Σάββατο, 31 Μαΐου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΠανναξιακός ΑΟ - ΑΜΣ Φιλωτίου: Στενή συνεργασία με το βλέμμα στο μέλλον

Πανναξιακός ΑΟ – ΑΜΣ Φιλωτίου: Στενή συνεργασία με το βλέμμα στο μέλλον

|

Οι διοικήσεις Πανναξιακού ΑΟ και ΑΜΣ Φιλωτίου εγκαινιάζουν μία νέα πολιτική για τα δεδομένα της Νάξου – Συνεργασία μέσω ανταλλαγής παικτών και τεχνογνωσίας ώστε όλοι να είναι κερδισμένοι… Πρώτη κίνηση; Λογοθέτης, Ντάσιος και Λίκα στο Φιλώτι, Λουλάι στον Πανναξιακό

Οσοι βρέθηκαν χθες το απόγευμα (26/08) στο ΔΑΚ Νάξου, ενδεχομένως και να παραξενεύτηκαν βλέποντας με τα χρώματα του Πανναξιακού ΑΟ, τον Μάρκο Λουλάι, τερματοφύλακα του ΑΜΣ Φιλωτίου που εμφανίστηκε με τη φανέλα του Πανναξιακού ΑΟ… Η απορία λύθηκε με το πέρας της πρώτης προπόνησης όταν έγινε γνωστό μέσα από τις συζητήσεις με τους παράγοντες της ομάδας της Νάξου… τι έχει γίνει; Μϊα νέα σελίδα άνοιξε με τη κίνηση αυτή στην συγχρονη ιστορία όχι μόνο των δύο ομάδων αλλά και του Ναξιακού ποδοσφαίρου… Κι αυτό γιατί το δρόμο προς το …Φιλώτι πήραν με την μορφή ανταλλαγής οι Γιάννης Λογοθέτης, Δημήτρης Λίκα και Γιάννης Ντάσιος, οι οποίοι είπαν το “ναι” στην πρόταση του ΑΜΣ Φιλωτίου που έγινε κατόπιν συνεννόησης με τον Πανναξιακό.

Σήμερα το πρωί, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Aegean Voice 107.5 και στην εκπομπή Carpe Diem, ο εκπρόσωπος Τύπου του Πανναξιακού ΑΟ, Αλέξανδρος Φράγκου, μίλησε για τη συνεργασία αυτή ανάμεσα στις δύο ομάδες και τόνισε ότι είναι μία κίνηση που θα έχει συνέχεια και με τις υπόλοιπες ομάδες που επιθυμούν βέβαια κάτι τέτοιο, ενώ αναφέρθηκε και στο ζήτημα του Πανναξιακού τονίζοντας ότι στην πρώτη προπόνηση τόσο της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Πανναξιακού ΑΟΝ όσο και της ομάδας μπάσκετ του Πανναξιακού ΑΟΚ, θα είναι μέλη και αθλητές του Πανναξιακού ΑΟ (ποδόσφαιρο – στίβος) για να σημάνουν την ενότητα του σωματείου, έστω κι εάν υπάρχουν όπως σημείωσε “τρία διαφορετικά ΑΦΜ για ένα … όνομα, τον Πανναξιακό. Η Ομάδα θα πρέπει όχι μόνο να δείχνει αλλά και να είναι ενωμένοι. Και έρχονται ακόμη περισσότερες εκπλήξεις” 

Και το μεσημέρι, όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα sportcyclades.gr οι δύο πρόεδροι Πανναξιακού ΑΟ και ΑΜΣ Φιλωτίου συνέχισαν την πορεία τους… Τι έγινε;  ο πρόεδρος του ΑΜΣ Φιλωτίου, Γιάννης Ψαρράς έγινε κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας του Πανναξιακού, το οποίο αγόρασε από τον Βαγγέλη Κάρλοβιτς, με τον πρόεδρο του Πανναξιακού να φτάνει έως το Φιλώτι …  Στην ανακοίνωση του Πανναξιακού που ακολουθεί, αναφέρεται ότι, το ραντεβού ανανεώθηκε όταν εκδοθούν τα εισιτήρια του ΑΜΣ Φιλωτίου, ώστε ο πρόεδρος του Πανναξιακό να αγοράσει το πρώτο: 

Τι αναφέρεται στο σχετικό δελτίο ενημέρωσης; “Ένας πρωταρχικός στόχος του νεοεκλεγέντος δ.σ. του Πανναξιακού καθώς και του προέδρου του κ. Καρλοβιτς προσωπικά ήταν η ανάπτυξη δεσμών σταθερών, ειλικρινων και με διάρκεια μεταξύ των ομάδων του νησιού μας.

