Σάββατο, 7 Ιουνίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΣτοίχημαΣτοίχημα: Το ντέρμπι του… Μπέου και το «ποτέ» της Ξάνθης

Στοίχημα: Το ντέρμπι του… Μπέου και το «ποτέ» της Ξάνθης

|

Ενας Αγγλος πεναλτάκιας, ο Ντάρκο και το 17χρονο της Μπάρτσα – Η απίθανη παράδοση της ΑΕΚ 

Πανιώνιος – Βόλος στη Νέα Σμύρνη, καλύτερο ματς για την επάνοδο του Αχιλλέα Μπέου δεν θα μπορούσε να είχε βγάλει η πρεμιέρα. «Αγκάθι» για τον «ιστορικό» ότι ξεκινά… όπως ο Παναθηναϊκός πέρυσι, ήτοι με -6 και περιορισμό μεταγραφών και ο μόνος άνω των 23 που αποκτήθηκε, ο φορ Αραμπούλι, δεν προλαβαίνει το σημερινό για μια ομάδα που αποδυναμώθηκε. Ο δε Βόλος έχει φτάσει τις 17 μεταγραφές και αποχώρησαν 21 (!), είναι η 67η διαφορετική ομάδα που θα λάβει μέρος στην πρώτη κατηγορία αλλά και η πιο… νέα που ανεβαίνει ποτέ αφού ιδρύθηκε μόλις το 2017.

Γράφει και δίνει προγνωστικά ο Νίκος Μποζιονέλος 

Για πρώτη φορά στη σεζόν, αφού ήταν τιμωρημένη με Ουνιβερσιτάτεα και Τράμπζονσπορ, θα έχει κόσμο στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ αλλά… πόσο, μετά από τέτοια απογοήτευση; Υποδέχεται την Ξάνθη η οποία έχει να κάνει νίκη σε πρεμιέρα από τις 31 Αυγούστου 2008 και το 1-0 στη Νέα Σμύρνη, έχει να νικήσει την ΑΕΚ ανεξαρτήτως έδρας από τις 9 Ιανουαρίου 2012 (1-0 στα Πηγάδια) και δεν έχει νικήσει ποτέ εκτός έδρας την «Ενωση» από το 1989-90 (0-5-23)!

Στο Νησί, η Τότεναμ είχε και τύχη αλλά και πυγμή με τη Σίτι, έφυγε με 2-2 από το Μάντσεστερ σκορπίζοντας χαμόγελα και στους της φίλους της (αλλά και σε εμάς, τους οπαδούς της Λίβερπουλ…). Επανέρχεται ο Σον για το σημερινό με τη Νιούκαστλ, που το σφυρίζει ο Μάικ Ντιν, ένας από τους πλέον πεναλτάκηδες διαιτητές στην κατηγορία: δίνει ένα ανά τρία ματς.

Στην Ισπανία, μια στο τόσο η Σοσιεδάδ κάνει καλές χρονιές, ανταγωνιστικές. Αρκετοί είστε μικρής ηλικίας και δεν θυμάστε ότι το 2002-03 οι Βάσκοι λίγο έλειψαν να πάρουν το πρωτάθλημα από τη Ρεάλ, μένοντας μόλις δύο βαθμούς πίσω, έχοντας στον πάγκο τον Ρεϊνάλντ Ντενουί. Η Σοσιεδάδ έχει να νικήσει στις Βαλεαρίδες Νήσους τη Μαγιόρκα από… ακριβώς εκείνη τη σεζόν, και δη τη Μαγιόρκα του Σάμουελ Ετό τότε, με τον (γνωστό μας) Ντάρκο Κοβάσεβιτς ανάμεσα στους σκόρερ (3-1).

