Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΟικονομίαSky Express: Πιο κοντά Κυκλάδες - Κατάρ μέσω της Qatar Airways

Sky Express: Πιο κοντά Κυκλάδες – Κατάρ μέσω της Qatar Airways

|

Η Qatar Airways και η Sky Express υπογράφουν Συμφωνία Διασύνδεσης –  Η συμφωνία προσφέρει στους επιβάτες της Qatar Airways απρόσκοπτη σύνδεση με 24 προορισμούς της Ελλάδας, με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα

H Sky Express είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή συμφωνίας διασύνδεσης με την Qatar Airways, με άμεση εφαρμογή. Η συμφωνία θα δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες εκτός Ελλάδας να ταξιδεύουν απρόσκοπτα μεταξύ Ελλάδας και Ντόχα και στη συνέχεια σε προορισμούς της Ασίας, Μέσης Ανατολής και Αυστραλασίας.

Η Qatar Airways προσθέτει με αυτό τον τρόπο 24 νέους Ελληνικούς προορισμούς στο παγκόσμιο δίκτυό της, συνδέοντας ταυτόχρονα τους επιβάτες της με νέους τουριστικούς προορισμούς όπως η Σαντορίνη, η Κρήτη, η Κέρκυρα και πολλούς άλλους του εκτεταμένου δικτύου της Sky Express.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Qatar Airways Group, ο εξοχότατος κ. Akbar Al Baker δήλωσε: «Η συγκεκριμένη συμφωνία με τη Sky Express αυξάνει σημαντικά την ικανότητα μας να συνδέουμε τους επιβάτες μας με μερικούς από τους πιο εντυπωσιακούς τουριστικούς προορισμούς και ενισχύει την αδιαμφισβήτητη δέσμευσή μας να στηρίξουμε την εθνική τουριστική βιομηχανία».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Sky Express κ. Θεόδωρος Κροκίδας πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την προοπτική αυτή της συνεργασίας. Η νέα συμφωνία διασύνδεσης αποτελεί ένα ακόμα ορόσημο στη διαρκή ανάπτυξη της Sky Express, καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους επιβάτες της Qatar Airways μια πιο άνετη ταξιδιωτική εμπειρία μέσα από το εκτεταμένο δίκτυο προορισμών μας. Με αυτό τον τρόπο δημιουργούμε νέες εμπορικές ευκαιρίες, διευρύνοντας περαιτέρω τις επιλογές των επιβατών σε προορισμούς».

Η Qatar Airways λειτουργεί στην Αθήνα από τον Ιούνιο του 2005, ενώ το 2015 αύξησε τον αριθμό των δρομολογίων της στην ελληνική πρωτεύουσα από δύο σε τρεις πτήσεις την ημέρα, προκειμένου να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση. Το 2018 πρόσθεσε τη Θεσσαλονίκη και τη Μύκονο ως τον δεύτερο και τρίτο προορισμό της αεροπορικής εταιρείας στην Ελλάδα.

Μια πολλαπλώς βραβευμένη αεροπορική εταιρεία, η Qatar Airways ονομάστηκε «Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς» από τα Παγκόσμια Βραβεία Αεροδρομίων του 2019, τα οποία διαχειρίζεται ο διεθνής οργανισμός αξιολόγησης αεροπορικών μεταφορών Skytrax, καθώς και “Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία για Business Class” και “Καλύτερη Αεροπορική για Καθίσματα Business Class” και “Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στη Μέση Ανατολή”.

Η Qatar Airways αυτή τη στιγμή λειτουργεί με ένα μοντέρνο και σύγχρονο στόλο με περισσότερα από 250 αεροσκάφη μέσω της βάσης της, το Διεθνές Αεροδρόμιο Hamad σε περισσότερους από 160 προορισμούς παγκοσμίως, ενώ έχει προσθέσει ένα μεγάλο αριθμό νέων προορισμών στο εκτενές δίκτυο διαδρομών το 2019, συμπεριλαμβανομένων των Νταβάο, Φιλιππίνες; Λισαβόνα, Πορτογαλία; Μογκαντίσου, Σομαλία και Λανγκάουι, Μαλαισία.

Η Sky Express διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού, πραγματοποιώντας πάνω από 30.000 πτήσεις ετησίως, εξυπηρετώντας 32 προορισμούς σε όλη τη χώρα, ενώ διαρκής στόχος της εταιρίας είναι να αποτελεί τη Νο1 επιλογή των επιβατών.

Δελτίο Τύπου 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νάξος – δήμος: Ορισμός νέου Προέδρου στη Δημοτική Κοινότητα Κεραμωτής

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων συνεδριάζει την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου, με πρώτο θέμα την πλήρωση της θέσης Προέδρου της Κοινότητας Κεραμωτής, μετά τον θάνατο του προκατόχου.

Κέα: Η πρώτη τρισδιάστατη αποτύπωση του σπηλαίου «Τρυποσπηλιές»

Αποστολή του ΕΚΠΑ με επικεφαλής τον καθηγητή Εμμανουήλ Βασιλάκη κατέγραψε με τεχνολογία αιχμής το σπήλαιο και άνοιξε τον δρόμο για την ανάδειξη ενός μνημείου γεωλογικής κληρονομιάς.

Σύρος: 3ο «Σκάκι στα Τυφλά» και «Νότες στο Αιγαίο» – Μια γιορτή αλληλεγγύης, μουσικής και σκακιού

Η ΑΡΩΓΗ, με τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, διοργανώνει για τρίτη χρονιά το ξεχωριστό αυτό τριήμερο εκδηλώσεων με σκάκι, μουσική και μηνύματα ζωής.