Πεποίθηση όλων μας στον Πανναξιακό είναι πως μας ενώνουν απείρως περισσότερα απ’ όσα μας χωρίζουν η μας χώριζαν η – ενδεχομένως – πίστευαν κάποιοι ότι μας χωρίζουν…

Με αυτές τις αρχές ως αφετηρία,ο Πανναξιακός από την πρώτη στιγμή έκανε ένα άνοιγμα προς όλες τις ομάδες του νησιού, χωρίς να διεκδικήσει δεσπόζουσα θέση στις συνομιλίες. Αντιθέτως, κοιτάξαμε στα μάτια με ειλικρίνεια τους πάντες και επιδιώξαμε μια άνευ όρων συνεργασία με μοναδικό γνώμονα της πρόοδο του νησιού μας,της Νάξου.

Κάποιοι επέλεξαν, ίσως,να βολευτουν σε μια ανιαρή “διαμάχη” που πιθανώς να τους δίνει και οντότητα…

Κάποιοι άλλοι, γνωρίζοντας ότι είναι αυτοφωτοι και άρα πραγματικά δυνατοί, επέλεξαν τον δρόμο των δυνατών. Τις συνεργασίες!

Στη φωτογραφία,οι πρόεδροι των Πανναξιακού Α.Ο. και Α.Μ.Σ. Φιλωτιου κ.κ. Καρλοβιτς και Ψαρράς εγκαινιάζουν την έναρξη συνεργασίας των δύο συλλόγων! Στη φωτογραφία επίσης,ο κ.Ψαρρας επιδεικνύει την κάρτα διαρκείας του Πανναξιακού που ο ίδιος προμηθεύτηκε. Στην επόμενη φωτογραφία,ο πρόεδρος του Πανναξιακού θα πράξει ακριβώς το ίδιο!”

Φωτογραφία: Sportcyclades.gr 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

ΑΟ Μυκόνου: Ο Πέτρος Γερομιχαλός αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα για τη νέα χρονιά

Ο έμπειρος φόργουορντ ενισχύει τη Μύκονο στην παρθενική της σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, φέρνοντας εμπειρία και ποιότητα στη γραμμή των ψηλών

Ο Μάιος έφυγε αφήνοντας λίγες σταγόνες και πολλά… σημάδια για το καλοκαίρι (πίνακες)

Περισσότερη ζέστη, λιγότερες βροχές και μια υδρολογική εικόνα με ενδείξεις για ένα ακόμα ξηρό καλοκαίρι στην Παροναξία

42 εκατομμύρια ευρώ επιστρέφονται στους νησιώτες μέσω του Μεταφορικού Ισοδύναμου – Ξεκινούν οι πληρωμές

Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για το Μ.Ι. – Από Δευτέρα στους λογαριασμούς 325.405 πολιτών η επιστροφή του κόστους μετακίνησης για το 2024.

Νέο πλωτό ασθενοφόρο στους Φούρνους: Σημαντική ενίσχυση για την υγειονομική ασφάλεια του ακριτικού νησιού

Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του υπερσύγχρονου περιπολικού σκάφους–ασθενοφόρου που ενισχύει τις διακομιδές από Φούρνους και Θύμαινα. Παρών ο Υφυπουργός Στέφανος Γκίκας.

Μάνος Κόνσολας: Υπέρ της κοινής διεκδίκησης για κρίσιμα νησιωτικά ζητήματα

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου στηρίζει συντονισμένες πρωτοβουλίες για ΦΠΑ, ακτοπλοϊκά εισιτήρια και δημόσια υγεία – Πρόταση για νέες παροχές και κίνητρα σε γιατρούς στα νησιά.

Καινοτόμο έργο διαχείρισης όμβριων υδάτων από το ΕΜΠ στη Νάξο

Η Νάξος στο επίκεντρο ερευνητικού έργου του ΕΜΠ με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Horizon – Πιλοτική εφαρμογή συστημάτων συλλογής και αξιοποίησης ομβρίων υδάτων για την καταπολέμηση της λειψυδρίας.

Μύκονος 2025: Ρεκόρ τιμών τον Ιούλιο, αλλά με “κενά” στον Σεπτέμβριο

Παρά τη δυναμική εκκίνηση της σεζόν και τις υψηλές τιμές στα πεντάστερα, η περιορισμένη ζήτηση του φθινοπώρου επαναφέρει το ζήτημα της εποχικότητας

Κυκλάδες – Blue Star Ferries: Ξεκινούν τα θερινά δρομολόγια του “Blue Star 1”, πρωινό το “Blue Star Naxos”

Από την Κυριακή 1 Ιουνίου, το "Blue Star 1" αναλαμβάνει τη βραδινή αναχώρηση από Πειραιά, ενώ από Δευτέρα 2 Ιουνίου, το "Blue Star Naxos" ξεκινάει τα καθημερινά πρωινά του δρομολόγια προς Πάρο, Νάξο, Μικρές Κυκλάδες, Αμοργό και Αστυπάλαια.

