Ολιγοήμερη παράταση δίνει το Επιμελητήριο Κυκλάδων (έως 20/02) για την κατάθεση αιτήσεων ένταξης κυκλαδίτικων προϊόντων (γ’ κύκλος) στο δίκτυο Aegean Cuisine.
Ολιγοήμερη παράταση δίνει το Επιμελητήριο Κυκλάδων για την κατάθεση αιτήσεων ένταξης κυκλαδίτικων προϊόντων στο δίκτυο Aegean Cuisine. Με δεδομένο ότι η συνεδρίαση της επιτροπής θα γίνει το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, η νέα καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση αιτήσεων και την παραλαβή των δειγμάτων ορίζεται η Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 και όχι η 15η Φεβρουαρίου που ήταν έως χθες…
Διευκρινίζεται ότι προϊόντα που εντάχθηκαν στον Α’ και τον Β’ κύκλο δεν χρειάζεται να αποσταλούν ξανά για αξιολόγηση, παρά μόνο εάν έχει αλλάξει η σύστασή τους.
Μετά τον α’ γύρο αξιολόγησης, τον Μάρτιο του 2017, 220 προϊόντα από 38 παραγωγούς πήραν τη σχετική πιστοποίηση και ήταν τα πρώτα που εντάχθηκαν στο μητρώο κυκλαδίτικων προϊόντων, ενώ μετά την ολοκλήρωση και του β’ κύκλου, τον Ιούνιο του 2018, προστέθηκαν σε αυτό 76 ακόμα νέα προϊόντα. Πλέον ο αριθμός των προϊόντων που προτείνονται από το δίκτυο AegeanCuisine ανέρχεται στα 291 από 62 παραγωγούς.
Για περισσότερες πληροφορίες, τις προϋποθέσεις ένταξης και την αίτηση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν εδώ ή να επικοινωνήσουν με την Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, κα Στεφανία Παπακώστα, στο τηλέφωνο 2281082346 (εσωτ. 129) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση spapakosta@cycladescc.gr