Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου, 2025
ΑρχικήΠαράξεναAegean Air... Πήγαιναν για Χίο, προσγειώθηκαν στην Αθήνα (!!!)

Aegean Air… Πήγαιναν για Χίο, προσγειώθηκαν στην Αθήνα (!!!)

|

Με το …αριστερό μπήκε το 2019 για το «Όμηρος», το αεροδρόμιο της Χίου – Λόγω κακών καιρικών συνθηκών υπάρχει συνεχή πτώση τάσης ρεύματος και χθες αεροπλάνο από Θεσσαλονίκη δεν μπόρεσε να προσγειωθεί και πήγε… Αθήνα

Όσο όμορφα ολοκληρώθηκε το 2018 για το αεροδρόμιο της Χίου, τόσο παράξενα ξεκίνησε κερδίζοντας θέση στα πρωτοσέλιδα των ΜΜΕ με ειδήσεις που έγιναν viral…. Και όπως διαβάζουμε, μερικές ημέρες πριν από το τέλος του 2018 «Με Απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη εγκρίθηκε η δέσμευση ποσού 178.560 ευρώ, για να ξεκινήσει η διαδικασία σύναψης σύμβασης με Τεχνικό Σύμβουλο, ο οποίος θα υποβοηθήσει την Διεύθυνση Υποδομών Αεροδρομίων στην εκπόνηση μελετών, για την δημοπράτηση του έργου: «Επέκταση – βελτίωση πεδίου ελιγμών Κρατικού Αερολιμένα Χίου «Όμηρος».

Αυτό το ένα… Όμως, υπάρχει και η άλλη πλευρά.  Κι αυτή είναι «σκοτεινή» από τη στιγμή που το τελευταίο διάστημα έντονο είναι το φαινόμενων των συνεχών διακοπών ρεύματος.  Εξαιτίας των διακοπών ρεύματος προκλήθηκαν ζημιές σε αεροβοηθήματα, απαραίτητα για την προσέγγιση αεροσκαφών στον κρατικό αερολιμένα «Όμηρος» της Χίου. Προβλήματα με τα φώτα υπάρχουν ακόμα και στους αεροδιάδρομους. Μάλιστα, η Υ.Π.Α. έστειλε σήμα στις εταιρείες προκειμένου να τροποποιήσουν τα δρομολόγια για μερικές ημέρες και να τα πραγματοποιούν πριν τη δύση του ήλιου», όπως ανέφερε στέλεχος της Υ.Π.Α. στην ιστοσελίδα politischios.gr.

Και το … καλύτερο;  Οπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα airnews.gr η χθεσινή πτήση της Aegean που αναχώρησε από Θεσσαλονίκη με καθυστέρηση 50 λεπτών (στις 13:50) δεν μπόρεσε λόγω καταιγίδας που συνάντησε πάνω από τα Μεστά να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Χίου, «Όμηρος». O πιλότος, λοιπόν, άλλαξε πορεία και προσγειώθηκε στην Αθήνα. Δυστυχώς, όμως, αυτοί δεν ήταν οι μόνοι επιβάτες που ταλαιπωρήθηκαν, αφού η πτήση Χίος – Αθήνα ακυρώθηκε, οπότε οι 55 επιβάτες δεν έφτασαν στον προορισμό τους, σύμφωνα με το πρόγραμμά τους. Προφανώς με καθυστέρηση μίας ημέρας θα πήγαν στον προορισμό τους και με την εταιρία να αναλαμβάνει την κάλυψη των υποχρεώσεων τους…

 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Σίφνος: Πρώτη στην Ελλάδα για την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής, σύμφωνα με τη The Sun

Διεθνής διάκριση για το νησί του Τσελεμεντέ, που αναδείχθηκε κορυφαία επιλογή για αυθεντικές εμπειρίες και ποιοτικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές.

Hermoupolis Heritage: Πολίτες έβαψαν και καθάρισαν το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ερμούπολης

Μια εθελοντική πρωτοβουλία που δείχνει πως η αγάπη για την πόλη ξεκινά από τις μικρές, καθημερινές πράξεις φροντίδας.

Ισραηλινή επίθεση στη Ντόχα: Επικίνδυνη κλιμάκωση με στόχο στελέχη της Χαμάς

Σφοδρές διεθνείς αντιδράσεις για την επιχείρηση στην πρωτεύουσα του Κατάρ – Βαριές κατηγορίες περί «μαφιόζικης τακτικής» από αναλυτές.

Ευχαριστήριο των γονέων – κηδεμόνων Αγγιδιών προς το ΚΤΕΛ Νάξου

Με λόγια συγκίνησης οι οικογένειες εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για την ασφαλή και συνεπή μεταφορά των παιδιών στα σχολεία.

