσκετ

Αναβλήθηκε ο αγώνας Πανναξιακός ΑΟΚ - Ηλυσιακός λόγω αδυναμίας έλευσης των διαιτητών - Αύριο (όπως και ο αγώνας Πρωτέας - ΑΠΑΣ Νάξου) η αναμέτρηση την ίδια ώρα στο "Δημ. Περιστεράκης"

Νάξος: Ερχεται η τακτική συνεδρίαση Επιτροπής Τουριστικής προβολής και ανάπτυξης

Τακτική Συνεδρίαση Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης αύριο Παρασκευή - Ποια τα θέματα

Νάξος – ΛΕ.ΜΟ.Ν.: Απόλυτα επιτυχημένο το σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης (photo)

Η VOM ολοκλήρωσε με επιτυχία το σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης στη ΛΕ.ΜΟ.Ν Νάξου (photo)

Νάξος – Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος: Πότε ξεκινάει το Πασχαλινό ωράριο καταστημάτων

Το Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στη Νάξο ανακοίνωσε ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος του νησιού (πίνακας)

Fast Ferries – Πρωτομαγιά: Εμφάνιση στη Νάξο του “Fast Ferries Andros”

Η Fast Ferries ενημερώνει για την κίνηση των πλοίων της κατά την απεργία της Πρωτομαγιάς - ΤΙ θέλει το Fast Ferries Andros στη Νάξο;

Νάξος – ΧΥΤΑ: Υπό έλεγχο και έσβησε η φωτιά

Εσβησε η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο ΧΥΤΑ της Νάξου

“Νόσος Νάξος”: Ενεργοποιείται (από Νοσοκομείο Νάξου) η διαδικασία του γονιδιακού ελέγχου

Συνάντηση την περασμένη Δευτέρα (22/04) στο Δημαρχείο Νάξου με σκοπό την ενεργοποίηση της διαδικασίας γονιδιακού ελέγχου για τη "Νόσος Νάξος"

Πανναξιακός ΑΟΚ – Play offs: Ωρα τελικού (15:00) κόντρα στον Ηλυσιακό

Ο Πανναξιακός ΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα τον Ηλυσιακό για τον 2ο αγώνα των πλέι οφ... (Αφίσα)

Νάξος – Ολυμπιακή Φλόγα: ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ για τους πολιτικούς νάνους, απρέπεια σε έναν Ναξιώτη Πρωταθλητή

Ο Στράτος Φουτάκογλου γράφει για όσα έγιναν την ημέρα της Λαμπαδηδρομίας στη Νάξο με επίκεντρο τον παραγκωνισμό του Ναξιώτη πρωταθλητή Γιάννη Ξενάκη

Νάξος: Δεν “έδεσε” το “Blue Star 2” και έφυγε για την Πάρο, αλλά ούτε εκεί έδεσε (video)

Με την ένταση των ανέμων στα 80 χιλιόμετρα την ώρα (σε ριπή ανέμου) από νότια κατεύθυνση, το "Blue Star 2" δεν έδεσε στο λιμάνι της Νάξου και μετά στη Πάρο