Δευτέρα, 9 Ιουνίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΠανναξιακός ΑΟ: Νέα πρόσωπα οι επιθετικοί Ζανελάρι, Γκασούκας

Πανναξιακός ΑΟ: Νέα πρόσωπα οι επιθετικοί Ζανελάρι, Γκασούκας

|

Ο ποδοσφαιρικός Πανναξιακός ΑΟ ετοιμάζεται εκτός γηπέδων για τη νέα αγωνιστική περίοδο με ανανεώσεις παικτών (από τον Κωστόπουλο έως τον Τσαϊλάρη) και με προσθήκες υψηλού επιπέδου όπως αυτές των Ζανελάρη και Γκασούκα (δείτε video)

Ο ποδοσφαιρικός Πανναξιακός ΑΟ ετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο (2019 – 20) μία χρονιά με αρκετό συναίσθημα καθότι συμπληρώνονται 60 χρόνια ζωής και όπως είναι λογικό θέλει να βρεθεί στην κορυφή των Κυκλάδων για μία ακόμη χρονιά και το κυριότερο; να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την Γ’ Εθνική. Αυτός είναι και ο λόγος που η διοίκηση εμπιστεύτηκε τις τύχες της ομάδας στον Δημήτρη Σκούνα (έξι ανόδους έχει στο βιογραφικό του) που συν τοις άλλοις ξέρει την Νάξο, την ομάδα και εμπιστεύεται τα νέα παιδιά που είναι άλλωστε και η βάση του Πανναξιακού ΑΟ… 

Ομως αυτό δεν σημαινει ότι δεν θα έχουμε και μεταγραφές. Και τις τελευταίες ημέρες, ο Πανναξιακός ΑΟ προχώρησε στην ανακοίνωση απόκτησης δύο επιιθετικών με εμπειρία από τη Γ’ Εθνική και με καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα…  Η πρώτη χρονικά ανακοίνωση ήρθε με την προσθήκη του Γιάννη Ζανελάρη, του 31χρονου επιθετικού που αγωνίστηκε πέρυσι στη Θύελλα Καμαρίου, ενώ έχει στο βιογραφικό του παρουσίες σε ομάδες κυρίως της Κρήτης. Και όπως διαβάζουμε στο δελτίο ενημέρωσης:  «Η οικογένεια του Πανναξιακού καλωσορίζει τον πρώην επιθετικό της θύελλας Καμαρίου Γιάννη Ζανελάρη! Ο 31χρονος Γιάννης, αγωνιζόταν πέρυσι στην γ’ Εθνική με την ομάδα της Σαντορίνης έχοντας 20 συμμετοχές και 5 γκολ, προερχόμενος από την καλύτερη του χρονιά με τον Γιούχτα Ηρακλείου, όταν και είχε συμβάλει τα μέγιστα στην άνοδο της ηρακλειώτικης ομάδας στην γ’ Εθνική με 32 γκολ!»

Και αμέσως μετά ήρθε και η απόκτηση του 21χρονου επίσης, επιθετικού Χρήστου Γκασούκα. Ενός παίκτη που ξεκίνησε από τον Παναιτωλικό αλλά έπαιξε σε επίπεδο ανδρών σε Καλαμάτα και Ναυπακτιακό Αστέρα… Κι όπως τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση “Ο Γκασούκας ξεκίνησε την καριέρα του στον Παναιτωλικό με τα χρώματα του οποίου αγωνίστηκε στην Κ-20 έχοντας καλύτερη σεζόν την περίοδο 17-18 όταν σε 22 αγώνες πέτυχε 14 γκολ, ενώ ήταν μέλος και της ανδρικής ομάδας του Αγρινίου. Ακολούθησαν δύο σύλλογοι της γ’ εθνικής, η Καλαμάτα και ο Ναυπακτιακός Αστέρας, ενώ έχει κερδίσει και το Κύπελλο Αιτωλοακαρνανίας με τον Όμηρο Νεοχωρίου πριν την υπογραφή του σήμερα στον Πανναξιακό. Καλωσηρθες Χρήστο, ευχόμαστε τα καλύτερα!”

 Ανανεώσεις

Όμως, το πιο σημαντικό κομμάτι έχει να κάνει με τις ανανεώσεις των παικτών από την περσινή ομάδα.. Πρώτος και καλύτερος, ο πύργος της ομάδας, ο στυλοβάτης της άμυνας, Γιάννης Κωστόπουλος, ο οποίος πέρυσι ήταν εκ των κορυφαίων του Πανναξιακού.

Και στη συνέχεια; Ήρθε η ανακοίνωση για τους δύο …παλιούς, τον Αντώνη Χαμηλοθώρη και τον Νίκο Στρατούρη που αναφέρει «Ο Πανναξιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον 35χρονο αμυντικό Νίκο Στρατούρη, καθώς και με τον αρχηγό της ομάδας, τον 31χρονο αμυντικό Αντώνη Χαμηλοθώρη. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά ευχόμαστε και στους δύο, ωριμότητα, σωστές αποφάσεις και οδηγίες στον αρχηγό μας!»