Ενοικιάζεται δυάρι νεόδμητο στο Καστράκι Νάξου

Πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα με θέα θάλασσα και βουνό, διαθέσιμο από 1 Σεπτεμβρίου 2025 έως 30 Ιουνίου 2026

Μια βραδιά αφιερωμένη στην Κέρο στο πλαίσιο του Koufonisia Festival (photos)

Με ξεχωριστές παρουσιάσεις, ντοκιμαντέρ και την παρουσία της τ.ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου, το Κουφονήσι τίμησε την ιστορία και το μυστήριο της Κέρου.

Αμοργός: Επανέναρξη δρομολογίων δημοτικής συγκοινωνίας (πίνακας)

Ο Δήμος Αμοργού ανακοίνωσε την επιστροφή των δρομολογίων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων και επισκεπτών του νησιού.

Σαντορίνη – Δήμος: Επαναλειτουργεί η λεωφορειακή γραμμή Επισκοπής Γωνιάς – Καμαρίου

Από τις 10 Σεπτεμβρίου 2025 ξεκινούν ξανά τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Θήρας, προσφέροντας δημόσια συγκοινωνία από την περιοχή του ΑΒΙΣ έως την Καμάρα.

Πανναξιακός ΑΟΚ: Ο Αλέξανδρος Καλαμπόγιας η τρίτη φετινή μεταγραφή

Ο 22χρονος γκαρντ με εμπειρία από Ίκαρο Καλλιθέας και Ηλιούπολη ενισχύει την ομάδα της Νάξου για τη νέα σεζόν.

Αύγουστος 2025: Ο τρίτος πιο θερμός στην ιστορία σύμφωνα με το Copernicus

Καύσωνες στην Ευρώπη και την Ασία, εκατοντάδες θάνατοι στην Ισπανία και ιστορικά ρεκόρ θερμοκρασιών στη Γαλλία – «Επείγουσα η μείωση εκπομπών», προειδοποιούν οι επιστήμονες.

Η Παπαβασιλείου αλλάζει όψη: Έρχεται η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων στη Νάξο

Μετά την «παύση» λόγω σεισμών, ξεκινούν τα έργα υπογείωσης καλωδίων και ανακατασκευής πεζοδρομίων – Προϋπολογισμός 2,15 εκατ. ευρώ.

Εκτακτο – Νάξος: Φωτιά στο ύψος του Τιμίου Σταυρού, στο δρόμος προς Γαλήνη

Φωτιά σε εξέλιξη στον επαρχιακό δρόμο Νάξου - Εγγαρών στο ύψος του Τιμίου Σταυρού

Μείωση ΦΠΑ κατά 30% σε νησιά με λιγότερους από 20.000 κατοίκους – Εκτός σχεδιασμού οι Κυκλάδες

Η εξαγγελία από τη ΔΕΘ και ο πίνακας με τα νησιά που εντάσσονται - Δείτε ποια νησιά εντάσσονται και συνολικά κερδισμένοι είναι 67.000 κάτοικοι

ΑΜΠΕΛΙΦΕΣΤ 2025: Η Νάξος γιορτάζει με κρασί, μουσική και χορό στον αμπελώνα Τρανάμπελο

Δύο βραδιές (5 & 6 Σεπτεμβρίου) γεμάτες ρυθμούς, γεύσεις και φεγγαρόλουστες εμπειρίες στο πιο μεθυστικό φεστιβάλ του Αιγαίου.

Νάξος – Κεραμωτή: Εφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της κοινότητας, Εμμανουήλ Φακίνος

Μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία για την ξαφνική απώλεια του Προέδρου της Κεραμωτής, που υπήρξε σύμβολο ανθρωπιάς και προσφοράς. - Σήμερα η εξόδιος ακολουθία

Νάξος: Έντονες αντιδράσεις για την ακύρωση μίσθωσης ακινήτου και το μέλλον σχολικών μονάδων (video)

Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο με αιχμές για «σπατάλη» 120.000 ευρώ, προτάσεις για τρεις νέες σχολικές μονάδες και διαφωνίες για το Δικαστικό Μέγαρο.

«Βιώσιμες Κυκλάδες»: Το Φιλώτι της Νάξου στο πρώτο ντοκιμαντέρ της Πρωτοβουλίας για τη Δημοσιογραφία (video)

Η καρδιά της κτηνοτροφίας, η κρίση νερού και η μάχη για διατήρηση της ταυτότητας

Kεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο για το περιστατικό στη Νάξο «Σκηνές πογκρόμ του 19ου αιώνα»

Σκληρή ανακοίνωση του ΚΙΣ για τον αντισημιτισμό στην Ελλάδα – Κάνει λόγο για υπονόμευση της δημοκρατίας και καλεί σε μηδενική ανοχή στη ρητορική μίσους.

Ι. Μητρόπολη Παροναξίας: «Η Μονή Τιμίου Σταυρού Σαγκρίου δεν είναι χώρος εκδηλώσεων αλλά ιερός τόπος λατρείας»

Με σκληρή ανακοίνωση, η Μητρόπολη Παροναξίας απαντά σε δημοσιεύματα για το Φεστιβάλ Νάξου, θέτοντας ζήτημα σεβασμού της ιστορικότητας και ιερότητας της Μονής.