Νάξος – Πύργος Μπαζαίου: Ξεκινάει σήμερα η διήμερη συνάντηση για τη βιώσιμη ανάπτυξη (πρόγραμμα)

Ειδικοί επιστήμονες, φορείς και πολίτες συνδιαμορφώνουν τις προτάσεις για το μέλλον του νησιού – 31 Μαΐου & 1 Ιουνίου 2025 (πρόγραμμα)

«Κλείνουμε – γιατί αλλιώς θα μας κλείσουν»: Η εστίαση στην Πάρο κατεβάζει ρολά στις 5 Ιουνίου

Οι επαγγελματίες διαμαρτύρονται για τις καθυστερήσεις και τα εξοντωτικά πρόστιμα που απειλούν τη λειτουργία των επιχειρήσεων τους – Ζητούν άμεσες λύσεις

Νάξος – Χείμαρρος: Αποχαιρετισμός στον Γιάννη Ψαρρά, έναν άνθρωπο της προσφοράς

Η εξόδιος ακολουθία του 72χρονου θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα 26 Μαΐου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στον Χείμαρρο – Θλίψη στο Τσικαλαριό

Νάξος: «Πώς ένα δημόσιο ακίνητο έγινε ιδιωτική “πλατεία”, η αλήθεια πίσω από την περίφραξη στον Λυώνα»

Σαφές μήνυμα από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την περίφραξη στον Λυώνα: παράνομη αυθαίρετη χρήση του χώρου, περίφραξη για λόγους ασφάλειας και αποκατάσταση της νομιμότητας

Πάρος: «Κλείνουμε πριν μας κλείσουν», η εστίαση σε απεργία στις 5 Ιουνίου

Σε συμβολικό λουκέτο προχωρούν οι παραλιακές επιχειρήσεις του νησιού – Αντίδραση απέναντι σε τιμωρητικές πολιτικές και κρατική απουσία - Το σχόλιο του Γιάννη Παπαδόπουλου

Παροναξία: “Ηλεκτρική” νύχτα με βροχόπτωση και …λάσπη (πίνακας)

Έντονα φαινόμενα, αστραπές και «λασποβροχές» χτύπησαν τα νησιά των Κυκλάδων – Τα ύψη υετού από το NaxosWeather (πίνακας)

Γ. Παπαδόπουλος: “Μειωμένη κατανάλωση και έλλειψη προσωπικού, αλλάζουν τα δεδομένα στην εστίαση”

Ο πρόεδρος του Σωματείου Μαζικής Εστίασης Νάξου και περιφερειάρχης της ΠΟΕΣΕ στο Νότιο Αιγαίο μιλά για τις νέες τουριστικές συνήθειες, τις προσαρμογές των επιχειρήσεων και την πίεση που δέχεται ο κλάδος ενόψει καλοκαιριού.

Νάξος – Σύλλογος Μηχανικών: “Όχι σε οριζόντιους περιορισμούς, Ναι, σε στοχευμένο πλαίσιο για τις θερινές οικοδομικές εργασίες”

Ο Σύλλογος εκφράζει έντονο προβληματισμό για την αιφνιδιαστική πρόθεση του Δήμου να επιβάλει οριζόντιους περιορισμούς, χωρίς επαρκή διαβούλευση – Προτείνει στοχευμένο και ρεαλιστικό πλαίσιο που προστατεύει τόσο τον τουρισμό όσο και τον κατασκευαστικό κλάδο.

Νάξος: Έτοιμος ο νέος δρόμος που ενώνει Αγιο Προκόπιο με Κάπαρες (Πλάκα – Αγία Αννα)

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία ο νέος οδικός άξονας που συνδέει τον Άγιο Προκόπιο με τις Κάπαρες, μειώνοντας τον χρόνο διαδρομής και αυξάνοντας την οδική ασφάλεια – Ευχαριστίες από τον πρόεδρο της κοινότητας Αγίου Αρσενίου

Γεύσεις Ναξιώτικες, με υπογραφή: Η συνεργασία του “Φάρου του Αλυκού” με τη “Φάρμα Ρώτα”

Με αγάπη για την τοπική παραγωγή και αφοσίωση στη γαστρονομική ποιότητα, το εστιατόριο του Αλυκού ξεκινά δυναμικά τη σεζόν με πρώτες ύλες από τη φημισμένη φάρμα της Νάξου

Νάξος – Λυώνας: Όταν ο φράχτης γίνεται σύμβολο απομόνωσης και αντίστασης

Η περίφραξη στην παραλία του Λυώνα της Κορώνου και η οργισμένη αντίδραση των κατοίκων – Ένα πανό που φωνάζει πιο δυνατά από τις λέξεις.

Πάρος: «Διακομιδές ντροπής»: Δύο ημέρες ταλαιπωρίας για ηλικιωμένη ασθενή που ταξίδεψε στη Σύρο (!!!)

Σφοδρή κριτική από τον Κώστα Αργουζή για την άρνηση ενεργοποίησης του υγειονομικού ελικοπτέρου Πάρου – Τι καταγγέλλει για την αλυσιδωτή διακομιδή και το κόστος για κράτος και ασθενή