Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήLifestyleTHE TOURΙΣΤΕΣ: Πρεμιέρα σήμερα (24/03) με Μανωλά και αποκαλύψεις για τη Νάξο

THE TOURΙΣΤΕΣ: Πρεμιέρα σήμερα (24/03) με Μανωλά και αποκαλύψεις για τη Νάξο

|

Από σήμερα Κυριακή 24 Μαρτίου (και κάθε Κυριακή) στις 16.00 στον ΣΚΑΪ, ο Χρήστος Ανθόπουλος και η Ελένη Βαΐτσου, οι “TOURΙΣΤΕΣ”, το πιο “αταίριαστο” ταξιδιωτικό δίδυμο παίρνει τις βαλίτσες του και επισκέπτεται τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου – Πρώτος καλεσμένος, ο Ναξιώτης Κώστας Μανωλάς που δηλώνει “Ολυμπιακός” και μιλάει για τη Νάξο λέγοντας “είναι ο δικός μου παράδεισος” 

Χρήστος: αυθόρμητος, χαλαρός, γκατζετάκιας, ανοργάνωτος στα ταξίδια και μεγάλο πειραχτήρι. Βαριέται λίγο στα μουσεία αλλά βρίσκει τον τρόπο να περνά καλά και εκεί.

Ελένη: πρακτική, οργανωτική, χαλαρώνει μόνο στα μαγαζιά με σουβενίρ και διψάει να μάθει την ιστορία της πόλης που επισκέπτεται και να την αφηγηθεί στον Χρήστο.

Αν αναγνωρίσατε στους TOURΙΣΤΕΣ στοιχεία του εαυτού σας, περιμένετε να τους δείτε εν δράσει για να ταυτιστείτε. 
 Από την Κυριακή 24 Μαρτίου και κάθε Κυριακή στις 16.00 στον ΣΚΑΪ, ο Χρήστος Ανθόπουλος και η Ελένη Βαΐτσου, οι TOURΙΣΤΕΣ, το πιο “αταίριαστο” ταξιδιωτικό δίδυμο παίρνει τις βαλίτσες του και επισκέπτεται τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου.

Το πρώτο εισιτήριο γράφει προορισμό τη Ρώμη. Στην πρωτεύουσα της Ιταλίας, οι TOURΙΣΤΕΣ συνδυάζουν τα πάντα: πολιτισμό, ιστορία, αθλητισμό, αυθεντικό ιταλικό φαγητό και καφέ και νυχτερινή διασκέδαση. Ο Χρήστος ξεκινά το ταξίδι στη Ρώμη με μια αποκλειστικότητα. Πηγαίνει στο σπίτι του Κώστα Μανωλά, Ναξιώτη διεθνή άσσου της Ρόμα, που θεωρείται top ποδοσφαιριστής παγκοσμίως και δίνει σπάνια συνεντεύξεις. Η Ελένη συναντά τον γνωστό Έλληνα αρχιτέκτονα Δημήτρη Κορομηλά, που ζει στη Ρώμη από το 1968 και την ξεναγεί στην Piazza del Popolo, στο κέντρο της πόλης. Οι TOURΙΣΤΕΣ επισκέπτονται αρχαιολογικά και πολιτιστικά μνημεία της Ρώμης και μοιράζονται με τους τηλεθεατές την ιστορία τους, ενώ επιδίδονται και σε έναν διαγωνισμό για τις ταινίες που γυρίστηκαν στα θρυλικά στούντιο της Τσινετσιτά. Όταν, τέλος, προσπαθούν να φτιάξουν μόνοι τους την πίτσα που θα φάνε, το αποτέλεσμα είναι κωμικοτραγικό.

Μένουμε όμως στον Κώστα Μανωλά, τον δικό μας Κωστάκη, ο οποίος αναφέρθηκε στο πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, αλλά και το πως μεταγράφηκε στην ΑΕΚ, ενώ ξεκαθάρισε πως η ομάδα που υποστηρίζει είναι ο Ολυμπιακός. Μεταξύ άλλων ο διεθνής στόπερ στάθηκε στη ζωή του στη Ρώμη, τονίζοντας πως είναι απλή και ότι περνάει πολλές ώρες στο σπίτι, ενώ μίλησε και για τον δυσκολότερο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει, ο οποίος είναι ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς.

