Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΚινηματογράφοςΓ Παπαδάκος: "Η Νάξος, ιδανικό πλατό για τις ταινίες μου"

Γ Παπαδάκος: “Η Νάξος, ιδανικό πλατό για τις ταινίες μου”

|

Ο Γιάννης Παπαδάκος σε μία απολαυστική συνέντευξη στον Aegean Voice 107,5 και στους Ελένη Μουστάκη, Γιώργο Καμβύση …  Αφήνει το πατίνι στην άκρη, μιλάει για την αγαπημένη του Νάξο με τις δεκάδες περιοχές που χαρακτηρίζονται ως ιδανικές για πλατό κινηματογραφικής και όχι μόνο ταινίας και μας προσκαλεί όλους στην έκθεση φωτογραφίας στο Toro την 14η Σεπτεμβρίου (video) 

Ο Γιάννης  Παπαδάκος, ο σκηνοθέτης των επιτυχιών, υπερήφανος για την καταγωγή του μιλά στον Aegean Voice 107,5  και στην εκπομπή “Τέρατα και …λότζα” με τους Γιώργο Καμβύση και Ελένη Μουστάκη, για όσα ωραία έχει δημιουργήσει στην Νάξο, τα βίντεοκλιπ, τα γυρίσματα για τις ταινίες του και τα διαφημιστικά.

Κείμενο: Ελένη Μουστάκη 

Πλέον έχει στο ενεργητικό του περισσότερα απο 600 βιντεοκλιπ και οι διάσημοι καλλιτέχνες τον επιλέγουν με κλειστά μάτια, αρκεί να γυρίσουν μαζί του το βίντεοκλιπ τους. «Η Νάξος είναι το πλατό μου, έχω γυρίσει 13 βιντεοκλίπ εδώ, εκτός απο τις ταινίες και τα διαφημιστικά και πάντα βρίσκω νέες γωνιές, ώστε κανένα βίντεοκλιπ δεν μοιάζει με το άλλο».

Και δεν είναι μόνο οι καλλιτέχνες που τον αγαπούν αλλά και ο κόσμος της Νάξου που μάλιστα μετέχει εθελοντικά σε κάθε κάλεσμα του για τις ανάγκες  των γυρισμάτων και αυτό τον ευχαριστεί πολύ. «Η αγάπη του κόσμου μου δίνει μεγάλη δύναμη να συνεχίζω να προωθώ και να αξιοποιώ το νησί μέσα απο τη δουλειά μου», λέει χαρακτηριστικά. Τον ενδιαφέρει οποιοδήποτε μέρος μπορεί να οπτικοποιηθεί στο νησί, ώστε να το αξιοποιήσει σε κάποια απο τις μεταγενέστερες δουλειές του, όπως δήλωσε πρόσφατα, επισκεπτόμενος την Μονή Αγίου Ελευθερίου στο Σαγκρί.

Η πιο πρόσφατη δράση του στο νησί μας είναι τα διήμερα γυρίσματα που έγιναν για την τρίτη του ταινίας με τίτλο «Για Πάντα», μιας τούρκικης ταινίας που έχει διασκευαστεί και θα προβληθεί στην Μεγάλη Οθόνη τον Ιανουάριο του 2020. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα υποδύεται τον νεαρό Αξώτη ο οποίος θα ερωτεύεται την συμπρωταγωνίστρια του Κατερίνα Γερονικολού.

Ο Γιάννης όμως έχει και την φιλανθρωπική του πλευρά, χρόνια τώρα δραστηριοποιείται με την ομάδα Wheeling2help, ώστε να βοηθηθούν χώρες όπως το Νεπάλ, όπου οι άνθρωποι ζουν σε καλύβες και δεν έχουν ούτε τα υποτυπώδη ως προς την διαβίωση και την μόρφωση τους. Η φιλέσπλαχνη ομάδα  έχει βοηθήσει  στην ανοικοδόμηση σχολείων ή ακόμα κι ενός ολόκληρου χωριού το οποίο είχε καταστραφεί μετά από σεισμό. Παράλληλα, όμως, μαθαίνει τους γηγενείς να κατασκευάζουν υλικά ώστε να μπορούν και οι ίδιοι να οικοδομούν, όταν η εθελοντική ομάδα θα φύγει.

Φωτογραφική έκθεση όλων αυτών των εμπειριών ετοιμάζεται στο καταπληκτικό νέο Cocktail Bar του Γιάννη Παπαδάκου και Γιώργου Κεραμιώτη “Toroστην Χώρα της Ναξου, στις 14 Σεπτεμβρίου. 

Ακούστε την συνέντευξη που ακολουθεί …  

* Η Ελένη Μουστάκη είναι δημοσιογράφος στον Alphatv και συνεργάζεται με το naxospress.gr 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νάξος – Πανηγυρίζει η Παναγία Θεοσκέπαστη στο Κάστρο: Μοναδικός ορθόδοξος ναός με ιστορία αιώνων

Η δίκλιτη εκκλησία μέσα στα τείχη του Ενετικού Κάστρου συνδέεται με την οικογένεια του Μάρκου Σανούδου και παραμένει ζωντανό μνημείο πίστης και παράδοσης.

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κυκλάδων: Δωρεάν φοίτηση με τμήματα σε Νάξο & Σαντορίνη – Εγγραφές έως 15 Οκτωβρίου

Μια νέα ευκαιρία για ενήλικες που δεν ολοκλήρωσαν την υποχρεωτική εκπαίδευση – Σε δύο χρόνια αποκτούν απολυτήριο Γυμνασίου, με δωρεάν φοίτηση και απογευματινά μαθήματα.