Αύγουστος στα αεροδρόμια Fraport: Ρεκόρ 6,78 εκατ. επιβατών – Σε πτώση Σαντορίνη και Μύκονος

Η κορύφωση της τουριστικής σεζόν έφερε αύξηση 4% στην κίνηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, αλλά και έντονες διαφοροποιήσεις ανά προορισμό.

Η Κέρος «μίλησε», συναυλία-ορόσημο στο 10ο Φεστιβάλ Κουφονησίων

Η μνήμη του Lord Colin Renfrew τιμήθηκε σε μια μοναδική μουσική εμπειρία στον ιερό τόπο της Κέρου, όπου η μουσική έγινε φωνή της Ιστορίας.

Ο ΑΠ.Α.Σ. Νάξου ενισχύεται με τον Ντίνο Ολύμπιο

Ο 27χρονος forward με εμπειρία σε πολλές ομάδες και άνοδο στην Elite League, έρχεται να δώσει νέα δυναμική στο ρόστερ της ομάδας.

Πιπεριές Φλωρίνης με ξινοτύρι Πιτταρά και με την υπογραφή της Μαριέττας Γαλάνη

Η συνεργάτιδα του naxospress και ερευνήτρια της τοπικής κουζίνας μας χαρίζει μια παραδοσιακή συνταγή με ιστορία, μυστικά και γεύση που ταξιδεύει.

Νάξος – Σαγκρί: Μαθήματα προσφοράς από τα παιδιά, δώρισαν στο σχολείο πολυμηχάνημα από το χαρτζιλίκι τους

Πέντε μικρές φίλες πέρασαν το καλοκαίρι τους δημιουργικά και στήριξαν με αγάπη το Δημοτικό Σχολείο του χωριού.

Λεβερκούζεν – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Η αλλαγή προπονητή φέρνει νέα δεδομένα και πίστη στην έδρα

Οι «ασπιρίνες» ψάχνουν την πρώτη νίκη, απέναντι στην αήττητη Άιντραχτ που βρίσκεται στην κορυφή.

Νάξος – Κωμιακή: “Έφυγε” πλήρης ημερών η Μαρία Κορρέ

Μέσα σε λίγες ώρες, το χωριό βυθίστηκε στη θλίψη με τον χαμό δύο αγαπημένων μορφών της τοπικής κοινωνίας.

Η Παπαβασιλείου αλλάζει όψη: Έρχεται η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων στη Νάξο

Μετά την «παύση» λόγω σεισμών, ξεκινούν τα έργα υπογείωσης καλωδίων και ανακατασκευής πεζοδρομίων – Προϋπολογισμός 2,15 εκατ. ευρώ.

Νάξος – Εντοπίστηκε ζωντανός ο αγνοούμενος στο Προφήτη Ηλία μετά από 4 ημέρες

Συγκλονιστική διάσωση από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νάξου – Στο σημείο σπεύδει ελικόπτερο για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο.

Μείωση ΦΠΑ κατά 30% σε νησιά με λιγότερους από 20.000 κατοίκους – Εκτός σχεδιασμού οι Κυκλάδες

Η εξαγγελία από τη ΔΕΘ και ο πίνακας με τα νησιά που εντάσσονται - Δείτε ποια νησιά εντάσσονται και συνολικά κερδισμένοι είναι 67.000 κάτοικοι

Το στυγερό έγκλημα του Φλώριου Σοϊλέ «Σκιά» στο Φιλώτι

Πώς μια ερωτική ιστορία κατέληξε σε βασανιστήρια, δολοφονία και λαϊκή εξέγερση στη Νάξο του 1902

Νάξος – Κεραμωτή: Εφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της κοινότητας, Εμμανουήλ Φακίνος

Μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία για την ξαφνική απώλεια του Προέδρου της Κεραμωτής, που υπήρξε σύμβολο ανθρωπιάς και προσφοράς. - Σήμερα η εξόδιος ακολουθία

Κακαβιά: Συνελήφθη 37χρονη με ένταλμα από τον Ανακριτή Πλημμελειοδικών Νάξου

Η γυναίκα, υπήκοος Βουλγαρίας, εντοπίστηκε στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Ιωαννίνων

Μ. Κουτουλάκης: «Ιστορική μείωση ΦΠΑ 30% στα νησιά έως 20.000 κατοίκους»

Ο Γενικός Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής σχολιάζει τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και μιλά για «μια νέα αρχή» στην ολοκληρωμένη νησιωτική πολιτική.

Στη Δράμα κάνει πρεμιέρα σήμερα το ντοκιμαντέρ «Σμύριδα, μάρμαρο και αμπέλι» με επίκεντρο τη Νάξο (video)

Η μικρού μήκους ταινία του Ορέστη Ρούσκα καταγράφει ιστορίες ανθρώπων που αντιστέκονται στον υπερτουρισμό και δείχνουν τον δρόμο για έναν βιώσιμο τουρισμό στο νησί.

«Βιώσιμες Κυκλάδες»: Το Φιλώτι της Νάξου στο πρώτο ντοκιμαντέρ της Πρωτοβουλίας για τη Δημοσιογραφία (video)

Η καρδιά της κτηνοτροφίας, η κρίση νερού και η μάχη για διατήρηση της ταυτότητας