Δείτε μερικά αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Κώστα Μανωλά:

Για το πώς υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο: «Βρήκα μια ιστοσελίδα κάποια στιγμή, ότι η ΑΕΚ κάνει ένα καμπ και ψάχνει παιδιά. Δηλώνω συμμετοχή και πάω και λέω στους γονείς μου, θα πάω να δοκιμάσω. Με παίρνουν κάποια στιγμή τηλέφωνο και μου λένε ότι με πήραν. Κάνω μια καλή χρονιά, αλλά μου είπαν ότι ακόμα δεν είσαι έτοιμος. Πήρα ένα ταξί λοιπόν να πάω στον Θρασύβουλο, που ήταν ο Σάκης Τσιώλης και την επόμενη μέρα υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο. Στη ζωή σε ότι κάνεις πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση»

Για το πώς αντιμετωπίζει τη νέα του ζωή: «Στη ζωή όσα λεφτά και να βγάλεις, όσο ψηλά και αν φτάσεις, δεν μπορείς να αλλάζεις τα παλιά και να τα ξεχνάς. Στο ποδόσφαιρο και τη ζωή δεν σου χαρίζει κανείς τίποτα»

Για τη ζωή στη Ρώμη: «Έχω τη ζωή μου, την οικογένεια μου και περνάω πολλές ώρες στο σπίτι. Αυτό μου αρέσει αρκετά. Η ζωή μου είναι πολύ απλή γενικά»

Για το τι ομάδα είναι: «Αυτή τη στιγμή είμαι Ολυμπιακός»

Για τον δυσκολότερο αντίπαλο που είχε ποτέ«Έχω παίξει και κόντρα στον Μέσι, αλλά για μένα είναι ο Ιμπραϊμοβιτς»

Για τη ζωή του μετά το ποδόσφαιρο: «Για μένα η Νάξος είναι ο παράδεισος. Πάντα εκεί θα γυρνάω. Εκεί μεγάλωσα και εκεί θα γυρίσω κάποια στιγμή»

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα skai.gr 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Γ. Βρούτσης: «Ιστορική απόφαση η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ για χωριά έως 1.500 κατοίκους – Μεγάλη ανάσα για τις Κυκλάδες»

Η εξαγγελία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ για μείωση και πλήρη κατάργηση του ΕΝΦΙΑ σε μικρούς οικισμούς αποτελεί «δικαίωση της πολιτικής μας», τονίζει ο Υπουργός Αθλητισμού και Βουλευτής Κυκλάδων

Μείωση ΦΠΑ κατά 30% σε νησιά με λιγότερους από 20.000 κατοίκους – Εκτός σχεδιασμού οι Κυκλάδες

Η εξαγγελία από τη ΔΕΘ και ο πίνακας με τα νησιά που εντάσσονται - Δείτε ποια νησιά εντάσσονται και συνολικά κερδισμένοι είναι 67.000 κάτοικοι

Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων: Στη μνήμη του Μανόλη Φακίνου, Προέδρου της Κεραμωτής

Θλίψη στη Νάξο για τον αιφνίδιο θάνατο του Μανόλη Φακίνου – Το συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου και το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Νάξος: Ο «Πραματευτής» επιστρέφει – για καλό σκοπό- στο πανηγύρι της Θεοσκέπαστης στην Κωμιακή

Ο Σύλλογος Γυναικών Κωμιακής αναβιώνει για τρίτη χρονιά τον θεσμό του πραματευτή, με στόχο την ενίσχυση της τοπικής κοινότητας.

Σαντορίνη: Στρώμα ηφαιστειακής τέφρας πάχους 200 μέτρων ανακαλύφθηκε στον βυθό – Προέρχεται από την Κω!

Διεθνής αποστολή με ελληνική συμμετοχή έφερε στο φως μια άγνωστη πτυχή της προϊστορίας του Αιγαίου, αποκαλύπτοντας τις αθέατες συνέπειες μιας κολοσσιαίας έκρηξης.

Ρόσα Ροϊσινμπλίτ: Πέθανε η «γιαγιά της Πλατείας Μαΐου» που δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται

Η εμβληματική μορφή των «Γιαγιάδων της Πλατείας Μαΐου» αφιέρωσε τη ζωή της στην αποκάλυψη της αλήθειας για τους «εξαφανισμένους» και τα παιδιά τους.

Κέα 2025: Έρχεται το 2ο Τουρνουά Μπάσκετ 3×3

Τουρνουά 3×3 στην Κορησσία, 13–14 Σεπτεμβρίου, έναρξη 17:30 • Δηλώσεις συμμετοχής: 6979479851

Γ. Χατζημάρκος: «Καλορίζικη η μείωση φόρων – Καλορίζικος ο μειωμένος ΦΠΑ στα νησιά»

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, μόλις ένα 24ωρο μετά το εξιτήριο από το Νοσοκομείο, επανήλθε δυναμικά στη ΔΕΘ, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας για την πορεία της οικονομίας.