Κατερίνα Γιαννακά: «ΔΕΘ χωρίς νησιωτικότητα – Ο Μητσοτάκης θυμάται τα νησιά μόνο στις διακοπές»

Σφοδρή κριτική από το στέλεχος του Κινήματος Δημοκρατίας για την απουσία ουσιαστικών μέτρων για τη νησιωτική Ελλάδα στις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού.

Μήνυμα του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλινίκου για τη νέα σχολική χρονιά

Με πατρική στοργή ο Σεβασμιώτατος απευθύνει ευχές σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, τονίζοντας την αξία της γνώσης, της αγάπης και της συνεργασίας.

Αντώνης Πιτταράς: «Η μείωση ΦΠΑ προσπέρασε ξανά τις Κυκλάδες»

Σφοδρή κριτική του Δημοτικού Συμβούλου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στην κυβέρνηση και τους τοπικούς βουλευτές – «Απουσία πίεσης, απουσία αποτελέσματος»

«Οι Υφάντρες και οι Αναμνήσεις τους»: Το εργοστάσιο Ζησιμάτου ξαναζωντάνεψε στην Ερμούπολη

Μια βιωματική δράση του Cycladic Identity του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης και του Hermoupolis Heritage, που ζωντάνεψε τη μνήμη της κλωστοϋφαντουργίας στη Σύρο

Γ. Πολυχρονάκος: «Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τα νησιά σαν ενοχλητικές κουκίδες στον χάρτη»

Σφοδρή κριτική του Τομεάρχη Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ στις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Bono, The Edge και Gavin Friday στην Αντίπαρο – Ιρλανδικό «άρωμα» ροκ στο Αιγαίο

Τρεις εμβληματικές μορφές της παγκόσμιας ροκ σκηνής απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στις Κυκλάδες

Μανιομανώλης: Ο παλικαράς ζωοκλέφτης από το Φιλώτι που έγραψε ιστορία στα Βουρλά

Απόγονος Κρητικών επαναστατών, μεγαλοβοσκός στη Νάξο και θρύλος για τα κατορθώματά του

Η ΕΑΣ Νάξου αποχαιρετά τον πρόεδρο της Κεραμωτής, Μανώλη Φακίνο

Συγκινητικό μήνυμα του Δημήτρη Καπούνη για την απώλεια ενός αγωνιστή της αυτοδιοίκησης και του αγροτικού κόσμου

Η Παπαβασιλείου αλλάζει όψη: Έρχεται η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων στη Νάξο

Μετά την «παύση» λόγω σεισμών, ξεκινούν τα έργα υπογείωσης καλωδίων και ανακατασκευής πεζοδρομίων – Προϋπολογισμός 2,15 εκατ. ευρώ.

Εκτακτο – Νάξος: Φωτιά στο ύψος του Τιμίου Σταυρού, στο δρόμος προς Γαλήνη

Φωτιά σε εξέλιξη στον επαρχιακό δρόμο Νάξου - Εγγαρών στο ύψος του Τιμίου Σταυρού

Blue Star Naxos: Φήμες για πώληση σε καναδική εταιρεία – Τι απαντά η Attica Group

Συζητήσεις στην ακτοπλοϊκή πιάτσα για τίμημα 36 εκατ. ευρώ – Η ιστορία του πλοίου που έγινε «σύμβολο» για τις Κυκλάδες

Νομική εκπροσώπηση για την «Αξιώτισσα» – Κ. Παπαδάκης: «Δεν θα περάσει ο εκφοβισμός και η συκοφαντία»

Ο γνωστός δικηγόρος αναλαμβάνει την υπόθεση της ταβέρνας στη Νάξο που βρίσκεται στο επίκεντρο διεθνούς εκστρατείας συκοφαντιών και απειλών.

ΑΜΠΕΛΙΦΕΣΤ 2025: Η Νάξος γιορτάζει με κρασί, μουσική και χορό στον αμπελώνα Τρανάμπελο

Δύο βραδιές (5 & 6 Σεπτεμβρίου) γεμάτες ρυθμούς, γεύσεις και φεγγαρόλουστες εμπειρίες στο πιο μεθυστικό φεστιβάλ του Αιγαίου.

Νάξος: Έντονες αντιδράσεις για την ακύρωση μίσθωσης ακινήτου και το μέλλον σχολικών μονάδων (video)

Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο με αιχμές για «σπατάλη» 120.000 ευρώ, προτάσεις για τρεις νέες σχολικές μονάδες και διαφωνίες για το Δικαστικό Μέγαρο.

Νάξος – Κεραμωτή: Εφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της κοινότητας, Εμμανουήλ Φακίνος

Μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία για την ξαφνική απώλεια του Προέδρου της Κεραμωτής, που υπήρξε σύμβολο ανθρωπιάς και προσφοράς. - Σήμερα η εξόδιος ακολουθία

Kεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο για το περιστατικό στη Νάξο «Σκηνές πογκρόμ του 19ου αιώνα»

Σκληρή ανακοίνωση του ΚΙΣ για τον αντισημιτισμό στην Ελλάδα – Κάνει λόγο για υπονόμευση της δημοκρατίας και καλεί σε μηδενική ανοχή στη ρητορική μίσους.

Σίφνος: Το νησί αποχαιρέτησε με δάκρυα και τραγούδια τον Λευτέρη Λουκατάρη (video)

Μια εξόδιος ακολουθία που έμοιαζε με γάμο – με λευκά ρούχα, βιολιά και λαούτα – για τον αρχηγό της Κ14 του Πανσιφναϊκού, που έφυγε πρόωρα.

«Βιώσιμες Κυκλάδες»: Το Φιλώτι της Νάξου στο πρώτο ντοκιμαντέρ της Πρωτοβουλίας για τη Δημοσιογραφία (video)

Η καρδιά της κτηνοτροφίας, η κρίση νερού και η μάχη για διατήρηση της ταυτότητας