Τρίτη, 10 Ιουνίου, 2025
ΑρχικήΑθλητικάΠανναξιακός ΑΟΝ: Ενίσχυση στα άκρα με την Πηνελόπη Νώτη

Πανναξιακός ΑΟΝ: Ενίσχυση στα άκρα με την Πηνελόπη Νώτη

|

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ ενισχύει ακόμη περισσότερο τα … άκρα του με την προσθήκη της 22χρονης Πηνελόπης Νώτη που έρχεται από τους Μακεδόνες – Η Βόμβα στον Πανιώνιο 

Μία ακόμη προσθήκη για τον Πανναξιακό ΑΟΝ που μοιάζει να έχει ολοκληρώσει το ρόστερ του για τη νέα αγωνιστκή περίοδο.. Αν και το μεγάλο στοίχημα είναι η διαγώνια, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα κάνει τη διαφορά και θα προκαλέσει αίσθηση.. Εν αναμονή λοιπόν και τα ξημερώματα έγινε γνωστό ότι η ομάδα της Νάξου ήρθε σε συμφωνία με την ακραία Πηνελόπη Νώτη, που την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στην ομάδα των Μακεδόνων Αξιού… 

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης αναφέρει: «Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σύλλογό μας και τη Νάξο την Πηνελόπη Νώτη, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Η 22 χρονη διεθνής αθλήτρια ύψους 187 εκ αγωνίζεται ως ακραία και θα συμβάλλει καθοριστικά στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας. Καλωσορίζουμε την Πηνελόπη Νώτη στην ομάδα μας και το νησί μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Και η ίδια, στις πρώτες τις δηλώσεις στο paon.gr αναφέρει: «Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που θα αγωνιστώ φέτος φορώντας τη φανέλα του Πανναξιακού. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Διοίκησης καθώς και τον προπονητή κ. Απόστολο Οικονόμου για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου και υπόσχομαι ότι θα δουλέψω στο 110% των δυνατοτήτων μου για να τους δικαιώσω. Εύχομαι να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά χωρίς τραυματισμούς ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι μας».

Η Βόμβα στον Πανιώνιο 

Την ίδια ώρα, ο Πανναξιακός ΑΟΝ αποχαιρέτησε μία αθλήτρια που βοήθησε όσο μπορούσε την ομάδα τα τελευταία χρόνια…  Ο λόγος για την Γιώτα Βόμβα, η οποία μετακομίζει κια λόγω σπουδών στην Αθήνα και θα φορέσει (με υποσχετική) τη φανέλα του Πανιωνίου… Και όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση από την αθηναϊκή ομάδα ”  Η διοίκηση του Πανιωνίου προχώρησε στην απόκτηση της ταλαντούχας και πολλά υποσχόμενης Γιώτας Βόμβα από τον Πανναξιακό. Η 18χρονη αθλήτρια αγωνίζεται ως κεντρική και θα βοηθήσει τα μέγιστα την γυναικεία ομάδα αλλά και την ομάδα νεανίδων του Ιστορικού. Η Διοίκηση του Πανιωνίου ευχαριστεί ιδιαιτέρως την διοίκηση του Πανναξιακού για την άψογη συνεργασία ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή χωρίς κανένα πρόβλημα”.

Από την πλευρά της η 18χρονη Βόμβα ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας : “Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ με την φανέλα του Πανιωνίου. Νιώθω τυχερή που ένα τόσο ιστορικό σωματείο με επέλεξε για να κάνω το ντεμπούτο μου ύστερα από τον Πανναξιακό από τον οποίο ξεκίνησα. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθήσω την ομάδα μου να πραγματοποιήσει τους στόχους της, τόσο στο γυναικείο όσο και στο αγωνιστικό τμήμα των νεανίδων. Εύχομαι να έχουμε μια επιτυχημένη πορεία χωρίς τραυματισμούς. Υγεία πάνω απ όλα!”


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νάξος – Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας: Εκδήλωση τις 26 Ιουνίου, η γνώση δεν έχει ηλικία

Το ΣΔΕ Νάξου διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα στο ΓΕΛ Νάξου με στόχο την ανάδειξη της εκπαίδευσης ενηλίκων και την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας.

Δραματική προειδοποίηση Γ. Γκούφα: «Η Τραγαία διψά – Η Νάξος ερημοποιείται»

Ο πρώην πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την υπεράντληση των υδάτινων αποθεμάτων και την απουσία σχεδιασμού, προειδοποιώντας για την ερημοποίηση της καρδιάς της Νάξου.

Νότια Ελλάδα: Σε κατάσταση έντονης ξηρασίας, στο «κόκκινο» γεωργικές περιοχές Κρήτης και Πελοποννήσου

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo, η εδαφική υγρασία έχει μειωθεί επικίνδυνα σε κρίσιμες αγροτικές ζώνες, προμηνύοντας σοβαρές επιπτώσεις στη γεωργική παραγωγή.

Τραγωδία στην Πάρο: Συνελήφθησαν οι γονείς βρέφους 5 μηνών που έχασε τη ζωή του

Υπόθεση θανάτου βρέφους συγκλονίζει την Πάρο – Σε εξέλιξη η έρευνα των Αρχών για τις συνθήκες του περιστατικού και τις ευθύνες των γονέων.

Σαντορίνη: Η Μαρία Γενιτσαρίδη επιστρέφει (για 3η φορά) στον Α.Ο. Θήρας

Η έμπειρη διεθνής ακραία επιστρέφει στη Σαντορίνη για τρίτη φορά, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ της ομάδας στη φετινή Volley League Γυναικών.