Ακολούθησαν οι μικροί της παρέας, οι Μανώλης Ανεβλαβής και Νίκος Βαθρακοκοίλης με την ανακοίνωση να αναφέρει «Ο Πανναξιακός ανακοινώνει την συμφωνία της ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο με τον 20χρονο μέσο Μανώλη Ανεβλαβή και τον 21χρονο επιθετικό Νικόλαο Βαθρακοκοίλη. Ευχόμαστε και στους δύο υγεία και πολλές επιτυχίες!». Αμέσως μετά ο Ιάκωβος Σέργης «Ο Πανναξιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 18χρονο νεαρό στόπερ και αμυντικό μέσο Ιάκωβο Σέργη για την αγωνιστική περίοδο 2019 – 20. Καλή χρονιά Ιάκωβε με υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες!», οι δύο κολώνες της μεσαίας γραμμής, τα μηχανάκια, οι Αλέξανδρος Καφετζής και Κρισίλντι Σέμε, όπου διαβάζουμε ότι «Ο Πανναξιακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με ακόμη δύο ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ Πρόκειται για τους Αλέξανδρο Καφετζή (28 ετών, στόπερ – αμυντικός χαφ) και Σέμε Κρισίλντι (26 ετών, ακραίος αμυντικός). Σιδεροκέφαλοι γεμάτοι επιτυχίες!»

Και σήμερα; Ήρθε η ώρα του Γιώργου Τσαϊλάκη. Ο πρώην πορτιέρο του Άγιαξ Ταύρου, Αιγάλεω και ΠΑΟ Ρουφ ξεχώρισε με την απόδοση του και βοήθησε σημαντικά ώστε ο Πανναξιακός να φτάνει μέχρι τον τελικό πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Και όπως διαβάζουμε « Η θέση κάτω από τα γκολπόστ θα συνεχίσει για ακόμα μια χρονιά, την τέταρτη συνεχόμενη, να βρίσκεται στα χέρια του Γιώργου Τσαιλάκη! Ο Πανναξιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον 26χρονο τερματοφύλακα και του εύχεται πορεία ανάλογη των προηγούμενων ετών.

Και περιμένουμε τις επόμενες κινήσεις


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νάξος – Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας: Εκδήλωση τις 26 Ιουνίου, η γνώση δεν έχει ηλικία

Το ΣΔΕ Νάξου διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα στο ΓΕΛ Νάξου με στόχο την ανάδειξη της εκπαίδευσης ενηλίκων και την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας.

Δραματική προειδοποίηση Γ. Γκούφα: «Η Τραγαία διψά – Η Νάξος ερημοποιείται»

Ο πρώην πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την υπεράντληση των υδάτινων αποθεμάτων και την απουσία σχεδιασμού, προειδοποιώντας για την ερημοποίηση της καρδιάς της Νάξου.

Νότια Ελλάδα: Σε κατάσταση έντονης ξηρασίας, στο «κόκκινο» γεωργικές περιοχές Κρήτης και Πελοποννήσου

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo, η εδαφική υγρασία έχει μειωθεί επικίνδυνα σε κρίσιμες αγροτικές ζώνες, προμηνύοντας σοβαρές επιπτώσεις στη γεωργική παραγωγή.

Τραγωδία στην Πάρο: Συνελήφθησαν οι γονείς βρέφους 5 μηνών που έχασε τη ζωή του

Υπόθεση θανάτου βρέφους συγκλονίζει την Πάρο – Σε εξέλιξη η έρευνα των Αρχών για τις συνθήκες του περιστατικού και τις ευθύνες των γονέων.

Σαντορίνη: Η Μαρία Γενιτσαρίδη επιστρέφει (για 3η φορά) στον Α.Ο. Θήρας

Η έμπειρη διεθνής ακραία επιστρέφει στη Σαντορίνη για τρίτη φορά, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ της ομάδας στη φετινή Volley League Γυναικών.

Μύκονος: Εξάρθρωση κυκλώματος ναρκωτικών, τρεις συλλήψεις και πλούσια ευρήματα

Σημαντικό πλήγμα στο οργανωμένο έγκλημα κατάφερε η ΕΛ.ΑΣ. με τη διάλυση συμμορίας που διακινούσε κοκαΐνη, κάνναβη και ναρκωτικά χάπια στο νησί των ανέμων – Επεισοδιακή σύλληψη ενός εκ των δραστών.