Πανσέληνος – Το «ματωμένο φεγγάρι» της Κυριακής: Η ολική έκλειψη Σελήνης ορατή σήμερα και στην Ελλάδα

Σπάνιο φαινόμενο στον ουρανό της 7ης Σεπτεμβρίου – Γιατί η Σελήνη βάφεται κόκκινη και πότε κορυφώνεται η έκλειψη.

Πράσινος μετασχηματισμός στην ακτοπλοΐα με πάνω από 1 δισ. ευρώ, τι ισχύει στις άγονες γραμμές

Νέες ναυπηγήσεις, ενεργειακές αναβαθμίσεις και σταθερά δρομολόγια στις άγονες γραμμές αλλάζουν το τοπίο των θαλάσσιων μεταφορών.

Εκτακτο – Νάξος: Φωτιά στο ύψος του Τιμίου Σταυρού, στο δρόμος προς Γαλήνη

Φωτιά σε εξέλιξη στον επαρχιακό δρόμο Νάξου - Εγγαρών στο ύψος του Τιμίου Σταυρού

Η Παπαβασιλείου αλλάζει όψη: Έρχεται η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων στη Νάξο

Μετά την «παύση» λόγω σεισμών, ξεκινούν τα έργα υπογείωσης καλωδίων και ανακατασκευής πεζοδρομίων – Προϋπολογισμός 2,15 εκατ. ευρώ.

ΔΕΔΔΗΕ – Νάξος: Διακοπή ρεύματος το πρωί της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου, δείτε τις περιοχές

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω τεχνικών εργασιών σε κεντρικές περιοχές της Χώρας Νάξου.

Blue Star Naxos: Φήμες για πώληση σε καναδική εταιρεία – Τι απαντά η Attica Group

Συζητήσεις στην ακτοπλοϊκή πιάτσα για τίμημα 36 εκατ. ευρώ – Η ιστορία του πλοίου που έγινε «σύμβολο» για τις Κυκλάδες

Νομική εκπροσώπηση για την «Αξιώτισσα» – Κ. Παπαδάκης: «Δεν θα περάσει ο εκφοβισμός και η συκοφαντία»

Ο γνωστός δικηγόρος αναλαμβάνει την υπόθεση της ταβέρνας στη Νάξο που βρίσκεται στο επίκεντρο διεθνούς εκστρατείας συκοφαντιών και απειλών.

ΑΜΠΕΛΙΦΕΣΤ 2025: Η Νάξος γιορτάζει με κρασί, μουσική και χορό στον αμπελώνα Τρανάμπελο

Δύο βραδιές (5 & 6 Σεπτεμβρίου) γεμάτες ρυθμούς, γεύσεις και φεγγαρόλουστες εμπειρίες στο πιο μεθυστικό φεστιβάλ του Αιγαίου.

Νάξος: Έντονες αντιδράσεις για την ακύρωση μίσθωσης ακινήτου και το μέλλον σχολικών μονάδων (video)

Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο με αιχμές για «σπατάλη» 120.000 ευρώ, προτάσεις για τρεις νέες σχολικές μονάδες και διαφωνίες για το Δικαστικό Μέγαρο.

Νάξος: Διαδικτυακή επίθεση από Ισραηλινούς στη «Ταβέρνα Αξιώτισσα»

Μετά το επεισόδιο της 25ης Αυγούστου, το εστιατόριο δέχεται συντονισμένη επίθεση με fake reviews από το εξωτερικό, ενώ ο ιδιοκτήτης καταγγέλλει έλλειψη προστασίας από την Google.

Kεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο για το περιστατικό στη Νάξο «Σκηνές πογκρόμ του 19ου αιώνα»

Σκληρή ανακοίνωση του ΚΙΣ για τον αντισημιτισμό στην Ελλάδα – Κάνει λόγο για υπονόμευση της δημοκρατίας και καλεί σε μηδενική ανοχή στη ρητορική μίσους.

Σίφνος: Το νησί αποχαιρέτησε με δάκρυα και τραγούδια τον Λευτέρη Λουκατάρη (video)

Μια εξόδιος ακολουθία που έμοιαζε με γάμο – με λευκά ρούχα, βιολιά και λαούτα – για τον αρχηγό της Κ14 του Πανσιφναϊκού, που έφυγε πρόωρα.