Μύκονος: Εξάρθρωση κυκλώματος ναρκωτικών, τρεις συλλήψεις και πλούσια ευρήματα

Σημαντικό πλήγμα στο οργανωμένο έγκλημα κατάφερε η ΕΛ.ΑΣ. με τη διάλυση συμμορίας που διακινούσε κοκαΐνη, κάνναβη και ναρκωτικά χάπια στο νησί των ανέμων – Επεισοδιακή σύλληψη ενός εκ των δραστών.

«Σαντορίνη – Το παρόν και το μέλλον»: Δημόσια συζήτηση για το νέο πολεοδομικό σχέδιο Θήρας

Ανοιχτή εκδήλωση για τις κρίσιμες επιπτώσεις του ΕΠΣ στο περιβάλλον, την πολιτιστική κληρονομιά και την ανάπτυξη του νησιού

6ο Περιφερειακό Συνέδριο ΠΟΞ στη Σαντορίνη: Ο τουρισμός σε σταυροδρόμι προκλήσεων και στρατηγικών

Μηνύματα βιώσιμης ανάπτυξης, υποδομών και συνεργειών από κορυφαίους φορείς του τουρισμού – Σημαντική η σύσταση του Οργανισμού Προώθησης Προορισμού για τη Σαντορίνη

Αμοργιανό Φεστιβάλ 2025: Εντυπωσιακή έναρξη με την έκθεση αγιογραφίας της Ελένης Αντωνακάκη (video)

Η Αμοργός άνοιξε πολιτιστικά τις πύλες της για το φετινό φεστιβάλ με μια συγκινητική και υψηλής αισθητικής έκθεση αγιογραφίας, αφιερωμένη στην Παναγία και τη μνήμη των πεσόντων αξιωματικών στην Κίναρο.

«Ίχνη Θηραϊκής Λαογραφίας»: Μια Ζωντανή Διαδρομή στην Παράδοση της Σαντορίνης

Περιοδική έκθεση στο Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας «Δ. Νομικός» – Αυθεντικά τεκμήρια, βιώματα και αφηγήσεις από την καθημερινή ζωή της Θήρας

Νάξος: Πυρκαγιά σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο καθοδόν προς τη Χώρα

Με ψυχραιμία και συνεργασία πολιτών και Πυροσβεστικής αποφεύχθηκε σοβαρό περιστατικό στο δρόμο Γλυνάδου – Χώρας

Νάξος – Αεροδρόμιο: Επιστροφή στη κανονικότητα, αλλά μας έμεινε “αμανάτι” το αεροσκάφος (!!!)

Ένα περιστατικό που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κρίση, μετατράπηκε σε απόδειξη επαγγελματισμού και ετοιμότητας. Η επόμενη ημέρα βρίσκει το νησί να μετρά την ωριμότητά του ως τουριστικός προορισμός πρώτης γραμμής.

Εκτακτο – Olympic Air: Καθηλωμένο στο διάδρομο το αεροσκάφος λόγω προβλήματος στον κινητήρα

Εκτακτο.. Καθηλώθηκε αεροπλάνο της Olympic Air στον διάδρομο καθότι πήρε φωτιά ο κινητήρας του λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Νάξου

Νάξος – Κόρωνος: Μια προσφορά από καρδιάς στη μνήμη του Νικόλα Μανωλά

Οι γονείς των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Κορώνου Νάξου ευγνωμονεί την οικογένεια του Νικόλα Μανωλά για μια δωρεά που θα δώσει φωνή στις μαθητικές εκδηλώσεις

Η 15χρονη Τόνια Κορρέ από τη Νάξο κατακτά τις πίστες των Βαλκανίων!

Με εντυπωσιακές επιδόσεις στο BMU στις Σέρρες, η νεαρή αναβάτρια ανεβαίνει στο βάθρο και στοχεύει σε διεθνείς διακρίσεις.

Θηρασία: Σημαντική ανακάλυψη (σφραγίδες) που αλλάζει την ιστορία της γραφής στο Αιγαίο

Σφραγίδες 4.500 ετών φέρνουν στο φως ένα άγνωστο κεφάλαιο επικοινωνίας και εμπορίου ανάμεσα σε Κυκλαδικά νησιά – Με προέλευση από τη Νάξο το πήλινο αγγείο

Νάξος – “Φάρος του Αλυκού”: Θαλασσινές λιχουδιές με την υπογραφή του Σταμάτη Μαργαρίτη

Μια ξεχωριστή συνεργασία με τον ψαρά Σταμάτη Μαργαρίτη και τη Φάρμα Ρότα δίνει άλλη νοστιμιά στο καλοκαίρι στο Αλυκό.

Νάξος: Σε κίνδυνο ο ξύλινος πεζόδρομος του Αγίου Νικολάου

Παρά τις επίσημες προειδοποιήσεις για την επικινδυνότητα, παραμένει ακάλυπτος ο περίπατος στην Αγία Άννα – Έκκληση κατοίκων για παρέμβαση

Μια ιστορική βραδιά: Οι Κονιτοπουλαίοι επανενώνονται στο Άλσος Βεΐκου

Στις 22 Ιουλίου, η οικογένεια-σύμβολο της νησιώτικης μουσικής ανεβαίνει ξανά στη σκηνή, σε μια γιορτή της παράδοσης και των ριζών μας

Η Νάξος γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με δράσεις σε Xώρα και Απείρανθο

Εκπαιδευτικά εργαστήρια, παραμύθια, τέχνη και τεχνολογία για μικρούς και μεγάλους στη Χώρα και την Απείρανθο