Η δε Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Μπέτις απόψε, από την οποία ηττήθηκε πέρυσι στο «Καμπ Νου», χωρίς Μέσι, Σουάρες και Ντεμπελέ, μόνο με τον Γκριζμάν απέμεινε για μπροστά (μετά και την αναχώρηση του Κοουτίνιο για την Μπάγερν, περαστικά φίλοι μου Βαυαροί…), με Ραφίνια και Κάρλες Πέρες η τριπλέτα ενώ μπήκε στην αποστολή ο ηλικίας 16 ετών και 298 ημερών φορ, Ανσού Φατί.

Διαβάστε ΕΔΩ το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Επίσκεψη του Υφυπουργού Δικαιοσύνης στη Νάξο – Συναντήσεις με φορείς και αυτοψία σε δικαστικές εγκαταστάσεις (video)

Σε διαδοχικές συναντήσεις ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης ενημερώθηκε για την πρόοδο έργων και τις ανάγκες της Νάξου στον τομέα της Δικαιοσύνης

Hellenic Seaplanes: Απογειώνονται τα υδροπλάνα στην Ελλάδα, αλλά όχι σε Μήλο και Σαντορίνη

Παρά την ετοιμότητα της Hellenic Seaplanes, δύο εμβληματικά νησιά μένουν εκτός του εθνικού πτητικού χάρτη λόγω αρνητικών γνωμοδοτήσεων από τις Λιμενικές Αρχές

Μύκονος – Γ. Βρούτσης: Αναβαθμίζεται το γήπεδο ποδοσφαίρου στον Κόρφο με χρηματοδότηση 731.500€

Ο Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης και ο Δήμαρχος Χρήστος Βερώνης ανακοίνωσαν την υλοποίηση του έργου σε ειδική εκδήλωση παρουσία Ολυμπιονικών και αθλητών

«Οι Κούροι ανήκουν στο Φλεριό»: Σαφής αντίθεση στην απομάκρυνσή τους από τη Νάντια Σαλτερή

Δημόσια παρέμβαση της Νάντιας Σαλτερή για την απόφαση του ΚΑΣ – Χωρίς διαβούλευση, χωρίς διάλογο, με κίνδυνο απώλειας της πολιτιστικής ταυτότητας των Μελάνων

Μια Τήνος για όλους: Νέες θέσεις (14) στάθμευσης ΑμεΑ σε κοινότητες του νησιού

Ο Δήμος Τήνου κάνει πράξη την ισότιμη πρόσβαση, με ουσιαστικές παρεμβάσεις για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες σε 11 χωριά του νησιού

Στη Νάξο (και φέτος) το ελικόπτερο αεροπυρόσβεσης, ασπίδα προστασίας για το καλοκαίρι

Το ελικόπτερο Kamov Ka-32 σταθμεύει ξανά στο αεροδρόμιο της Νάξου, έτοιμο να επέμβει άμεσα σε κάθε πυρκαγιά στις Κυκλάδες και το Νότιο Αιγαίο

Νάξος: Συνάντηση συνεργασίας Δημάρχου με νέα διοίκηση νοσοκομείων Σύρου και Νάξου

Με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας, Δήμος και Διοίκηση των Νοσοκομείων Νάξου και Σύρου συναντήθηκαν σε θετικό και παραγωγικό κλίμα

Προκριματικά Μουντιάλ 2026: Νίκη Βελγίου με πολλά γκολ

Η πρόταση της ημέρας έρχεται από τα Προκριματικά του Μουντιάλ 2026.. Ποια είναι η σημερινή μας επιλογή

Γ. Πολυχρονάκος: «Για τις Κυκλάδες όπως τις αγαπήσαμε, όπως πρέπει να τις παραδώσουμε» (video)

Δήλωση του Τομεάρχη Νησιωτικής Πολιτικής ΠΑΣΟΚ για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με επίκεντρο τις Κυκλάδες, το νερό και το μέλλον της βιώσιμης ανάπτυξης

Νάξος: Ξεκίνησε η ναυαγοσωστική κάλυψη στις πολυσύχναστες παραλίες

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων επαναφέρει την οργανωμένη ναυαγοσωστική προστασία για το 2025, με έμφαση στην πρόληψη, την ασφάλεια και τον σεβασμό στον άνθρωπο

Νάξος – Μέλανες: Δύο (από τους τρείς) Κούρους αναμένεται να πάρουν το δρόμο για την υπό κατασκευή Νησίδα Μουσείων

Η απόφαση για τη μεταφορά δύο εκ των τριών ημίεργων Κούρων της Νάξου σε μουσειακό χώρο ανοίγει τον δρόμο για την προστασία και ανάδειξη μοναδικών μνημείων του αρχαίου ελληνικού κόσμου.

