Η γαστρονομία είναι ένας ζωντανός οργανισμός… Και στη Νάξο θα υπάρχουν αρκετές επιχειρήσεις όπου έχουμε μοντέρνες τάσεις με απόλυτο σεβασμό όμως στη παράδοση… Μπείτε στη σελίδα και αφιερώστε μερικά λεπτά… Αξίζει
Καλή και λατρεμένη η αυθεντική παραδοσιακή γαστρονομία, ωστόσο η κουζίνα είναι ένας ζωντανός οργανισμός και διαρκώς εξελίσσεται. Έτσι θέλουμε να σας πάμε, αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι του Naxos Press, σε ένα άλλο θέμα, αυτό της σύγχρονης αξιώτικης κουζίνας.
Ποιος ή ποια σεφ έχει «πειράξει» και έχει βάλει τη δική του/της προσωπική σφραγίδα στα παραδοσιακά πιάτα της Νάξου; Που προσφέρουν μια πιο κοσμοπολίτικη και «γκουρμέ» εκδοχή της αξιώτικης γαστρονομίας; Ποιο εστιατόριο προσφέρει μοντέρνα κουζίνα μαγειρεύοντας με κάποιο από τα εμβληματικά προϊόντα της Νάξου;
Μερικές φορές αυτές οι προσπάθειες εκσυγχρονισμού της κουζίνας είναι «δήθεν» και κάτω του μετρίου, αλλά υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις όπου το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Αυτές ακριβώς τις περιπτώσεις ψάχνουμε να μας υποδείξετε με τις απαντήσεις σας στο ακόλουθο ερώτημα:
5. Ποια επιχείρηση εστίασης της Νάξου – ή και εκτός Νάξου – προσφέρει την καλύτερη εκδοχή μιας σύγχρονης και δημιουργικής αξιώτικης κουζίνας;
Με επιχειρήσεις εστίασης εννοούμε τα πάσης μορφής εστιατόρια, ταβέρνες, καφενεία, σνακ μπαρ αλλά επίσης μας ενδιαφέρουν τα ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα άλλης μορφής που προσφέρουν αξιώτικες γεύσεις.
Απαντήσετε ανώνυμα και με ασφάλεια εδώ: https://forms.gle/UcJjQVX2qqqu61ya7