«Σαντορίνη – Το παρόν και το μέλλον»: Δημόσια συζήτηση για το νέο πολεοδομικό σχέδιο Θήρας

Ανοιχτή εκδήλωση για τις κρίσιμες επιπτώσεις του ΕΠΣ στο περιβάλλον, την πολιτιστική κληρονομιά και την ανάπτυξη του νησιού

6ο Περιφερειακό Συνέδριο ΠΟΞ στη Σαντορίνη: Ο τουρισμός σε σταυροδρόμι προκλήσεων και στρατηγικών

Μηνύματα βιώσιμης ανάπτυξης, υποδομών και συνεργειών από κορυφαίους φορείς του τουρισμού – Σημαντική η σύσταση του Οργανισμού Προώθησης Προορισμού για τη Σαντορίνη

Αμοργιανό Φεστιβάλ 2025: Εντυπωσιακή έναρξη με την έκθεση αγιογραφίας της Ελένης Αντωνακάκη (video)

Η Αμοργός άνοιξε πολιτιστικά τις πύλες της για το φετινό φεστιβάλ με μια συγκινητική και υψηλής αισθητικής έκθεση αγιογραφίας, αφιερωμένη στην Παναγία και τη μνήμη των πεσόντων αξιωματικών στην Κίναρο.

«Ίχνη Θηραϊκής Λαογραφίας»: Μια Ζωντανή Διαδρομή στην Παράδοση της Σαντορίνης

Περιοδική έκθεση στο Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας «Δ. Νομικός» – Αυθεντικά τεκμήρια, βιώματα και αφηγήσεις από την καθημερινή ζωή της Θήρας

Νάξος: Πυρκαγιά σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο καθοδόν προς τη Χώρα

Με ψυχραιμία και συνεργασία πολιτών και Πυροσβεστικής αποφεύχθηκε σοβαρό περιστατικό στο δρόμο Γλυνάδου – Χώρας

Νάξος – Αεροδρόμιο: Επιστροφή στη κανονικότητα, αλλά μας έμεινε “αμανάτι” το αεροσκάφος (!!!)

Ένα περιστατικό που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κρίση, μετατράπηκε σε απόδειξη επαγγελματισμού και ετοιμότητας. Η επόμενη ημέρα βρίσκει το νησί να μετρά την ωριμότητά του ως τουριστικός προορισμός πρώτης γραμμής.

Εκτακτο – Olympic Air: Καθηλωμένο στο διάδρομο το αεροσκάφος λόγω προβλήματος στον κινητήρα

Εκτακτο.. Καθηλώθηκε αεροπλάνο της Olympic Air στον διάδρομο καθότι πήρε φωτιά ο κινητήρας του λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Νάξου

Νάξος – Κόρωνος: Μια προσφορά από καρδιάς στη μνήμη του Νικόλα Μανωλά

Οι γονείς των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Κορώνου Νάξου ευγνωμονεί την οικογένεια του Νικόλα Μανωλά για μια δωρεά που θα δώσει φωνή στις μαθητικές εκδηλώσεις

Η 15χρονη Τόνια Κορρέ από τη Νάξο κατακτά τις πίστες των Βαλκανίων!

Με εντυπωσιακές επιδόσεις στο BMU στις Σέρρες, η νεαρή αναβάτρια ανεβαίνει στο βάθρο και στοχεύει σε διεθνείς διακρίσεις.

Θηρασία: Σημαντική ανακάλυψη (σφραγίδες) που αλλάζει την ιστορία της γραφής στο Αιγαίο

Σφραγίδες 4.500 ετών φέρνουν στο φως ένα άγνωστο κεφάλαιο επικοινωνίας και εμπορίου ανάμεσα σε Κυκλαδικά νησιά – Με προέλευση από τη Νάξο το πήλινο αγγείο

Νάξος – “Φάρος του Αλυκού”: Θαλασσινές λιχουδιές με την υπογραφή του Σταμάτη Μαργαρίτη

Μια ξεχωριστή συνεργασία με τον ψαρά Σταμάτη Μαργαρίτη και τη Φάρμα Ρότα δίνει άλλη νοστιμιά στο καλοκαίρι στο Αλυκό.

Νάξος: Σε κίνδυνο ο ξύλινος πεζόδρομος του Αγίου Νικολάου

Παρά τις επίσημες προειδοποιήσεις για την επικινδυνότητα, παραμένει ακάλυπτος ο περίπατος στην Αγία Άννα – Έκκληση κατοίκων για παρέμβαση

Η Νάξος γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με δράσεις σε Xώρα και Απείρανθο

Εκπαιδευτικά εργαστήρια, παραμύθια, τέχνη και τεχνολογία για μικρούς και μεγάλους στη Χώρα και την Απείρανθο

Μια ιστορική βραδιά: Οι Κονιτοπουλαίοι επανενώνονται στο Άλσος Βεΐκου

Στις 22 Ιουλίου, η οικογένεια-σύμβολο της νησιώτικης μουσικής ανεβαίνει ξανά στη σκηνή, σε μια γιορτή της παράδοσης και των ριζών μας