Νάξος: Πυρκαγιά σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο καθοδόν προς τη Χώρα

Με ψυχραιμία και συνεργασία πολιτών και Πυροσβεστικής αποφεύχθηκε σοβαρό περιστατικό στο δρόμο Γλυνάδου – Χώρας

“Να βουίξει το Αιγαίο”: Το νέο τραγούδι του Γιάννη Βιτζηλαίου γεμίζει νησιώτικο ρυθμό το καλοκαίρι μας (video)

Θάλασσα, μελωδία και χορός ενώνονται στο νέο τραγούδι του Γιάννη Βιτζηλαίου που υπόσχεται να μας ταξιδέψει στα γαλανά νερά του Αιγαίου.

Mission (Not) Possible: Νορβηγοί, με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από Νάξο “πιάστηκαν” στα σύνορα

ζευγάρι τουριστών αποφάσισε να... κάνει εξαγωγή ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, αλλά το ταξίδι τους σταμάτησε λίγο πριν τη "μεγάλη έξοδο".

Κουφονήσια – “Γιορτή Ψαρά”: Μια νύχτα αφιερωμένη στους ανθρώπους της θάλασσας (video)

Παράδοση, διάλογος και κοινότητα ενώθηκαν στη Γιορτή του Ψαρά στα Κουφονήσια, με την παρουσία τοπικών αρχών και ανθρώπων που κρατούν ζωντανό το νησιωτικό μας πνεύμα.

Η 15χρονη Τόνια Κορρέ από τη Νάξο κατακτά τις πίστες των Βαλκανίων!

Με εντυπωσιακές επιδόσεις στο BMU στις Σέρρες, η νεαρή αναβάτρια ανεβαίνει στο βάθρο και στοχεύει σε διεθνείς διακρίσεις.

Πάρος: «Κλείνουμε πριν μας κλείσουν», η εστίαση σε απεργία στις 5 Ιουνίου

Σε συμβολικό λουκέτο προχωρούν οι παραλιακές επιχειρήσεις του νησιού – Αντίδραση απέναντι σε τιμωρητικές πολιτικές και κρατική απουσία - Το σχόλιο του Γιάννη Παπαδόπουλου

Θηρασία: Σημαντική ανακάλυψη (σφραγίδες) που αλλάζει την ιστορία της γραφής στο Αιγαίο

Σφραγίδες 4.500 ετών φέρνουν στο φως ένα άγνωστο κεφάλαιο επικοινωνίας και εμπορίου ανάμεσα σε Κυκλαδικά νησιά – Με προέλευση από τη Νάξο το πήλινο αγγείο

Νάξος – “Φάρος του Αλυκού”: Θαλασσινές λιχουδιές με την υπογραφή του Σταμάτη Μαργαρίτη

Μια ξεχωριστή συνεργασία με τον ψαρά Σταμάτη Μαργαρίτη και τη Φάρμα Ρότα δίνει άλλη νοστιμιά στο καλοκαίρι στο Αλυκό.

Νάξος: Η μουσική στήνει σκηνή στο Χαλκί, η Ευρωπαϊκή Γιορτή επιστρέφει για 12η χρονιά!

Ρυθμοί, χαμόγελα και παλμός στο πιο μελωδικό διήμερο του καλοκαιριού – 21 & 22 Ιουνίου, το Χαλκί γίνεται η καρδιά της μουσικής στη Νάξο.